Som sommaren


Vilken härlig dag!! Startades med ett litet nätt jobb pass 7-10,30. När ja kom hem kom Emelie och Nova å ganska snart efter det syrran. Vi har tillbringat hela dagen ute på altan, fikat, umgåtts, planerat&fixat med blommor, slingat mitt hår, grillat och hunnit med ytterligare en fika. Barnen har härjat och lekt, poolen är uppfylld och dom premiär badade i de jämt svinkalla vattnet.

Vågar man hoppas på att lördagen också bjuder på så här fint väder?! Jag tänker iallafall hoppas, känns förövrigt helt olidligt långt till lördag... Tur att de snart är en ny dag och efter de är det ju faktiskt lördag :)





Heldag i Karlstad


Igår hade vi en heldag i Karlstad, alltid lika trevligt de. På vägen dit var vi på besiktningen i grums och jag fick blankt papper. weiiii! De va lycka de, känns så bra!

I karlstad sen blev de en massa affärer. Stuvbutiken och köpte färg till huset, kantfärg , lasering till altan mm. För ja äntligen fanns de lite pengar till övers (men nu är de tomt på kontot igen.) Huset måste iallafall målas och då får man ta sig råd. Handlade lite smått och gott på rusta efter de, schampo, tvål, maroccan argan olja till håret mm. Rusta har så bra priser. Där köpte jag mej också en parfym för mina morsdags pengar, blev victoria secret -sexy little thing. Love it är så nöjd :)




Sen var det dags att ta en tur på Biltema följt av bergvik. Dagens bästa fick bli besöket på coop forum, dom hade lite lätt extrem rea på skor. 19.90:- paret OCH ta 3 betala för 2. Jo men hej dags att bunkra med skor eller?! 9 par blev det i 3 olika storlekar. betalade 120:- sammanlagt för alla 9 paren och dom skulle ha kostat 1671 om jag betalat ord pris. 👍👍👍👍👍



Efter mathandling på maxi avslutade vi dagen på ikea för att äntligen äntligen få nytt i köksskåpen, va jämt hur trött som helst på att ha 7 olika sorters glas och mellan 1-4 av varje. Nej nu skulle de bli lika. ;) bestick skulle ja ha med men
ikea lider tydligen av bestick brist, surt för oss vi får fortsätta ha 4 likadana och 3 udda gafflar ett tag till...


Servett hållare, glas, muggar och ljus. :)

Och idag var det dags att inse att trots att ja tyckte ja bara köpte nödvändiga, billiga och bra o ha saker så hade det sprungit iväg mer än tänkt så så va det med dom extra kronorna, tur att skatteverket fyller på kontot denna månaden......

I vilket fall som helst var de en bra dag igår! :)






Kul grej


I statiols app kan man tävla varje dag och vinna kul vinster som hämtas ut på närmsta statiol mack. Jag hade samlat på mig 4 vinster och passade på att hämta ut dom igår. En av de fyra jag vunnit var en glass men just den glassen var slut men vad gör de?! :) Kan knappast klaga när ja fick 2 xl badringar och choklad :) dessvärre funkar de inte att tävla mer, appen är helt knäpp så raderade den förut men ska nog ta ner den igen och göra ett nytt försök nån annan dag.





Måndag


Igår hade jag en lång men trevlig dag i nysäter, åkte hemifrån strax innan 7 var hemma igen till 23. Jämn ström med folk under dagen lugnare fram åt kvällen. Efter nedräkning till 21 var det dags för den enligt mej roligaste av arbetsuppgifterna -räknadet av röster. Kul att se resultatet på slutet. :)



När ja kom hem väntade denna fina buketten, kort och pengar från mina hjärtan. :) Ska köpa mig min egen present, frågan är vad ja ska köpa?! Hittar nog nåt i Karlstad imorn :)



Idag har de varit jobb som gällt mellan 7-16 och sen var de öppet hus på wildes dagis. Mysigt att va där och wilde får visa vad han gör.

Imorn är ja ledig, efterlängtad dag! Men de kan vi ta imorn för nu ska jag återgå till ullared och de följt av Maria Wern.




Lördag


Vaknade tidigt av dunder och brak, det gillar ja inte men blev faktiskt inte alls lika rädd som jag brukat va sen åskan slog ner i huset när vi bodde i torp. Var lite mer som innan att ja faktiskt tyckte de var lite mysigt men var istället orolig att wilde skulle vakna ensam på sitt rum och bli rädd men han sov som en stock ändå till typ halv 8 och sen bara skratta han åt åskan. När de hade gett sig åska sov ja vidare ändå till tio, det var välbehövligt! :)

Dagen har varit lugn och händelselös. Städat uppe, rensat, plockat och torkat bort allt jävla pollen från igår. Fick diska om allt som stog under baren. Skulle ha behövt städa nere med men näh de orka ja inte. Kan man ha sån tur så de städar sig självt imorn tro?! ;) Grillat och nu vankas de film iallafall innan de ska sovas och laddas för en lång dag i nysäter imorn.

Har förövrigt beställt lite nytt från USA och Kina, snorbilligt vill ja lova. Vad sägs om 2 halsband och två väskor för inte ens 110:- tillsammans? ! Nästan som gratis. Nu längtar jag tills dom kommer.




Ugglor och old school. Fint väl? :)

Måste ju visa wilde med han har varit hos faster ewa och blivit klippt av kusin linda. Det va välbehövligt i värmen, men vad stor han blev i kort hår! Ovant men bra blev de iallafall :)

Före. .



Efter.



Våran stora kille 💙

Fredag


Nu var det allt ett tag sen sist, har varken haft lust eller nåt att skriva om. Jobbat i ett sträck sen förra torsdagen och det känns för denna veckan har känts evighetslång.... Kort helg blir det med med bara en dag ledig eftersom jag ska jobba på valet nu på söndag. Men tar mej ledigt till tisdagen igen så det funkar ändå. :)

Vilket väder vi fått iallafall det är helt underbart men stundom blir de väl varmt åt mej. Jobbigt att tillbringa jobbdagarna helt genom svett och känna sig asäcklig, huh! Men ja gillar solen och värmen ändå så de så och då får de gå ändå! :) ☉👍

Just nu ligger ja på sängen och latar mej efter att ha vare på lindex en sväng. Hade wrapp presentkort att lösa in innan måndagen så då får man passa på men det var ingen rolig tur. Hittade massa fint att prova.... Jaha ja antingen är de för stort och sitter illa om jag tar min vanliga/gamla storlek och tar jag mindre sitter de minst lika illa men är egentligen rätt storlek men framhäver allt fult och ofint. Känns väldigt trist, och det faktum att de verkar omöjligt att gå ner mer trots att jag vissa dagar nästan svälter mej och går/rör på mig massor känns också ganska så värdelöst. Sitter fast på samma vikt som förra året och har bara lyckats gå ner 7.5 kg sen ja började. Det lilla jag fuskar borde inte ens märkas pga av allt slit däremellan men tydligen. Ja ja jag försöker ett tag till och hoppas på mera resultat.

Jaja kunde ja inte få nåt fint att ha på sig så finns det annat att unna sig så jag valde en duschcreme som luktar gott, maybelline baby lips med körsbärs doft och en kalas tshirt till wilde från rean. Väldigt kul att det äntligen kom nåt användbart i wrappen igen ja har saknat de.







Förresten fyllde vi i wildes pool igår och han var överlycklig.... Imorse var poolen tom igen, surt! Men så hade han sån tur att han fick en av Pia och Tomas. Världens snällaste grannar de så nu får det byggas och fyllas på nytt igen.


Bild från igår. :)


Torsdag


Skrev ett långt inlägg igår men när ja skulle lägga till bilder och publicera gick de inte. tråkigt!

Har iallafall haft 2 lediga dagar sådär mitt i början av veckan. De hör inte till vanligheterna men vad skönt de är och bara va ibland. I måndags kväll var jag dessutom på handledning inför röstmottagandet vid eu parlaments valet. Hade glömt hur mycket de va att tänka på men de ska bli kul och sen att få lite extra inkomst på de känns väldigt bra :)




I tisdags tog vi mest bara dagen som den va, städ, plock, tvätt och långpromenad. Grillade fläskfile och gottade oss :)

Igår skulle hjärtat på arbets intervju i Karlstad så då passade ja och wilde på att åka med och gå på bergvik under tiden. Hade samlat på mig massa hm presentkort igen och igår fick bli dagen ja shoppade loss för dom. Åt mat på max gjorde vi med och det smakade himla bra de, tänk om dom kunde byta ut mc Donalds här mot max?!







Är så himla nöjd med de ja handlade igår och slutsumman ser ni den? 6:- allt som allt. Köpte mej leopard harem, de kunde ja aldrig tro att ja skulle göra men de är ju så fint på alla andra så fick bli ett par till mig också. Behövde verkligen ha byxor. Alla är så slitna eller förstora som ja har nu så..

Idag var de slut på ledigheten och nu vankas helgjobb också, långt kvar till nån värre ledighet nu men nu har jag varit så ledig så de känns helt okej.

Japp detta var väl den mindre välskrivna varianten av gårdagens inlägg nu är det bara att hoppas att de funkar och publicera också :)

Avslutar med en bild på gårdagens picknick i trädgården med wilde. Underbart med sol och värme igen!




Marknads helg


Igår var de äntligen dags för den efterlängtade vårmarknaden. Började dagen tidigt, redan vid halv nio rullade vi mot brandts för att ställa upp och invänta kortegen genom stan. Bästaste syrran fick den stora äran att köra, jag blir så nervös ja när de är så mkt bilar och folk ;) Ställde ner vid medis och tog en vända på marknaden. Wilde fick köpa sig godis och bilar det blev en gul chev 57a och en blixten som kör runt och låter, ja köpte godis och 4 par strumpor :) (hoppade de där med 15 par och köpte bara fina som ja absolut ville ha för en gångs skull) Morfar dök upp och wilde fick en ballong pippi i år igen :) Åkte lite karuseller och sen åkte syrran med sällskap till åmål för att göra sig ordning för kvällen och jag och wilde gick själva en stund medans vi letade efter pappan. Wilde provade att köra assistanskårens lilla lastbil också kul tyckte han :) Nere vid medis var det tävling i finaste bilen/råttsoffa och 63an fick ta imot sin 4e råttsoffa pokal ;) Sen var de dags att köra hemöver och ladda upp för kvällen.





Kvällen blev en sån där riktigt lyckad kväll, förfest och grillat på altan och vår altan har aldrig varit så fullsatt förut. kul! :) Crusingen började 7 och det var mkt bilar och folk i stan, härligt de. Blev många vändor på stan i den fina vädret. I 64an åkte ja, syrran , tom och Daniel och en kompis till dom körde. När sandra hade slutat jobba fick vi ett impuls ryck och drog iväg till grums och hämtade henne också. Min glada fina vän. Vi ses alldeles för sällan! Halv 3 hade dock ja fått nog, huvudvärk och känslan av att dricker ja en droppe till så...... Då fick de bli hem och goda sängen. Tack allihopa för den braiga dagen igår :) Idag mår ja dock som ja förtjänar jag som aldrig blir dålig.... Men de är inte värre än den där gången då ja faktiskt blev bakfull på riktigt. Ska snart ta en uppiggande promenad till kilavägen och hämta mitt lilla hjärta och ha mysdag. Visst känns detta som den perfekta pizza och godisätar dagen?



Förresten ska 64an bli riktigt fin nu med en ny lack. Vinröd ska den bli med flakes och spetslack om ja fattat rätt. Kommer nog bli grymt snyggt.

Onsdag


Nu var det några dagar sen sist men jag har mest tillbringat min tid på jobbet så då finns inte så mycket att skriva om. Nu är jag iallafall snart inne på helg efter att ha jobbat sen i fredas, en dag kvar bara och helgen är efterlängtad och ja hoppas den blir bra. Till Åmål och hänga med syster på fredag och kortege-trafikensdag-marknad-grillning-fest-cruising på lördag. Fint de :)

Men nåt måste ja ha gjort sen sist? jodå lite smått har hänt. I söndags efter jobbet kom min syster farandes och fixade slingor på mej. Nu är det ljust ljust och bra men kanske inte så snyggt just nu?! Är likson mer än slingor men inte helt ljust... Får bli mer snart så jag faktiskt blir helt ljus nångång :)

I måndags vankades det kalas för älskade lilla Nova. En tjej som ja tror blev väldigt nöjd med sina presenter. Wilde bestämde en del själv, det vart en salig blandning de men kul att han får göra själv. Sen bestämde jag också lite så hon fick massor med saker för bakning. Kul tyckte ja och både mamman&nova höll med. Vilken tur! Trevligt att träffa emelies familj med. :) Tack för ett mysigt kalas :)

Wilde har dragits med sin infektion i ögat och det blev ett till besök på vc och salva till ögat, inte så uppskattat så det har blivit många mutor. Bara pappa som fått gett dessutom vilket är lite komiskt för ja kan inte ja tydligen. Haha och jag som gör de så gott som varje dag på jobbet. MEN idag fick ja de stora förtroendet efter glass muta. hoppsan.... ; ) Inne på sista med salvan så idag ville han ha sin belöning med och vad gör man inte för sitt barn? Pappan fick köpa han ett stort polis garage med ljud, bilar och en radio på. Radion har han använt flitigt för att ropa in mig i rummet. Go då :)





1 maj


I morse när wilde vaknade såg hans öga ännu värre ut än igår, stackars lilla hjärtat. Ont har han också så han vill helst inte att man ska göra rent. Ringde iallafall och pratade med 1177 men dom sa att vi kunde vänta tills imorn och om de inte hade blivit bättre skulle vi ringa till vårdcentralen igen. De svar ja hade väntat mej men ville ändå ringa för att höra och för att fråga om det kunde göra nån skada men nej sa dom.

Dagen har tillbringats mestadels i soffan faktiskt men i förmiddags blev de iallafall 5,5 km promenad och nästan en och en halvtimme i lekparken. :) Wilde har skaffat sig ett nytt intresse han -tvspel Mario cart. Vi ska spela han kollar på. haha! Har blivit några race nu.

Nu får vi se vad kvällen har och komma med. Om de är nåt sevärt på tv eller om vi har nån film? soffläge är de som gäller iallafall.



små bilderna wilde igår den stora idag så det är allt skillnad...



glad kille i lekparken :)


Födelsedag


Idag är ingen vanlig dag för idag är de lilla Novas födelsedag. Grattis på 3 års dagen :)





Wildes bästa vän ♡ precis som ja och Emelie sen vi var små.

RSS 2.0