Marknads helg


Igår var de äntligen dags för den efterlängtade vårmarknaden. Började dagen tidigt, redan vid halv nio rullade vi mot brandts för att ställa upp och invänta kortegen genom stan. Bästaste syrran fick den stora äran att köra, jag blir så nervös ja när de är så mkt bilar och folk ;) Ställde ner vid medis och tog en vända på marknaden. Wilde fick köpa sig godis och bilar det blev en gul chev 57a och en blixten som kör runt och låter, ja köpte godis och 4 par strumpor :) (hoppade de där med 15 par och köpte bara fina som ja absolut ville ha för en gångs skull) Morfar dök upp och wilde fick en ballong pippi i år igen :) Åkte lite karuseller och sen åkte syrran med sällskap till åmål för att göra sig ordning för kvällen och jag och wilde gick själva en stund medans vi letade efter pappan. Wilde provade att köra assistanskårens lilla lastbil också kul tyckte han :) Nere vid medis var det tävling i finaste bilen/råttsoffa och 63an fick ta imot sin 4e råttsoffa pokal ;) Sen var de dags att köra hemöver och ladda upp för kvällen.





Kvällen blev en sån där riktigt lyckad kväll, förfest och grillat på altan och vår altan har aldrig varit så fullsatt förut. kul! :) Crusingen började 7 och det var mkt bilar och folk i stan, härligt de. Blev många vändor på stan i den fina vädret. I 64an åkte ja, syrran , tom och Daniel och en kompis till dom körde. När sandra hade slutat jobba fick vi ett impuls ryck och drog iväg till grums och hämtade henne också. Min glada fina vän. Vi ses alldeles för sällan! Halv 3 hade dock ja fått nog, huvudvärk och känslan av att dricker ja en droppe till så...... Då fick de bli hem och goda sängen. Tack allihopa för den braiga dagen igår :) Idag mår ja dock som ja förtjänar jag som aldrig blir dålig.... Men de är inte värre än den där gången då ja faktiskt blev bakfull på riktigt. Ska snart ta en uppiggande promenad till kilavägen och hämta mitt lilla hjärta och ha mysdag. Visst känns detta som den perfekta pizza och godisätar dagen?



Förresten ska 64an bli riktigt fin nu med en ny lack. Vinröd ska den bli med flakes och spetslack om ja fattat rätt. Kommer nog bli grymt snyggt.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0