Tisdag

Ah sovmorgon idag, vilket funka till ungefär halv nio. Skulle ringa farbror doktorn idag, så undrar varför jag inte gjorde det medans det var telefon tid? Får ta nästa telefontid och slå en pling då istället. Ska också ringa banken sen och kolla upp ett par saker och sen funderar jag allvarligt på att ringa ett tredje samtal, bah drar mej för det!Men trött på att gå i ovisshet nu, trött på att vänta,trött på att hoppas! Gråter inombords varje dag och nej nu får det vara bra me det. Dags att ta tag i saker!!!Bläddrade precis igenom telefon för att konstatera att alla dom nummren jag skulle behöva nu(förutom bankens) är på min andra telefon. Men jag har istället massa konstiga nummer som inte tillhör mej. Och som jag inte har nåt nytta av.

Skulle ju ha gjort en konstig jobb natt i natt men blev ett byte där istället så nu gör jag hela passet, skönt!Jobbigt som fasen och komma in sent och tro att man ska kunna sova så det här vart bättre. Fick dessutom en natt till i nästa vecka, och det är bara att hurra månaden är räddad. Nu kan fröken andas ut, puh.. Men snart är det en ny månad och då står man på noll igen, funderar på att skriva in mej på A-kassan. Men gillar inte deras regler där, som att man inte får neka som man vill till jobb. Så om jag skulle vilja vara ledig och INTE ta nån a-kassa så går inte det. Utan jag måste säga ja. Tror man får neka upp till tre gånger. Men vet inte om det är på en månad eller längre. Men om det då skulle vara på en månad och så är det så att dom ringer på mej varje dag och jag måste då jobba alla dagar utom 3 på en månad?  Och det är faktiskt inte omöjligt att en sån månad skulle finnas, i februari förra året var jag ledig två dagar på hela månaden(som jag dessutom sa nej till) så såna månader kan finnas där det är för mycket jobb nästan men man vet ju aldrig i förväg vad som ska hända.. Beslutsångest detta, jag förstår mej inte på det helt och hållet heller men jag vet såpass att jag inte gillar dom blåas regler gällande akassa.

Nej nu ska jag nog bege mej ut och ringa ett av samtalen, störande att behöva gå ut men har blivit så kass mottagning här så går inte att prata inomhus om man inte sitter blick stilla på ett ställe i soffan men ingen garanti att det ska funka de heller. Och inte är det telefon det är fel på heller för är samma sak med alla telefoner här tycker jag.. Uppdatering, nu vet jag varför jag inte har mottagning. Telias mast är tydligen trasig och har varit i en månad så där var förklaringen.

 

Kommentera
Postat av: Jessica

ja jag tror att jag ska beställa dem :) snart.

hoppas att det blir en solig höst och inte en massa jävla regn. gillar inte mocka + regn, inte bra för skorna :(

2009-09-15 @ 18:06:08
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag hörde inte att du ringde, därför svara jag inte, :) hade mobilen på ljudlös & den låg i laddaren i angelikas rum ;P haha! Ring imorgon, :)

2009-09-15 @ 22:15:14
Postat av: Blomman

Heeej Saaandra : ))

2009-09-16 @ 18:09:17
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman.

Mhä va knäppt. De funka o läsa de nä'r man tryckt på kommentera !

2009-09-18 @ 16:12:38
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0