Hej duktig

Jobbat en lyx tur idag, 8-13 vilket är lite skönt ibland men är ju tyvärr inte många timmarna men gillar ändå och antagligen kommer det bli en del såna turer under hela hösten om jag har tur. Jobb är bra, jobb behöver man! Tog en promenad på förmiddagen, förbi torget och självklart stog de en gubbe med blommor där och jag kanske inte ens behöver berätta att det följde med 3 stycken hem? En halvstor bambublomma som jag tyckte var riktigt frän aldrig sett nån sån för och sen blev det två aloe-vera liknande blommor med. 3 för 40 var de, så var ju också som hittat! Alla tre har fått sin plats nu och då är jag nöjd! :) När jag slutade åkte jag förbi hobbykällaren en sväng för återigen konstatera att det inte finns nåt roligt där, från parkeringen där tog jag mej en liten promenix och sa hej till Therese på jobbet och sen klivade jag vidare en sväng förbi domus innan jag klivande tillbaka till bilen. Skönt med en promenad även om den förvisso inte var så lång. Väl hemkommen började jag och greja lite, med blommorna och så fick jag undan lite disk. Sen fick jag ett ryck och plockade undan alla sommarskor och packade dom i påsar och ner med allt i en större. Sen åkte även alla 3 kvarts sommarbyxor med ner i den och helt plötsligt fick jag en massa plats, nu är frågan bara om det betyder att jag måste handla mer kläder och mer skor? Eller ska det vara okej att ha plats över? ;) Denna fråga tål att funderas över tror jag bestämt..

Sur jag blev igår då, satt och invänta Lipstick jungle klockan nio för att upptäcka att nej dom har bytt sändningstid.. Och till vadå, jo det ska jag säga er 18.00 på lördagar.. Va fan är det för tid? Inte okej säger jag bara, hur många avsnitt kommer inte jag att tvingas missa nu bara för det? En av få bra serier som går nu, och den dumma tiden..Stör mej! Men ikväll börjar Idol iallafall, kul med nåt bra. Och sen kommer förhppningsvis alla andra bra serier och börja snart igen. Det gillar vi :)

Nej nu ska nog fröken duktig kolla om det finns nåt mer som behöver göras, eller ja finns tusen saker men orkar inte göra nåt jobbigt så enkla saker!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0