Mat?

Sitter och halv kollar på Unga mödrar och så funderar jag på vad jag ska laga ihop för ätbart? Spännade va?
Jobbat idag, skulle ju egentligen ha varit ledig i två dagar nu men det blev två dagar jobb :) Fick ihop 6 timmar på boendet idag och imorn åker jag jobbar en kort dag i långserud till 11.30 innan det bär av till Karlstad.. Funderar på VAD jag egentligen ska ha handla imorn? Haha, bra va? Okej visst konfapresent till bror min vet jag, Ikea ska bli och där ska jag köpa ljus&ramar och så var det nåt mer? Men men fast jag inte har planer nu, vet jag att jag har påsar med saker imorn :)

Idag har Pipen flyttat, goaste katten! Hoppas hon trivs hemma hos sin mormor nu men det tror jag säkert! :) Bara två pälsbollar kvar nu, får se när nästa flyttar? Skönt att inte alla flyttar samtidigt, det är lagomt med en i taget. Lite förundrad över att Sally inte verkar märka att det saknas en liten? Eller bryr dom sig inte?


Nej mat tror jag, ingen inspiriation till att skriva idag...



Letar vidare

Gick åt helvete rent ut sagt med huset, blankt nej till vårat bud så antar att vi nu får leta vidare. Suttit och räknat lite lätt på vad slutsumman skulle ha slutat på om vi hade fått det och med budet vi hade tänkt oss skulle vi ha hamnat på + några hundra tusen till så ett högre bud är inte att fundera på med tanke på allt som hade vart ett måste att göra tex riva ur källaren,dränera,fixa kök+tvättstuga, alla saker som hade behövt köpas in såsom gräsklippare osv och tapeter+färg till resten av huset ja mm mm och för att inte tala på möglet i garage,hur dränerar man det?  Nu får vi istället spana vidare,hoppas på ett annat hus med garage och mindre att göra. Lånelöftet vi har räcker ett halvår så vi har tid..Nu blir finaste 58an kvar i våran ägo ett tag till och vi bor bra där vi bor tillsvidare.. Nu ska jag hitta inspirationen till att trivas här ett tag till, visst älskar jag huset och det äår jättefint med tanke på att vi har valt alla tapeter osv men jag hade redan gått vidare i mitt huvud. Nu får jag designa om här istället. Undrar vad jag ska ta mej an? Måste ha lite förändring, kanske lite nya gardiner? Måste förresten ta ett storstäd här igen, ser ut som grisen hus. Tror jag kan tacka dom tre små yrvädren för det, hoppa i blommkrukor,äta mat på golvet och busa i kattlådorna är roligt och för att inte tala om att bära runt på skräp överallt!! Kommer bli tomt utan bebisar när dom flyttar, men kommer bli tusen gånger renare. Två bebisar är nu tingade, en kvar får se vart det bär av för den lilla. Pipen flyttar imorn, det kommer att bli tomt! Pipen är goast och är den enda som myser medans dom andra två är Sally look a like dvs små monster!!!

Ikväll blir det jobba, imorn ledig som det ser ut och även onsdag ledigt och då bär det av till karlstad med Jessica&Nova. Fredag fyller hjärtat år, då blir det säkert lite kalas här och presenter på det :) Ny månad nu med, inte mycket jobb inbokat men kristina från jobbet ringde förut och hon skulle sitta med tider på onsdag så då blir det lite mer som tur! Håller tummarna för hemtjänsten med, vill ha lite helger och jobba nu för det ger mer pengar och denna månaden som har vart har jag inte fått ihop mkt helg så det lär svida i plånboken..

Nej nu måste jag nog göra ett ryck och städa lite och sen jobba..





Lördag i bilder, check it out!






Fredagen i bilder





Topp helg

Riktigt lyckad helg rätt igenom, vi börjar med fredagen och tar det därifrån. :)

Marknaden tillochmed börjar vi med, hann med två turer på denna väldige marknad. En med jobbet på förmiddagen och en tur med älsklingen när jag slutade. Vad inhandlades då? Kryddor, chips, scrapbooking blommor och en rutig sjal och ja det var väl det? Trodde för en liten svag sekund att jag hade handlat nåt kul och hade nåt kul att komma med men tydligen inte? Jo visst jag glömde ju en sak, godis vad annars haha? Hur som helst efter travandet genom staden åkte vi och åt och sen stack jag hemöver och fixa mej lite och tillbaka in till stan och Therese. Där var det trevligt&socialt!Var hundra år sen jag var ute sist och nog två hundra år sen jag var ute och Bcekis&Malin befann sig på samma ställe..Och alltid lika glada Angelika var där. Och ja det blev en massa folk så småningom och sen bar det av till Tivoli och alla skingrades, på vägen dit mötte jag upp älsklingen som faktiskt kvällen i ära var chaufför och jag gick ner och kollade på tivolit med han och peter&peters ungar. Efter tivolit var det dags för hemresa och så var den bra fredagen över.. Kort kommer! :)

Lördagen var jag uppe tidigt, studsade nog upp vid nio. Ett par timmar senare vaknade hjärtat och det bar av till karlstad. Hade ungefär tusen planer på vad jag skulle handla och spana på och det blev ingenting? Jo mat såklart då, handlade mat för 2700:- Liksom vad hände? Helt plötsligt blev det jätte dyrt? Fast vi var ju visserligen och rörde på både Coop&Ica och hade oss så antar att oorganisation bidrog? Försökte mej på detta med att inhandla Laktos fritt, och jag är fientligt intsälld till det. Väldigt mycket olika innehåller,Laktos,mjölk eller mjölkpulver eller skummjölkspulver osv.. Köpte iallafall saker så jag får testa ett par dagar, medans älsklingen tror att det kommer vara äckligt(jag med för den delen)så han köpte vanliga mjölk och gräddprodukter han. Okej nej nog om tråkiga saker vidare till toppen kväll!

In till stan, syster med kompis och Jonas dök upp och vi tog en träningsvända med bilen och jonas fixade det galant så det bar av hem till Therese och jag blev styled by Therese&Beckis. Therese stog för håret och beckis bidrog med en jätte snyggt linne och ja jag kände mej snygg :) Tog en tur med bilen och sen till garaget en stund och blev ståendes där ett tag, vad folk det var där! Fullsatt. En tur med bilen igen, blev stoppade av polisen som upplyste oss om kvällens ganska sjuka regler gällande bilkörning i stan max 5-6 vändor annars skulle det bli böter, men man fick köra hela kvällen bara man var borta från stan längre stunder. Blev hursomhelst inte många turer ändå, efter ett tag bar det av till klubben. En hel del folk och det var trevligt även där. Så småningom blev det dags att avrunda kvällen, chauffören skulle upp och jobba tidigt idag så vid två var det dags. Skulle köra och ställa ner bilen och då tackade bilen för sej, jämt 20-30 meter framför bommarna innan garaget bara dog den och där stog vi. Fick ringa på älsklingen som kom till undsättning men fick tyvärr ingen ordning på den så det blev att skjuva iväg bilen till garaget det, pust! Det var inte långt men jag blev helt slut! Otränad kanske?  En snygg sne parkering och sen var det bara mat kvar på schemat. Sibylla och en hamburgare sen var Sandra nöjd och det blev hem och sängen. Toppen kväll!!! :)))))) Bilder kommer från det med,senare..

Nu är det söndag, jag är ganska pigg och ja bara ganska. Nachos&mys med älsklingen är planen för dagen och ikväll är det massa bra på tv! Det gillar vi.

Det händer grejer

Relativt nyss hemkommen, har arbetat av ett 22h pass och efter det blev det en massa promenerande först i affärer sen följde jag Therese till jobbet och efter det tog jag en tur längs Hyttegatan-Sifhällagatan och kollade på massa vackra&lyxiga hus i väntan på att vi skulle till banken. På banken gick det som förväntat och nu ska vi med stort hopp ta nästa steg.. :)

Oj oj, höll på och köpa något mycket dumt alldeles förut. Har suttit och spanat en massa på Ed Hardy plånböcker på tradera. Finns sjukt många snygga! Förlorade tyvärr en svinsnygg rosa igår men idag tänkte jag bjuda på en liknande röd. MEN när jag kollar närmare på bilden så står det inte Ed hardy utan Ted hardy?????Vilket jävla skämt, och tur att jag såg de! Visst hade jag inte förvantat mej att de skulle vara 100% äkta vara men jag vill inte ha nåt så kasst som Ted hardy..haha..Och för att tillägga, så stog det iallfall inte på Ted på den jag buda på först :)



Imorn är det finally lön, och marknad och utgång och helt enkelt FULLT UPP! Ska hinna jobba också, blir intensivt men säkert en bra dag/kväll. Och på lördag bär det av ut i 58, men nu är det också så att vi har lite problem att fylla bilen.. Tjejbil är tänkt, förutom systers stackars kompis som ska köra och som det ser ut vara ensam kille. Men vart är brudarna som vill vara fräna med oss? :)) Alla verkar ha andra planer ju..

Imorn tänker jag ringa till halkbanan för min systers skull. Är så jävla irriterad på körskolan som inte tänker släppa iväg henne till den. Körskolor lurar folk det är då ett som är säkert!! Vet FLERA exempel på detta. Jag hade aldrig suttit i en körskole bil innan jag gjorde halkan och jag klarade det galant. Men efter ca 10 lektioner på köskolan sa min lärare att -Ja du är nog redo för halkan om ett par lektioner? What? När jag sa att jag hade klarat den för länge sen blev det en jävla fart och snart efter det fick jag köra upp ist. För min systers del var det sagt att hon var tvungen att köra en timmes lektion innan halkan, när hon väl har gjort det så vill dom att hon ska köra mer innan. Tror inte att dom har nån rätt till det,då det inte finns något tvång på att gå i körskola? Eller har jag helt fel?

Tänkte lägga till ett par rader till om ämnet som avhandlades lite här om dagen. Och det är bara att konstera att det är en bra sjuk värld vi lever i. Fick en länk skickad till mej på bloggen till en pedofilblogg, dennna skickade jag vidare till Malin som i sin tur skickade ännu värre länk tillbaka till mej. Det finns en person(och säkert flera med) som hävdar att BARN själva borde få bestämma om dom vill ligga med vuxna människor.Denna mannen menade att det borde vara en rättighet för barn.. Hur sjuk syn är inte det? Tycker det talar tydligt för hur sjuk denna människa är. Mår dåligt av att läsa/snoka runt i detta då det är sjukligt!Min syn på folk har sjunkit lägre än någonsin tidigare och detta var för mej en ny värld även om jag har vart väl medveten om att de finns tidigare men så öppet,så sjukt jag så lågt trodde jag inte människor sjönk. Inför dödstraff säger jag bara, i många fall är dödstraff bra...


Nej nu får det vara bra för en stund, jag måste greja lite l(andade här direkt jag kom hem)..

Ett tips

Funderar du på att köpa nya skor? Eller kanske shoppa loss på lite nya parfymer och dyl? Eller kanske ta en tidnings prenumeration? Eller du kanske funderar på att köpa några nya böcker?

Då tycker jag att du ska bli medlem på gratisbio, går du genom deras sida varje gång du ska beställa nåt på tex Nelly,Halens, Brandos, Eleven,Bluebox eller några av deras över 300 sidor där du kan göra allt från att shoppa&blogga, till att signa för nyhetsbrev. Du kan också värva dina vänner dit, och emellan erbjudandande du utnyttjar kan du få upp till tio aktivitets poäng.

Gå genom den här länken och bli medlem du också!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864


Sen är det bara att börja samla poäng som du sedan byter in mot presentkort,unibetinsättningar, eller biobiljetter. Du kan få presentkort på så gott som vilken affär som helst. Ett urval av affärer du kan få presentkort på kommer här: Gina Tricot,HM,Skopunkten,Panduro,Lagerhaus,Din sko,Lindex,Clas Ohlsson,Hemtex,JC,Barnens hus,Expert mfl





Onsdag

Sovmorgon idag, sov underbart länge eller inte.Idag var jag upp 7, men är man pigg så är man. Bara att jag redan är uttråkad och finns inte sådär övermycket att dola med. Men jag funderar på att färga håret? Har en blond färg ståendes, alltså inte en blondering utan färg. Kanske skulle testa och slänga i den? Undrar hur resultaten blir, men går det åt helvete så får jag göra nåt åt det på fredag för är ju synd att färgen bara ska stå.. ;) Det får nog bli så om ett par timmar här, håll tummarna för att det blir bra!! Igår kväll försökte jag göra en beställning från jotex men blev bara sur, hälften av det jag ville ha var såklart slut! Surt sa räven, men antar att jag sparade några kronor istället..Men jag ville ha mina nya julsängkläder med mysiga hjärtan på, tänk så fint det hade blivit om inte nån hade hunnit före med att köpa dom..

Iväg och jobba natten sen, och imorn efter jag har slutat bär det av till banken eller ja jag får vänta två timmar i stan efter jag har slutat för vi skulle vara där 4. :))) SPÄNNANDE! Hoppas allt ska gå vägen, hoppas hoppas hoppas... Sen är det äntligen fredag, och äntligen helg och ja äntligen..

Måste nog erkänna att jag inte har så mycket mer att tillägga just för stunden, ska kanske försöka att hitta på nåt att göra..Eller så sätter jag mej och läser.. :)




Nån? Som det ser ut just nu är väl bägge dom här kvar, pappa har inte bestämt sig än. Hemmet är fortfarnade lika viktigt, vill veta att dom här två underbara katterna kommer till toppen hem. Katter ska även dom fast dom "bara" är katter vara familjemedlemmar och ja ni vet... Så säg till om ni är intresserade!


Tisdag

Ganska nyss hemkommen från jobbet, eller ja för en timme sedan rättare sagt. Jobbade ju en kort tur idag, och kvällen igår. När jag kom hem från jobbet igår höll mitt hjärta på och fixade egen pizza. Och jävlar så gott det blev, fläskfile och massa annat gott på. Han kan allt han :) Massa roligt i posten till mej igår med, äntligen paketet från Creative club och grejerna var toppen fina! Även en jotex katalog hade ramlat ner i postlådan igår, och ni som känner mej vet väl vad som händer nu? Mängder av fina julsaker och dessutom en väldigt trevlig rea katalog med mängder av fina saker.. Hämtade ut paket igår med, mina böcker från Adlibris hela Stieg Larsson triologin så nu är det bara att sätta fart och läsa.. :) Jag har att göra, blir ju alldeles fullt upp detta!Hur ska jag hinna allt? ;) Shoppa,läsa,scrappa...

Imorn börjar äntligen Greys Anatomy, dubbel avsnitt på det med kan inte bli bättre!Jobbar ju imorn så blir en tv-kväll för min del. Tur att det börjar nio så jag hinner se alltihop. Imorn går det att se vad många miljoner rikare jag blir på fredag med. Hoppas det är rejält för banne mej blir det en tuff månad! Min materiella älskling luren ska det betalas borgen för på fredag och där rök 1300. Även Deval kläderna ska betalas. Massa födelsedagar mm på gång även om det mesta där redan är fixat. Partaj ska bli och sen allt det vanliga. Två turer till Karlstad är planerade också, med hjärtat på lördag och med Jessica på onsdag.Och marknaden på fredag.. Ja det är bara att konstatera att det kostar att ligga på topp. Nu är det bara att hoppas på miljonerna..

Kollade in Icas avdelning med laktos fritt förut, gillade inte vad jag såg!! En liter mjölk kostar 18,50:- vilket är mer än det dubbla mot vad en vanlig kostar. Fanns inget som var billigt utan allt var dyrare än vanliga produkter. Vilket kommer göra att maten kommer att bli ganska mycket dyrare varje månad om det skulle visa sig att det är det som är mitt problem. Men på samma gång så kanske det är ett lågt pris för att må bra? För det finns saker som skulle vara tusen gånger värre än laktosintolerans.. Och förresten, tror att besöket hos herr doktor igår gjorde mej "dåligare" än förut. Vaknade med ont imorse, hallå? Har aldrig hänt förut, men är ju det vanliga magontet som tur är och det är jag ju så van med..

Nu tror jag klockan var slagen att fröken ska springa till postlådan och se om det är nåt kul i den.. Dagens stora nöje ;) Hatar att posten ska komma så sent bara, var ett stort hopp från klockan 1 till halv 3 ungefär.. Ha en bra dag!


Åh nej fy fan!!

Nu är jag irriterad på vad för rent ut sagt ÄCKEL människor det finns i denna värld!!Satt och kollade runt på FB och var inne på en Farmville grupp och ser där i länkar till andra grupper att det finns grupper där för/med pedofiler, som bland annat vanhelgar lilla Engla. Hur sjukt sjukt sjukt är det inte? Folk skriver helt öppet på FB om hur synd dom tycker det är att Engla dog,nån skrev att den brukade runka till bilderna i tidningen, att dom gärna hade varit nästa efter Eklund, att det var synd att en sån liten pudding dog osv osv. Är det helt plötsligt okej att öppet vara pedofil och vanhelga en liten redan uttnyttjad och död flicka? Vi lever i en sjuk värld!!En riktigt sjuk sådan, tydligen var den gruppen för alla tidigare men blev sen en pedofilgrupp..Pedofilerna har tillochmed bilder på sig själva.. Det finns även en fanclub för dom som gillar Anders Eklund, med en jävla massa medlemmar, för han har ju åstadkommit nåt bra va? Jag undrar verkligen hur fel det kan bli hos en männsika, som tänder på ett litet barn.. Som  kan vilja "vara" med ett barn?? Dom borde kastreras, låsas in, lobotomeras och märkas i pannan helt ärligt.. Jag vet att dom är sjuka, jag har stor förståelse för sjuka männsikor och anser att alla borde ha en andra chans. UTOM dom här, avskyvärda människor som enbart förtjänar att behandlas enligt ovan.. Hoppas aldrig mina framtida barn eller någon annans någonsin ska behöva råka ut för liknande...







Måndag igen

Nyss hemkommen från kära vårdcentralen, tog ju äntligen tag i saken och sökte för magont 1 och magont 2.. Det första jag möts av är att ingen läkare finns där idag,han har inte dykt upp än men får sitta ner och vänta och så småningom kom Dr Hector. Jag har förutfattade meningar för doktorer som inte är svenska, jag vill förstå helt och hållet vad dom säger och dom ska förstå mej. -Jag får ont i magen efter jag ätit. -Får du ont i magen på natten? Nej efter maten. Men sen var dom språkliga problemen över, jag pratade övertydligt och han lyssnade på mej så kändes bra. Dom tömde mej på 4 rör med blod för olika tester och så..Doktorn funderade på laktosintolerans. Jag skriker NEJ jag vill inte!!Fy så jävla jobbigt, men magont är minst lika jobbigt så lika för lika kanske? Ska hursomhelst utesluta laktos ett tag för att se. Vilket jag får testa efter lönen för just nu har jag/vi inte råd att byta ut allt i kylskåpet mot laktosfritt.. Det var magont 1 de, magont 2 återstår att se om det hänger ihop med 1 eller inte. Annars var det prat om gastroskopi eller ultraljud av magen. Bara ordet gastroskopi ger mej kväljningar då man går med en kamera igenom munnen/halsen för att kolla magen och ta prover..Hoppas dom söver mej om jag måste göra det!!! Men den dagen den sorgen, först ska jag ha svar på mina prover osv och så hoppas vi på det bästa..

Som sagt måndag idag, och jobb står på schemat som mest hela tiden. En 14-21 görs idag, imorn en kort lyxtur,onsdag-torsdag görs natten och fredag en 8-15..Helt okej vecka, helgen ska vara ledig!! Fredag får det bli en sväng till Therese som skulle ha lite partaj och det blir säkert en tur till Tivolit också. Lördagen blir det en tur till Karlstad på dagen med älsklingen och sen ut med 58án på kvällen förutsatt att ingen kommer och köper den innan. Full rulle hela veckan ser det ut som, banken blir på torsdag och finally ska vi få vårat lånelöfte..Hoppas bara att vårat skambud antas så huset kan bli vårat!! Marknaden på fredagen också, och den måste ju kollas. Bröd,kryddor och godis ska handlas men inga strumpor :) Åhh marknads godis, finns det godare?

Nu var det nog inget mer att dela med sej av, så jag seglar vidare jag dricker mitt kaffe och kanske fixar lite frukost...


Morgonstund

FB är ur funktion så får väl plita ner ett par rader här i brist på sysselsättning, skulle ju ha kunnat gå ut och hämta tidningen men det är långt till brevlådan..Sitter just nu och försöker att få ner en yougurt+kaffe, med sådär framgång!!Är för tidigt att äta, och för att dricka kaffe men antar att jag måste få i mej både och för att slippa totaltom mage och huvuvdvärk..Jobbar en riktig hel dag idag, från 7-22 med en rast al´a 2,5h mitt på dagen.Ska vara i hemtjänsten så är på hemmaplan idag..
 Igår hade vi en mys kväll<3, kollade Wallander-Cellisten och åt chips&dip. Wallander var bra, som vanligt men anser fortfarande att Kuriren har vart den bästa av dom nya..
Jahajaja men jo det var nog typ det jag hade att säga så detta var ju mycket angenäm läsning, fast en mer angenämt tidsfördriv för min del men ja så är det tror vi säger så nu så ska jag försöka att äta klart..Happy lördag folks!

Vad hände?

Vad blev det med blogg inlägget under? Eller är det bara jag som ser hur konstigt det ser ut? Helknepigt ser det ut, och inte går det att läsa vad fröken har skrivit, och tydligen gick det heller inte att skriva det igen för det blev på samma viset, undrar om detta går att publicera så det hamnar rätt?
Inte nog med att blogg inlägget vart knäppt, helt plötsligt kunde jag inte skriva ÅÄÖ och alla tecken låg på fel ställen osv. Fick ringa och fråga hjärtat vad jag skulle göra men han visste inte och när jag skulle kolla igen vart de inga problem? Tror jag har fått ett inneboende spöke i min dator, Hej Casper! Sluta hitta på bus nu..Tror ni han lyssnar? Haha


Nej garderoberna ropar så nu överger jag datorn&dess spöke...


Ledig fredag

Idag är jag ledig, känns ganska skönt :) Men har lite små långtråkigt redan.. Men jag har saker att göra, ska bara få orken att ta tag i det. Jag&älsklingen hade storstädning här igår och idag ska jag fortsätta med att ta garderober och sånt tråkigt men nödvändigt. Ska städa ur garderoben rejält är det tänkt så sen är det bara för min kära syster att rava sej hit och säkert minst få en kasse med kläder :) Annars idag händer det nog inte mycket, bara ta det lugnt. Köpa nåt gott och mysa ikväll. Imorn jobbar jag delad tur i hemtjänsten, 7-13.30 och sen 16-22. Lär kännas, blir nog ganska segt. Men jobbar en hel helg-dos på en dag och har söndagen ledig så bara att gilla läget. Sen är det jobb hela veckan på de, måndag till fredag. helgen är och ska förbli ledig. Marknad och förhoppningsvis utgång :) Löning på fredag med, och då har jag råd att betala borgen för min käraste ägodel så den äntligen får komma hem till mej igen,  vet att den saknar mej och jag saknar den (min telefon alltså).. Den är efterlängtad! Bästa telefon! Sen så måste karlstad hinnas med nån dag också, en tur med hjärtat&en tur med Jessica&Nova ska det bli..Och en massa saker som fröken vill köpa sej, tur att lönen kommer att vara helt okej och tur att jag har ett x antal hundra i presentkort så jag kan köpa mej allt jag vill ha.. Ny jacka som tidigare nämnt, och så tror jag att jag ljög när jag sa att jag inte skulle köpa nya stövlar för igår såg jag snyggaste Uggsen ever!Måste ha.Sen vill jag ha ett jättelångt linne och en trekvarts tröja från Gina. Okej kanske inte var så mycket ändå. :) Sen ska presenter till bror inhandlas att ge efterskott för konfirmationen. Sen är det alla andra som fyller år också, Therese&Nicolai är det klart till och även till Novas dop är det klart. Älsklingen tror jag det är färdigt till också, men inte till Ingela så henne får jag hitta nåt till med :) Kul att ge presenter, men får alltid för mej att folk inte tycker om presenterna jag ger.. :(

Just de, igår fick jag Deval..Iiii gilla! Tröjorna var jättefina! Nu har jag tröjor så jag överlever hela vintern lång. Nog aldrig haft så många snygga tröjor i min ägo samtidigt förut. :) Väntar på böcker nu med förresten, Stieg Larsson triologin på gång verkar som dom skulle finnas på handlar nu så kanske får masa mej in till stan och hämta dom sen så jag har nåt att göra helgen lång :) Böcker är underbart, synd bara att dom tar slut så fort..

Nej nu ska jag nog bege mej upp i garderoben och härja lite, kanske återkommer senare vem vet?


Ledig fredag

Idag är jag ledig, känns ganska skönt :) Men har lite små långtråkigt redan.. Men jag har saker att göra, ska bara få orken att ta tag i det. Jag&älsklingen hade storstädning här igår och idag ska jag fortsätta med att ta garderober och sånt tråkigt men nödvändigt. Ska städa ur garderoben rejält är det tänkt så sen är det bara för min kära syster att rava sej hit och säkert minst få en kasse med kläder :) Annars idag händer det nog inte mycket, bara ta det lugnt. Köpa nåt gott och mysa ikväll. Imorn jobbar jag delad tur i hemtjänsten, 7-13.30 och sen 16-22. Lär kännas, blir nog ganska segt. Men jobbar en hel helg-dos på en dag och har söndagen ledig så bara att gilla läget. Sen är det jobb hela veckan på de, måndag till fredag. helgen är och ska förbli ledig. Marknad och förhoppningsvis utgång :) Löning på fredag med, och då har jag råd att betala borgen för min käraste ägodel så den äntligen får komma hem till mej igen,  vet att den saknar mej och jag saknar den (min telefon alltså).. Den är efterlängtad! Bästa telefon! Sen så måste karlstad hinnas med nån dag också, en tur med hjärtat&en tur med Jessica&Nova ska det bli..Och en massa saker som fröken vill köpa sej, tur att lönen kommer att vara helt okej och tur att jag har ett x antal hundra i presentkort så jag kan köpa mej allt jag vill ha.. Ny jacka som tidigare nämnt, och så tror jag att jag ljög när jag sa att jag inte skulle köpa nya stövlar för igår såg jag snyggaste Uggsen ever!Måste ha.Sen vill jag ha ett jättelångt linne och en trekvarts tröja från Gina. Okej kanske inte var så mycket ändå. :) Sen ska presenter till bror inhandlas att ge efterskott för konfirmationen. Sen är det alla andra som fyller år också, Therese&Nicolai är det klart till och även till Novas dop är det klart. Älsklingen tror jag det är färdigt till också, men inte till Ingela så henne får jag hitta nåt till med :) Kul att ge presenter, men får alltid för mej att folk inte tycker om presenterna jag ger.. :(

Just de, igår fick jag Deval..Iiii gilla! Tröjorna var jättefina! Nu har jag tröjor så jag överlever hela vintern lång. Nog aldrig haft så många snygga tröjor i min ägo samtidigt förut. :) Väntar på böcker nu med förresten, Stieg Larsson triologin på gång verkar som dom skulle finnas på handlar nu så kanske får masa mej in till stan och hämta dom sen så jag har nåt att göra helgen lång :) Böcker är underbart, synd bara att dom tar slut så fort..

Nej nu ska jag nog bege mej upp i garderoben och härja lite, kanske återkommer senare vem vet?


Tisdag

Ah sovmorgon idag, vilket funka till ungefär halv nio. Skulle ringa farbror doktorn idag, så undrar varför jag inte gjorde det medans det var telefon tid? Får ta nästa telefontid och slå en pling då istället. Ska också ringa banken sen och kolla upp ett par saker och sen funderar jag allvarligt på att ringa ett tredje samtal, bah drar mej för det!Men trött på att gå i ovisshet nu, trött på att vänta,trött på att hoppas! Gråter inombords varje dag och nej nu får det vara bra me det. Dags att ta tag i saker!!!Bläddrade precis igenom telefon för att konstatera att alla dom nummren jag skulle behöva nu(förutom bankens) är på min andra telefon. Men jag har istället massa konstiga nummer som inte tillhör mej. Och som jag inte har nåt nytta av.

Skulle ju ha gjort en konstig jobb natt i natt men blev ett byte där istället så nu gör jag hela passet, skönt!Jobbigt som fasen och komma in sent och tro att man ska kunna sova så det här vart bättre. Fick dessutom en natt till i nästa vecka, och det är bara att hurra månaden är räddad. Nu kan fröken andas ut, puh.. Men snart är det en ny månad och då står man på noll igen, funderar på att skriva in mej på A-kassan. Men gillar inte deras regler där, som att man inte får neka som man vill till jobb. Så om jag skulle vilja vara ledig och INTE ta nån a-kassa så går inte det. Utan jag måste säga ja. Tror man får neka upp till tre gånger. Men vet inte om det är på en månad eller längre. Men om det då skulle vara på en månad och så är det så att dom ringer på mej varje dag och jag måste då jobba alla dagar utom 3 på en månad?  Och det är faktiskt inte omöjligt att en sån månad skulle finnas, i februari förra året var jag ledig två dagar på hela månaden(som jag dessutom sa nej till) så såna månader kan finnas där det är för mycket jobb nästan men man vet ju aldrig i förväg vad som ska hända.. Beslutsångest detta, jag förstår mej inte på det helt och hållet heller men jag vet såpass att jag inte gillar dom blåas regler gällande akassa.

Nej nu ska jag nog bege mej ut och ringa ett av samtalen, störande att behöva gå ut men har blivit så kass mottagning här så går inte att prata inomhus om man inte sitter blick stilla på ett ställe i soffan men ingen garanti att det ska funka de heller. Och inte är det telefon det är fel på heller för är samma sak med alla telefoner här tycker jag.. Uppdatering, nu vet jag varför jag inte har mottagning. Telias mast är tydligen trasig och har varit i en månad så där var förklaringen.

 

Ahhh want this to want me

Vill ha, så fint ju! Men nya stövlar köpte jag förra månaden så det får va. Men jacka ska jag köpa nästa gång jag beöker karlstad :) Och förresten kolla in dom här sjukt snygga stövlarna, tyvärr skulle dom bara bli prydnader i min ägo men ja snygga!

Sitter i soffan just nu, det vanliga med andra ord. Sitter och små ler åt pipen som ligger brevid mej och cyklar med ett bakben(i sömnen).. Ganska nyss kommit hem, har jobbat och vart hos Jessica och hälsat på. :) Och nu kom mitt hjärta hem så nu får det bli mat, på en gång jag är hungrigast!! Så var det me de, hej hej


Verkligheten

Sitter och halv spanar på Ensam mamma söker, har för den delen tillbringat större del av dagen framför televisionen. Idol,Kändisdjungeln(vilken skit), One tree hill(äntligen),Priveliged och nu ensam mamma. Funderar på att kolla in Kommisarien och havet också. Liksom varför inte när jag ändå redan har tillbringat dagen i soffan? :) Humöret bättrades på(men fortfarande ledsen att jag missade de),jag fick godaste maten av hjärtat förut, fläskfile&kantarell gryta..Mmm så sjukt gott!Han är bäst min kock :)
Imorn blir det jobba, en sån där lyx tur igen och slutar 1. Då bär det av till Jessica&Nova en sväng.. Jobbar kosntig natt på tisdag och börjar 21..Skumt, åka till jobbet och gå och lägga sej liksom? Men det är jobb :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer resten av veckan. Ledigt allt utom lördag då jag gör en delad tur 7-22 med två timmars rast.. Hoppas jag får jobba mer!! En eller två dagar till iallafall.

Och stort HOPPAS att Deval kommer imorn, vill ha mina nya tröjor nu! Och så hoppas jag att min nya mascara kommer imorn med, var tvungen och ha en ny för den jag har är så gott som slut. Fick bli en Lancome Hypnose this time. Hoppas den är bra! Ville egentligen ha L´extreme men den fanns inte. Tråkigt att köpa nytt smink, blä! Behöver ny rouge med, men hittar ingen som jag gillar i färgen. Som sagt, blä tråkigt med att köpa smink...

Nu ska jag koncentrera mej på tvn..




Arg,ledsen och besviken!!

Är så arg så jag vet inte vad nu, och besviken för den delen med och det ganska rejält! Min bror konfirmerar sig tydligen idag, och jag har bara sådär blivit bortglömd? Hallå?! Hade verkligen velat vara där, men tydligen inte då. Va fan är ju faktiskt en stor dag för min bror, när man konfirmerar sig ska alla vara där man ska få fina presenter och det ska vara kalas. Jag har ingen present att ge honom, jag visste inte ens om det. Jag kan inte vara där för ingen har berättat det för mej ens? FY FAN!!!!!! Nog för att jag måste säga att högtidsdagar är sådär firade i min familj, men för MEJ är det/dom viktiga.. Kanske bara för mej, vad vet jag? Men jag skulle ha varit där, gett min bror en fin present osv.. Inte nog med att jag känner mej rejält sviken, jag känner mej som en stor jävla svikare också..Förlåt kära lillebror.. Får försöka att återgälda på nåt sätt, men hur? Det är idag det ska vara, inte om en vecka eller en månad...


AHHHH vilken dag, bah! Humöret är på botten av botten och ja bättre lär det inte bli tyvärr..

Förändringar

Suttit och spanat på Ellos hemavdelning, dom har så sjukt fina grejer! Kliar i hela mej efter nytt hemma. MEN jag vill göra nytt i nytt hem, inte mera här nu här är jag klar, färdig, done och finito!! Det här vill jag iallafall ha, i mitt nästa hem! :)

En salig blandning, medveten om det men självklart är det ju till flera olika rum :)
Även fått en ide om egna tavlor, med hjälp av scrapbooking papper 15*15 och ramar fårn ikea med samma mått..

Dessa är beställda tillsammans med en massa andra papper med för den delen som jag ska använda till just scrapbooking :)
Kanske skulle visa upp resten med, här kommer det :)


 Alltihop kommer från pyhobby.se och gick knappt på 200 med frakt.. Dom har väldigt bra priser där och dessutom 15% rea just nu..Är ju sjukt mycket pengarna får jag säga, annars kostar ju ett papper typ 10:- (om man går på tex panduro) och detta är ungefär 70 papper allt som allt. Oj vad mycket fint fröken ska åstadkomma sen :)

Såna här ramar är det med som ska jag ha till förtsnämnda papper :)

Känner mej väldig kreativ idag, därav detta inlägg. Kanske skulle använda min kreativitet till att göra någo nyttigt också? Får se vad jag kan hitta på :)


The gängsters

Lite nytt från goaste gänget, och en massa fina&söta bilder :) Dom är snart 7 veckor nu, och det börjar närma sej flytt. Pipen flyttar till sin mormor den 29 hon, tror det blir toppen! Resten av gänget är det inget bestämt med än, pappa och Ingela har inte varit och kollat än dom. Men antar att det inte kommer att bli något problem att hitta hem till dom. Vi är iallafall bägge två rörande överens om vad vi vill för dom små. Och dom ska komma till hem där vi verkligen vet att dom blir omhändertagna och har sällskap osv. För även katter har ett liv, och dom ska ha ett långt och fint liv våra små.. Oj å poetiskt men ja ni förstår.. Lite om katterna då, total busiga allihopa och det är bara lugnt när dom sover. :) Riktiga monster när det är dags för mat, morrar och nästan anfaller maten!! Lika kul och se varje gång. Sen är dom även rumsrena allihopa, tog bara ett två dagar efter dom hade börja äta vanlig mat så var dom även rumsrena.. Här kommer det bilder då!





Det blev en massa bilder det, se och njut för sötare än kattungar finns inte!! :)


*#!=%`"¤%!/?#

MAGE?Bah ännu en hemma kväll i frökens Nilssons spännade liv. Inte helt enligt planerna men vad gör man? Kan ju ta det hela från början kanske. Skulle ju ha varit chaufför i våran 58 ikväll och Torsby var den ursprungliga planen. Torsby ströks sen det visat sej att tydligen det mesta skulle krångla och allt tog sån tid, så nu skulle vi bara åka runt i Säffle istället så fort bilen var redo. Jo men visst tackar och bockar för att min mage är så sammarbetsvillig och tillåter det! Trött jag bli och ja nu ska jag gå till läkaren,eller iallafall ringa på måndag och se om jag får nån tid. Tur för dom andra att det råkade finnas en annan som kunde köra och tur för mej så jag slapp förstöra kvällen för resten genom att inte kunna köra.Och tur att vi faktiskt inte befann oss i Torsby, fast då hade vi väl fått stå stilla och jag hade fått lagt mej en en timme i bilen haha.. Nu har jag iallafall intagit halvsittande/halvliggande läge på soffan och det funkar men överväger att ta natten istället... En sak var bra iallafall, bilen är fin!! Blev hur bra som helst med nya färgen på lacken, synd att jag inte hade fått med mej kameran..


Nej natten tror jag, bye bye

Fram och tillbaka

Idag blir det jobba jobba jobba, har jobbat mellan 8-13 på nytorget och för ett par timmar sen ringde dom från hemtjänsten om ikväll 16-22 och det tackar man inte nej till så nu är jag bara hemma och vänder typ eller ja några timmar ledigt blir det ju :) Ska försöka laga ihop nån mat och sen har jag allvarliga funderingar på att städa. Hela huset är i behov av det just nu så kanske skulle börja iaf? Kan vara en ide..  Resten av helgen sen är ledig den, skönt! Imorn ska jag köra till Torsby i våran 58a, gissa om jag är nöjd? Älsklingen ska fixa lack på den idag och sen är den så fin och körduglig så..Iiii.. Synd bara att det inte skulle bli nån fart med allt förrens det är sälj dags. Men säljer vi den, får vi oss antagligen vårat hus så bara gilla läget.. :)

Hej och hå, tror jag faktiskt inte att hade så mycket att berätta för stunden så jag ska nog ta och göra ett ryck och få lite städat istället.Låter som en bra ide de,eller inte...





Nu så! :)

Idag har jag gjort nånting för mej helt nytt, jag har tatuerat mej!! :) På tiden verkligen..
Tidigt i förmiddags begav jag mej djupt in i dom dalslänska skogarna närmare bestämt till Bäckefors&Sofia. Kaffe&tjöt innan det var dags för tatueringen, var inte alls som jag hade föreställt mej. Hade nog för det första trott att det skulle göra väldigt mycket mera ont, men det var tjaa vet inte vad jag ska säga. Nåt ställe gjorde de lite ont på, nåt annat kittlade de på och mest jämt bara brände det. Sofia var ritkigt duktig tycker jag och jag blev jätte nöjd! Var ganska rejält nervös innan kan jag ju säga, gah! Och vissa små uttalanden av Sofia&hennes vän Elin gjorde mej mer nervös. Men det var ju inget farligt :) Efter det var klart var Sofia gullig och lagade mat, och sen blev det ännu mera tjat och så innan hemfärd. Riktigt kul att träffa Sofia med, vi har inte setts på över 2½ år nu. 

Sofia in action




NÖJD



På vägen hem fick jag hoppa förbi hemma hos mamma och hämta ett riktigt skumt brev, en kallelse som vittne i ett mål om grovt förtal. Bara en liten sak här då, jag har aldrig hört namnen som det gäller. Jag är inte skriven hos mamma. Jag har aldrig hört något om händelsen, rent ut ingenting stämmer förutom mitt namn. Ska ringa dit imorn och säga att dom måste ha förväxlat mej med någon annan. På hemvägen fick jag också ondast av ondast i min mage IGEN! Gjorde så ont så jag knappt fick luft och värre blev det av att jag var tvungen och hoppa i och ur bilen vid mamma och vid eurocash. På vägen hem efter det hade jag lust att bara stanna och kliva ur bilen så jag kunde få stå upp men det hade ju inte gjort nånting bättre i längden. Men fy fasen, var nog en av dom värsta omgångarna jag har haft detta. Borde väl gå och kolla det jag vet, men kommer ju så sällan så jag hinner glömma bort det mellan turerna.. Nu börjar det iallafall att reda upp sej och känns mycket bättre just nu, det tackar vi för!

Lilla julafton idag igen till både mej och dom fyrbenta när jag hämtade posten :) Jag fick hundra kronor i presentkort på Panduro jag och mina små vänner fick ett paket med mat :) Trevligt trevligt.. Nu är det snart dags för idol igen, åhh uttagningarna är så roliga! Vad tänker vissa med kan man ju undra? OCH var för säger ingen till dom innan att dom inte på allvar kan söka till Idol? En vän eller familjemedlem kanske skulle ta och upplysa dom om hur urkassa dom är innan dom hinner förnedra sig i tv?


Hej duktig

Jobbat en lyx tur idag, 8-13 vilket är lite skönt ibland men är ju tyvärr inte många timmarna men gillar ändå och antagligen kommer det bli en del såna turer under hela hösten om jag har tur. Jobb är bra, jobb behöver man! Tog en promenad på förmiddagen, förbi torget och självklart stog de en gubbe med blommor där och jag kanske inte ens behöver berätta att det följde med 3 stycken hem? En halvstor bambublomma som jag tyckte var riktigt frän aldrig sett nån sån för och sen blev det två aloe-vera liknande blommor med. 3 för 40 var de, så var ju också som hittat! Alla tre har fått sin plats nu och då är jag nöjd! :) När jag slutade åkte jag förbi hobbykällaren en sväng för återigen konstatera att det inte finns nåt roligt där, från parkeringen där tog jag mej en liten promenix och sa hej till Therese på jobbet och sen klivade jag vidare en sväng förbi domus innan jag klivande tillbaka till bilen. Skönt med en promenad även om den förvisso inte var så lång. Väl hemkommen började jag och greja lite, med blommorna och så fick jag undan lite disk. Sen fick jag ett ryck och plockade undan alla sommarskor och packade dom i påsar och ner med allt i en större. Sen åkte även alla 3 kvarts sommarbyxor med ner i den och helt plötsligt fick jag en massa plats, nu är frågan bara om det betyder att jag måste handla mer kläder och mer skor? Eller ska det vara okej att ha plats över? ;) Denna fråga tål att funderas över tror jag bestämt..

Sur jag blev igår då, satt och invänta Lipstick jungle klockan nio för att upptäcka att nej dom har bytt sändningstid.. Och till vadå, jo det ska jag säga er 18.00 på lördagar.. Va fan är det för tid? Inte okej säger jag bara, hur många avsnitt kommer inte jag att tvingas missa nu bara för det? En av få bra serier som går nu, och den dumma tiden..Stör mej! Men ikväll börjar Idol iallafall, kul med nåt bra. Och sen kommer förhppningsvis alla andra bra serier och börja snart igen. Det gillar vi :)

Nej nu ska nog fröken duktig kolla om det finns nåt mer som behöver göras, eller ja finns tusen saker men orkar inte göra nåt jobbigt så enkla saker!


Change

Sitter man här igen då, jobbat idag och när jag sluta åkte jag och kollade vid garaget på älsklingens som mocklar med bilen för att den ska bli mer attraktiv. Passade på att palla lite frukt med, världs godaste äpplena hittade och och plockade på mej en massa för att sen upptäcka att det bara var ett av trädena som hade dom goa äpplena resten var så kallad vinterfrukt och med de vrinsurt!!Jaja man kan väl baka paj på dom, med massa socker&kanel. Väl hemma skulle jag ta med mej posten in, och vad sitter i postlådan om inte en SPINDEL! Panik och jag stog och pep och hoppade där med Jessica i telefon. Tycker att hon borde ha tyckt att jag var totalt störd men hörde inget om de utan fick istället goda råd hur jag skulle bära mej åt. Fick upp det mesta av posten och skakade och reklamen rulla jag ihop till en rulle för att döda eventuella gäster. Tappade okej slängde posten i backen en sväng med av inbilldad paranoia men sen gick det bra. Och för en liten strund sen skulle jag ta ett av mina väldiga äppel och vem tror ni sitter i påsen om inte herr äckel spindel. Jag är säker på att det är samma, för jag har då inte plockat med mej äppel med spindlar på utan det var den jäveln som följe efter mej in. Jahopp fick tag på en påsklämma att stänga påsen med så får hjärtat agera spindelmördare när han kommer hem för jag skulle inte ens drömma om att försöka bah! Kanske skulle köpa hem radar? Funkar ju på jobbet och jag skulle nog behöva ha det hemma med..

Nu ska jag sätta mej och läsa, läser en jättebra bok nu av Anna Jansson som handlar om Maria Wern. Ni vet hon i Främmande fågel. Hoppas det ska komma fler filmer sen med. Svenska kriminalfilmer är bäst!



Till helgen....

Disturbia

Min lediga dag idag då, men uppenbarligen förstog inte mitt huvud det för jag vaknade 511 gånger imorse och undrade för mej själv när jag skulle upp vs när jag skulle börja jobba. Ledig tack men nej det förstog jag ju inte. Vid åtta masade jag mej upp, ingen ide att ens försöka sova när inte de fungerar. Fast åtta är ju en vanlig gå upp tid för mej ändå :) Fick vänta ett x antal timmar innan älsklingen vaknade till liv och då blev det frukost och till att kolla klart på Män som hatar kvinnor(orkade aldrig se klart den igår kväll, tant-trött) Den filmen var GRYM i många bemärkelser. Riktigt välgjord och genomtänkt och man kanske tillochmed skulle ge sej på att läsa Stieg Larsson böckerna som är grunden till filmen och filmerna som ska komma. Kan nog vara nåt de!

Ensam hemma just för stunden, hjärtat är in till Säffle för en som skulle spana på bilen. Och jag håller tummarna stenhårt för att det ska bli affär och vi tar dom första stegen mot hus!! Längtar så grymt mycket så jag har nästan flyttat redan i mitt huvud men ja jag vet att allt inte är klart än och jag är väl medveten om att vad som helst kan hända. MEN jag tänker drömma ändå, och jag tänker bli grymt besviken om det inte går vägen. Jag kommer sura grina och skälla. På samma sätt som jag kommer hoppa skrika och hurra om det blir vårt. :)

Nu ska jag nog plocka fram mitt album plus alla saker till det och scrappa en stund, senare får det nog bli till att försöka greja lite här hemma med. Ser ut som fan har dragit fram, men kan ju vara ett gäng bebisar som orsakar en del oreda, jag&älsklingen kan vara en annan anledning till att det ser ut som det gör men en sak är säker att det behövs en omgång för att få lite ordning.. Blir en fin söndag det, och ikväll blir det tvn som gäller, Privileged är ett måste och nya avsnitt av C.S.I tror jag bestämt? Tror iallafall att det var ikväll dom skulle börja..

Show you my art

Tänkte visa vad jag åstadkom igår, är ju så nöjd!


Saturday night

Yeaj lördag, känns som söndag av nån skum anledning? Kanske för att jag har jobbat idag men inte imorn och brukar ju för det mesta jobba hela helger? En lugn kväll idag, ja som för det mesta men helt ärligt skulle jag inte ha orkat hitta på nåt heller. Är lite små slut just nu men efter en dag ledig så är jag på G igen. :) Ikväll ska vi mysa, nachos och Män som hatar kvinnor står på schemat.

Har tillbringat hela eftermiddagen sen jag kom hem med scrapbooking, inhandlade mej ett album förut och har suttit och dolat med de i ett par timmar. Det är avkopplande, och kul att åstadkomma något kreativt. Riktigt nöjd med resultaten hittills och kul att ha sen. Lär bli sittandes ett par timmar imorn med, men nu tar jag paus och ska nog se till att det blir mat snart för nu börjar jag bli riktigt hungrig :)

Trevlig lördag :)
 

Köpa hus!?

Idag har jag och min älskling varit på banken, och måste säga att det gick över förväntan och nu ska vi bara få ihop pengar till kontantinsatsen. Tyvärr eller kanske inte tyvärr jag vet inte så kommer vi iallafall att få sälja 58`an för att ha råd med den. Känns lite sorgligt men det är våran möjlighet till att kunna köpa huset för tyvärr sitter vi inte inne med en bunt rika föräldrar som kan hjälpa oss med det. Pratade med pappa förut men han ska själv köpa hus nu, eller ja han ska bygga sig ett hus.. Men jag vet att om det krisar och saknas några tusen i slutändan kommer han att hjälpa mej, men hela summan är för mycket! Så då får det bli våran bil som hjälper oss. Bilar finns det fler av, men inte detta huset det finna bara ett av de.. HOPPAS på detta nu, min och älsklingens framtid ♥ Och jag längtar mej dessutom sjuk efter att bo i stan, jag vill gå gå gå! Aldrig hade jag väl trott att man skulle sakna att gå så mycket som jag saknar det. Längtan... Men än är det inte klart, bilen ska bli såld, en ev budgivning ska vinnas och sen ska allt gå vägen med husbesikting osv. MEN vi är en bit på vägen och det hade jag aldrig kunnat föreställa mej efter det första besöket på Nordea i måndags där vi blev total dissade för att vi var så unga. Nej tacka vet jag swedbank :)  


Nu hoppar vi från hus&pengar till kattungar. Vem vill ha? Har två underbara små bebisar kvar, kanske en egentligen beroende på pappa och Ingela men är det inte nån som är sugen? Förutom att dom egentligen är monster är dom ganska goa ;) Och söta som socker..


Bara titta på oss!!! Finns det sötare?Nej jag tänkte väl de..


Nu ska jag kolla runt lite,läsa i min nya bok och sen får det bli sängen i normal tid. Jobb imorn men sen är söndagen ledig. Gissa om det är efterlängtat? En dag tycker jag faktiskt att jag ska få vara ledig. Jag har ju jobbat 52 timmar på 5 dagar så ja en dag borde jag få ha? Sen är det nya tag igen och veckan som kommer är ganska fulltecknad redan, tummen upp! :) Nej nu, hej på er...

Onsdag tror jag bestämt

Jag överlevde dagen igår, men oj så sliten jag kände mej när jag kom hem och imorse var de inte det minsta kul att gå upp när klockan ringde. Men det var bra igår ändå, var kul att vara i Långserud med för som sagt var ju evigheter sen sist så jag hade allt saknat det :) Och nytorget är ju alltid de bästa, även om man är trött och sliten ibland! Jobbat idag också då, en kort lyx dag! 8-13 är inte alls fel ibland. Efter jobbet tog jag mej en tur, gjorde ett ärende, köpte en present till Faster som ska fylla ut presentpåsen hon får och så kollade jag in Lindex utan större lycka. Sen bar det av och plocka upp Therese och vi tog en tur till Domus o fika och sen spanades KappAhl in en sväng och jag använde äntligen ett av mina ganska många presentkort och ja det blev ett par jeans leggins men bakfickor. Det gillar vi :) Efter en kik och lite prat hemma hos Therese susade jag hemöver. Lilla julafton i brevlådan med scrapbooking. Några småsaker som jag hade beställt och ett paket från pysselklubben. Sistnämda var tyvärr mest skit men kostade gratis förutom frakten så ja det är som de är. Sa upp det med en gång iaf.. Men det andra var fint!! Satte mej och grejade lite direkt och ja jag gjorde nog det finaste kortet hitills och känner mej stolt ;)
Imorn väntar ytterligare en lång dag på jobbet, 12-14 och nej inte två timmar utan 26 timmar! Men det kommer att gå så bra när jag väl är där men såhär dagen innan känns det allt bra långt..

Nu ska jag försöka och greja lite här, tvätta och så iallafall så det blir nåt gjort :)





RSS 2.0