Tisdag

Pigg och utvilad efter en natt med tok mycket sömn, underbart!!! Det behövdes.

Igår hade vi besök av Sandra&William, en fika och lite tjat. Fick låna OC boxar så nu minsann vet jag vad jag har att göra på dagarna. :) Annars inte mycket som hände igår, var en sväng på kappahl och spanade och på fredag ska jag shoppa!! :) Hittade blandannat en jättefin ludd fleece jacka till Wilde, hade ju span på en annan men den var slut i hans storlek och nu hittade jag denna istället. 

 







Mysig!!!


Idag är planerna noll, älsklingen är hemma och sjuk. 3e omgången som han är sjuk nu på en månad ungefär och idag var det dags att stanna hemma. Tråkigt att han är sjuk men jag tycker det är mysigt att ha sällskap här hemma <3. Nu hoppas vi att det inte är några nya baciller så vi blir sjuka igen bara, får vara nog nu!! :)



Äta händer är gott, eller är det en frititds sysselsättning kanske? Så söt i vilket fall som helst. :)


Kommentera
Postat av: Denisa

hon blev ju relativt sig själv efter kräksjukan.. när vi flytta åt hon lite dåligt och plötsligt i söndags svällde hennes ansikte upp, blev dubbelt så stort. Och klåda på hela kroppen.. verkar vara foderallergi. Kanske mot dietmaten. eller så trodde vet. att det ligger en foderallergi i botten (eftersom hon brukar småklia kring nosen ända sen hon va valp), och att nu efter hon varit sjuk, och flytten.. så orka inte hennes immunförsvar. Vi har bytt till färskfoder sen igår och ikväll är hon nästan sig själv. hoppas det håller i sig!

2011-03-15 @ 20:30:18
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: mli

Vilken mysig tröja,, gillade att den hade blåa detaljer!!



Ja vi lånar bilstol av Mickes syster :)



Det blir nog fint när det är klart ,, men skulle allt vilja ha 1 rum till så man bara hade kunnat haft bebisrum och inrett "riktigt bebis" ;)

Men men nu är det som de är och då får man göra det bästa utav det:)

Jag ville egentligen också ha kvar den hyllan där men tänkte att det var väll bäst att "lyssna" på instruktionerna :)



Ja mammakläder över huvudtaget är tråkiga!!

Och nu när våren kommer vill man ju fräscha till sig med lite lättare ch ljusare käder men känns inte som nån ide :)

Men men man kommer nog tillbaks bara man ger det lite tid och en liten extra knuff ;)

Jag ska börja träna i september igen,, längtar som bara den faktiskt :)



Ja men han är konstig våran hyresvärd,, han är säkert inte helt omöjlig men isfl så skulle man nästan bara gå och köpa tapeter och säga att vi drar det från hyran då skulle han nog inte säga nått ;)



Jag vill ju ha en fondvägg med ja nån rolig lite mer "barnslig" tapet,, finns jätte fina tapeter på Rusta,, en med fjärilar,, finns i två färger,, en med vit bakgrund och silvriga/gråa stora fjärilar och den andra är väldigt rosa med typ lila,guld/gula stora fjärillar på. Är mest inne på den vita och sen ha resterande 3 väggar i en grå nyans som matchar fjärilarna typ.

Låter lite tråkigt men dom är jätte fina IRL :)



2011-03-16 @ 09:31:41
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Denisa

Åh, Oc :) kollade ju nyligen på alla säsongerna. så mysigt.



Nej vi var aldrig till vet. Hade dcom telefonkontakt 20 gånger minst. dom tyckte att så länge hon andades bra så var det bättre att hon var hemma. eftersom vi klurade fram ganska snabbt att det var matallergi.



dom tycker inte heller hon ska göra en untredning nu, utan om det återkommer igen. bättre att ta det lugtn hemma, och jag håller med. Hon är sig själv idag =)) så glad

2011-03-16 @ 17:32:11
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0