Tiden

Dagarna bara springer förbi, jag hinner inte riktigt med kan jag säga. När man går upp 5-6 på morgnarna varje dag kan man tycka att det borde bli långsamt men inte här inte. Det går i ett hela dagarna och jag ramlar i säng och somnar på 5 sek varje kväll. Har nog aldrig gjort så lite men haft så mycket att göra!

Vad händer häromkring då? Det stadiga varje dag är tvätt,städ och disk. En massa plockande och fixande. Mer och mer tid varje dag med Wilde som vill att det ska röra på sej hela tiden. Långa promenader varje dag, med eller utan hund beroende på jag har ärenden på stan. Ja ungefär det och en hel bunt med fikor :)

Lite nya roliga saker som väntar nu också och jag toklängtar efter alltihop! Bilen ska bytas, det är dags för en annan nu! Hur kul är inte det? Tycker verkligen inte om min volvo så ska bli underbart att få en annan. Spanar mest på passat, enda som jag verkligen har fastnat för :)
Sen väntar Ullareds resan med Emelie och lillasyster, den 12e bär det av.
Innan det är det dags för återträff med föräldragruppen också och det blir nästa tisdag det. Äntligen! =)

Andra saker som väntar nu det närmaste är systers 20 års dag på söndag, Liams dop nästa lördag, kursen/träningen med Wilma första gången nu på torsdag. 3 månaders vaccin för Wilde (usch har redan ont i magen,stackars min skrutt).

Jag har förresten en lite funderingar över bebisar och mardrömmar, jag har trott att Wilde drömmer mardrömmar då han börjar att panik gråta i sömnen ganska ofta. Igår hände det tillochmed två gånger på samma kväll. Även den gången hemma hos pappa då han halv satt i mitt knä och spände sej så han tippade framåt samtidigt som han verkligen panik grät. När han blir sån så sover han alltid och sover vidare efter gråtattackerna om inte jag väckt han i försök att trösta. Min tanke var ju som sagt mardrömmar men undrade samtidigt vad kan vara så hemskt när man är så liten?? Igår googlade jag på mardrömmar och bebisar och resultatet jag fick är att så små inte drömmer mardrömmar. Så min fråga är vad är det då som händer? Varför får han såna panik gråt attacker?, inte alls samma gråt som i vaket tillstånd utan när jag skriver panik gråt så menar jag det.

Vad händer idag då? Har inte bestämt mej än men tror jag ska ringa och kolla vad Pappa&Ingela har för sej. Inte träffat pappa på 3 veckor fast han bor på samma gata. Tiden igen, den bara försvinner...

Imorn är det 3 veckor med handleds stödet också, 3 veckor var ju meningen jag skulle ha den men är inte alls bra än. Bättre men långt ifrån bra så kör på nån vecka till sen får jag kontakta arbetsteraputen igen. Har fått eksem under stödet med, inte skönt! Det svider och är otrevligt. :S

Nä nu får det vara färdigtjatat, leta upp en bild att avsluta med och så återkommer jag en annan dag.







Blev visst 3, hund,skrutt och VÅR!


Skrutten hos fotografen



 


Barnmässan

Strax före 9 imorse packade vi in oss i bilen, skrutten och jag, hämtade upp Emelie&Micke och mot barnmässan. Kom precis som dom öppnade och det var behagligt lite folk så man hann både kolla allt och kunde ta sej fram som man ville.  Vi hann dessutom inte mer än innanför dörrarna innan vi fick våra första gratis grejer i handen. Två tidningar, Mama och Vi föräldrar. Betalade inträde och klev in i själva mässhallen. Här stod Semper och delade ut småfolk kex,russin och smothies. Vart vi än gick så stack folk grejer i händerna på oss, reflexer, pennor, papper, tidningar, tvål&badoljor, våtservetter, dagispåse,haklappar i både engångs och frotte, tävlingar ja you name it!! Fick även Baby bags och Libero skötväska. Båda sorterna fullproppade i olika saker, bodysar från Lindex och Ica, strumpor från Åhlens och Pop,mössa från Lindex, blöjor och alla möjliga babyvårds produkter och rabatter. Hade sammanlagt 5 påsar med saker med hem och fyllde nästa hela soffbordet. Enda som var lite trist var att kläderna var strl 56 (för litet) och blöjorna till nyfödd. Men vad gör det egentligen? Så mycket annat användbart så. :) Passade även på att ta riktiga foton på Wilde, inget jag hade planerat utan det  bara blev så så skulle nog egentligen ha haft andra kläder på han. Men nu har vi iallafall fått riktiga foton, det hör ju liksom till när man har bebis. Riktigt duktig fotograf iallafall som lyckades få han att le på andra försöket. Annars så köpte jag en skarf/dreggglis till han, dagens enda inköp förutom kaffe. Fanns en massa härliga kläder men med en stundande Ullareds tur fick nån annan äran att köpa dom kläderna. ;) Riktigt nöjd med dagen är jag! Har haft trevligt.


Redo för avfärd (hur underbara&glada är inte hans nya ute kläder?)


Mat/fika paus


Pååååsar



Gratis är gott!


Skrutten avslutar med att säga -Det var gott att komma hem och äta lite elefant!



En bra dag

Vid halv tio imorse drog jag och bebben iväg mot barn loppisen på medis, mötte upp Jessica och in för att knö. Jisses jag skulle inte ha gått dit med vagn. Jag var en såndär som man svär över, varför i helvete....... Jo jag lärde mej min läxa. Men trots att jag var mest ivägen gjorde jag en massa fynd. :) Kom hem med sammanlagt 4 st bodys, 1 par byxor, 1 swettis overall, 1 helt ny ute-overall och 1 ny mössa. Allt detta för 100:- och det är superfina eller nya grejer alltihop. Massa glada kläder i härliga färger minsann. Var ju ute efter en bumbo också, fanns en men då blev jag snål. Ångrade mej när jag kom hem men då var det så dags.. :S

Efter vi hade varit där tog vi en fika på domus innan jag gick hemöver igen, bebben sov så gott när vi kom hem så tyckte det var synd att gå in. Tog en tur med Wilma och sen fick hon springa ute medans bebben sov i vagnen ute. Härligt! Har vart helt underbart väder och jag har inte haft jackan på mej nåt alls. Det är vår det! Resten av dagen sen har ägnats åt städ,tvätt och OC.

Just nu överväger jag att gå och lägga mej, yes halv 9 en lördag och jag skojar inte! Saknar några timmars sömn så..  
Imorn är det äntligen dags för barnmässan iallafall, och kanske en tur på bergvik med efter det.


Skrutten&hjärtat, det finaste jag vet!


Frädag!

Yes helg igen då och denna helgen ska det hittas på roliga saker, äntligen! :)

Imorn förmiddag ska jag och Jessica spana in barn-loppisen på medis, se om man kan göra något fynd. Jag har fått för mej att jag vill ha en bumbo-sitter så ska se om man kan fynda en sådan =) Ingen lust att köpa en ny eftersom jag inte vet om Wilde skulle gilla den.


Sen är det söndag och efterlängtad barnmässa, blivit lite ändringar så bara jag och Emelie som åker. Kommer helt klart bli en trevlig dag!

Senare idag bär det av till Karlstad för storhandling, alltid lika gott de.

Förresten ni vet jeansen jag hade beställt? Hade köpt dom 2 jeans storlekar större än jag hade förut i tron om att det nog skulle vara perfekt nu. Men när jag skulle dra på mej dom så fick jag dom knappt över vaderna och efter en massa slit heller knappt igen dom. VA? var väl min tanke, är jag så tjock? Tills jag bestämde mej för att mäta med ett par av mina gamla jeans. Dom nya jeansen var exakt lika breda i midjan och ett par centimeter smalare i både vad och lår. Och den stora frågan nu är om jag någonsin kommer bli smal nog att komma i mina förstora jeans? Jävligt trist iallafall för var väl ett par jeans att ha nu jag var ute efter och behövde!  :S 

Nej en kopp kaffe till skulle nog sitta bra, och så ska jag motionera diskmaskinen en sväng. Väntar på posten också, kanske kanske får jag happy besked. :)







Wilde och elefanten

Idag fick Wilde en stor elefant av sin faster Ewa, den var omtyckt, mysig att hålla i och ytterst god att tugga på.



Mums! Snabeln var alldeles genomblöt efter en stunds mumsande.



Bus-mys unge!





Trög

Nu var det några dagar sen sist, så whats up?

Igår var vi på en Road trip till Uddevalla. Körde mormor och min morbror till sjukhuset där, medans dom var inne var jag ute på en långpromenad med Emelie i luren. Planerade helgen och spånade på om vi ska hinna en tur till Ullared innan hon ska ha bebis? Hoppas verkligen det för nu är jag riktigt sugen! Får se om allt klaffar och går enligt planer. :)

Idag verkar det bli en super fin dag så vad ska man roa sej med då? Tål att funderas på, en promenad är iallafall ett måste. Har varit vaken sen kvart i 4 för skrutten har hållt låda sen dess. Gick upp vid 5 för då började han bli gnällig. Puh dessa tidiga morgnar kommer ge mej ett fripass till PRO, igår somnade jag till Greys. Förstå hur jävla illa? Då är det liksom slut, botten är nådd och värre än så blir det inte. Jag somna till Greys? Nä det händer egentligen inte!

Nä nu vaknade skrutten igen, sömn är överskattat minsann. ;) Så söt när han ligger där och "pratar" och ler. Godaste!

Förresten hade jag skatteverket på min sida i år, gött!! Kommer perfekt det till sommaren och min 25 års dag. Då blir det kalas minsann :)


Måndag

Ny vecka igen, förkylningen är något bättre men istället har jag ont i ryggen. Solen lyser minst sagt med sin frånvaro, jag är trött. Ja det är som det är helt enkelt.

Wilde har lagt sej till med nya vanor han och har dom senaste nätterna sovit hela natten men ska då gå upp vid 5-6 tiden. Har inte kunnat bestämma mej för om jag gillar det eller ej, sjukt skönt med sammanhängande sömn men har dom senaste dagarna inte orkat vara vaken till längre än 21. Pensionärsvarning minst sagt! Men detta kan ändras fort så vi avvaktar och ser huruvida det blir en rutin. Han är fortfarande lite tät han skrutt ungen,hostar lite ibland och nyser. Inget värre och jag är glad så länge han slipper bli jättesjuk.

Annars inte mycket nytt, dagen idag har bestått av en massa telefon terror, har bland annat fixat hundkurs för Wilma och sen blev det en liten promenad med hund&bebbe.

Längtar till helgen då det blir barnmässan med Jessica,Emelie och alla barn. Ska även spana in barnloppisen på medis på lördagen och så ska det storhandlas mat nån av dagarna (älskar att storhandla, så skönt att ha allt hemma och en massa att välja på). :)



Då var det dags igen då...

Sjuka IGEN! För fan hann ju knappt bli friska, det har gått runt runt här nu i en månad. Jädra baciller och virusar, jag som brukar vara sjuk max 2 ggr per år har nu vart det 2 ggr på en månad. :(

Skrutt ungen är en riktig skrutt unge just nu. Igår sov han mycket mer än han brukar, var ganska lugn och åt dåligt. Idag är han lite tät och ganska masig men han sover just nu. Lilla hjärtat, hoppas det inte blir värre iallafall. Jag själv har haft feber sen igår kväll,hostar och snorar. BLÄ!

Grinar över att sitta inne en sån här fin dag men vad ska man göra? Det blir OC race och massa mys hela dagen lång istället och så hoppas vi det är lika fint väder till veckan :)

Igår var vi ute på shopping tur, kom hem med en långärmad body,ett par glada byxor, en vit kortärmad body och en ludd fleecejacka. Fick oväntat besök av en gammal arbets kamrat igår också och Wilde fick nya sängkläder.
 På kvällen sen vart det nachos och tv mys med älsklingen som gällde innan jag däckades av febern.

Nej nu ska jag sätta på OC,hämta ett glas dricka och krypa ner i soffan.



Gårdagens shopping, underbara färger! Man blir glad av färger. :)


Solen skiner....

inte ute iallafall, uhu ge sej med snön nu väl? Efter 2 underbart soliga dagar kommer detta, och vi som skulle ut och gå med pappa&Ingela sen. Fast hur var det nu, inga dåliga väder bara dåliga kläder? Om inte dom vägrar så får det allt bli en tur ändå. Ska ju dessutom till Kappahl och köpa kläder till Wilde. :) Innan det får det bli en tur med bilen till Ica och halvt storhandla.

Dom senaste dagarna då? I Onsdags var jag,Jessica och 3 barn ute på promenad,kollade affärer och fikade på Domus. :) Igår samma sak men det var jag och Sandra som var ute, och gick dessutom mycket längre. Gott och röra på sej minsann! Men om det ska domus fika varje gång så är det väl bara fikat man rör bort. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer, igår var jag koma och låg på soffan hela eftermiddagen. Orkade inte ens öppna ögonen när det var OC, ibland kommer tröttheten ikapp minst sagt för hur jobbigt kan det vara att öppna ögonen egentligen? Nu borde jag iallafall vara pigg,somnade 22 igår, var vakna vid 3 en sväng men sov sen till 6,30. 

Nu är det helg igen också och helg gillas men vetifan vad vi ska roa oss med? Får se hur ekonomin mår efter dagens mat och kläd- shoppande, kanske kan man ta sej en tur och hälsa på nån? Aja som sagt får se... Om inte finns det en massa saker att göra hemma, och så står 3 boxar OC och ropar efter mej så något finns att alltid att roa sej med. 

Förövrigt undrar jag vart gränsen mellan sjuklig snålhelt och sparsamhet går? Hade sålt en grej på tradera, slutpriset landade på fjuttiga 7 kronor och frakten 6:- (ett frimärke) Igår kom ett mejl från köparen att hon hade betalat in 12,50:- på mitt konto och ville att jag skulle skicka med B frimärke som kostar 5,50:- istället för 6:-. 50 öre? 50 jävla öre finns inte ens längre och om jag skulle betala kontant  skulle det ändå kosta mej 6:-. Är det inte riktigt löjligt? Eller riktigt sjukt snålt? Jag vet inte vad men blev ganska full i skratt. Men storsint som jag tänker jag inte åka och köpa B frimärke utan jag bjuder den sparsamma damen på 50 öre. Hoppas hon kan köpa sej något riktigt fint för pengarna hon sparade. ;)

Nej nu var det visst dags att ge sej, nån som protesterar högljutt! Ska göra oss iordning så bär det av till Ica. Ha en fin helg allesammans! :)



Knock out!


Klick klick

Lite shopping såhär på morgon kvisten, en mössa till bebben och ett par jeans till mej. Inga märkvärdiga jeans utan dom billigaste dom hade, har inte för avsikt att använda dom mer än ett par gånger för sen ska dom vara to big! Enda anledningen ens till att jag köper jeans i en storlek jag inte har för avsikt att ha är att jag vill ha ett par vanliga jeans till nästa helg, till helgen efter det och helgen efter den. Dop,kalas och mässa fast i omvänd ordning och då får man ju försöka klä upp sig lite :)


Och hur fint är inte grönt? Just love it. Och Wilde är så fin i grönt minsann!

Tisdag

Pigg och utvilad efter en natt med tok mycket sömn, underbart!!! Det behövdes.

Igår hade vi besök av Sandra&William, en fika och lite tjat. Fick låna OC boxar så nu minsann vet jag vad jag har att göra på dagarna. :) Annars inte mycket som hände igår, var en sväng på kappahl och spanade och på fredag ska jag shoppa!! :) Hittade blandannat en jättefin ludd fleece jacka till Wilde, hade ju span på en annan men den var slut i hans storlek och nu hittade jag denna istället. 

 







Mysig!!!


Idag är planerna noll, älsklingen är hemma och sjuk. 3e omgången som han är sjuk nu på en månad ungefär och idag var det dags att stanna hemma. Tråkigt att han är sjuk men jag tycker det är mysigt att ha sällskap här hemma <3. Nu hoppas vi att det inte är några nya baciller så vi blir sjuka igen bara, får vara nog nu!! :)



Äta händer är gott, eller är det en frititds sysselsättning kanske? Så söt i vilket fall som helst. :)


Redan söndag...

Tycker det är torsdag och söndag hela tiden, torsdag jag säger -snart är det helg! Söndag -helgen nästan slut..

Jaja söndag betyder solsidan och är helt klart veckans tv höjdpunkt så alltid nåt! Annars inga planer för dagen, pissväder och trött som en jag vet inte vad.

Igår kväll stod Melodifestivalen på tv tablån och jag tyckte nog att vem som vann var väldigt förutsägbart, flickidol och en låt som fastnar direkt. MEN inte min favorit direkt, jag höll på Swinngfly jag. Gillade även Monikers låt, den är sådär glad. Men nej Me and my drum var bästa låten, dessutom hur snygg är inte Miss Bea i håret? Uh jag är avis! Och nog för att hon var snygg igår men i del finalen var håret ännu snyggare. Helt klart min förebild för nästa klippning.. 

På tal om hår, mitt hår är verkligen deprimerande!!! Hela jag för den delen,men mest av allt vill jag klippa mej. Nu och inte om sisådär ett halv år, men nej så mycket annat just nu så det kan jag glömma. Ska iallafall färga min utväxt på fredag vilket är bättre än inget. 
Min jävla garderob är deprimerande den med. Inte ett enda par jeans som jag ens i närheten av får på mej än utan går fortfarande runt i mamma jeansen som istället är för stora. Just nu känns det som mina gamla kläder (jeans) aldrig mer kommer att passa. Är ett par kilon kvar innan jag är tillbaka där jag började.  Fast får väl vara glad att åtminstone alla tröjor och annat passar även om jag gärna hade sett att jag kom i  några jeans också. Blöh! Vill kunna göra mej ordning och känna  mej nöjd men istället känns det bara hopplöst...

Nej usch, skulle kunna gnälla forever idag känner jag så bäst jag ger mej! Egentligen är det småsaker, men ibland blir man lite trött bara.

Nu ska jag dricka min 3e kopp kaffe och hoppas jag piggnar till så får vi se vart dagen tar vägen. Tror visst att det var dags för Wilde att vakna från förmiddags vilan med.


Dag 13

Tema "ljus"


Vår&Sol passar fint till "ljus" anser nog jag! :)


Dag 12

Insåg att jag visst hade glömt bort denna foto grejen men jag tar vid där jag slutade och låtsas som ingenting, så idag kör vi dag 12 Vardag.





Helgen..

Gårdagen började med att det mesta som kan gå fel gick fel, tappade Wilmas fulla vattenskål i golvet,välte ut skräpkorgen, misslyckades med att koka ägg med resultatet att jag fick löskokt ägg över hela bänken. Avslutade min misslyckade förmiddag med en rejäl vurpa på isen när vi var ute och gick. Murphys lag antar jag? Men det slutade iallafall där!

Eftermiddagen/kvällen bjöd på en trevlig spontan tur till Karlstad, Stuven, Ikea och en sväng på Ica. Golv,tapet,belysning och matta inhandlat till biorummet bla och lite annat smått.. Var hemma igen vid 9 tiden, fixade mat och somnade på soffan.

Dagen idag innebär inga större utsvävningar, en lång promnad i solen och andra roliga lördagsnöjen såsom tvätt&städ är väl min tanke.  



Sunshine i dubbel bemärkelse, solen i ansiktet och ett jätte smajl på det! :)


11/3 Wilde 2 månader


Nyfödd


1 månad


Idag 2 månader, en glad busunge!

Vad fort tiden går, redan 2 månader!! Det har ändå hunnit hända mycket på denna tiden, en stor liten kille minsann. Som busar, skrattar,ler och har massa rörelser&väsen för sej. Som man vet vad han gillar och inte. Skötbord är en stor favorit och där kan han roa sej hur länge som helst. Han tycker om när jag dammsuger,baby gymmet börjar han komma underfund med, att bada är underbart. Åka bil och åka vagn också men det gillar väl alla små? Överlag är han väldigt lättvindig tror jag,nästan aldrig ledsen, lätt att ta med ut och sådär. Visst blir han lite masig om det blir mycket en dag och han inte sover som han ska men det är inget stort problem direkt :)  
Bytt klädstorlek har han gjort också, från 56 till 62. Bara lite byxor, nån tröja och pyjamas i 56 som passar nu resten är bortplockat. Numera har han mycket mera kläder också så jag behöver bara tvätta var 3-4 dag!! :)
Måste skryta lite om dem senaste 2 nätterna också, igår sov han i ett sträck mellan 22,30 och 05,30. För mej är det ett halleluja moment kan jag lova! Inatt sov han mellan 22,30 och 04,15, var vaken ett tag men somnade sen till 07,15. Lite skillnad mot att vakna varje/varannan timme..

Avslutar med en mysbild från igår kväll på våran älskade lilla unge.


Älskar min lilla familj ♥

 


Kan inte låta bli att...

Idag har jag varit hos en arbets terapeut med min handled och det tog henne drygt 30 sek att konstatera vad det var. Hon bad med hålla tummen mot lillfingret och böja handen i den riktningen sen vilket inte gick, sen tryckte hon precis på det ömma stället i handleden så var det klart. Har en Morbus de Quervain inflammtion och denna ska botas/lindras med handleds stöd i till att börja med i 3 veckor. I värsta fall kan det leda till operation om det inte blir bättre men jag tänker hoppas på det bästa såklart så om 3 veckor är jag botad! Okej? Nu ska jag bara vänja mej med att ha stödet på mej, är helt klart annorlunda men tror jag vänjer mej ganska fort! Fick ett papper med på tips som kunde vara bra i samband med den inflammtionen och barn skötsel också, hur man ska lyfta och bära bla.

Kan inte låta bli att bli lite bitter på läkaren, visst man kan inte veta allt men man kan väl fråga? Googla? (som läkaren jag träffade ang halsen) Undersöka mer? Hade jag fått hjälp då eller blivit ombedd kontakta arbetsterapin då hade jag antagligen varit bra idag. Istället har jag det framför mej nu. Tur att det inte var något allvarligt iallafall men det är synd att det ska vara så men tyvärr verkar dem kunniga och engagerade läkrarna vara få.

Jaja nu skiter vi i detta och går vidare jag är iallafall glad över att det ska bli bättre nu! :)  Vad har mer hänt idag då? Haft en gosesjuk liten bebbe så har tillbringat större delen av dagen med han i knäet men nu sover han en stund. Varit till jyckebo en tur med och köpt nya leksaker till pälsodjuret, det tog cirka 5 minuter så hade hon bitit den ena av dom i små bitar. Tacksamt värre, tips på tåliga leksaker? Helst ska dom vara helt omöjliga att bita sönder och om inte ska dom iallafall hålla en dag eller två..


Mitt nya snygga accessoar, en riktig färgklick eller vad säger ni? ;)


Liten klump

Igår blev visst inget uppdaterat, hade annat för mej. Förmiddagen bestod i ett besök hos BM, sån där efterkontroll. Fick svara på en massa frågor och så pratades det lite allmänt. Nu var alla bebisar ute också så snart dags för föräldragrupp igen med och det ser jag fram emot!

Sen var vi i princip hemma och vände, bytte från bilstol till vagn och tog en promenad till pappa. Där bjöds det på goda semlor och kaffe. Wilde somnade i mitt knä och hade sin första hemska mardröm/sömn upplevelse, han sov liksom halvliggandes mot min arm men nånting fick han att "välta" framåt och sen gråt han. Usch så han grät aldrig hört nåt liknande och det gick heller inte att väcka han. Han sov dock lugnt vidare efter den episoden, lilla skrutt ungen <3

Idag började vi dagen med att sooooooova! Gick upp tidigt som vanligt men han somnade om efter en stund så jag bestämde mej för att se om inte jag kunde får sova en halvtimme till jag också så vi smög upp. Ja den halvtimmen blev över 3,5 timmars förmiddags sömn. Vaknade kvart över elva och blev ganska överraskad vill jag lova. Men det var gott att sova :) 

Sen var det dags för BVC, han växer som han ska och är numera en liten klump på 5415g och mäter 58 cm. Läkaren var där för att undersöka honom också och allt såg bra ut, bra bebis vi har! :) 
På väg hem tog vi turen om Therese på jobbet och det blev en liten trevlig fika stund.   

Imorn blir det 3e dagen på raken med besök på sjukhuset, ska träffa en arbetsterapeut ang handleden och förhoppningsvis få nån slags hjälp nu. Hon trodde sej veta vad det var så det så jag håller tummarna och hoppas så jag kan få bli bra igen..






Dop

Idag har jag ringt och bokat Wildes dop. Det är inte dags förrens i slutet av maj men lika bra att vara ute i tid så det blir när vi vill ha det. Dopet blir i kyrkan i stan, tyckte det var bekvämt med den eftersom fikat efteråt blir i församlingshemmet där. :)
Nu ska det iallafall planeras för fullt, jag älskar att planera! Vilka ska bjudas? är den stora grejen, as svårt ju! Vart ska gränsen gå, men man kan inte bjuda alla så gränser måste sättas.

Hursomhelst ska det bli jätte kul, jag längtar redan! Projekt nr 1 ska iallafall bli att pyssla ihop alla inbjudningskort. Det är kul det, men risken finns väl att jag tröttnar efter sisådär 10 kort...  

 


Måndag

Har varit en bra helg minsann!

Igår var en behaglig dag, började med mysmorgon som efterföljdes av grejande på varsitt håll här i huset. Jag bäddade rent,städade och plockade medans hjärtat grejade i blå rummet uppe. Fick även tid att sitta med scrapbookingen en stund och det resulterade i ett par sidor i Wildes album. Senare tog vi oss en promenad med hund och vagn i det underbara vädret. En tur till affären, soffhäng och gooood mat. Ja en bra dag helt enkelt!

Nu är det en ny vecka igen, denna veckan har vi ett par saker på schemat. Besök hos Bm, läkar besök för Wilde på Bvc. Semledagen imorn också minsann, mums! Det borde ju helt klart firas. ;) Veckan ska väl även innehålla en massa fint väder om man ska tro dom som kan. Låter helt okej faktiskt!




Dag 11

Tokigt, tycker denna bilden passar ganska bra in på det. Tokigt kan det bli!


Dagens fina unge


Dag 9&10

Missade visst gårdagen så kör en kombo av ämnena "Tema blå" och Glädje


Elmia för 2 år sen, glad Sandra och underbar blå himmel.


Dagens dag

Börjar med scrap-mässan, det var mycket folk, det var trångt och det var varmt. Det fanns mycket fint att titta på och för köpa med för den delen. Men jag köpte bara 2 papper, blommor och ett litet ark med  bokstäver. Fick dessutom ett fin fint paket från Creative club vid inträdet, säkert värt 3 ggr så mycket som inträdet.
Både jag och Jessica var väldigt överens om att mässan var bra men vi återkommer nästa år med mer pengar och utan barnvagnar :)

Vidare en tur till Rusta, köpte en lampskärm så när jag kom hem var det bye bye julstjärnan. På tiden?

Även en tur till Stuven och satte min egen styrka på prov. Wilde med bilstolen i kundvagnen, 3 rullar med papp, 15l tapetlim, 2 roller set och 2st 2,5l färgburkar och jag tog mej till kassan. Burkar i händerna, rullarna balanserandes ovanpå vagnen, limburken framför mej på golvet. Jo det var nog en syn! Skulle egenligen bara ha en färgburk men upptäckte att exakt den färgen jag ska ha till Wildes rum var på extra pris för 29:- så hade väl varit ganska dumt att åka hem utan va?

Sen mot Kroppkärr och hälsa på Therese och kolla in deras fina hus. Eftersom dom är mitt uppe i renovering satt vi på varsin stol i köket, fikade och tjatade en massa. Det var trevligt! Vid detta laget började dock Wilde bli lite masig, lång dag för han men gick ju bra ändå. :)

Masandet fortsatte hemma men efter massa kramande och mys i soffan var ordningen återställd och nu busar han i babysittern. Jag är trött,har ont och inväntar Melodifestivalen&älsklingen och längtar efter att äta&sova. Var visst jätte sliten kände jag. 



Lördag

Inatt har vi sovit som prinsar och prinsessor, lovely! Vaknade pigg och utvilad vid 7 eller ja jag blev väl väckt men hursomhelst. Solen lyser, jag har gått från röstlös till hes och snart bär det av mot Karlstad för en heldag där. En bra dag helt enkelt!
Enda lilla sura skulle väl vara min jävla handled som har varit på bättringsvägen (trodde jag) men tjiii fick jag. Aj aj är det som gäller nu igen. =( MEN man kan inte få allt så...

Ska förresten förbi Stuven sen och köpa papp till blå rummet, nu ska det grejas igen minsann! Efter blå rummet står Wildes rum på tur och jag har helt underbara planer för hans rum. Kommer bli så snyggt! :)

Nej nu är det dags att krypa ur mjukisarna och försöka fixa håret, fixa bebben med och sen bär det iväg.























Jag vill ha vår! Och nyklippt hår...






Dag 8

En favorit bild, älskar denna bilden!!

 


Nybadad Wilde




En kråka kraxade

Precis som jag tyckte att nu borde förkylningen ge med sej fick den ny fart och igår låg jag på soffan hela dagen med feber halsont och allt annat som hör en förkylning till. Har totalt snytit sönder min näsa, har fått sår av allt jävla snytande och än verkar det inte ha nån ände. Och som om det inte vore nog har jag tappat rösten, jag är inte bara hes utan jag har verkligen ingen röst!! Så idag är min andra dag i tystnad, jovisst jag kan kraxande viska med den som finns i samma rum men förutom det, nej.. 
Åkte till ica förut och skulle ha frimärken, i kassan sen skulle jag säga vad jag ville ha. 10 frimärken kraxade jag. 3 frimärken sa hon. Nej 10!! 3 alltså sa hon och tittade konstigt på mej? Nej 10!! Som tur var blev det 3e gången gillt och jag fick min 10 frimärken.

Hoppas jag har fått tillbaka den tills på lördag annars lär jag få köpa en hörapparat till Jessica så hon har en chans att höra vad jag säger bland allt folk ;) Är inte lätt att göra sej hörd om det är massa väsen runt omkring. Efter mässan ska jag och hälsa på Therese i deras nya hus också, ska bli kul och se. :) 
Förövrigt väldigt gott med att det snart är helg igen, tycker om det jag! Särskilt sovmorgnarna som brukar bli. Dock inte på lördag med söndagen. Imorn vill ja ha nachos mys, eller ja måste inte vara imorn men under helgen vill jag ha det. Nachos är helg, samma sak med pizza.

Nej nu ska jag återgå till mitt städande så det blir klart nångång! Snart kommer hjärtat hem också och jag ska minsann laga en gulasch gryta idag har jag tänkt. Hoppas det är lika gott som jag vill minnas att det var när jag gjorde det i hemkunskapen i 8an.



Mysis med sina nya snutte från Go boken :)


Dag 7

En bild jag aldrig lagt upp, hmm finns väl sisådär 1000 st som jag aldrig lagt upp.. Gör det enkelt för mej och tar en ny bild på Wilde. För den har jag ju faktiskt aldrig lagt upp :)


Dag 6

Tema grön, och vad passar bättre än en natur/sommarbild? Denna är tagen hemma hos pappa.


Bland baciller och virusar

Fortfarande sjukstuga och verkar dessutom som älsklingen ska bli sjuk igen han. Wilde är fortfarande tät/snorig, hur länge är dom små det egentligen?
Jag själv snyter mej femtielva gånger om dagen och min stackars näsa är trasig! Sen i lördags har jag snytit upp 24 jävla förpackningar med näsdukar och 4 toarullar. Bara näsdukarna är liksom 240 snytningar, normalt det? Förutom det är det hosta, urkass sömn och huvudvärk.

Annars händer inte mycket här just nu och det för ovanstående. Men idag ska det bli en fika med Therese på hennes jobb. Gott och komma ut en sväng, imorn tänkte jag mej en promenad ner och hälsa på pappa om han är hemma. Till helgen står Karlstad och scrapmnässa med Jessica på schemat. Trevligt de! Ännu trevligare om det hade funnits lite pengar att bränna men men man kan inte få allt. Blir bra med en liten utflykt iallafall :) 






Dag 5

En gammal bild, tar helt enkelt den äldsta av dem jag har på datorn. Jag på pappas balkong för väl 5-6 år sen?


RSS 2.0