Onsdag kväll

Hemmasittande sitta hemma hemmasittande....

Från och med imorn är det slut på det! Skulle egentligen ha varit på inskolningssamtal imorn förmiddag men det är framflyttat till måndag. På förmiddagen ska jag iallafall dra iväg och köra ett pass på etage. Mys med skruttunge på dagen och sen bär det av ut i Kila skogarna för ett kvällspass. Skönt att få "värma upp" i Kila där jag känner mej säker på min sak. Även fredagen ser ut på samma sätt, ja bortsett träningen då men får väl skicka ut mej själv på en promenad med vagnen.

Sen är det helg och änsålänge har jag inte en aning om hur den kommer att se ut. Förhoppningsvis får man veta imorn.

Ja mer än så hade jag väl inte att komma med, har liksom inte hänt så mycket mer än sitta hemma. Ja städat uppe och tvättat 48 maskiner tvätt då men mer spännande än så är det inte för stunden. Precis det avslut jag ville ha på föräldraledigheten, eller inte! Vi som skulle njuta och passa på att umgås med vänner dom här dagarna.. Blir inte alltid som man tänkt sig tyvärr. :(


Unge full i bus häromdagen, så härlig! 





Äckelsjukan

I söndags, lagomt tills dess att dom berömda 48 timmarna hade passerat fick Wilde magsjuka IGEN! Livet är minst sagt inte rättvist, och att det ens kom tillbaka så fort? Stackars våran lilla plutt. Natt till igår var det även min tur att få det och älsklingen fick vabba igår för inte en chans att jag hade kunnat ta hand om magsjuk Wilde när jag själv inte kunde ställa mig upp eller sitta upp utan att spy fy tror aldrig jag varit så dålig av magsjuka som jag var igår. Och såklart åkte även älsklingen på det nu inatt, pjuh! Snälla kan vi få vara friska sen? Hatar alla förbannade jävla sjukdomar. :(

Idag känner jag med helskum, antagligen ett resultat av ingen mat och inget kaffe sen i söndag. En härlig huvudvärk som bankar på och skriker efter koffein men det kan den glömma. Ens tanken på en kopp kaffe just nu.. bläh.. Inget som smakar men måste nog försöka få i mig nåt annat än proviva,vatten och blåbärssoppa snart.

Nu väntar iaf några dagars isolering, ja idag och imorn iaf på torsdag är det fritt fram igen och ja på torsdag är det dags att börja jobba igen så.. Tråkigt att halka efter med träningen och allt nu med. :(

Förresten måste jag nog ringa försäkringskassan om igår, att jag är den som är föräldraledig och han vabbade. Men det måste ju bara vara så att jag får plocka bort en dag och då borde det vara fritt fram för vab? Eller? Jaja får lösa sig i vilket fall som helst.


Hungrig skrutt efter fredagens magsjuka. Lite söt med båda flaskorna i ordentligt grepp.


Lördag

Efter en natt som inte var alls rolig med ledsen Wilde som har sovit så dåligt är nu ordningen återställd, ingen mer har blivit sjuk ÄN iallafall, Skrutten är som vanligt igen, busar och äter som en tok. Jag har tvättat, spritat, torkat, spritat och kokat. Sängarna ska bäddas rena och hela huset ska städas här under dagen. Uscha för äckelbakterier. Hoppas nu vi slipper mer sjukdom, fy fan var trött jag är på sjukdommar, dom senaste månaderna har det varit 3 dagars feber, magsjuka, förkylning, förkylning igen och nu magsjuka. Så nu räcker det va?

Förövrigt kan vi lika gärna hoppa denna dagen, kan gå raka vägen till imorn istället då det blir träning med Emelie och dagens uteblivna storhandling. Och ingen mer sjukdom för det vill jag verkligen inte, vi vill gå på Emilias kalas på tisdag. Vill passa på att träna medans jag fortfarande har tid och njuta lite av dom här sista dagarna.



Trött skruttis


Hoppsan







"Råkade" visst beställa lite nya leksaker till lilla hjärtat från Lekmer.se. :)








Mitt första Duplo, en liten Cars boll och en storleken större Musses clubhus boll. En trumma och en till xylofon eftersom han tycker att det är så kul och den var så billig :)


Fredag kväll

Det blir inte alltid som man tänker sig, jag kom iallafall iväg och både solade och tränade förut. Blev ännu ett 40 mins pass på crosstrainer och jag höll på att smälta bort. Träffade en gammal saknad arbetskamrat efter passet och fick lite ny energi och en gnutta hopp. Verkligen välbehövligt men mer om det på måndag om det nu skulle ge något! Iväg och hämta mitt lilla hjärta, hem och la han för att sova, när han vaknade skulle jag sätta han i stolen en sväng och då spyr han rätt ut över sej, mej och stolen&golvet. Magsjuka sa jag med en gång till Jessica som jag hade i telefon och visst fan var det så. Stackars lilla älsklingen har sovit och spytt hela eftermiddagen men nu när jag la han för kvällen hade det varit lugnt ett bra tag så hoppas det förblir så. Och hoppas verkligen inte vi får det också, men den risken är ganska stor. Har iallafall tvättat, spritat, tvättat, spritat ja ni fattar. Kan ni gissa hur glad jag är för att jag hade hunnit ta honom ur vagnen förresten? En minut till och det hade varit den som hade blivit dränkt. Plaststolen och golvet är lite mera lätt rengjort.

Nu ska jag avrunda och bege mej in i bokens värd, Änglamakerskan är utläst och rekomederas verkligen. Nu läser jag Varför gråter inte Emma? Älsklingen är och tränar men sen när han kommer hem ska vi ha fredags mys med pizza. Gött ska det bli kan jag lova, har inte ätit pizza på länge.



Bokrea, träningsresultat och annat babbel

God morgon!

Igår tog vi en tur förbi Domus och deras bokrea bord innan vi skulle till babykul. Vad mycket det fanns som föll mej i smaken, hittade åtmisntone 5 böcker som jag jättegärna vill ha. När jag var liten var min dröm att ha ett eget bibliotek, med andra ord är jag en boknörd innerst inne ;) Och långt ifrån min dröm är jag också, jag äger inte ens en bokhylla. Hursomhelst så köpte jag Camilla Läckbergs Änglamakerskan och Emma Jangestigs Varför gråter inte Emma? Läser Änglamakerskan nu och vad bra den är! Är Camilla Läckberg alltid så bra? Inte läst något av henne förut. Wilde fick såklart en bok han med, Disneys bilar bok med knappar&ljud.

Annars var vi på babykul igår, Wilde roade sig som bara den så igår var det värt att gå dit. Och på tal om Wilde han har blivit så stor. Bara på ett par dagar har han blivit hel vild klättrar och ställer sej överallt. Tror att han gå vilket resulterar i att han ramlar och slår sig hela tiden! Men inte en dag för setn detta, hans kompisar går ju redan så :)

Igår eftermiddag blev det en kondispass på Etage, 40 min crosstrainer. Igår kväll bestämde jag mej för att det var dags att kolla resultatet av 3 veckors träning. Mellan 0,5 - 2 cm har försvunnit, kanske inte ett WOW resultat enligt många men jag är så nöjd! Med tanke på att jag inte har gjort något åt mat osv utan har fortsatt med att både fika, äta godis och dricka cola så. Träning is the shit så äre bara :)

Idag ser det ut att vara underbart väder ute så då får det bli en långpromenad här fram på förmiddagen. Ska gå till Jyckebo och köpa kattsand och så ska vi inhandla lite fika för i eftermiddag kommer Michaela hit och hälsar på :) Ska tydligen städa också tyckte Wilde som har slängt frukosten på golvet. ;)





Tossig liten kille!


Onsdag

Vad ska vi göra av denna dagen tro? Hade tänkt vara hemma och bara ta det lugnt på förmiddagen och sen träffa Sandra för en fika men Sandra är sjuk så nu är frågan om vi inte ska gå till babykul ändå nu på förmiddagen? I eftermiddagen blir det ett pass på Etage5, får se om Emelie kommer med eller om hon är sjuk. Fy för alla dessa baciller och bakterier säger jag bara!

Och jag hade tydligen inte så mycket mer att komma med, eller ja jag skulle väl kunna sitta och tjata om allt egentligen men då skulle detta bli en novell.

Så nu avrundar jag här, ska ta och fixa lite frukost till oss och fundera vidare på vad vi ska hitta på. Och ställer än en gång frågan VEM är alla ni som läser min ganska trista blogg? Och varför? Vill du vara anonym kan du väl ljuga och säga att du heter Berta och så skriver du varför du läser? Okej? :)



Provsitter vid sitt lilla bord, hur sött?


Tisdag

Idag kommer att bli en lång dag, skrutten tyckte att 05,20 var en bra tid att vakna. Och ja det kan man ju tycka men det funkar inte i praktiken så hans humör är redan på glid vilket är ganska typiskt en trött Wilde. Gråter och hänger i byxbenen ena sekunden för att skratta gottoch vara jättenöjd  i nästa.

Jaja vi ska snart äta frukost och sen se vad dagen har att bjuda på. En promenad får det bli fram på förmiddagen annars har jag inte tänkt mig nåt speciellt. Bara njuuuta av lugnet för snart är det slut på friden. Kanske ta en omgång i tvättstugan med, kan inte förstå vart all tvätten kommer ifrån? Har nog åtminstone 4 maskinen att tvätta trots att jag tvättar mer eller mindre varje dag.




Gårdagens busunge!


Skräp

Ja ungefär så känns det just nu, skräphelg. Skräpframtid och tjaa skräp helt enkelt.

Helgen har varit ja.. Lördagen var jag trött, lessen och på dåligt humör hela dagen. Totalt slöseri med en lördag. På söndagen bestämde jag mej för att det skulle vara en bra dag, sovmorgon, mys och sen en omgång i solariet och på gymmet. Hem och städa, fick kaffe besök. Nattade skrutten och hade precis satt oss ner att äta när det knackade på dörren angående Kurre och helgen avslutades på väldigt ledsamt sätt. :( Trots det som hände så grejade vi iallafall lite i Wildes rum och fick upp några tapetvåder innan det var natten.

Denna dagen började med att vi åkte och hämtade våra fina vänner Emelie&Nova, åkte till affären och handlade sen hem och förberedde för en liten TW demo. Blev inte så många som tänkt men vi hade det trevligt och ungarna är ju underbara! Efteråt blev Emelie och Nova kvar, vi åt lunch och bara slappade.

Jag har även fått min placering idag på eftermiddagen och delvis en schema rad. Inte alls som jag hade hoppats på är det. Har iallafall sökt två tjänster idag och så får jag väl hålla tummarna. Känner verkligen att jag inte har ett  jävla skit att se fram emot nu. Behöver nåt roligt att se fram emot.

Äh ska inte vara sån nu, ska avrunda här och kolla på familjen Annorlunda. Älsklingen grejar i Wildes rum och det blir så himla bra!


Busunge!


Hej då lilla vän

Igår kväll blev våran Kurre ihjälkörd här utanför, han hade hoppat ut framför bilen och dom hade inte haft en chans att stanna. Allt gick dock väldigt fort och han slapp lida. Älskade katt! Min vän sen nästan 8 år tillbaka, kommer vara tomt utan han här i huset.




Kaka

Två dagars uppdatering, igår fanns verkligen inte en minut över att sätta sig ner. Började dagen med att åka till Hörnan med Emelie&Nova. Sen var vi till Annnelund och lämna min bil till Stig och gick tillbaka till stan i snö stormen. Hej vad trögt det gick, massor av snö och motvind. Men skam den som ger sig! Gick till kafferepet eller ja cafe Astrid som det heter nu och åt en smörgås till lunch. Än en gång häpnad över personen som jobbar där, visst var smörgåsen jättegod men servicen är så urusel så jag förstår varför det är ekande tomt där jämt. När vi hade fikat klart var det dags att trampa hem igen, snöyrat hade bytts ut mot tung blötsnö och Annelundsrakan var ett pass dom hette duga, det var med gott samvete vi var gymlediga igår ;)

På kvällen sen bar det av till Malin på teammöte och inte heller denna gången kom jag hem tomhänt. Teampåse från november delades ut och även hedringar för Bigweeks. En 2 a plats och en 3 e plats till mej :) Alltid lika trevligt där iallafall och timmarna flög iväg. Väl hemma sen fick det bli att slänga sig i soffan och kolla i Revenge innan  det var natten.

Idag är det fredag och gymmet står på schemat. Ska satsa på en kondispass idag med. Annars inga direkta planer för dagen förutom det gamla vanliga som man man aldrig kommer undan. Alltså ska det både städas och tvättas.

Sen måste jag bara berätta om vårat goa charmtroll som har lärt sig ett nytt ord. Kaka! Pappan lärde Wilde det i onsdags. Och det roligaste var att igår när han kom hem från jobbet så blev Wilde lika glad som alltid men istället för dom gamla vanliga glädjetjuten så utbrister ungen glatt KAKA! Och imorse var det dags för smögås, annars är det glad unge som säger go go när jag stället fram det. Idag var det ett glatt kaka som gällde. Nej inte kaka smörgås! :) Underbara charmiga unge.





<3

När älsklingen kom hem från jobbet igår hade han med sig en ask choklad hjärtan och ett presentkort på Affections. Blev så glad! Det var verkligen jag behövde, har gått och drömt om alla "onödiga" saker jag velat köpa där och nu får det allt bli en tur dit snart och se vad jag ska ha mej. Duschcreme med doft av körsbär lockar, eller body butter med doft av jordgubb eller mango. Eller.... eller... :) Av mej fick han av lotter och choklad och av Wilde ett stenhjärta med texten Världens bästa pappa.

Efter det stack jag till gymmet med Emelie, blev ett kondispass men orkade inte mer än 35 min på crosstrainern igår. Men jag var sliten och trött redan innan så inte konstigt att jag inte orkade. Hem sen och tog en lång dusch. sen blev det mat och vaniljhjärtan till efterrätt. Och sen slocknade jag på soffan kl 21, så trött så det var inte klokt! Blev med andra ord en tidig kväll för min del..

Idag är det onsdag och jag har huvudvärk för 3e dagen på raken, gött mos! Tur att det finns huvudvärkstabletter som håller det borta några timmar i taget. Är meningen att vi ska på babykul kl 10, men nångång mellan 8 och 10 ska sotarn komma så vi hoppas att det blir närmare 8 än 10 så vi verkligen hinner iväg. Hade tänkt gå men nej, jag tar en vilodag idag. Orka dessutom stressa som en idiot ifall sotarn är sen. Sen får det bli ingenting resten av dagen, välbehövligt för det är nåt hela tiden nu tycker jag.

Förövrigt behöver jag verkligen hitta på nåt kul snart, helst innan jag bärjar jobba men känns som det skiter sig redan i planeringen. Inte lätt att få allt att gå ihop tyvärr. :( 

Yes nu kom sotaren, tillochmed ännu tidigare än planerat. Skönt för då hinner vi till babykul. Och tummen upp för att komma förtidigt!


Måndag

Igår var en bra söndag, lugnt och fint på förmiddagen. Gymmet med Emelie mitt på dagen och kvällen avslutades med mys, nachos och The girl with the dragon tattoo. Inte alls så bra som den svenska men den får iallafall godkänt.

Och nu har vi måndag igen, idag ska vi på 1 års kalas för Melina nu på förmiddagen och sen i kvällingen bär det av till kd för en TW kurs. Jag gråter för att jag missar familjen annorlunda ikväll :( Nån som vet när reprisen går?

Förresten är inte vädret helt underbart? Vårkänslor deluxe igår och solen ska kika fram sen med är det meningen. Ska ta med mej vagnen och ta promenad efter kalaset. Kan väl förvisso gå här hemma med men kan ni gissa hur trött jag är påatt gå på annelundsvägen? Lika bra att ta en sväng över stan och ner vid älven eller nåt sen istället så man får se nåt annat :)



Ja morgon är det iallafall..

Har sovit så kasst! Jag som alltid sover så bra? Känner mej helt slut. Hoppas frukost och kaffe fyller på med lite energi för sen ska det bli ett pass på gymmet. Annars är det inga planer för denna dagen, lugnt och stillsamt bara.

Jaha och det var tydligen det jag hade att komma med just nu..


Bjuder på en go nyvaken unge, underbar frisyr eller vad säger ni?








Bah!

Jag har precis sökt ett jobb, direkt jag såg annonsen så var det känslan av att detta ska jag ha! Åhhhh håll tummarna för mej nu. Slängde iväg ett mejl med personligt brev, inget korrekt CV eller så. Inte en aning om hur man skriver ett cv ens. Ska jag ringa på måndag kanske? Säga att det var jag som mejla, försöka "prata" mej in också? Vill detta! Kändes som jobbet var menat för mej, jag har läst rätt saker, har rätt erfarenhet. Men ska väl kanske inte hoppas på för mycket, men visst ska jag hålla tummarna HÅRT! Och va fan bära eller brista, på måndag ringer jag dit också. Annars kommer jag antagligen bara att ångra mej ifall det inte blir något och jag inte har försökt allt.

Dagens shopping

Har haft trevlig hel dag med Emelie&Nova på stan idag, vi kollade in loppisen på medis en sväng. Inte mkt att ha med jag hittade åtminstone 2 leksaker till Wilde för sammanlagt 15:-. Efter en omgång hett vatten och diskmedel var dom som nya igen. :)  Efter loppisen var vi på Lindex och Kappahl och jag roade mig med att göra slut på mina presentkort. Blev en längre topp till mej på Kappahl medans Wilde fick sig både fleeceställ och en bamse tröja. Åtminstone fleece stället var behövligt inför dagis men tröjan var mest bara för att jag hade bestämt mig för att ungen ska ha en bamse tröja ;)




Dagens, varken toppen eller stället gjorde sig vidare bra på bild tyvärr. Stället är mycket mörkare i verkligheten. Och för den delen ser leksakerna jätte pyttiga ut? Hmmpf måste vara nåt fel på fotografen.


God morgon världen

Jag har träningsvärk! I överarmar/axlar och i bröstmuskeln. Aj aj! Känner mej en smula stel i övre överkroppen minsann. Men det är skönt att känna att man har gjort nåt. :)

Idag är det iallafall lördag och vi ska tillbringa dagen med fina Emelie&Nova. Kolla in loppisen på medis, blir säkert en tur på stan med och kolla i affärer, promenad och fika. Funderar på om idag är dagen då jag ska handla upp mina presentkort? Eller lite till av dom iallafall. Har 400:- på kappahl och drygt 100:- kvar på Lindex. Har även rikspresentkort på 150:- men dom kan jag lika gärna spara och handla för nån annanstans än här i Säffle.  

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen göra mej och plutten iordning. Hoppas alla får en bra lördag.


Plutten blir 13 månader idag.



Jag fick ett fint kort av Emelie igår, och ännu finare är texten inuti :)


Sneak a peak

Idag var min mejl inkorg välfylld. Sammanlagt 18 mejl med bilder på Wilde. Bilderna Malin tog i helgen som var och bilder från dopet. Äntligen, det var längesen jag efterlyste bilder därifrån och i helgen visade det sig att Malin hade massor och dom har vi fått nu. :)




Helt underbar kvalite på bilderna och nej jag vill INTE ALLS ha en systemkamera, jultomten?


God morgon

Fredag och helg på ingång. Träning står på schemat, gött de! Skrutten ska vara hos farmor medans jag är iväg. I eftermiddag får det bli att handla lite och sen tänker jag rösta för att domus sjukt goda kebab ska stå på bordet. Får se om jag får medhåll. :) Se om det kan bli nån film också kanske? Om det finns nåt sevärt vill säga. Vill se Breaking dawn jag men det vet jag att jag är ensam om.  


Nu ska jag dricka mitt goda kaffe och kolla på Jake och piraterna. Morgon ro när den är som bäst, har verkligen världens bästa unge. Varje morgon sitter han i lugn och ro framför tvn i drygt en timme innan det är dags att leka/göra nånting. Vi äter alltid frukost i lugn och ro osv.



Handlade förvaring till Wilde på Lidl igår, dom med disneys bilar på och dom med bilar på i andra bilden fick han. Vad jag längtar tills det att hans rum är klart! Få göra i ordning och få ordning. Lär inte bli några problmen att fylla all förvaring iallafall. Dom som det är 3 av är redan fyllda.
(bilder lånade från Lidls hemsida)


Revenge

Helt klart min nya favorit serie och ikväll är det dags igen. Ingen som missat den väl? Kl 21 på tv 3.




Torsdag

Torsdag idag, en ganska händelselös dag idag. Skruttens förkylning hänger i men han är betydligt mycket bättre så idag tänkte jag bädda ner honom i vagnen och ge oss ut på en långpromenad. Ska även gå till Lidl en sväng för dom hade jättefina barnrums grejer från och med idag och det måste jag kolla in. :)

Igår blev det ett härligt kondispass på gymmet, 40 min på crosstrainern. Gillar crosstrainern stort och skulle verkligen inte tacka nej till en egen. :) Imorn kör vi ett pass igen och sen var det inte dags förrens på tisdag igen veckan därpå är det tänkt.






Onsdag

Inatt har vi fått sova, Wilde vaknade en gång och satt i sin säng och gråt då flyttade jag över han till oss och han sov resten av natten där. Åt välling vid 6 och somnade om till kvart i 8. Underbart och välbehövligt efter dom senaste nätterna. Förkylningen är dock kvar, snorig och hostar som bara den gör han. Men men han är pigg som få iallafall och sitter i sin stol och rockar loss och pratar om allt och ingeting. Och på tal om att prata, hur underbar är inte ungen när han säger go eller gåh så fort han ska få nåt som smakar gott????

Inget babykul idag iallafall, tråkigt för Wilde uppskattade det verkligen förra veckan. På ett helt annat sätt än i höstas. Men nya tag till veckan igen. Ikväll blir det iallafall äntligen träning igen, nu kör vi! :)


Nu ska det ätas frukost och drickas kaffe.






Lilla sjuklingen


Rockefella

Rockefella gör grymt snygga barn kläder. Kostar dessvärre några kronor också men dom här 2 ska han allt få ändå. :) Men det får bli till våren när dom är lite mera användbara, just nu skulle dom bara ligga ändå.





Lilla sjuklingen

Det har varit en lång natt, Wilde har sovit så oroligt hela natten. Slänger sig fram och tillbaka i sängen, slår huvudet i sänggaveln när han slänger sig vaknar hela tiden, ville inte sova i sin egen säng (jag förstår honom, vem vill vara ensam när man inte mår bra?) Igår kväll vaknade han precis som kvällen innan och var otrösligt ledsen. Gråter som om han skulle ha jätteont nånstans. Hostan har iallafall mildrats lite med hostmedicinen han fick på VC. Skönt det! Förövrigt gick det besöket jättebra, vilken skillnad det kan vara beroende på vad man träffar för nån läkare? Hon fick lyssna, kolla öron och hals utan problem medans läkaren på BVC inte fick komma i närheten av han.


Idag blir det iallafall en lugn hemma dag, allt för mitt lilla hjärta ska bli bra så snart som möjligt. Får nog avboka babykul imorn igen tyvärr, tror inte han kommer vara tillräckligt bra tills imorn heller. Sen hoppas jag han blir frisk fort så vi kan njuta av dom här sista veckornas ledigt!


Sugen på att testa

Glossybox, verkar hur kul som helst att få hem ett paket med smått och gott varje månad. Nån som testat? Jag funderar på att testa det sen när jag börjat jobba och har lite extra pengar :) Kul att testa nya saker, innehållet varierar mellan smink, hudvård, hårvård parfym m.m


Inga mirakel här inte

Wilde vaknade igen igår kväll och var så ledsen men somnade om gott med pappa på soffan. La oss tidigt sen och det var väl tur det för inatt har han vaknat 1-2ggr i timmen minst tror jag. Slängt sig runt i sängen, hostat, gråtit och somnat igen. Stackars lilla hjärta. I eftermiddag blir det en tur till VC iaf så hoppas vi han får nåt för hostan, är inte kul om han inte får sova ordentligt.

Så nu väntar åtminstone 2 dagar hemma, dagens planer och morgondagen är inställda så får vi se om han är tillräckligt pigg för babykul på onsdag. Onsdag kväll blir det nya tag med träningen för min del så hoppas jag innerligt att vi slipper mera sjukdom sen så att jag verkligen kan komma igång. För sen blir det säkert nån vecka hemma på soffan igen när det är dagis start för vad man hört är ju dom där dagis bakterierna aggresiva. 

  

Dags igen nu då...

Jaha då var det dags igen, jag är snorig och tung i huvudet. Lindrig form av förkylning med andra ord. Värre är det med plutten, han hostar och nyser. Låter tät när han andas, somnade redan kvart i sex ikväll men dryga timmen efter att han hade somnat vaknade han igen och var så ledsen. Sparkade med benen, grät och tog sej åt örat flera gånger. Tog tempen med det visade bara 37,2. Läste lite på 1177 om öroninflammation eftersom han tog sej åt örat. Testade att ge en panodil och en kvart efter han fått den var det lugnt igen. Innan det var dags att testa sängen igen fick kaninen sig en omgång. Vet inte vad hans älskade kanin hade gjort honom för nåt illa men den flög åt både höger&vänster under arga tillrop. Haha han är allt för go våran lilla skitunge tillochmed när han inte mår helt bra! Nu hoppas vi iallafall att panodil och uppbäddat under huvudet i sängen ska hjälpa och så får det blir ett samtal till VC imorn så dom får kolla örat för säkerthets skull och även hostan för under natten som var hostade han jättemycket.  


Innan plutten vaknade var det meningen att vi skulle sätta upp lite tapeter men kunde bara konstatera att väven vi satt i taket har släppt på flera ställen. Var inte så när vi tapetsera med stjärntapeten så det har blivit nu dom senaste dagarna. Bara att riva ner och göra om det, så jädra trist men tråkigt om inte slutresultatet blir bra. Blir att sätta Cover up i taket istället för väven som sitter nu.


Jaha och det var detta upplivande inlägget det, nu får det bli tv en sväng och tidigt i säng ifall det väntar dåligt med sömn. Träning var det meningen att det skulle bli imorn med det ska nog ett smärre mirakel till för att det ska bli av nu. Kör på onsdag och sen fredagen istället. Men det blev en tråkig inledning på det med. :(


Buskille! 

Lördagen

Idag har är en dag med lite nytt att berätta.

Vi har varit på kalas för Maria som fyller 40 år. Det bjöds på mumsig smörgåstårta och har varit en trevlig eftermiddag där. Wildes kusin Malin har tagit massor av underbara bilder på honom, väntar med spänning på att dom ska dimpa ner på mejlen. :)

Innan vi åkte dit var jag och Wilde på Mansion och köpte födelsedagspresent till Maria och där hängde det även med en fin ljuslykta till mellan hallen. Så nöjd! Billig var det med annars hade den nog fått stanna kvar på Mansion sålänge men idag fanns inte det alternativet ;)

Och medans jag köpte en ljuslykta för 49:- bytte älsklingen bil igen. Och detta får nog klassas som det bästa bytet hittils för det är hans gamla 65 hgv som är tillbaka. Den bilen som jag har gillat bäst hitills och denna gången är jag 50% ägrae så nu blir den kvar ett tag ;)

Ännu tidigare idag, känner att jag går baklänges nu men haha. Iallafall höll jag på att göra mej iordning medans Wilde kröp runt runt, hör att han är inne i biorummet så går dit för att kika. Mitt på golvet sitter en hel nöjd unge med en stoor ostbågspåse. Mmm gåh mmm gåh säger han och ler stort med en ostbåge i munnen och en i handen. Kan man annat än smälta? Charmtroll!

och åter till nuet, melodifestival och över saltade popcorn. Jaja värre lördag kväll kan man ha men varför så jävla mycket salt på popcornen? Inte gott!




Fredag

Överlevde gårdagen alldels fin fint, lite lätt träningsvärk i ryggen, låren och överarmarna men inte alls som jag trodde jag skulle ha. Förvisso gjorde vi en mjukstart så det kanske kommer efter måndagen istället?

Efter träningen åkte vi hem till mej, plockade lite med Tupperware så Emelie skulle få med sina saker och sen bytte jag om stack och hämtade Wilde och vi åkte och mötte upp Sandra&William vid domus. Fika och tjat i den utsräckning det går med 2 barn i sällskap ;) Sen hem och bara slappade resten av dagen. 

Idag är det fredag, jag sitter och lurar på om jag ska ta en morgon  promenad. Men vet inte om det är för kallt för att dra ut Wilde i vagnen?? Sen på förmiddagen ska det lämnas grejer och levereras Tupperware både här i Säffle och till Åmål. Hinna till banken med så man kan sätta in pengarna och få räkningen betald så det bara blir mina pengar kvar. Roligaste av allt det, ja det och alla fina bra saker jag får mej. :)

Annars är det helg på G, skönt det kände jag. Trött och en sovmrogon skulle sitta fint. I helgen ska vi iallafall försöka oss på att få upp lite tapeter och så ska vi på kalas för Maria imorn också. :)


Vad gör vi? Nu kör vi!

Idag är det dags, idag är dagen då jag började träna. Hepp hepp, hade nån sagt det för 2 månaders sen hade jag sagt öh va det trodde du? Men efter att ha funderat så bestämde jag mej för att det var dags att förändra. Så idag blir det introduktion och sen träning på Etage5 med min fina vän Emelie. Jag är taggad! Har dock ett liiitet problem, inga skor att ha på mej. Får väl ha mina en smula för små Puma drift cat idag och nästa gång det är dags har förhoppningsvis skorna jag beställde igår kväll kommit. Använde mitt presentkort på Brandos igår och beställde ett par Reebok princess. Egentligen ville jag ha ett par Easytone men det räckte inte presentkortet till så det får jag införskaffa när jag ser att jag faktiskt kommer att fortsätta med det detta + har lite mera plus på kontot. Så tills dess kommer jag att trampa runt i ett par såna här:


Jag tyckte dom var lite fina, för det var minst lika noga att dom var fina som att dom var något jag hade råd med ;)

Nu ska jag och plutten äta frukost, han ska få vara hos Farmor sen medans jag är iväg. Blir kul för honom det :) Och i eftermiddag sen kommer Sandra&William :)


Onsdag

Onsdag idag och det står Babykul på schemat.

Igår hade vi en heltrevlig dag rätt igenom, började dagen med promenad till Hörnan, senare blev det promenad,shopping och fika med Emelie&Nova. Alltid lika trevligt det. Shoppingen bestod i att jag fick mej ett par nya jeans. Hämtade även ut mitt paket från Eleven med så nu slipper jag riskera att behöva gå utanför dörren utan smink. :)

När vi kom hem blev det lite lugnt en stund och sen när hjärtat kom hem blev det en tur till Lidl och fyllde på kylskåpet. Hem sen och förberedde en köttgryta som sen kokade i mer än 2 timmar, mums kan jag lova! Massa goda grönsaker i med och det är sällan jag lyckas så bra i köket. :)

Nu ska jag avsluta, dags att äta frukost och göra oss iordning.


Goa unga som fikar på Domus. Jag kommer snart att få börja köpa eget fika till Wilde. Halva min smörgås med pålägg vräkte han i sig. :)


RSS 2.0