Tiden

Dagarna bara springer förbi, jag hinner inte riktigt med kan jag säga. När man går upp 5-6 på morgnarna varje dag kan man tycka att det borde bli långsamt men inte här inte. Det går i ett hela dagarna och jag ramlar i säng och somnar på 5 sek varje kväll. Har nog aldrig gjort så lite men haft så mycket att göra!

Vad händer häromkring då? Det stadiga varje dag är tvätt,städ och disk. En massa plockande och fixande. Mer och mer tid varje dag med Wilde som vill att det ska röra på sej hela tiden. Långa promenader varje dag, med eller utan hund beroende på jag har ärenden på stan. Ja ungefär det och en hel bunt med fikor :)

Lite nya roliga saker som väntar nu också och jag toklängtar efter alltihop! Bilen ska bytas, det är dags för en annan nu! Hur kul är inte det? Tycker verkligen inte om min volvo så ska bli underbart att få en annan. Spanar mest på passat, enda som jag verkligen har fastnat för :)
Sen väntar Ullareds resan med Emelie och lillasyster, den 12e bär det av.
Innan det är det dags för återträff med föräldragruppen också och det blir nästa tisdag det. Äntligen! =)

Andra saker som väntar nu det närmaste är systers 20 års dag på söndag, Liams dop nästa lördag, kursen/träningen med Wilma första gången nu på torsdag. 3 månaders vaccin för Wilde (usch har redan ont i magen,stackars min skrutt).

Jag har förresten en lite funderingar över bebisar och mardrömmar, jag har trott att Wilde drömmer mardrömmar då han börjar att panik gråta i sömnen ganska ofta. Igår hände det tillochmed två gånger på samma kväll. Även den gången hemma hos pappa då han halv satt i mitt knä och spände sej så han tippade framåt samtidigt som han verkligen panik grät. När han blir sån så sover han alltid och sover vidare efter gråtattackerna om inte jag väckt han i försök att trösta. Min tanke var ju som sagt mardrömmar men undrade samtidigt vad kan vara så hemskt när man är så liten?? Igår googlade jag på mardrömmar och bebisar och resultatet jag fick är att så små inte drömmer mardrömmar. Så min fråga är vad är det då som händer? Varför får han såna panik gråt attacker?, inte alls samma gråt som i vaket tillstånd utan när jag skriver panik gråt så menar jag det.

Vad händer idag då? Har inte bestämt mej än men tror jag ska ringa och kolla vad Pappa&Ingela har för sej. Inte träffat pappa på 3 veckor fast han bor på samma gata. Tiden igen, den bara försvinner...

Imorn är det 3 veckor med handleds stödet också, 3 veckor var ju meningen jag skulle ha den men är inte alls bra än. Bättre men långt ifrån bra så kör på nån vecka till sen får jag kontakta arbetsteraputen igen. Har fått eksem under stödet med, inte skönt! Det svider och är otrevligt. :S

Nä nu får det vara färdigtjatat, leta upp en bild att avsluta med och så återkommer jag en annan dag.







Blev visst 3, hund,skrutt och VÅR!


Kommentera
Postat av: Denisa

jag har inte fått se några blommor än =(

2011-03-30 @ 10:36:02
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: mli

Åh har också sånna krokusar utan för huset :)

VÅR ;)



Oj ni har ganska mkt på gång :)

Fast det kan vara skötn när det händer lite och nu får/har man iaf lite mer energi av all sol och att våren är på väg:)



hehe nej då det kommer allt gå bra,, hon får komma efter Ullared, då är vi nästan klara med föräldragruppen med som jag faktiskt ser fram emot;)

Hehe :)



Men noppriga så snabbt !?

Dom kostar mellan 75-95 kr typ :)

Ganska dyrt för 1 par men om dom är bra, bättre än andra,, så får man väll betala och se glad ut ;)



Gud jag längtar tills jag får använda allt som bara ligger här hemma nu,,, har varit duktig och tvättat alla sängkläder och handdukar och sånt till bebis idag iaf :)

2011-03-30 @ 11:40:17
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: mli

Jasså okej,, nej ska nog inte heller köpa sånna tjcka,, är ju nästan sommar när bebis kommer så räcker nog med lite tunnare :)

Har också kollat på H&M på fler-pack med stumpor fast i olika färger, hoppas dom är bra :)



Den 4/4 ska vi på första föräldragrejen, fast det ärpå sjukhuset i k-stad, på förlossningen.

Är en BM som ska visa bilder och prata:)

Sen är första "riktiga" träffen typ veckan efter :)

Ska bli spännande och kul att träffa andra:)



Jadå hon får ligga kvar ett tag till där inne;)

Bara vi hinner till Ullared innan så kan hon komma när hon vill sen ;) hehe

2011-03-31 @ 11:39:15
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Han har inte lite magknip då så det är det som orsakar gråten?

Annars undrar jag hur vi kan veta att bebisar inte drömmer mardrömmar, det är ju inte direkt så att vi har kunnat fråga dem. ;)

2011-04-01 @ 08:13:23
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0