Lördag


Vaknade tidigt av dunder och brak, det gillar ja inte men blev faktiskt inte alls lika rädd som jag brukat va sen åskan slog ner i huset när vi bodde i torp. Var lite mer som innan att ja faktiskt tyckte de var lite mysigt men var istället orolig att wilde skulle vakna ensam på sitt rum och bli rädd men han sov som en stock ändå till typ halv 8 och sen bara skratta han åt åskan. När de hade gett sig åska sov ja vidare ändå till tio, det var välbehövligt! :)

Dagen har varit lugn och händelselös. Städat uppe, rensat, plockat och torkat bort allt jävla pollen från igår. Fick diska om allt som stog under baren. Skulle ha behövt städa nere med men näh de orka ja inte. Kan man ha sån tur så de städar sig självt imorn tro?! ;) Grillat och nu vankas de film iallafall innan de ska sovas och laddas för en lång dag i nysäter imorn.

Har förövrigt beställt lite nytt från USA och Kina, snorbilligt vill ja lova. Vad sägs om 2 halsband och två väskor för inte ens 110:- tillsammans? ! Nästan som gratis. Nu längtar jag tills dom kommer.




Ugglor och old school. Fint väl? :)

Måste ju visa wilde med han har varit hos faster ewa och blivit klippt av kusin linda. Det va välbehövligt i värmen, men vad stor han blev i kort hår! Ovant men bra blev de iallafall :)

Före. .



Efter.



Våran stora kille 💙

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0