Höst

Nån som säger emot? Jag har tappat allt hopp om sommar, det är svinkallt regnar och stormar!! Höst säger vi till de. Vaknade tidigt imorse av att det dånade och tjöt i lufngrejen i sovrummet, creepy! Började leta efter min älskling i sängen men nej, fortfarande ensam hemma så jag fick nöja mej med hans täcke.. När jag vaknade på riktigt sen var det inte riktigt så blåsigt men regnar och har sej också.. Och inte nog med det, min Kurre-katt världens bästa heffaklump är borta?! Släppte in han när jag kom hem igår, men han släppte ut sig själv efter en stund och nu är han ute i detta hemska. Hoppas han kommer hem innan jag ska åka in till stan..

Igår var jag ute på kalas hos pappsen som fyllde år, mormor åkte med mej dit och där ute var min faster och kusin också och dom träffar jag inte ofta. Det bjöds på grillat, ja vad annars hos pappa?Underbart, och så blev det tårta och massa tjöt. Tror papppa blev nöjd med de han fick också.. :)

Om ett par timmar här är ska jag åka in till stan, träffa Jessica en sväng innan det återigen är dags att jobba natten.


Nu kommer det lite bilder















Ännu en dag

Fick en impuls förut, att jag också ville göra nåt nu när alla åker iväg. Och vad kan man göra med en eftermiddag ledig? Jo man kan ta med sin syster och åka till Karlstad,slängde iväg ett meddelande till henne och hon åkte raka vägen till Säffle och så fort jag hade slutat bar det av. Efter godkännande av pappa var shoppingen fixad också, inte för att jag direkt shoppade loss men idag gjordes verkliga fynd :) Började på cubus, jag hittade mej goaste mjukisbyxorna  för 70:- och jag är nöjd! Rosa är dom också. Syster hittade lite av varje och ja, min underbart snälla pappa "fick betala". Sen röjdes det äver loss på bikbok, världens mysigaste vita cardigan blev det där även denna ett riktigt fynd och ja jag kommer att bo i den till hösten! Sen blev det runt och fram&tillbaka och även lite mer smågrejs handlades. Dock betalades resten av mej själv, har inte hjärta till att använda kortet för mycket. Vad jag mer handlade då för att återgå, ett jättefint pärlhalsband på guldfynd, concealer och lite smågrejer på Åhlens och även en massa smågrejs på lagerhaus. Och avrundade det hela med att dela på en plusmeny på Mcdonalds så jag skulle få ett till glas och till min stora lycka var även detta lila och hjärtat kom ju hem med tre lila härom kvällen. :) Perfekt och dela maten med syster min också, hon äter inte kött och jag orkar inte en massa pommes efter att ha ätit en hamburgare. :))

Funderar på vad man ska roa sej med resten av veckan? Förutom jobb då, imorn ska det bli en tur till pappa. Han fyller år så ska dit och sägra grattis efter jobbet :) Fredagen är det tänkt att jag ska träffa Jessica innan det är dags för jobb-natt igen. Resten av helgen från 2 på lördagen är ledigt och helt ärligt så har jag verkligen ingen lust med nån torgfest, varför kan dom inte komma med nåt nytt?? Få hit nån som inte har varit här förut istället säger jag. Jag har redan sett Nanne, och jag har redan sett 250kg kärlek.  Och alla andra som kommer den här gången. Nej tror jag skiter i detta väldiga spektakel och sparar mina pengar tills jag&Therese åker till liseberg till veckan istället. Det är jag väldigt mycket mer pepp på! 





Kommer sakna min äskling nu när han ska vara borta i en massa dagar!!  ♥

Heldag i Karlstad

Ja dettta blev allt en heldag, med massa trevlig shopping. Gjorde ett par fynd, eller fynd och fynd är fel ord men hittade mej en del roligt. Dom blommiga skorna inhandlades enligt planer och sen bar det av till Cubus, det följde med en del saker därifrån. En oversize tshirt till mej(dock inte så oversize som önskat mitt fel som inte prova innan) underkläder till mej, två presenter till pappa och en tshirt och ett linne till hjärtat. Sen spanades det mest runt ett tag, inne på Hm blev det lite handlat senare, en hatt till hjärtat och sån där krimskrams halsband och örhängen till mej. Jag är nöjd :) Nästa stopp blev bergvik, äta mat på bergvik och tycka att dom har världens bästa aromsmör jag betalar med glädje för deras pommes,lövbiff och aromsmör bara för att det är så sjukt gott. Och då är inte ens pommes fritsen så där jättegoda, men som sagt.....Efter maten blev det mer spana runt, och hjärtat handlade sej ytterligare en tshirt, så fin!! Sen fick det vara nog, ingen mer shopping utan bara mathandlade. Noll energi och lust till det så det blev lite halvdant känner jag, men finns mat i Säffle också..


Hemma nu, jag är sliten! Vart en lång natt och jag sov bara en 6 timmar eller nåt. Ja jag är en tant som måste sova 8 minst varje natt!!! Tur att jag har sovmorgon imorn, kommer nog sova ända till klockan nio. Tant varning igen, men jag älskar att vara morgonpigg..  

 Nu är det exakt sex minuter kvar till Lipstick jungle börjar så nu ska jag tacka för mej. Hej hej

Fyra små

Ja det blev hela fyra små inatt, Sally var så duktig! Först ut var en svart vit, sen kom en Sally nr2 alltså en vit. Sen en svart vit igen och senare avrundandade Sally det hela men en grå&vit. En av dom svart vita är charmig, har vita bakben med en svart fläck på varje :) Den vita är mest råttlik av dom alla, förundrades över hur pigga dom är direkt dom har blivit födda. Var ett riktigt liv där inatt och dom skrek som bara den och klättrade över Sally medans hon kämpade. Fick vara där och plocka bort kattungar medans hon skötte födsel annars hade hon inte hunnit med dom nya. Tvångsförflyttade Sally upp till badrummet igår innan det var dags och tur var väl de, hade som sagt inte vart med om kattfödsel innan. Men tror ni bädden dög förresten? Nejdå, det blev en alternativ bädd brevid..Lilla råtta,bortskämd och bekväm av sig eller vadå? Jag skulle gärna ha sett att dom var i kartongen jag men får väl tro att Sally håller koll på sina små sålänge..





Nu blir det bebisar

Ja nu var det nog dags för råttan att få sina små, hon är mega orolig och "vattnet" har gått eller vad man nu säger om katter. Jag får inte gå ut utan att hon skriker,jag får inte gå på toa utan henne eller nånting alls. Och så kurrar hon konstant hela tiden och andas snabbt. Och hon vägrar självklart att ligga i bädden jag har gjort åt henne. Soffan ska det va, gaaah! Har täckt den med lager av handdukar och ett stort överkast så får hon väl vara där så länge och så får jag flytta upp henne senare. Kommer inte kunna gå och lägga mej heller eftersom jag absolut inte vill ha henne i sovrummet. Kanske får övernatta på soffan,vem vet..Hoppas allt ska gå bra bara, mamma var positiv och sa att "Du kanske får hjälpa till" men oj nej jag är ingen kattungemorska jag inte..Hoppas hon fixar det själv annars får man väl ringa på mamma..  Håll tummarna för lilla råttan nu allihopa :)


Annars händer det inte mycket häromkring, jobbat hela helgen men imorn blir det ledigt och till Karlstad här det av. Äntligen ska jag få mej skorna, och säkert lite annat smått&gott..Ska fylla på kylskåpet här med, välbehövligt! Skulle vilja "gå ut" och äta också, får se om hjärtat mitt också vill det.. :)

Återkommer med uppdatering om kattbebisar..


Fredag kväll

Funderade på om man skulle ta och skriva ett par rader i brist på annat, sitter på jobbet just nu. Jobbar natten, eller natten och natten blir ju faktiskt kvällen natten dagen. Så de så! Hoppas på bättre sömn än sist jag jobbade. Inte hänt så mycket dom senaste dagarna, jobbat och vart hemma. Ungefär desamma dom närmaste dagarna med, förutom måndag som inet bara är ledigt utan LÖN också. Karlstad blir de då, mat ska handlas och födelsedags present till pappa och "mina skor". Blir nog bra de :)

Inga Sally bebisar har det blivit än heller, hoppas på inatt! Skulle vara skönt om hon passade på när inte jag var hemma, skulle vara ett nervvrak jag haha. Tror älsklingen min är bra mycket lugnare. Hoppas hon inte får jättemånga nu bara, en eller två är iallafall eventuellt tingade. Så blir nog hursomhelst inga problem att bli av med..Men kommer vara svårt att slita sig ifrån dom just när dom är som sötast, men  bara att tänka att dom blir likadana monster som Sally var så ska det nog inte vara så svårt ;) Tur att hon blev snällare, och just nu är hon dunder lugn också. Sover,äter och sover ungefär..

Nehej nej, lider ganska stor brist på stora händelser att dela med mej av och fantasin tryter så det var nog de jag hade..






En hel dag :)

Började dagen med utstädning av källaren här, skräp i massor!! Jag var en fegis dock och höll mej utanför källaren medans hjärtat&Anita röjde. Skräp fanns det gott om där nere oj oj, men också nåt användbart nämligen massa konserveringsburkar i glas med glas lock alá 80-tal. Dom ska det göras något med, sparade ett gäng med såna och ska använda dom i köket är det tänkt. Får se på resultatet senare. :)

Efter urstädningen bar det av in till stan, plockade upp Therese och vi åkte till Åmål och det nya cafet där. The 50`s eller vad de hette. Riktigt snyggt och fränt ställe och maten såg sjukt god ut men fikan vi tog var dock sådär, gott egentligen men var torrt!! Fika bröd ska inte stå öppet som de gjorde där. Men som sagt fränt ställe! Jag ska ta med mej min älskling och åka dit och äta nångång :)  Efter Åmål blev det en massa åkande på Säffle innan hemfärd för min del, just det paket hämtades också..IIiii julaftonsvecka, älska shopping säger jag bara!!!! :)

En stund efter att jag hade kommit hem kom min älskling hem, med PIZZA! Och nej jag hade inte alls varit jätte-pizza sugen innan. Han kan allt han min älskling, tankeläsare :)

Nu ska det bli bilder :)






Här kommer Hm shopping


Och så måste jag bara visa världens finaste tygskor, jag föll pladask och dom ska inhandlas på måndag tror jag bestämt. Och nej jag är inte alls shopping galen, inte ett dugg..

Textile shoeDS_250060_B.tifSöta? :)


Tisdag

Påbörjade min jobb vecka fint med en natt och imorn är jag ledig, sjukt lyxigt efter en veckas ledighet och resten av veckan fortsätter bra också. En kort tur på torsdag,natt på fredag-lördag och söndag kväll innan jag återigen är ledig en dag..Det gillar vi!

Förut hämtade jag ut mitt halens paket, oj oj så spännande men va fan??? I paketet ligger utan tvekan fulaste jeansen jag kan tänka mej, hög midja,raka nästan utsvängda ben och för liten storlek och istället för vad?Jo de ska jag säga det, min efterlängtade så snygga t-shirt!!!!!! Så glad man kan bli, ringde dit och var beredd på att skälla hej vilt men direkt jag sa att det saknas en sak i mitt paket -Jaha vad? En vit tshirt..-Okej vi skickar en ny..Bara sådär, behövde aldrig ens nämna jeansen så tradera nästa fär dom fulingarna..Kan dom gött bju på när jag måste vänta ÄNNU LÄNGRE på min t-shirt..

Väntade på denna, och detta var vad jag fick!!!


Haft besök här ute på landet idag, alltid lika kul när det kommer nån hit ut :) Fast jag fick paniiiiiik på att jag inte hade städat, jag vill att det ska  vara skinande rent när de kommer folk. Ingen disk, inge bös på golvet eller saker överallt. Men jag överlevde trots lite stök och nej jag tror inte ens nån bryr sig egentligen? Är ju inte sådär sjukt lortigt utan bara lite rörigt.Inte lätt, är så ovan med folk hemma så håller nog på att bli knäpp ;)

Tror det var detta jag hade för nu, ska ta och spana runt lite nu och så kanske de skulle sitta fint med en film eller så? Om jag inte somnar, vart lite halvkasst med nattsömn på jobbet pga av telefon som ringde kl 2!!! GAAH!



♥ med basen, blir bara bättre&bättre :)
Stolt!

Massa bra gratissidor :)

Börjar med den bästa, som jag har tjatat om miljoner gånger nämligen gratisbio. Lättast att få ihop poäng, 200p ger dej ett presentkort och du får 75 direkt du blir värvad av mej. Sen får du poäng genom att logga in,besöka sidor, blogga om dom, bli vän med andra, handla osv (du kan också får gratis biobiljetter&tidningsprenumationer)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864




Sen tar vi gratiskläder, där ska man ha 400p för att få ett presentkort. Logga in, svara på frågor eller värva vänner. Få 50p direkt du blir medlem :) Jag har fått ett presentkort a´ 150:- där änsålänge.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=128516 




Gratis-fashion, en ny sida som jag hittade igår. Testar för skojs skull, samma som ovan hur man samlar poäng men här byter man in poängen mot olika saker. Väskor,björnborg underkläder, presentkort(även här ja) plånböcker,parfymer, iphone mm. Genom att bara regga sej, och skaffa medlemsgaranti&mejlgaranti har man fått ihop nästa 80p. Får se hur bra denna sidan är :)

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=26397 






Helgen

Sista dagen idag, på min väldiga vecka som bara har försvunnit.Försvann precis som sommaren, sommaren som skulle vara här på  min lediga vecka!! Fredagen var ju fin, så då planerades att det skulle bli bad?! sol?! båt?! hos pappa igår men nehej nej det var ju bara att glömma! Dock bar det av ut dit ändå, badkläderna var optimistiskt medpackade men fick stanna i bilen. Istället blev det att sitta inne i partytälten, umgås,fika&äta. En tur i skogen blev det med och både kantareller&blåbär följde med hem.Gottans de! Ska nog göra mej en blåbärspaj idag tror jag :) 






En liten söt vildkatt fångades in, tyckte om att gömma sej hos hjärtat :) Kan inte ha vart ritkigt hundra den lilla katten, alla andra sprang men denna satt kvar så pappa kunde ta den och sen var den med hela tiden. försökte inte springa iväg och gömma sej eller fösökte komma ut eller nåt. Får se om dom lyckas göra huskatt av den nu okså :) Dom är nog intresserade av en vit Sally bebis om det bli någon sån också, mysigt om de blir så! Vet att katter lever lyxliv ute hos pappa&ingela :)

Nu ska jag ta ett sista ryck med inlämningen(ja jag vet, en hel vecka sen nu illa illa) Idag ska den in! Sen händer det nog inte mycket idag heller, greja omkring lite här och bara vara i höstrusket..



Jotex shopping

Idag fick jag höstkatalogen ifrån jotex, och inte helt otippat kunde jag låta bli att beställa lite smått&gott


Till köket, fast ska ha kappan i ett fönster och längderna i de andra och dessutom hel prickig kappa.

Denna kappan :)

Till köket också

Ska få ersätta katttavlan i badrummet

En till elefant, dom är så fina!


Skriver ett par rader

Det var visst redan fredag och min lediga vecka är nästan slut. Lite tråkigt och inte mycket har jag fått gjort, men har ändå varit så sjukt skönt att bara vara! Inga måsten eller så. Men nu börjar jag bli rastlös och det ska bli skönt att jobba igen. Idag vet jag inte vad som ska hittas på riktigt än, får nog bli en tur till stan sen och bunkra upp med lite smått och gott inför helgen. Chips,dricka&mini ölkorvar är jag sugen på. Shoppingsugen är jag med, men med tanke på storleken på min plånbok just nu så får det vara får vänta tills 27 istället :) Presenter till pappa ska handlas då med, farsgubben fyller ju år snart :) Men vad ska man köpa? Han är den svåraste som finns att köpa till, han har allt han behöver och skulle han behöva något mer ja då köper han det. Men nåt ska jag väl komma på :)

Är så nöjd med hur det blev här hemma med det nya bordet och hyllan. Bordet fyllde ut och gjorde att de såg mycket mera hemtrevligt ut tycker jag :) Dvd hyllan däremot den behöver fyllas ut, måste införskaffa mera filmer!Satt och spanade på ginza igår kväll, jag vill köpa Den otroliga vandringen filmerna. Barn filmer men hur underbara är dom inte? Grinar ihjäl mej till dom, helt verkligen underbara..

Nu ska nog jag ta och gå och slänga på lite mer kaffe, invänta att hjärtat ska vakna och en tur in till stan blir!


Hemma hos





Bilder på Sally-råttan

 



Monster :) Inte lätt att vara Sally just nu, sova sova sova..


 


Tycker att...

Fler ska ta och bli medlemmar på gratisbio, nu är det ännu lättare att få ihop poäng på en massa olika affärer. Tex. Gina Tricot,Cubus, Hm mfl

Samla 200p och få ett presentkort. Du får 75 direkt du bli värvad av mej :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864



Redan torsdag?!

Veckan går alldeles för fort, blä!! Inte ett skit har en jag gjort heller, eller jo karlstad igår men annars ingenting.. Vart sugen på utgång igår men nehej nej så blev det inte.. Och vad händer idag? Kanske iaf få ihop möblerna, eller ingenting.. Har försökt mej på att plugga en sväng men går seeeegt! Skulle ha vart klar förra veckan, bäst att sätta fart egentligen är ju faktiskt snart klar med alltihop.
Konstaterade nyss att senaste inköpet av blomma hade lus!!!!Blä blä blä! Har bett mamma skälla på sin arbetsgivare som sålde lus blomman till mej.Åhhhh mina fina blommor som är alldeles förstörda nu. :( KOMMER ALDRIG MER ATT KÖPA BLOMMOR DÄR!!!!!! Blir ledsen åt mina fina blommors vägnar, mina blommor är som mina barn  eller nåt. Har tillochmed drömt mardrömmar att jag har blivit bestulen på dom..Löjligt kanske, men mina blommor är mina blommor..Tur att inte trädet jag fick förra året stog i närheten iaf, då vet jag inte vad jag hade gjort..Är ju bara tre blommor som har blivit lusade, men det är ändå tre för mycket...



Igår då, kanske ska skriva ett par rader om dom senaste inköpen. Blev äntligen ett nytt stort LACK bord, vitt såklart. Och en till Dvd-hylla vilket är behövligt annars hittades inte många sakerna.  Köpte bara en kruka,ljus&batterier till, har nog aldrig vart inne på Ikea och köpt så lite grejer. Nästan så jag borde vara nöjd med mej själv, inte ens alla sparpengarna gick åt så fick köpa ett presentkort för resten så att det inte ska göras slut på annat för sparar inte för att äta upp pengarna eller så utan för roligare saker. Innan Ikea vart de en sväng in på bergvik, lyckades göra slut på min Lindex värde check där så den inte hann bli för gammal. En T-shirt, ett linne och två par strumpor inhandlades och slutsumman blev 19:-..Billigt är bra va? Linnet har jag velat ha ett tag men t-shirten vara bara en sån som fick hänga med men blir nog prefekt för jobbet den om nu sommaren skulle behaga komma tillbaka..

Nu ska jag göra ett nytt försök att plugga, segt segare, segast.. Kanske återkommer senare, hej så länge :)

I brist på annat

Slänger in ett inlägg till, börjar bli lite smått uttråkad. Fick en ide förut, att tömma "spargrisen" och åka till Ikea imorn. Sagt och gjort, 700:- i mynt innehöll den så det blir ett nytt stort LACK soffbord och en till dvd hylla har jag tänkt mej plus att det blir lite över så kommer med all säkerhet att åka med nåt mer roligt :) Får bege mej in till staden till morgonen och växla in mynten för ingen hit och betala med massa 1 kronor och 50 öringar ;) Ska besöka lindex en sväng med och se vad jag kan hitta på för presentkortet jag har där som bara gäller denna veckan ut. Iiiii shopping, lycka!! :)
Idag har vi inte gjort många knop jag&hjärtat, bara slappat hemma. Ätit glass, lagat nachogratäng och spenderat tid med bok,dator&tv. Helt okej det med, men ser framemot imorn när det händer nåt..
Ska bli kul att förnya här igen, vill ha nytt hela tiden helst men går ju inte att ändra hur mycket som helst men nu så..

Väntar på att lilla råttan ska behaga få sina ungar med, så nyfiken ju! Borde börja närma sej nu tycker jag bestämt. Var inne och läste på ett forum förut för har ju aldrig haft "egna" kattungar. Så nu är hennes bädd fixad som det ska vara, och annan mat ska inhandlas kvalite foder eller kattunge foder ska lilla råttan tydligen ha. Och Lidl fodret är nog tyvärr inte kvalite men det jag har blandat ut det med är ju det men får göra det ännu nyttigare tror jag bestämt. Stog även på det forumet att en katt kan få upp till 10 ungar, 10 är typ 8 för mycket enligt mej.. Hoppas på två, max tre..



What to do?!

Andra lediga dagen idag, funderar på om man ska hitta på något eller ej. Jag har ingen fantasi, och just nu ganska begränsad ekonomi och dessutom är inte vädret direkt på topp. Faktiskt så har jag ingent överdrivet jätte behov av hitta på saker hela tiden heller. Jag trivs hemma, greja och dola med en massa och så. MEN blir det fint väder då vill jag/ska jag då inte sitta hemma!! Och fint väder kanske det kan bli idag med lite tur? Det är varmt men molnigt så bort med molnen!!!! :)

Igår kunde jag inte låta bli att shoppa, kliade för mycket i mej..

Se så söta dom är!
Hoppas att dom ska passa, beställde ett par andra vita också..

En lugn dag

Idag har det inte hänt mycket, mest tagit det lugnt all day. Jag&älsklingen tog en sväng in till stan förut, hoppade in en snabbis och sa hej på matställe sen till jyckebo och kollade på söta kanin ungar och handlade lite till våra råttor..Sen blev det mat handling och hem. Grilla, och ja inte så mycket mera..Dator,bok och tv=semester?! Tvättat också ju, duktig satt!

Min lediga vecka var nära att förstöras förut, ringdes om jobb på onsdag men efter en funderare blev det nej och jag fick världens dåligaste samvete men jag vill och behöver vara ledig!!Dessutom var de ingen direkt kris utan bara nån som precis som mej ville vara ledig.. Hoppas det inte blir nåt mer sånt,det klarar inte mitt stackars samvete av. Men klart skulle de vara "kris" så får jag ju jobba..

Kollade på Fast&Furious igår, helt klart sevärd. Höll inte riktigt måttet men jag är nöjd ändå, helt klart en 10 poängare för skådespelarna. Michelle Rodriguez är grym! Synd bara att hon inte var med mer..


Marilyn Monroe

Ganska nyss kommit hem, efter jag hade slutat jobba bar det av hem till Therese fika och jag fick en födelsedags present. Fina Marilyn Monroe tavlan fick jag av henne :) Blev så glad! Den kommer göra sej perfekt i vardagsrummet. Matchar Elvisen som vi redan har här med. Tänk jag fick bara en massa bra presenter denna gången jag fyllde år, kunde inte blivit bättre.

                                                                                 


Idag ska det bestämt bara mysas, ska laga kycklinggrejs sen och så ska det bli film. Älsklingen håller på och laddar ner Fast&Furious, jag har bestämt stora förväntningar på den för "original" skådespelarna från första filmen är med och första filmen var min absoluta favorit i flera år. Hoppas den håller måttet :)

Idag börjar min efterlängtade ledighet, stora frågan är vad den ska innebära? Jag hoppas fortfarande stark på fint väder och en massa sol så man kan vara ute! Jag tror iallafall att veckan kommer bli mysig, oavsett väder...

Ska se om jag hittar motivation att göra klart studieenheten idag, annars ska jag vara en slappis och skjuta upp det tills imorn morgon. Fick en hel del gjort imorse, som sagt effektiv på morgonen..Började spana på sista enheten med, alla lagar och sånt kommer där och jag tror den kommer att gå fort att göra. En hel del sitter ju inpräntat i huvudet så kommer kunna göra en hel massa utan boken. Och dessutom tycker jag att lagarna är intressanta, tro de eller ej :)

Kanske skulle ta och sätta fart med maten? Börjar bli väldans hungrig.. Och sen myyyyys! Är så mysigt och ligga uppe i sängen och kolla på film, ligga nära nära istället för att sitta i varsitt hörn i soffan. <3

Ibland så

Vissa dagar blir det mer än andra, nu sitter jag här igen för tredje gången idag. Lonley på jobbet, hade planerat att plugga när jag blev det men oj nej jag hamnade här. Satte på min dator, kom upp massa trådlösa nätverk men alla var skyddade och då fick jag lust att sitta på internet istället. Konstigt konstigt, eller inte! Kvällen på jobbet har bara svischat iväg, kan ju hoppas morgon dagen gör desamma för sen kommer min efterlängtade. Ja jag vet ett jävla tjat på mej! Imorn efter jobbet blir det till att fika med Therese, och efter det hem och njuta av ledigt.. Tv&städa tror jag, eller varför inte bara tv och lite dator? :) Och bok, bok är bra! Jag kan läsa precis hur mycket som helst när jag väl har en sån period och ja det har jag nu. Skulle ha haft med mej en hit, men kanske lika bra att jag inte har de så jag kan göra ett försök iallafall och plugga. Ska gå upp tidigt imorn tänkte jag och sätta mej, brukar vara ganska effektiv på morgonen och särskilt här när det inte blir nån dator eller så på morgonen.. Nej ni, det här var inte ens ett roligt inlägg bara tjat och upprepningar så kanske skulle ta och lägga ner? Spana runt lite, äta lite mat och sen sussa kudden..





Är det bara jag?

Min blogg ser helt skadat ut när jag kollar på den?Inläggen har hamnat i varandra och reklamen mitt på de. Kommenatrsfältet ligger mitt i första inlägget och det är tjock rosa text..Bara jag som ser de eller alla?


Sitter här och spanar lite, snart dags att göra sej redo för jobbet. Enda bra med detta vädret är att det är jobb väder, men imorn då bönar jag och ber för att få lite sol. Hela veckan för den delen, min lediga..
Var duktiga förut och packade bilen full och drog iväg till Östby, skönt att bli va med skräp. Sen tog vi vägen genom Säffle, hamnade väldigt otippat på erikshjälpen (har bara vart där en gång förut tror jag) gjorde faktiskt ett par fynd i form av krukor&en tvålpump i porslin som såg ut som en ko. Två stora blå krukor med prästkragar,en vanlig blå som är lika som dom jag har och en vit en. Ny skick på allihopa :) En makeover på köket för givetvis så ska kon också stå i köket. Sen fick det bli en tur till torget, kolla på mamma som jobba i regnet, mormor dök upp och bjudde på en förpackning jordgubbar :) Sen fick de bli hem, fixa mat och ta en dusch. Och nu var de nog bestämt dags att sätta fart..

Ha en bra lördag :)





Blää

Trött på att det är kallt, trött på att det är grått och trött på att de ska regna hela tiden. Tar det aldrig slut? Hoppas på veckan, blir det regn då med tänker jag grina!
Lördag idag då, jobba ska det bli. Börjar fyra och gör natten. Innan det ska de bli en tur till soptippen, fy i detta vädret men har hela hallen full i skräp så antar att vi är så illa tvungna. Inlämning denna helgen med, ska ta med mej datorn till jobbet och sitta där och skriva när jag blir ensam ikväll och till morgonen innan nån kommer. Jag är så duktig jag, tar allt i sista sekunden.Men om 4 veckor är jag klar med de, funderar på om jag ska läsa mer sen. Sugen på och läsa Neuropsykriatiska störningar, vet inte om det är försent och söka de nu eller hur de är men ska höra mej för iallafall.

Det var nog det de, nu är det bestämt dags för kaffe. :)



Changeling

Började kolla på Changeling igår kväll och såg klart den idag när kom hem från jobbet, den var så bra!Bästa på länge, sorglig och gripande och med en av världens bästa skådespelare. Den är verkligen sevärd.



2 dagar kvar nu till min efterlängtade vecka, tänk om bara solen kunde behaga dyka upp också? Undrar ganska mycket över vem som snodde sommaren och gav oss höst. Fy på den, jag vill ha sommaren tillbaka för det är inte okej att gå i fodrad jacka i juli och ja jag har gått i min fodrade jacka dom senaste två dagarna har ju vart svinkallt för att vara juli..

Ikväll blir det mys fredag med hjärtat, nachos&film ska de bli..

Nehej nej de var nog det de, allt jag hade att komma med..

Bara 3 kvar,väntar på en massa

Nyss kommit hem från jobbet, nu är det bara tre dagar kvar tills jag är ledig i en hel vecka!!Underbart och enligt mej välförtjänt, en vecka ledig med hjärtat också :) Tror inte i har vart lediga en hel vecka tillsammans nån gång.. Hoppas vädret blir toppen och man kan sola&bada mycket!Lisebergsplaner finns också men vi får vänta tills i augusti med de och det längtar jag tills.Älskar att åka karuseller, wiiiiiiiiiiee 

Annars händet det inte mycket just nu,piss äckligt väder och inte mycket mer än så. Väntar på att det ska bli längre fram i månaden för våran lilla råtta är ju med katt.Spännande!Hoppas det inte blir allt för många bara, ett par stycken är allt lagomt. Tror att det är dags om ungefär 2 veckor om jag inte har räknat helt fel..

Väntar på paket gör jag också, en svin snygg T-shirt och en fin tunika från halens.. Mycket väntade :)


Fint va? :) Älska shopping säger jag bara, som vanligt för jag får nog aldrig nog :)

Väntar på en massa presentkort på posten med, det är verkligen inte fel de heller. 100:- på Gina tricot, 150:- på Hm och 50:- på cubus..Tänk så bra det är med gratissidor.


Nej nu ska jag sluta tjata om allt jag väntar på återgå till nutid istället, kaffe&bok nästa.. 

Lite nya bilder


Ego

Sally tränar på barnvagn

Nova är en sötis


Ego som inte har orkat fixa håret

Mamma&Bror käkar tårta

Bror fick en blå tårta, och jag denna söta.Duktig jag ;)

Ingela,Daniel,snigeln&pappa

Oj så glad då :)

Älsklingen vaknade och upptäckte ståbasen, Ingela står och kollar på

Välkommen tillbaka

Har varit utan internet i ett par dagar nu, tack vare jävla åska!! Så nu får det iallafall bli uppdatering..

Fredag, Jessica och Nova kom hit och det gjordes mat och pratades en himla massa.Sen drog de ihop sej och började åska, hugaligen! Lyckades ju att slå ner här, eller inte precis här men i elstolpe eller nåt liknanande utanför. Säger bara en sak, jävlar vad de small här inne! Det blev helt svart och vi sprang fort fort över till hyresvärdarna medans en av dom fick springa hit och kolla så de inte brann eller nåt.  Då vart jag rädd kan jag säga, jag har alltid gillat åskan men kommer aldrig någonsin mer göra det utan kommer snarare att  vara livrädd varje gång det åskar.  Utan dator blev vi också, och skärm och modem.. Det var fredag de, sen kommer lördag men gjorde verkligen inget annat än att greja,läsa och kolla film så inget att skriva om..

Vi tar söndag och födelsedag, mamma&bror kom ut på morgonen presenter&tårta till både mej och bror för han har ju också fyllt år.Några timmar senare kom min lillasyster SNIGELN tillsammans med sin Daniel och stund senare anlände pappa&Ingela också. Återigen tårta&presenter :) Och vad fick jag då?
*Snygga retro muggar av Jessica
*Escada ocean lounge,choklad och blommor av Pappa&Ingela
*Fotlänk i silver av syster
*Parfym av broder(blev en Naomi campbell with kisses efter byte)
*Halsband, pengar, tvättkorg&blomma av mormor
*Blommor av mamma
*och sist men inte minst EN ROSA MINIDATOR av älsklingen :)
Jag är nöjd och glad.. Tack :)

Igår bar det av till Karlstad för inköp av ny dator, trodde tidigare att skärmen hade klarat sej men icke de inte visade de sej när vi kom hem. Men med hjälp av ett gammalt trasigt modem har hjärtat nu fått ihop de så vi har internet igen. Och han använder just nu min gamla 32 tv som skärm och jag har  ju min lilla söta raring ja. :) 







Nu ska jag ta och spana runt jag, ska slänga in mer bilder från helgen nån annan dag  känner inte för de just nu.. 


Bild uppdatering igen :)

Före



Efter



Det är riktigt ovant och jag känner mej mest som Lilla J i Gossip girl ;)


Hjärtat mitt igår när vi åt på alle



Tiger&Tina igår, tyckte dom såg mysiga ut..


Idag var det dags

Idag ska jag klippa mej, wiiee! Får se hurpass vågad fröken vågar vara bara. Oj så vitsigt de blev hehe..
Imorse var jag knäpp när jag vaknade, ja jag vaknade klädde på mej och gick upp och sen kollade jag på klockan 05,28 men nej?! Glöm det, tillbaka till sängen och gjorde ett nytt försök 07,45 mycket bättre då kunde jag gå upp :)

Klockan 12 idag blir det klipp, nästan lite nervöst ju! Efter klipp blir det till att invänta att älsklingen slutar, umgås lite med han för sen blir jag ju lonley hela helgen. Klockan 16 bär det av till jobbet och göra natten, slutar två imorn och då blir det hem och invänta älsklingens ståbas som skulle anlända vid tre-fyra tiden. Sen då ska det städas så det står härliga till och så finns det planer på att Jessica&Nova ska komma ut och grilla&umgås lite..Lördagen har jag fortfarande beslutsångest om, vem&vad? Söndagen blir det kalajs, känner mej sådär sugen just nu. En tanke som finns är om man någonsin slutar att bli besviken?Varför hoppas, och sen bli besviken?Men man gör det, varje jävla gång..Men men, det är som det är det antar att det bara är att gilla läget.. Nu ska jag ta och grejsa lite här, dricka en massa kaffe och göra mej redo för klippning och jobb..Men först lite nya bilder! :)







Mys med Jessica&Nova i furuskogsparken, Nova dregglade ner min arm ganska rejält :)


Min fina orkide som jag fick av Mamma tillsammans med en smultronampel..Min förra orkide överlevde ju tyvärr inte prövningarna den utsattes för så hoppas denna klarar sej bättre..


RSS 2.0