Topp helg

Riktigt lyckad helg rätt igenom, vi börjar med fredagen och tar det därifrån. :)

Marknaden tillochmed börjar vi med, hann med två turer på denna väldige marknad. En med jobbet på förmiddagen och en tur med älsklingen när jag slutade. Vad inhandlades då? Kryddor, chips, scrapbooking blommor och en rutig sjal och ja det var väl det? Trodde för en liten svag sekund att jag hade handlat nåt kul och hade nåt kul att komma med men tydligen inte? Jo visst jag glömde ju en sak, godis vad annars haha? Hur som helst efter travandet genom staden åkte vi och åt och sen stack jag hemöver och fixa mej lite och tillbaka in till stan och Therese. Där var det trevligt&socialt!Var hundra år sen jag var ute sist och nog två hundra år sen jag var ute och Bcekis&Malin befann sig på samma ställe..Och alltid lika glada Angelika var där. Och ja det blev en massa folk så småningom och sen bar det av till Tivoli och alla skingrades, på vägen dit mötte jag upp älsklingen som faktiskt kvällen i ära var chaufför och jag gick ner och kollade på tivolit med han och peter&peters ungar. Efter tivolit var det dags för hemresa och så var den bra fredagen över.. Kort kommer! :)

Lördagen var jag uppe tidigt, studsade nog upp vid nio. Ett par timmar senare vaknade hjärtat och det bar av till karlstad. Hade ungefär tusen planer på vad jag skulle handla och spana på och det blev ingenting? Jo mat såklart då, handlade mat för 2700:- Liksom vad hände? Helt plötsligt blev det jätte dyrt? Fast vi var ju visserligen och rörde på både Coop&Ica och hade oss så antar att oorganisation bidrog? Försökte mej på detta med att inhandla Laktos fritt, och jag är fientligt intsälld till det. Väldigt mycket olika innehåller,Laktos,mjölk eller mjölkpulver eller skummjölkspulver osv.. Köpte iallafall saker så jag får testa ett par dagar, medans älsklingen tror att det kommer vara äckligt(jag med för den delen)så han köpte vanliga mjölk och gräddprodukter han. Okej nej nog om tråkiga saker vidare till toppen kväll!

In till stan, syster med kompis och Jonas dök upp och vi tog en träningsvända med bilen och jonas fixade det galant så det bar av hem till Therese och jag blev styled by Therese&Beckis. Therese stog för håret och beckis bidrog med en jätte snyggt linne och ja jag kände mej snygg :) Tog en tur med bilen och sen till garaget en stund och blev ståendes där ett tag, vad folk det var där! Fullsatt. En tur med bilen igen, blev stoppade av polisen som upplyste oss om kvällens ganska sjuka regler gällande bilkörning i stan max 5-6 vändor annars skulle det bli böter, men man fick köra hela kvällen bara man var borta från stan längre stunder. Blev hursomhelst inte många turer ändå, efter ett tag bar det av till klubben. En hel del folk och det var trevligt även där. Så småningom blev det dags att avrunda kvällen, chauffören skulle upp och jobba tidigt idag så vid två var det dags. Skulle köra och ställa ner bilen och då tackade bilen för sej, jämt 20-30 meter framför bommarna innan garaget bara dog den och där stog vi. Fick ringa på älsklingen som kom till undsättning men fick tyvärr ingen ordning på den så det blev att skjuva iväg bilen till garaget det, pust! Det var inte långt men jag blev helt slut! Otränad kanske?  En snygg sne parkering och sen var det bara mat kvar på schemat. Sibylla och en hamburgare sen var Sandra nöjd och det blev hem och sängen. Toppen kväll!!! :)))))) Bilder kommer från det med,senare..

Nu är det söndag, jag är ganska pigg och ja bara ganska. Nachos&mys med älsklingen är planen för dagen och ikväll är det massa bra på tv! Det gillar vi.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0