Söndag kväll

 
Här har vi haft en väldigt lugn helg, igår hände väl knappt nåt på hela dagen utan mest bara gjort ingenting. Wilde har iallafall varit nöjd för vi har matat grannarnas katt denna helgen och han har tyckt att det vart jätte kul att gå dit med mat och klappat katten. :)
 
Idag har vi haft Ingela här på kaffe och när hon hade åkt hem åkte vi iväg och kolla på kattungen och dom nya kaninungarna. Wilde tycker det är hur kul som helst att åka dit han, finns så mycket att göra så. Bilderna hittar ni i inlägget under som bara är fyllt med bilder. Ska bli kul när vi får hem våran lilla röda kattbebis, men många veckor kvar innan den är redo för flytt.
 
Nu ska jag kika lite på Wallander, borde försöka komma i säng tidigt idag men här har vi lagt oss till med semester vanor. Sena kvällar och  ganska sena morgnar med för att vara i detta huset. Wilde har sovit till 8-9 på morgnarna nu. Underbart! Det är vi verkligen inte bortskämda med vill jag lova. Så länge har han inte sovit sen han var nyfödd tror jag?! Förutom nån enstaka morgon ibland.
 
Imorn är vi iallafall laddade för en dag på Liseberg, mina hjärtan, syrran och jag. Ska bli så himla kul att åka iväg en sväng. Hoppas vi får fint väder, enligt smhi 15 grader och moln men det kan ju ändras? Inget regn utlovat iallafall och det hoppas jag vi slipper. 
 
 

Unge, kattunge och kaninunge.

 
 
 
 

Lördag

 
Igår började vi dagen med att köra till soptippen, det är väl inte så kul men skönt att bli av med massa skit! :) Sen skulle vi åka till Eda och hämta coys fälgar till 63a, påväg dit åkte förbi Charlottenbergs köpcentrum. Vilket ställe! Allt jag gillar på ett och samma ställe nästan och där hamnade vi sen på hemvägen till min stora lycka. In på Cubus och hjärtat köpte en topp på rea och en gosig tröja till mig. Sen hamnade vi på Carlings och där hittade jag ju såklart en jättefin tröja så den fick det bli också. Hjärtat köpte sig 2 stycken Valient tröjor där och shorts på sportshoppen han, och Wilde ville gå in på Br leksaker han och därifran kom han med nåt Disneys bilar set med massa små mini bilar. Hel nöjd kille! :) På väg hem sen blev mitt lilla hjärta åksjuk, stackars stackars liten. Alldeles genomsvett och spydde flera gånger så fick tvätta barnstol och allt sen. Men han blev pigg så fort vi kom hem, åt risifrutti, badade och önskade sig grillad korv till mat.  
 
Kvällen igår avslutades med att kolla på filmen Barnhemmet, inte så bra tyckte jag utan mest tragisk. Jag ville se Braking dawn jag men det fanns inte på lovefilm streamingen. Inte Walk the line heller.Vilken skit! Jaja Braking dawn har jag hyrt på lovefilm istället så den borde komma i början av veckan. Och Walk the line ska jag köpa igen, det är en måste ha film men våran har fått ben och rymt för har bara fodralet kvar. Måste köpa Cry baby med för den var den nån som lånade av mig men inte behagade lämna tillbaka och den vill ja också se nu.
 
Idag hade vi pratat om en tur till soptippen igen men blir nog inget med det. Jag tycker vi borde komma iväg och kolla på kattungen igen istället. Och så har dom fått ursöta kaninungar som vi måste kolla på med. Hur sött är det inte med bebisdjur? Ingela kanske skulle komma förbi en sväng med. Trevligt de :) Men först av allt ska det städas, ser ut som grisen och hans bror bor hemma hos oss.
 
 
 

Torsdag

 
Usch dagarna bara springer iväg, snart har en vecka gått av semestern. Har väl dock inte gjort så mycket om dagarna än, i tisdags tog vi oss en promenad till stan och lånade en bok till mej och tog oss en glass på Mc donalds. Ungefär den dagens höjdpunkt ;) Igår var det verkligen skitväder, perfekt sitta i soffan och läsa en bra bok väder så vilken tur att jag hade senaste om Maria Wern hemma tack vare tisdagens promenad. Passa på att åka till kvarnbacken och få lite färg med när det ändå var kasst väder. Tog oss även en svägn till Lidl och handlade. Avslutade kvällen med senaste Wallader filmen och den fick klart godkänt till skillnad från den näst nyaste.
 
Idag har vi varit i Karlstad och handlat, köpte lite saker vi behövde på Ikea. Var på biltema och så en sväng på Ica Maxi. Även in på ÖoB på vägen dit med, så kul shopping hade vi. Städmedel, mat osv. Bara hjärtat som kom hem med nåt lite roligare, och Wilde då också som vanligt han fick sig en alldeles egen gräsklippare i äkta plast. När vi kom hem kom Ewa hit, sen när hon hade åkt gick Wilde hem till Pia och vi har plockat lite för att åka till tippen imorn.
 
Nu lägger hjärtat Wilde och jag ska kolla på den nya seriern på play som började på 5an igår. Av samma person som gjorde Desperate eller nåt sånt? Till det lite varma mackor, mums!
 
 
 

Pampers klubben

 
Wilde är med i pampersklubben och idag hade dom ÄNTLIGEN fått in nya premier så idag har jag beställt Lego duplo och en Nicke Nyfiken film till han för blöjpoäng. Bra grej det där med att byta blöjkoder mot bra saker, tänk så mycket han fått genom det kläder, strumpor, babyleksaker,  pussel, ryggsäck, lego duplo flera gånger men i mindre förpackningar än den som han fick idag, sandleksaker m.m. Blöjor är dyrt så bra att kunna få lite tillbaka :)
 
 
 
 
 
 

Get old...

 
 
 
Nästa vecka fyller jag år, kan säga att för min del hade jag gärna stannat och vart 25 några år till men nu är det tydligen dags att fylla 27.. Känns som jag inte vill bli äldre just nu, tycker det är bra som det är jag... Men jag tycker iallafall om att fira så tänkte min lilla familj skulle få komma hit på tårta och nåt gott. Och på min önskelista står det fortfarande en prenumation på Glossybox, eller varför inte en stooor flaska med favoritparfymen Jlo Miami glow?  Presentkort gillar jag som ni vet, affection/mansion skulle vara bra, eller på Boys n girls så jag kan klippa mig, lindex eller nån annan affär jag gillar funkar också :)
 
Denna godsaken tänkte jag ge mej in på att baka, verkar väldigt enkel och ser otroligt god ut tycker jag. Nåt mer ska bakas också men vad vet jag inte. Sugen på att testa och göra en morotskaka, det är ju så gott!
 

Semester

 
Lördagen blev en lyckad kväll trots lite bilkrångel, lite regn&kyla och mygg som höll på att äta upp oss i hillringsbergsparken. Nån förfest kom vi aldrig iväg på jag och syrran utan blev kvar här tills vi skulle åka men vi hade det helt okej ändå. I bilen på vägen dit och i parken var det kul. Landade hemma nångång runt 4, mätt på kebab med lite besviken på att inte ha fått sig en god pizza men det kom vi försent för.
 
 
 
Igår var vaknade jag pigg och glad runt 12 tiden, åt lite smörgås och stack iväg för att hämta Wilde. Stannade på en kopp kaffe hos Wildes farmor och farfar innan vi började röra oss hemåt men kom inte långt innan pappa ringde så stannade till där på kaffe också. Hem sen och bara slappade resten av dagen, käkade den efterlängtade pizzan och på kvällen blev det Wallander.
 
Idag började dagen med att jag nästan försov mej till tandläkaren, skulle vara där 10 och skulle ju aldrig trott att Wilde skulle sova så länge som han gjorde så ställde ingen klocka. Jag vaknade 5 över 9 så det blev bråttom i dusch, göra sej iordning och få i sig frukost och kaffe innan man fick iväg. Jag hann iallafall med 2 minuter tillgodo.
 
När jag kom hem tog jag och Wilde och cyklade bort till Jessica på lite kaffe. Sen hem och klippte gräsmattan. Efter det hamnade jag framför symaskinen, sen igår har jag sytt 2 gardinkappor, ett draperi och till Wilde har jag sytt en filt med fleecebaksida och kuddfodral i samma tyg som hans gardiner på rummet. Rätt nöjd med resultatet med tanke på att det var mer än 10 år sen sist ja sydde. Wilde har varit hos grannarna i flera timmar idag igen trivs väldigt bra där, fick inte med han när vi åkte och handlade eller nåt. Han är allt för rolig :)
 
 
Nu är det dags att sätta på en film, jag är sugen på Walk the line men vi får väl se vad det blir :)
 

Midsommardagen

 
Igår gjordes sista  arbetspasset på fyra veckor, härligt ska det bli med semester. Bara ta dagen som den kommer och ha tid med allt man vill hinna med.
 
Midsommarafton igår men det firades inte nåt värre, slutade jobba 16. Hem och plockade lite, gjorde egen glass som jag glömde bjuda på. Gjorde egen marinad till köttet och kycklingen som inte blev vidare gott och pricken över iet så brände jag köttet på grillen. Men vi hade rätt trevligt ändå, Stephanie, Gugge och Elias var här och grillade med oss. Ett par glas rose slank ner och det är helt klart nåt för mig det där med rose. Trevligt med lite omväxling till cider. I säng rätt tidigt, man måste ju vara pigg idag.
 
Vaknade först av alla idag och Wilde sist. Nästan så man vågar börja hoppas på¨att dagarna kommer att börja runt 8 halv 9 här nu. Han sover iallafall oftare och oftare så länge. :) Stack och solade och hämtade paket efter frukosten, sen hem och försöka få Wilde i bad. Inte det lättaste men lite renare blev han iallafall på dom ungefär 2 sekunderna han satt i badet när jag väl hade fått han att gå i de. Nu ska der städas,hängas tvätt, packas åt Wilde,  duschas och göra mej redo för fest, fixas mat och så är det meningen att vi ska hinna träffa Jessica och barnen också men inte hört nåt från henne än. Wilde ska åka till farmor&farfar vid 4 han så nu undrar hur jag mest hur ska hinna med allt detta på drygt 4 timmar men det går nog eller vad tror ni? ;) Lika bra att sätta igång med en gång tror ja och sluta sitta här iallafall.
 
 

Torsdag

 
Dags att uppdatera lite tror jag bestämt, har haft så mycket annat för mig så inte haft nån tid att sitta här men nu så i brist på nåt bra på tven så blir det några rader här istället.
 
Hela förra veckan bestod av jobb, jobb och jobba. Alla veckans 7 dagar och det blev 55 timmar jobbade. Gjorde fint åt mina timmar det och har bara drygt 15 minus kvar att jobba av nu. Skönt! Denna veckan fortsatte i samma takt måndag till onsdag. Igår gjorde jag min 10 e dag på raken så idag var det riktigt skönt att ha en ledig dag, det var väldigt välbehövligt. Helt rörigt blir det med när man är så uppe i jobb, missade helt att det var sommarfest på Wildes dagis men hade sån himla tur att en arbetskamrat ställde upp och jobbade 1½ timme åt mig så jag kunde sticka iväg och vara med Wilde där. Så kul att se hur bra han trivs där på sitt dagis och han var inte alls lycklig när det var dags att köra tillbaka mig till jobbet och följa med pappan hem igen. Lilla plutten! <3 (som förövrigt kan driva mej till vansinne med 2års trots just nu och den senaste veckan, huh för en liten som varken vill äta, sova, borsta tänderna när jag/vi vill att han sak göra det. Men annars är han allt så rolig så, babblar hela tiden och har blivit så stor och duktig så men just i det läget då han ska göra nåt då är det inte lätt alltid)
 
Igår var det dags för en lite vuxnare sommarfest med arbetskamraterna hemma hos Maria 2 hus längre ner på gatan. Vilken lyckad kväll det blev! Kul att så himla många kom. Både dom som inte jobbar hos oss längre, sjukskrivna och föräldralediga var där och vi var väl runt 35 pers tror jag?! Hade väldigt kul, maten var jättegod och dessutom vann jag tipspromenaden som vi gick innan maten. Kul att vinna tyckte jag, en fin ljuslykta fick jag i vinst. Runt 22 började folk att droppa av och åka hemöver, kanske tidigare tillochmed förresten och till sist var vi bara sju kvar. Malin höll linedance kurs, Maria rockade loss som jag aldrig sett henne förut och tillslut  hamnade vi i poolen allihopa. Vattenkrig och allmänt vuxet beteende och jag har skrattat som jag vet inte vad. När vi hade badat klart var jag glad att jag hade nära hem. Haha jämt lite blött blev det att bada halvklädd och la mej med blött hår gjorde jag så påminde lite lätt om ett troll när jag klev ur sängen imorse. Helt klart en väldigt lyckad kväll. Testade att dricka rose igår med och det gillade jag så idag inhandlades en flaska rose- tre apor. Hoppas den är lika drickbar som den igår.
 
Idag har jag varit förvånansvärt pigg och fått mycket gjort, jag och Wilde har varit i Åmål och umgått med syster och handlat på jysk till hallen. Grejat här hemma, plockat och donat. Tvättat och städat. Handlat och så inför helgen även om jag inte ens köpte hälften av allt jag skulle ha så måste handla imorn med :/  Imorn gör jag sista arbetsdagen innan semestern. Ska bli så skönt att ha semester, bara vara ledig och ta dagarna som dom kommer. Helgen kommer bestå av en lugn kväll imorn, en lekparksdejt med Jessica och barnen på lördag och sen på lördag kväll blir det Hillringsberg med bäste flickorna i 65a som hjärtat varit så duktig och har lagat denna veckan :) Förresten var ju Wilde för rolig förut han, drog iväg med grannen och var säkert borta en 2 timmar innan han motvilligt kom hem igen. Dom hade pusslat, käkat glass och varit på promenad med hunden. Man märker allt att liten inte är så liten längre. Inte länge sen han aldrig skulle ha lämnat mej eller pappan utan protest men nu så.
 
Nej nu ska jag krypa i säng jag för klockan hade visst sprungit iväg här.
 
 

Buzzador- Min frukt!

 
Kommit med i en ny kampanj för Buzzador, denna gången är det Wilde som får avgöra om det är nåt bra eller inte. Min frukt från Nestle, mellanmål för barn 6 månader till 3 år. Längesen vi slutade köpa denna slags mellanmål så ska bli kul att se vad Wilde gillar det. Och självklart bjuder han kompisarna på smakprov när dom kommer förbi. Paketet borde komma till veckan.
 
 
 
 

Wilde och kattungen

 
Förra helgen var vi och hälsade på Wildes farbror och Anita. Kollade på små kattungar och andra djur. Wilde ska få en alldeles egen liten kattunge han, en blå vill han ha. Vilket tydligen var en röd när jag bad han peka ut den. :)
 
Kikar in nån annan dag igen med mer uppdatering, har ju en massa men hinner aldrig med att sitta här. Shopping, fina hallen som är klar m.m. :)
 
Nu massa fina bilder från förra helgen.
 
 
 
 
 

Hela veckan

 
Här hinns det tydligen inte med några uppdateringar inte, fullt upp varenda dag och dator tiden är rejält minimerad just nu :)
 
Men vad har hänt sen sist då? Förra helgen var bra, bra folk, härligt väder och bla bla bla. Ni får ett par bilder här istället :)
 
 
 
Veckan som varit sen har bestått i jobb för min del och ett medlemsmöte på kommunal, och varje dag har det varit lika spännande att komma hem. Bjudits på god mat och efterätter, det har hänt nytt med hemmet/bilen/trädgården varje dag. Kan helt klart vänja mig vid att ha en hemmaman ;)
 
I torsdags kl 21 tog jag helgen, tyckte jag förtjänade det som uppladdning för veckan som kommer då det vankas en hel del jobb med både kvällar, dagar, helgen och en heldag 7-22,30. 2 lediga dagar kvar än förvisso men tänkte allt täcka upp dom med jobb med. :)
 
Igår var en fin dag, sovmorgon för mig. Sen lite grejande här hemma innan vi drog ut på stan en sväng, skulle boka tid på creative art tänkte jag men det gick inte för tatueraren fanns inte där och hon visste inte när han skulle vara där heller. Tråkig och inte vidare seriöst kände jag...
 
Sen åkte vi iallafall vidare till optimera och köpte massa trä av olika slag och former. Oj vad fint det kommer att bli i hallen. Golvet är på plats, taket målat och tapeten uppe. Kanske rentav blir klart denna helgen?
 
Fick besök av syrran, Stephanie, Gugge och Elias när vi kom hem. Kaffe på altan och sen när dom hade åkt igen bestämde vi oss för att äta allé mat. Wilde var stört nöjd, god mat och han fick välja leksak själv och dessutom fick han två stycken. Var en tjej som jag jobbat med i västra som var så gullig imot han så han fick 2 när han inte kunde bestämma sig :)
 
Nu överväger jag att måla ytterdörren för en andra gång. Sen ska vi se vad resten av dagen har att bjuda på, vad som ska grejas med och vad som blir gjort. Wilde vill åka till sin farbror Tommy han och titta på kattungarna dom fått så vi får väl försöka ta oss en tur dit med. :)
 
Såhär ser det förresten ut på altanen nu, trivs så bra där är som ett extra rum fast ute nu.
 

RSS 2.0