Valborg

Blev nyss två nya bild uppdateringar, nu tänkte jag skriva en med :)

Jag är ensam hemma, blir så när man är tråkig jobbar och äter antibiotika..
Men jag är ganska nöjd ändå. Har haft folk här, grillat&kubb som alltid är lika trevligt.Jag&Therese ägde på kubb det är då säkert.Trots kassa ursäkter som vi har solen i ryggen(ja för vi hade den inte i ögonen) och vi vann stort även efter sid byte så. Och dessutom träffade therese inte bara kubb pinnar utan hon bedrev också lite lätt djurmisshandel ;) Stackars liten Sally som ju fick skylla sig själv egenligen..
Gott med mat var det också, andra gången grillat i år ju :)  Grillpotatis sallad var en hit med, mycket godare än vanlig.

Nu har iallafall hjärtat&gänget dragit vidare till Skåpa..
Jag ska sitta här vid datorn, och sen ska jag åka och hämta en söt tjej..Fast jag antar att jag kommer sova innan jag ska ut och åka..Kanske skulle spana in tv med?Kan ju vara något bra..


Sally söt i en glasskål

Grillkväll

 
  
  

Nytt hemma

 

Nytt i vardagsrummet, älsklingens jätte tv&min nya matta =)



Fint ute =)

Onsdag

Idag är jag nästan helt piggelin igen, skönt! Har vart på kursen idag (sista dagen :( ), vi fick lära oss om stress hantering, sen var de studiebesök på energicellen,promenad, korvgrillning och meditation :) Jag hittade en träningsform för mej på energicellen, vibrations träning :) Ett program på 30sek motsvarade 60 sit ups :) Sen fanns det en hel drös olika program för dom flesta kroppsdelarna.Kanske borde testa på de mer?

Efter kursen drog jag iväg på blomster jakt, penseer&murgröna inhandlades som jag planterade i min stora kruka när jag kom hem..Blev så fint så! =)

Imorn blir det jobbet igen, vart borta därifrån en vecka nu så verkligen på tiden att jobba lite..Sen blir de för den delen jobb resten av helgen med..


Nu ska jag sätta igång och städa, sen laga mat&kolla på Greys anatomy..




Ja ibland så

Nu har det vart dåligt skrivet..


I måndags var det första dagen på kursen, jätte bra verkligen! Avslappning, massage, powerwalk(med stavar,haha), lunch på hotellet och en massa annat..Rolig grupp och bra lärare.

Efter kursen bar det av till karlstad med älsklingen, var på rusta och köpte ny matta, en sak till att ha i uteblommorna och lite annat smått.Sen till Ica och handlade en himla massa mat, alltid lika dyrt och alltid lika nödvändigt.

När vi kom hem började helvetet rent ut sagt, skulle böja mej ner och ta upp nåt ur en påse och det spännde till som bara den i huvudet..Och så fortsatte det, tog panodil och gick o la mej men när klockan var typ halv ett vaknade jag av att det kändes som hela huvudet skulle sprängas. Gick upp och ringde till Sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle åka in till karlstad med en gång, och om jag blev det minsta sämre innan jag kom fram skulle jag ringa ambulans.Nu fick jag panik och blev livrädd!! Ringde mamma och bara grina först fick inte ur mej vad jag ville ha sagt förrens efter en bra stund.Väckte älsklingen med och han satt och väntade med mej tills mamma kom och vi åkte iväg.
 
Besöket på sjukhuset var en besvikelse, denne arrogante lockhåriga At läkaren upplyste mej om att det bara var vanlig huvudvärk. Då blev jag irriterad och sa att ja då var det onödigt att åka hit, då säger han: Hade du velat vara dödsjuk eller? Och går ut därifrån?! Bara va!? Klart som fan att jag inte vill det, men har sjukt ont och är dessutom ganska orolig..

Det var bara att åka hem igen de, hade så jävla ont så jag kunde inte böja mej framåt för då spände&sprängde de i hela pannan.Var ännu värre när jag vaknade igår kunde inte sitta,stå gå eller nåt utan att de gjorde jätteont. Ringde till Vc här istället.Fick en tid i Säffle klockan 5 så älsklingen fick komme hem och sen köra dit mej. När jag kom dit fick jag träffa en jättesnäll läkare som lyssnade på vad jag sa och så kolla hon mej i näsan och konstaterade en rejäl bihåleinflammation..Jag tackar hjärtligt och får ett recept, tänk om han i karlstad också hade kunnat kolla det? Han kollade överhuvudtaget inte mitt huvud trots att jag sökte för huvudvärk..

Och undersköterskan då, som skulle sätta en sån där klämma på mitt finger. -Jaså du har nagellack, det var ju inte så smart.
Nej för jag planerade ju att åka till sjukhus mitt i natten när jag målade de..

Nu är jag nöjd iallafall, det var en lättbotad sjukdom och jag hade rätt som hade ont(inte alls vanlig huvudvärk)..Känner mej redan mycket bättre, visst är jag inte helt frisk än och det ömmar fortfarande fram i pannan, men det spränger inte längre så =) Och jag tänker aldrig mer få bihåleinflammation, det var ju ett helvete!! Tänk att de ska göra så ont?


Idag ska jag göra ett nytt försök på kursen, hoppas dom tar det ganska lugnt idag så jag kan hänga med :) Det var väldigt tråkigt att missa en dag där men men jag antar att jag inte rår för det?

Nu ska jag hoppa i dushen och så, sen bär det iväg..


Tapetserare nästa kanske?!

Tror vi lyckades ganska bra med de vi gjorde, barnsligt lyckliga iallafall när det kunde konstateras att första våden satt fast på väggen ;) Visst sen blev de litte bubbles och liknande, lite för mycket lim här och var men vad kan man vänta sig när ingen av oss har gjort de förut?

Nu är jag hemma igen, har lagat mat till hjärtat och nu inväntar jag One tree Hill&Gossip girl.Älskade söndag, kan tv kvällen bli bättre? :)




Det är söndag

Ja då var nästan helgen slut då, har varit en lugn helg bara vart hemma. Älsklingen har vart hemma med mej också :) I fredags kom Sandra&William ut, vi grillade och åt med massa gott till sen bara satt vi och tjötade lite.Igår hände inte mycket, soffan och kollade på en massa filmer och tv program. Lugnt med andra ord.

Piggare från förkylningen nu med så så fort Sandra kommer tillbaka till stan ska jag åka dit och vi ska ge oss in på att tapetsera Williams rum, och ja vi behöver nog ett lycka till! :) Men men, det får ta den tid de tar..Vi måste ju inte bli klara idag så.


Imorn är de dags för kursen också, Med livet som insats.. Hoppas det ska bli roligt! Men om inte, så har man iallafall fått betalt för de :) Efter kursen imorn skulle jag tro att det bär av till Karlstad med hjärtat, handla mat igen och så vill jag spana på Rusta..

Nej nu ska jag gå och se om det finns något ätbart, sen kanske börja göra mej iordning?

Fortfarande sjuk


Vad tråkigt det är, vill vara frisk nu! Har inte tålamod till att bara gå här och trampa, är ganska rastlös men orkar ju ändå inte göra nåt..
Helg nu också, får se hur den ser ut?Om man bara ska bli trampandes här hemma eller om jag mirakulöst kan bli jätte frisk,jag som ville göra så mycket..Grilla som exempel, (fast de kan man ju göra närsomhelst så..) 
Ge mej tidsfördriv...Gah! Vill att klockan ska springa undan lite, så jag slipper vara själv och så att det kanske kan bli något på tv som är värt att se..
Nej, har faktiskt egentligen inte ens nåt att skriva om..Kanske kommer på nåt senare?

Lite senare

Här går det upp och ner, i ena stunden är jag hur pigg som helst och i nästa halv död..Tror jag har feber som i en bergochdalbana,det är konstigt..Och att denna huvudvärken inte ska behaga släppa? Det är jobbigt..

I mina pigga stunder idag har jag fått en del gjort, lite tvätt,disk och annat småplock(så inge större så,såpass piggelin är jag icke)
Ringt till A-kassan med och fått det fixat, var dock tvungen att skicka in ett kassakort som jag ev får ersättning för..Beror på hur dom ser de, så det återstår för mej att se också..Fick ett annat brev som ger mej lite små panik, gaahh vet inte om jag vill..Men hursomhelst måste jag ändra tiden för jag jobbar.Det var lurigt, inte berätta vad..Men det angår faktiskt inte alla..

Vill att min älskling ska komma hem, jag vill kramas och inte vara ensam.. ♥


Nu kände jag att det var täcke dags, så tackar för mej nu..

Så onödigt

Men jovisst blev jag sjuk, vill verkligen inte!Fick stanna hemma från jobbet, jag som på de nästan 2½ året jag har jobbat på boendet aldrig varit sjuk därifrån..Lite små ångest för de, vill verkligen inte vara hemma..Men hade tyvärr inte orkat, tror mitt huvud ska sprängas och ena stunden fryser jag ihjäl och i nästa kokar jag..Orkar inte ligga i sängen heller för jag är ändå inte trött.. Säger bara suck suck suck, blä!

Ska man roa sig med hela dagen nu då? Läsa böcker kanske?Har ett par på lager som jag inte hunnit med än.
Huh nej nu orkar jag inte sitta här mer, kanske skulle stoppa mej själv i frysen en sväng?

Åhh nej..

Jag håller på att bli sjuk, fan har inte tid med sånt tjafs! Men känner mej verkligen opigg,tät,hostig och lite små frusen med bankande huvudvärk..Men det funkar inte att bli sjuk, suck..Idag ska jag jobba 8-21 och jobbar även torsdag fredag och kurs måndag til onsdag.Helg med planer, hallå förstår inte den som bestämde att jag skulle bli sjuk att det är ett illa valt tilfälle? Dumma basilusker, detta är så onödigt..
Och nu får jag sätta igång också om jag i överhuvudtaget ska hinna klart innan jag ska åka..
Krya på mej..

Nya skor

Hur underbart är det inte? Fick bli tre par, ett par gråa mysiga tygskor, ett par vita pumps och ett par svarta sommar skor..Jag är nöjd :) Köpte på pappas kort och var ju tvungen och ringa och säga det sen, han bara skratta och tyckte att det var bra att jag hade fått mej så många skor och sen beklaga han att jag inte hade fått mej en bil för pengarna också ;)

Var ju till soptippen förut med, gött och bli av med en massa dret som bara är i vägen!

Blev en massa roadtrippande de, först nästan till Åmål och sen till Karlstad med Sandra :) Nu sitter jag mest här och väntar på att älsklingen ska komma hem, mat och mys =) Desperate ikväll med, vilken toppen dag! Imorn blir det dock till att jobba en himla massa, men det är okej det med..Längtar efter helgen, ledigt och förhoppningsvis jättefint väder..

Nej nu var de bra, hej hej






Skor skor skor =)

Lediga dag

Min lediga dag, självklart ringer telefon vid kvart i sju.Orka inte svara men kunde heller inte sova längre så gick upp..Efter tio minuter får jag sms från Sandra som också var uppe tidigt :) Så jag fick sällskap(över telefon).. Ska snart hoppa i duschen sen hämta Sandra och åka till soptippen, gött och bli av med massa skräp :) Har blivit en del säckar, att man samlar på sej så mycket?Förstår inte detta..

Blir nog inget Karlstad idag som de ser ut, får se om de blir någon annan dag eller vad som händer..jag vet att jag längtar tills på måndag när jag&älsklingen ska dit.Fylla upp kylskåpet och så tror jag bestämt att jag vill till Rusta :) Har hittat sötis skor där, och så en massa annat som jag vill ha/behöver ha..

Nej fick hoppa i duschen, kanske återkommer senare :)



Energitjuvar

Finns överallt och tar all ens energi. GAAH!!



Tur att det finns shopping, älsklingen hade fått fint erbjudande från Ellos så jag var snabb med att beställa..Finaste fyskantiga glastallrikarna for freee, och ett par svarta jeans&en grön fin sommarklänning..Blir nog jättebra det, synd att jag måste vänta tills maj :(





Men åh vad enormt mycket vitt det blev runt bilden på tallrikarna, var ju inte vidare snyggt..Och jeansen är svarta, inte grå :)




Älskling kom hem nu...

Det är måndag

Nyss(eller ganska) kommit hem från jobbet, nu var det färdigt för denna gången och jag ska vara ledig en hel dag.De ni! Sen kör jag en hel dag, pust..Alla ska iväg på planeringsdag och vi timvik blir där heeela dagen..Fast med en liten rast mitt på dagen..Fin fint i timmarna de iallafall. Tage mej friheten att ta en dag ledigt med, dagen efter vår marten =) Synd att jag jobbar lördagen bara, men ska nog hinna bänna en massa pengar ändå så ingen fara.Slutar faktiskt två så..

Hade fått ett brev när jag kom hem, från Akassan att jag var beviljad Akassa..Va säger jag då? Hmm, med en dagpenning på 891:-..Är inte det väldigt bra de? Men hursomhelst ska jag nog inte göra nånting åt det..Jag har jobb så jag överlever fram till september iallafall.Får ringa och prata med dom imorn..Har ju faktiskt av-anmält mej som arbetssökande eftersom jag har fullt upp som det är så jag inte ens hinner med att springa på Af hela tiden..Bara en massa krångel, tacka vet jag jobba!

Imorn som sagt ledig, jag ska åka till soptippen och göra mej av med en massa skräp.Och så ska jag åka med Sandra till stuvbutiken och köpa tapeter till Williams rum, vi har tänkt oss försöka oss på att tapetsera under helgen..Hehe får se vad de blir för resultat, men är ju ganska enkla raka väggar och jag har ju kollat på när älsklingen och hans päron tapetsera här så lite har jag väl snappat upp :) Här var de dessutom krångligt, snett och vint och tapeter som stöp ner från väggen..

Jag är sugen på nya skor, funderar på om ett visst magiskt kort ska få köpa nya skor åt mej imorn? Behöver femtielva nya par för jag har faktiskt gjort mej av med tre. ;) Återstår att se, jag har faktiskt blivit vuxen och inte vågat använda kortet på länge..Men ibland får jag för mej att bli liten igen och smygshoppa och låtsas som det regnar ;) Men men, får se om jag "vågar"..Åhh får nästan dåligt samvete bara jag tänker tanken...Bort bort bort


Nu ska jag röja ur ännu mera skräp& så väntar jag på min love.Vi ska tydligen käka en våffla med grädde&sylt idag =)



Söndag kväll

Sitter och irriterar mej på datorn som är en segis och inte gör som jag vill,gah! Vafför ska de krångla för? :(

Annars idag då, jobb,mys,nachos,massa glass,älskade söndags tv och slängande av saker..
My day, så nu vet ni..
Upp tidigt tidigt imorn, har bara en bil hemma så jag kommer komma till jobbet bara sisådär en timme innan jag börjar.Kommer hinnas med en massa tjöt&kaffe då :) Blir nog bra de..

Nej återgå till att irritera mej på datorn..



Mmm



Men åh, krångla mer!Har tryckt spara&publicera ungefär 38 gånger utan att nåt händer.Återstår att se om det dyker upp ändå sen..Ett nytt försök, spara&publicera tack..

Tidsfördriv

Nu var de dags för lite tidsfördriv, jag har haft en riktigt effektiv förmiddag..Putsat fönster och hängt upp nya gardiner i vardagsrummet, även bytt till dom svarta soffklädslarna och flyttat om och grejsat tillochmed faktiskt duschat en del av blommorna :) Och hör och häpna, skrivit klart andra studieenheten OCH skickat in den..Är jag inte duktig så säg?

Skulle gå ut och putsa insidan mina fönster på bilen med och gjorde en liten upptäckt..Var så att igår när jag åkte hem så körde jag på ett djur, en iller eller mink eller ja nåt mårddjur var det iaf liten med avlång kropp.Hade nog helst väjjat men fick möte och hade diket på andra sidan så de alternativet fanns inte..Hursomhelst så trodde jag inte att det skulle ha blivit nåt med bilen iaf, men det hade de..Nedre plastdelen på framspoilern hade lossnat eller vad man nu ska säga..Hoppas verkligen att den går och pilla tillbaka, älsklingen ska få kolla på de när han vaknar..Fult de kommer se ut annars! Men tur att de inte var något värre, eller ett större djur..

Nu ska jag nog fortsätta vara lite smått effektiv, packa för natten, stoppa mej själv i duschen och få i mig lite frukost.. =)

Hej lördag

Lördag och sovmorgon, slog på stort och sov till halv nio idag inte illa de inte..Men borde nog ha gått upp sju, var inte de minsta skönt och sova "länge" var hundra grader varmt när jag vakna och ont i huvudet, har jag minsann inte när jag går upp tidigt.Könstigt!?

Igår gjorde jag en upptäckt på kvarnbacken, ett  "lågprissolarium"  spanade in det lite närmare och kunde konstatera att dom där grill rören som gör att man ser ut som kräfta saknades.Så fick ju såklart testa, och gud vad de var mycket bättre än dom andra..I dom andra är det 5 minuter och sen bränner det i hela ansiktet.Jag måste gilla detta nya =) Tummen upp, fin färg fick jag ju också såklart!

Efter min stora upptäckt gled jag hem till Jessica, en kopp kaffe bulle och lite tjöt innan jobbet är trevligt! Hann även med att sitta ute lite innan jag fick slänga mej iväg och handla&jobba..

Sen jobbet då... Där stog en stor kartong innanför dörren, och JA Deval hade kommit och alla mina saker var jättefina..

När jag slutade kom iallafall Sandra och hämtade mej och vi åkte och spanade in garaget, älsklingen och denne väldige ratlook bilen :) Var väl kvar där lite över en timme, William var med så jag fick bära runt lite på han, goingen :) Var även en liten liten tjej bebis där en sväng med, så söt!


Sen bar de av hemöver, gjorde Kebab&pommes frites och myste framför tv lite innan det var bedtime ♥..Min dag igår, en sån där effektiv dag när man hinner med så mycket..

Idag ska vi se om jag är lika effektiv, men tveksamt. Ska tillbringa 22h på jobbet så..Och innan de borde jag städa eller skriva rent, pest eller kolera?



Äntligen fredag

Nu börjar helgen, eller ehmm nu börjar snart jobb-helgen tjohoo! Nja... Sånt är livet, jag kommer tillbringa mer tid på jobbet än hemma nästan..Kvällen idag, natten imorn.Söndag kväll ledig de gillar vi. Ska bege mej till stan tidigare med, tänkte mata myntboxen på Kvarnbacken en sväng,handla och åka till Jessica med hennes blondimedel då blir det nog en kopp kaffe också :)

Hade en riktigt trevlig kväll på jobbet igår, jobbade med våran hyresvärd.Inte ofta vi jobbar ihop så de var trevligt..Och va hon körde rally haha, mycket värre än mej när jag är ute och kör ensam i skogarna ;) Och då går de undan..Var duktiga och laglydiga en sväng med, såg nån skummis i en 740 i grusgropen(som desutom fick väldigt bråttom när vi kom åkandes) så fick gå och säga till dom har sina maskiner där..Här ska inte hittas på några dumheter inte! :)

Har vart ganska duktig och kommit en bra bit med renskrivningen, ska nog faktiskt få de klart tills på söndag..Duktig satt! Sen är de dags och sätta fart med nästa del, och nästa och nästa och vips lagomt till jul(?!) ska jag väl vara klar.Fast egentligen mycket tidigare så får väl sätta fart istället..Ska sätta mej med de alldeles snart..

Nej nu skriker magen, lite crunchy och vanilj yougurt kanske?Och kaffe :)



vi <3


Hemma igen men snart iväg

Det blev en snabb tur till Kd, in och ut i affärer..Se en massa man vill ha men inte köpa.Duktigt duktigt :) Men på Cubus handlade jag lite smått för mitt presentkort, en bh, ett par trosor och strumpbyx strump-grejer vad de nu kallas.. Alltid trevligt att få med sej nåt hem :)
Nu har jag ätit köttfärssås&makaroner, får väl tacka älsklingen för att han inte tog med sej matlådan igår så jag fick mat nu istället.Tack tack, jag tyckte det var jättegott =)
Nu dricker jag en kopp kaffe, ska hänga tvätt och sen så småningom bege mej till hemtjänsten och jobba..

De va allt, meningslös tidsfördrivs- uppdatering..


 


William bak i bilen



Förresten, hade fått ännu mera kort idag.Förstoringar som jag trodde när jag beställde skulle vara kvadratiska 15*15..Men jo visst, jag måste nog lära mej att läsa..De var dom inte, utan stora alldeles för stora och inte kvadratiska..Ge mej nya ramar tack!

Blue eyes



Dagens humör:
Bara vanligt humör
Dagens låt:  Ingen
Dagens vill ha: Löning, sommar och ny bil :)
Dagens köp: Återstår att se
Dagens måste: Jobba
Dagens tråkigaste: Får väl säga jobba där med
Dagens roligaste: Road trip till Karlstad
Dagens kärlek: Min älskade pojkvän såklart, det är min kärlek jämt de!
Längtan: Sommar igen då, och pengar
Dryck: Kaffe
Klädsel: Älsklings jeansen, svart tröja, rött linne&skinnjackan
TV:  Ingen tv än
Avsaknad av egenskap: Ja du, inte en spaning
Smink: Det vanliga..

Desperate?

När jag skulle logga in på bloggen nu såg jag en som hade skreve om Desperate Housewives.Tydligen ska det göras 9 säsonger, hallå 9? Tro mej när jag säger att jag inte vet någon bättre serie än Desperate, men inte NIO säsonger va? Det är säsong 5 nu..Hur ska dom ens ha fantasi att hitta på mer spännande händelser? Jag vill ha de bra, inte så dåligt som faktiskt vissa av dom senaste avsnitten har varit..Liksom fantasilösa? Om fyra säsonger till kommer det inte finnas nån fantasi kvar tyvärr..Men tisdag kvällarna lär vara räddade många år framöver ;) Och älsklingen vet vad han ska ge mej för presenter ;)



Torsdag idag då, egentligen min lediga dag men ska ut ett extra pass i hemtjänsten ikväll..Gött de, skönt och jobba kväll med för kvällarna brukar bara försvinna :)
Ska snart åka iväg med sandra till Karlstad nu, trevligt trevligt :) Jag hade tänkt att vara hemma idag, typ städa och plugga..Gick sådär? Inte lika roligt att vara hemma själv som de är att åka på roadtrip med Sandra&William..

Nu ska jag greja lite,bädda, ringa till tandläkaren om min räkning, duscha och kolla in min lärcenter sida ifall de har hänt något nytt..

Onsdag

Jobbat idag igen, som alla dagar this week..

Efter jobbet bar de av hem till Jessica, hon bjöd på nybakade muffins&kaffe.Hur lyxigt är inte det? Och gott :) Tack tack! Satt ute på hennes uteplats tills vi blev intvingade av flygfän, gott och sitta ute i solen och njuta så länge det varade..

Efter detta bar det av och plocka upp Sandra vid pekås, glass och garaget för att pussa på hjärtat blev det..Och en tur i bilen och massa tjöt på en parkering..En tur till Karlstad bestämdes halvt om halvt imorn, och nej jag ska inte handla inte en grej..Jag ska bara vara sällskap, eller möjligtvis spana in Cubus där jag faktiskt har presentkort..Spana in Cubus i vilket fall och köpa blondiemedel till Jessica ifall det blir så vi åker..

När jag kom hem hade jag fått kort i brevlådan, roligt roligt =) Det roligaste var detta:


Blev det möjligtvis lite fel? Vill nån ha ett kort på Sandra är det bara att säga till :)



Sen hade jag fått sommarkatalog från Hm med, dom måste sluta skicka sånt till mej..Jag bara måste ha massa saker hela tiden ju.. Såg en Magnet som passade mej förut, så här stog det på den:
"Jag har shoppat hela mitt liv och ändå har jag inget att ha på mej"

Passande eller vad sägs?
Och på tal om shoppa, rea på Nelly!Räckte att jag kollade mejlet så hade jag fallit för en klänning.. :(

Ikväll är det loveli Greys Anatomy..

 
Lyx



Tisdag

Känns som måndag :)
 Jobbat idag, jobba hela veckan för den delen..Har fullt upp de närmaste tror jag bestämt, massa jobb&kurs i tre dagar..Ska jobba igen för kursen nästa vecka..Hoppas kursen blir rolig nu!Men det tror jag, men namnet låter ju ganska hemsk-Med livet som insats.. Fast det är faktiskt i arbetsmiljö&säkerthet så =)

Igår var det hemma mys slappis dag, gött de.Älsklingen lagade godaste maten, Lax :) Då blev jag nöjd..
Var duktig och började skriva rent med, måste bara bli klar med all renskrivning denna veckan för det är sista veckan nu.Men de tar jag torsdag el fredag när jag jobbar kväll så jag är hemma på dagen..Skjuta upp e jag duktig på.. ;)

Var och hämtade Halens paketet idag, ohhhhhhh jackan var tusen gånger snyggare i verkligheten och jag är så nöjd med den.Passade perfekt! Och ljuslyktorna var söta :)


Ne nu hade jag inte ro och sitta här längre, ska hoppa iväg och hitta på något att göra.



<3

2 år med älsklingen idag





Älskar dej

Oboy, vilket vackert väder

Vilken toppen dag igår, sjukt underbart väder som gjorde hela dagen perfekt!
Ner resan tog 9 ½ timme, stannade massa gånger och var ute i solen..Mysigast var när vi stanna och åt, satt ute på gräsmattan och det kändes som sommar!
Väl nere i jönköping stog vi mest på en parkering, började bli slitigt..Blev en lång dag innan vi väl var hemma, kvart över sju imorse släppte Knutte av oss hemma..Hemresan med allt krångel tog 6½ timme..

Men som sagt, toppen dag! Tog ett antal hundra bilder igår och har laddat upp en del av dom på facebook.Så kolla de =)
Tack till alla som var med och gjorde de till en bra dag!

Idag är jag rätt seg, men ändå pigg med tanke på mer är 24h på vift..Brännt mej i solen har jag gjort med, och de känns idag.. Men det visar ju bara på vilket väder det var igår, kunde ju faktiskt gå i klänningen hela dagen :) Utan att behöva ha jacka eller nåt..Men sen blev det kallt och jag är glad för att jag hade plockat med varmare kläder också..

Nej de här får duga, slänger med ett par bilder också..

            


Nej nu får det nog vara bra, men skulle kunna lägga upp massa mer! Har nog aldrig tage så mycket kort förut.. :)

Avslutar det hela med denna bilden som jag snodde av Therese




Långfredag

Idag har man jobbat storhelg, gött :) Och resten av helgen ledig!Underbara 3 ledighet..
Imorn bär det som sagt av, lite blandade känslor men tror ändå på en toppen dag men snygga kläder, massa cider, solglasögon och såklart SOL! Och med nya kameran kan hela dagen förevigas :) Har provat kläderna nu, har lite beslutsångest kvar..Och nervositet över skorna, men ballerina skor åker med i en väska för säkerhets skull och även andra kläder ifall något skulle hända.Men det hoppas vi verkligen inte!Men som sagt för säkerhets skull :)

Älsklingen hade vart så söt och "klätt" om framsätet så jag och Sandra kan sitta på de utan att riskera kläderna, tyckte jag var gulligt :)

Nej jag får inte till något bra, hoppar bara iväg och gör en massa annat hela tiden så nu säger jag hej då, skål & GLAD PÅSK allihopa..




Blondie

Jag skulle bara berätta att jag blev blond och inte alls gul =) Lättnad, men annars hade jag ju passat in som kyckling såhär i påsk tider ;)



Torsdag

Känns som fredag, eller iallafall som helg.Fast det är det ju på sätt och vis men jag tar ändå inte helgen förrens imorn =) Fint och jobba ihop några timmar storhelg också :)
Idag har jag hunnit med en massa, slutade tidigare på jobbet och åkte iväg till Sandra och passade William medans hon var hos tandläkaren. Jessica kom dit och hälsade på :) Var nervös innan för att passa William helt själv när jag inte visste hur länge Sandra kunde bli borta men det gick hur bra som helst för han är ju faktiskt världens goaste bebis!
Sen åkte jag och Sandra(o William såklart) ut en sväng, jag hämtade Hm paket med söta ballerina som jag hade beställt för evigheter sen.Dom passade fin fint! (Får bli backup i helgen ifall jag inte överlever pumpsen hela dagen..)

På väg till handlarn sprang jag på Emelie, åhhh blev så glad och se henne! Min vän, är hemskt allt som händer runtomkring och jag önskar att jag kunde finnas till mer..Nu har jag iallafall fått nummer igen, skönt! Har ju inte kunnat få tag på henne på evigheter.. Min barndoms vän, kommer alltid att betyda så mycket för mej oavsett..




Efter detta begav vi oss till Nysäter, Sandra hjälpte mej med blonderingen så ska snart hoppa och skölja ur den.Sandra och William har nyss åkte hem och jag väntar på att älsklingen min ska komma hem så vi får laga mat och mysa :) Snart är det 2 års dag också, mysigt!  Älskar dej <3

Just de, höll på att glömma..Jag hämtade kameran förut :) Nöjd säger jag bara, enda som jag inte var nöjd med var det faktum att jag hade trott att jag skulle få skinnjackan med.Men men man kan ju inte få allt..

Nu får jag bege mej in i duschen jag, håll tummarna för att jag blir blond utan minsta gnutta gul!


Curious?


Hur sjukt söt är inte denna? Nån som vet om den luktar gott?


Strumpbyxedjungel

Vem trodde att det fanns två miljoner olika strumbyxor att välja mellan? Tog nästan 20 min att hitta två par, det fanns verkligen 38 olika brun/beiga färger och sen alla andra färger med för den delen..Olika kvaliteer, modeller och olika glansiga..Hallå tillochmed fanns de såna som ska puscha upp asset, och trycka in magen med för den delen, nödvändigt eller? Iallafall inte under min vippiga klänning..Höll på och få damp när hon i kassan sa att jag fick ta ett 3e par för samma pris, då fick de snabbt och smidigt bli ett par till Sandra istället som hon får köpa för ett mycket förmånligt pris =).. Slapp hon ge sej ut i the djungle ;)
Sprang på en gammal vän på Lindex med, söta Sara från Karlstad.Verkligen hundra år sen sist..Det var kul och se henne =) Trodde jag inte såg rätt först och blev osäker men det var rätt..

Jobbat idag med, Deval sjukan slog till IGEN! Damp ju ner en sommar katalog igår och självklart kunde inte shopaholic gänget avstå så det fick bli beställning igen.Jag beställde ett rosa linne, ett beige linne, en beige/vit topp, en finstickad svart tröja och ett vitt canvas skärp.Och jag måste säga att jag gillar slutsumman 220:-+frakt..Fick en väldans massa kläder för pengarna och deras kläder är verkligen hur bra som helst i kvaliten.Och dessutom är det ju bara genom jobb man kan beställa (om man inte åker till deras butik i Uddevalla) så alla har ju inte kläderna man köper..



(Tshirten ser mycket finare ut på en person än vad den såg ut på bilden här..)


Bara två dagar kvar att jobba nu innan efterlängtad 3 ledighet med massa trevligt på gång, Påsk,Elmia&2-års dag med hjärtat.. =)
Var förresten gullig och skickade iväg en påsklåda med lite godis till min kusin förut, hoppas han bli glad =) Tyckte det var gulligt, var en låda med kycklingar och ägg som man fick gratis från posten som var till för att skicka "påsksaker" i.


Fortfarande tisdag

Har utnyttjat min lediga till fullo..
Oj så mycket jag har hunnit med, först iväg med Therese till Karlstad och axfood..Sen iväg till Sandra, garaget och till sist och hämtade upp Mikaela och det bar av till Åmål.Bolaget, eurocasch och mormor..Tillbaka till säffle med en avstickare ut i tveta och kollade in Sandras bil. Fin var den! Sen en massa mer masande innan jag gjorde en sista vända till garaget och sen hem..Har gått åt en himla massa pengar idag på ja...Vadå? Cider, blondering och mat..Mat är dyrt, och tråkigt att köpa också  men det är gott =)

Nu sitter jag här och funderar på om Hockey innebär att jag ska behöva missa Desperate idag?Hoppas verkligen inte de, gud vad tråkigt...

Tisdag

Tisdag idag då, min lediga dag =) Jag och Sandra ska åka till Åmål och handla , ska ta en sväng förbi mamma&mormor också.Mamma ska få klippa mej så jag kan blondera utväxten igen.. Måste köpa strumbyxor idag med, herregud har inte haft strumpbyxor på hundra år! Bara leggins hela tiden.. Men men, blir nog bra det med =) Kommer bli så fina på lördag jag och Sandra så, Sandra fick iväg och köpa sig en snygg prickig kjol tills lördag hon! :) Jag har ju fått låna ett par pumps av Jessica med, fick iväg till apoteket igår och köpa självhäftande skummgummi så jag kan få dom lite  mindre för var lite stora.Hoppas de funkar nu, men kändes som de skulle göra de!
 Nu fick jag iväg en sväng till Axfood med Therese också innan Åmål, blir en massa roadtrip idag! Trevligt trevligt.

Nej fick iväg, hejs svejs 

Underbara dag

Verkligen helt underbart väder, hoppas att det håller i sej till helgen och Elmia.Då vill jag ha sol, klänning och solglasögen..Dock tror jag inte min klänning passar ihop med brillsen? Men va fan, är det sol så är de!

Idag har jag jobbat, en 8-16 idag..Ganska långt och jag är bortskämd med 8-14, men dom sista två timmarna försvinner ändå fort och ja mer timmar betyder mer pengar så jag är nöjd =) Var ute och plockade påskris på jobbet förut, lyckades hitta videung så det fick jag plocka med mej hem..Videung påminner mej om att vara liten och om mormor..Så därför gillar jag de till påsk..

Efter jobbet bar de av till matställe och plocka upp Therese, mannes, garaget, glass och rastens..Fin fint de, en riktig vår dag..Trevligt&nästan somrigt..Besöket på rastens börjar dock bränna i mitt ansikte (men de har nog lagt sig tills till morgonen..)
Sen gick Therese hem till sej och jag tog en svänga till garaget och prata lite med älsklingen innan det bar av hemöver..Funderar på om jag ska vara så snäll så jag lagar mat idag..(fast att det inte är min tur ) Så snäll är jag nog va?

Imorn är det ledigt, underbart!Hoppas på samma vackra vårväder, jag och Sandra ska åka till Åmål och inhandla rekordeligt dricka för helgen..Könstigt att det bara ska va i Åmål av alla ställen som bästa cidrarna säljs? Men tur att det är såpass nära iallafall..





Jag vill ha...

Tänk om man hade alla pengar i världen? Då skulle jag köpa allt jag såg tror jag, fast nu har jag inte det så får nöja mej med att kolla..


Redan söndag

Idag tog jag mej friheten att sova ända till 10 i 9, inte dåligt de inte! Igår orkade jag inte sätt mej och skriva nåt, så de gör jag nu istället då.

Fredags åkte jag till Jessica, drack kaffe, tjötade, rastade Harry på staden och fikade.Lika trevligt som alltid. =)

Så var de dags för jobbet..Fint väder och kände inte för att sitta inne, tog med mej en och åkte ut med leasingbilen bar av ut till Duse sen garaget och spana lite innan de blev några turer på stora staden igen..Resten av kvällen var långsam, var klara tok tidigt.

 Upp tidigt på lördag morgon, ställde mej och förbredde tårtan till lillasyster innan min arbetskamrat kom..Sen var de jobba några timmar innan dagen var slut. Åmål nästa när jag hade slutat, förbi mormor först och hjälpa henne med bil sen hem till mamma och syster..Invänta älsklingen min innan de blev  tårta och paket öppning, tror att syster blev ganska nöjd med presenterna =) Sötaste kommentaren om mitt hemma gjorda presentkort på körlektioner-Är det bara att jag lämnar in det här? Skulle ta kort under tiden med, och gissa?Kameran har blivit konstig, står bara svagt batteri och den stänger av sig testade med flera olika och samma med alla sen testade Michaela och i hennes var batterierna fulla i min svagt batteri! Var ett par trevliga timmar i Åmål iallafall och dessutom fick jag ett par nya skor av mamma =) Tänk att nya skor ska vara så trevligt?

Efter Åmål bar de av hem efter många timmar på vift, plockade och grejade lite innan det blev soffan och underbara kultfilmen Grease! Älskar den..
Sen lagade älsklingen mat, och vi käkade och kollade in Robinsson..

Bestämde mej sen för att spana lite på kameror, för en ny skulle jag bestämt ha..Men med tanke på att jag så sent som i fredags beställde en jacka för flera hundra köpte jag en billigare kamera.(får ju tänka lite på ekonomin ibland)En svart samsung blev det iallafall, modellen som kom efter den jag hade..Det duger alldeles perfekt åt mej, jag gillar samsung(älskade verkligen min rosa sötis), dom är enkla bra och prisvärda så så fick det bli..Hade dock gärna haft den i rosa men fanns inte i kvar, bara silver och svart och då fick de bli svart..




Nu ska jag greja runt lite, blir jobba igen vid två tiden till 9 ikväll..

Tog ett test

 
Sandra took the Är du en bra partner? quiz and the result is En bra partner!
Du är snäll och omtänksam. Vill att ni båda ska må bra. I ditt förhållande gäller det både att ge och ta. Du uppvaktar gärna din partner och vill gärna bli uppvaktad själv. Du tycker att ni ska tillbringa fredagskvällen oftast tillsammans, men ibland kan ni gå ut på varsitt håll.


Det tyckte jag stämde riktigt bra =)

Det blev..

Ett köp, efter en himla massa beslutångest..Stog i valet mellan två stycken olika men den jag valde hade fått mest positiva omdömmen, och kändes mest rätt i storlek.Hoppas den är fin i verkligheten annars gråter jag!!!



Beställde med fina ljuslyktor också, fick rabatt efter en viss summa så dom blev gratis och jackan billigare för att jag köpte dom =)

Fredag

Då var det fredag igen, gud vad de går fort! Jobb helg denna helgen då, känns lite motigt men hallå!? Jag får vara glad att jag har mitt schema där jag faktiskt bara jobbar varannan helg, det är annat än innan det när det kunde bli varje helg i flera veckor..

Jag kommer ha en enorm packning med mej till jobbet det är då ett som är säkert, ska göra tårtan till syster på jobbet har jag tänkt så då ska allt till det med.Tårtfatet och hela kalaset..Paketen och de får väl åka med också, så jag har dom med mej så vi kan åka direkt jag slutar..Har kommit på att hon ska få en sak till utöver det jag redan har köpt också så får ta med presentpapper också..haha kommer se ut som jag flyttar till jobbet sen!Men då har jag nåt att fördriva tiden med på alla dom 22h som ska tillbringas at work..Blir bra de!

Ska åka tidigare sen och träffa Jessica också, nu var det länge sen igen!Tänk att de ska gå så många dagar emellan gångerna vi ses? Men det är alltid lika trevligt att ses =)

Vad ska man fördriva tiden med tills det är dags då? Blir väl sittandes här som vanligt skulle jag tro..Tror jag ska ta och spana efter en skinnjacka, det vill jag ha! Får se om jag hittar nån =)



Grattis Michaela

Bästa syster fyller 18 idag, GRATTIS =)






Torsdag

Minsann är det inte lika underbart idag som igår? Tror bestämt detta..Idag har jag varit på Smedjan och jobbat, dagen började bra med en rejäl långpromenad.Satt riktigt fint det! Gick förbi torget också och fick med mej ett gång blommor hem, vita tulpaner(trodde jag var visst en röd med också) och påskliljor.Är så fint med "färska" blommor..
Resten av dagen på smedjan var rätt seg så när klockan började närma sej dags att sluta var jag ganska rastlös..Direkt jag hade slutat bar det av till Therese för tjöt&fika, alltid lika trevligt!Fick en jättesöt körsbär doftgran av henne också, blev jag glad för =)
'Sen gjorde jag ett nytt försök med mina kort och ja dom hade kommit,var så förväntansfull när jag öppnade dom men ack så besviken sen! Trodde jag hade tage tusen(okej inte tusen men många) kort Eva Eastwood kvällen men nehej de hade jag inte! Och dom korten som var tagna var varken roliga eller fina.Buhuu buhuu..Var en massa kort på Junior bebis när han var liten med, gud vad jag saknar Junior..

När klockan började närma sej fyra åkte jag till garaget för att försöka pilla lite till på 58an, det var segt och den där grejen som jag ska skrapa med är obekväm.Men tar man lite i taget ska jag väl kanske iallafall bli klar denna månaden? Fick hemlängtan och bestämde mej för att studsa hemöver, hoppa förbi Therese snabbt och visa korten innan bara..

Nu sitter jag här, ska slänga i en maskin tvätt och sen blir de slappis resten av dagen..Imorn jobbar jag kvällen(natten) så jag har sovmorgon imorn med, innan jobbet ska jag träffa Jessica är det tänkt :) Och så fyller kära syster stora tösen, hinner ju inte riktigt med ocg gratulera henne imorn med det ska bli det första jag gör när jag slutar på lördag det lovar jag! Ska nog göra en tårta också tänkte jag, oj oj blir en massa saker att släpa med sig till jobbet det.Men vad gör man inte? =)

Jag funderar på vad jag ska bjuda mej och love på för någon god mat ikväll? Jag är sugen på kebab och ris jag, får se om det blir det =)

Avslutar med ett par bilder på mästerverket, och mitt väldiga arbete jag har gjort hehe

     

Underbara vårdag

Kan nog inte bli så mycket bättre, hur skönt är det inte?

Har vart ute och rört på mej en massa idag, duktig satt! Jag och Anna drog iväg ut på jobbet förut, fick med oss ett par och promenerade iväg till Domus fika och spana i affärer :) Trevligt trevligt! Och när jag hade slutat kom Sandra,William och Mikaela till jobbet och vi promenerade iväg. Återigen bar det av till Domus, spanade och köpte ett par brills.Tyckte jag var hur snygg som helst i dom i spegeln på Domus, men när jag fick se mej själv i spegeln i bilen kanske jag inte var fullt lika snygg i dom..Men orka bry sej, jag gillar dom allt ändå.Och det är vår och nya brills är ett måste liksom..

Efter promenad  fick det bli garaget en sväng, försökte pilla bort lite lack från min&älsklingens snygge bil men jag tröttnade.Får nog anställa lilla syster snok till de istället.Hon har ju tillochmed erbjudit sej =) Vill att den ska vara körduglig nu, ut och glida i den skulle vara grejer det! Längtar tills det är klart, men måste ju konstatera att om jag kanske ansträngde mej lite så skulle de gå fortare? Får ha de i baktanken..



William bakom ratten, visst gör han sig bra där?

  
Sandra fick sej en rosa bil och William sov gott i vagnen..


Nu ska nog jag ta och fixa en kopp kaffe och kanske gnaga på en kaka :)

RSS 2.0