Nu var det längesen

 
Ja nu var det väldigt länge sen sist som ni fick höra om gratisbio, en av dom bästa sidorna jag vet. Genom gratisbio kan man få gratis biobiljetter, gratis presentkort och tidningsprenumenationer. Medlemskapet är helt gratis och dina poäng kan du tjäna genom att tillexempel vara aktiv på sidan, blogga, värva, handla och besöka sidor. Vet ni hur mycket jag har fått därifrån änsålänge? 1700:-!! Det är ganska mycket att få gratis tycker jag. Så nu tycker jag att fler ska bli medlemmar, att bli värvad tjänar både du och jag extra på så följ denna länken och se till att det står mesandra på raden för värvare, alt skriv det själv. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864
 
 
 
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864
 
 
 
 

Hemma med sjukling

 
Igår kväll vaknade Wilde med feber, han hade haft 38,7 i temp vid tio. Inatt vid fyra vaknade han och spydde slem, sov vidare till klockan var 8,45 imorse??? Tempade 39 då. Efter en flaska välling och alldeles för mycket juice spydde han igen, men fortsatte dricka efter det. Pigg och på gott humör, ätit en glass nu också sen han spydde så förmodligen var det febern eller för stort vätskeintag som fick han att spy. Blir inte klok på ungen iallafall, varför inte en helt vanlig förkylning istället för dessa feberdagar. 2 gången på 3 veckor nu som han har feber. Vet iallafall att det inte är någon magsjuka eftersom han fortsatte dricka och äta precis efter utan något hände. Nu hoppas vi att febern försvinner så vi kan ha den helgen som vi planerat. Inte vill vi vara hemma och sjuka inte. Förövrigt var det världens projekt att anmäla vab igår, hon skulle ha mej att vabba hela helgen och ända in på nästa vecka men jag ville bara ha vab idag ja. Tror inte han kommer vara sjuk på måndag och för de andra så kan man inte vabba på en helg då båda är lediga. Tur att vi förstog varandra till slut så jag bara blev borta från jobbet idag. 
 
Jaha så vad ska man tillbringa denna dagen med då? Jag tror jag tänker rensa, min garderob ska få sig en rejäl omgång. Bort med allt som inte används, lägga bort sommarkläder och skapa lite ordning och reda. Kan fortsätta med gårdagens tvätta också, kan ju inte tvätta hur mycket som helst på en dag nu när man måste hänga inne så det går sakta att tvätta. Inte har vi plats för nån extra tvättställning heller. Ikväll vill jag ha fredagsmys, gott och äta och en bra film skulle sitta fint.
 


Dagens sjukling, passande nog kom Bamse för dom minsta i postlådan idag och det var uppskattat att sitta och bläddra i. :)

Torsdag

 
Dagen började med välförtjänt sovmorgon till klockan 7, det var skönt att inte Wilde ville gå upp 5 idag för efter 13 timmars arbetsdag igår var det skönt att få lite extra sömn.
 
Började med ett plocka ihop tvätt så fort vi kommit ur sängen, får passa på att tvätta lite innan jag börjar jobba. När jag hade röjt klart upptäcker jag en stor äcklig spindel sittandes mitt på golvet så jag hoppar och studsar lite förskräckt och pipandes ut från toa och undrar hur i hela världen jag ska kunna gå in där igen och ta hand om Wilde som satt innanför spindeln? Då kom Tina som räddande ängel och skrämmer iväg den under byrån. Pjuh. Men nu återstår bara att se till att den inte bara är under byrån utan också väldigt död! Älskling?!
 
Jaja ledig förmiddag vad det idag, jag ska städa och tvätta. Lämna Wilde på dagis klockan 11, hämta ett par "nya" jeans från Köp och sälj, fixa mat, duscha och åka till jobbet. Intresseant dag va? Jobb 14-22 sen är det väl inte så mycket annat än och sova kvar. Jobb imorn 7-14 sen tar jag helgen. På lördagen blir det skördefesten och barnloppis annars har vi inga planer för helgen än.
 


Dagens Wilde
 
 

Smakprov

 
Kommer ni ihåg smakprovet från gotterian.se? Helt klart ett "smakprov" i min smak var det som landade i brevlådan. Mycket gott i det paketet kan jag lova. Tack så mycket gotterian!
 

 
Vill du också ha ett smakprov? Här är länken: http://gotterian.se/gratisgodis/

Otäckt

 
Inatt var jag med om något riktigt otäckt, vaknade av att jag inte kunde få luft/andas. Aldrig varit med om nåt sånt förut, kommer inte ihåg nu exakt vad som hände men fy satan vad rädd jag var och vilken panik känsla jag hade inatt. Hoppas det aldrig blir så igen, väldigt glad att jag inte var ensam hemma inatt. Nån som har nån förklaring? Eller varit med om nåt liknande?
 
Idag har det iallafall jobbats ett pass 7-16 och efter jobbet var vi och storhandlade. Imorn är det jobb som gäller igen och efter jobbet imorn ska jag inte göra ett skit och det ser jag framemot! :)
 
Nu ska jag ta hand om lite tvätt, gå in och betala räkningar. Sen får vi se om det blir sängen eller om tvn bjuder på nåt sevärt så man har anledning att sitta uppe en stund.
 

Fin dag

 
Haft en fin dag med syster och Wilde i Karlstad. Hämtat en dagispåse på barnens hus, köpt en cykelsits till Wilde och så blev det lite annan småshopping på Bergvik och Ikea. Mickis har skämt bort Wilde som bara den idag medans jag har hållt igen efter gårdagens leksaksshopping :)
 
Nu ska det snart bli pizza med hjärtat och sen får vi se om det finns nåt sevärt på tv.
 
Som sagt blir han bortskämd av moster, blått monster, en verktygslåda och ett gäng med härliga katter. Han fick även en jättefin musspigg tröja men den råkade åka med till Åmål så den får ni se en annan gång. :)
 
Jag köpte som sagt inte så mycket till Wilde idag, galgar och små 2 kronors plastglas på Ikea. Nappar på maxi 3 pack för 35:- så var lika bra att passa på för han slänger ju bort sina nappar hela tiden. En reflex också med blå bil.
 
Till mej, jättefina kökshanddukar från HM. 19:- för 2 pack tyckte jag var ett fint pris för så fina handdukar. Doftljus, strumpor, svarta leggins och anteckningsblock. Choklad bodybutter från Bodyshop som var med i dagispåsen och en volymtång som man fick om man köpte swarskopf produkter så jag passade på att köpa schampo och hårspray och fick den gratis =)  
 
 

Shopping uppdatering

 
Hur kunde jag glömma det i förra inlägget? Igår blev det lite angenäm kvällshopping. En overall och skor till Wilde så nu är det fritt fram för snön att komma ;) Ska visserligen köpa en overall och ett par mer rejäla vinterskor också men det ska jag roa mej med på barnloppisarna som är pågång nu under hösten. :) Haha kanske kan tyckas en aing tidigt att köpa vinterkläder nu men lika bra att vara ute i tid så man får det man vill ha. Leverans på detta i oktober så då är det nästan dags att börja använda det ändå.
 

Söndag

 
Sitter och väntar på att klockan ska gå, Wilde har hållt igång sen klockan var 5 imorse så börjar att bli en aning långsamt. Hunnit både de ena och andra men mest gjort ingenting. Tycker förövrigt att helgen har gått alldeles för fort och nu är det snart dags för en ny jobb vecka, den börjar bra iallafall med 7-16 turer både måndag och tisdag och fortsätter de så blir det en helledig helg nästa helg med. :) Dessvärre får vi hoppas vi får nån som kan vänta på sotaren här på tisdag för han ska komma mellan 8-10 men jag var inte snabb nog att svara på kvällsturen som kom. Undrar om man får betala annars? Om ingen är hemma när sotaren kommer? Tycker man ska få boka tid med sotaren också som med allt annat. Passar inte oss alls bra med den tiden. Tycker nyss han var här förresten, hur ofta sotar man egentligen? Och en sista fråga, varför frågar jag ens lär ju ändå inte få nåt svar här, haha..
 
Nej nu får allt klockan gå så syrran kommer nångång, drygt och vänta men är ju 2 timmar kvar tills vi sagt att vi ska åka så.. Undrar om man kanske skulle äta frukost omgång 2? Är ju ändå fyra timmar sen vi åt den första frukosten. Och vet ni vad? Jag lovar att Wilde kommer sova tungt när jag ska väcka han till dagis imorn. Payback time på helgerna tror jag dessutom att han tänker. ;)
 
Morgonpigga älsklingsungen, fast bilden är från igår =)
 

Lördagen med bildbomd

 
 
Dagen började med ett besök på nysäters marten, eller ja började? Det första vi gjorde utanför dörren iallafall, vaken hade man varit ett antal timmar innan. Ja hursomhelst, marten var det. Tycker helt klart att det är den mysigaste marknaden och hittar alltid massa kul. Idag var det väl mest Wilde som hittade..Kan ju skylla på han iallafall. Kan ju säga att både han och Nova blev ganska mycket leksaker rikare idag. Dom är allt för söta ungarna. :)
 
Efter att ha kört hem Sandra&Nova bar det av hem och efter en liten stund kom syrran och hennes pappa. Drack kaffe och käka wienerbröd sen skulle Jimmy felsöka och försöka släcka lampan på passaten men enligt datorn är det inget fel och därmed kunde inte lampan släckas. Tappar hoppet om att min bil någonsin kommer att bli lagad och laglig :/ Jaja sista utvägen nu och det är verkstad, suck. Nu vet vi iallafall att vi inte kan göra nåt själva, syrran har iallafall kontakter så hon kunde fixa felsökningen till bra pris men sen ska det lagas och släckas lampa också. Har jag sagt att jag avskyr teknik????  
 
När jag och Wilde blev ensamma roade vi oss med att städa alla hans leksaker, slängde lite trasigt och flyttade upp ganska mycket till hans rum. Han var riktigt nöjd med sina nya saker iallafall, men traktorn lär ha varit en riktig skittraktor för ungen har skruvat hela eftermiddagen. Så söt så det är inte klokt! Verktygen han fick har använts flitigt till detta. :)
 
Nu sover Wilde sen en timme drygt, jag har duschat och ätit kvällsmat iform av chili cheese tops. Nyttigt värre, till efterrätt lite nötter. Laddar och ser framemot morgondagen med syster och Wilde i karlstad.
 
Leksaker i massor, lektält, stor traktor, hammare på bild 1. Byggare bob liknande med verktyg och gubbe, en bil, Hello kitty såpbubblor (Wilde valde de) och så lite klistermärken att pyssla ihop nåt kul med på bild 2. Sa jag hur billiga leksakerna var där eller? Glöm Ullared, leksaker köper man på marknad i nysäter!!! :) Tex kostade tältet 50:-, verktyg setet 30:- och så vidare.
Tältet uppfällt, katten Tina var den som uppskattade det mest. Jag köpte två små tavlor, tyckte dom var så läckra med det rosa. Kosta 10:-/styck. Utöver detta blev det godis och en krydda.
 
Koncentrerad kille som kan det där med att skruva. Och avslutar med tokern som kollar tv innan sovdags.
 
 

Sammanfattning

 
3 inlägg på samma kväll borde kompensera veckans frånvaro va? Har varit en klart välfylld vecka, måndagen var back to reality dag. Jobb 7-16 i Nysse, hem och han vara hemma ungefär en timme innan det var dags för planeringsmöte med facket.
 
Tisdagen var ännu en jobb dag men då "hemma" i Annelund/tveta som sen efterföljdes av Mini jubilee med tw i Karlstad. Kom hem med massor av nya saker och hela min demobag var full och jisses vad duktig jag känner mej då. Lyckades även kamma hem en vinst men det blev en kopia av vad jag redan jobbat mig till så Lollo fick den istället för bensinpengar. Men kul att vinna är de :) Dessvärre gav kvällen mej vidrigt ont i ryggen, fixar att inte att sitta 3 timmar på en trästol och har inte varit helt okej sen dess. Skitrygg!
 
Onsdagen var veckans änsålänge lugnaste dag, jobb till14 i Norelund som efterföljdes av en hemma dag med världes bästa unge. Tv häng och ta igen tv program som jag missat dom andra kvällarna på kanal5play. Visst är den nya serien Heart of dixie bra?
 
Torsdagen tillbringades till stor del på jobbet, delad tur för att kompensera kommande 3 dagars ledigt.  På timmarna mellan passen hann jag med att tillbringa tid med Wilde,  att packa och leverera tw och så var jag och köpte ett par rejäla höstskor till Wilde från köp och sälj sida.
 
Idag fredag började jag dagen med ett besök hos tandläkaren, vore ju synd att säga att det är trevligt ställe. Hål hade jag men det visste jag redan eftersom jag skulle lagat det för länge sen men det vart bortglömt, även lagning som måste lagas för de gått sönder. Fick även klart för mej att en av visdomständerna måste opereras bort. Hu jag dog, jag vill inte. Panik redan nu fast det är långt kvar. :S
 
Wilde har varit ute och shoppat medsin mormor idag han, kom hem med snyggaste onepiecen. 2 pyjamaser och en plånbok. Tror han vart nöjd med att åka på tur med mormor :)
 
Jag har gett hallen en rejäl makeover idag, grundlig städning, flyttat och plockat bort. Nya grönväxter och en vit korgbyrå inhandlade. Jag är så nöjd med resultatet. :) Nästa fredag blir det ännu en liten makeover, återstår att se huruvida vi känner oss rika eller ej vad det blir för nåt resultat då. :)
 
Nu vankas det ensam helg, hjärtat åker på Grand prix snart han. Jag och Wilde ska åka på marknad i Nysse med Sandra och Nova imorn vi och på söndag blir det Karlstad med syster och Wilde. Blir en fiiin helg detta. Nu ska jag bjuda på lite kort sen bums i säng för jag är trött, Wilde väckte oss kl 5 efter en orolig natt med lite dålig sömn..  
 
Jag fick en nyckering förut föreställande usa converse. Av Wilde påstod mamma men jag tror nog det var hon jag. :)
 
 
 

Shopping när det är som bäst..

 
Fick en rabatt kod på Nelly värd 75:- som snart går ut plus att dom har fri frakt denna helgen så jag passade på att beställa en tshirt. Gick lös på hela 24:-
 
 
Har jag sagt hur mycket jag gillar att shoppa?

Ibland har man tur

 
Igår kom äntligen min nya converse väska, som jag skrev hade jag beställt en billigare variant för jag tyckte inte jag hade råd att köpa en till i läder. Men vet ni vad? I mitt paket gömde sig en grå i läder till priset av den svarta i tyg. Om jag är nöjd? Nä inte alls för jag fick inte alls en snyggare väska och sparade dessutom 300:-. Hoppsan.. :)
 

Gratis godis

 
Måste ju testa, på gotterian kan man just nu få testa gratis godis. Kolla in du med vet ja http://gotterian.se/
 

En till tävling

 

”Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 300kr hos Mamma Linnéa i samarbete med Mysmyran.se


Tävlar

 
 
 
"Jag tävlar hos Emilia - 17 år & mamma till Tatum, om ett presentkort värt 250:- hos mysmyran.se,
tävlingen hittar du >här<"

Soligt och härligt

 
Denna dagen har vi tillbringat i Norge på ett soligt tusenfryd, en riktigt bra dag har det varit. Knappt en enda kö, stått max ett par minuter till varje åk. Hur gött som helst! Dock ganska litet utbud av karuseller tyckte jag, eller så kan det bero på att vi inte behövde köa som man alltid får göra på Liseberg så vi hann mycket mer och därmed "tog karusellerna slut"? :) Hittade 2 favoriter iallafall och det fick bli 3 åk vardera i dom. :) Var jag, hjärtat, smen och Sarah som var iväg. Och när vi ändå var i Norge fick vi ju passa på att köpa svinbilliga blöjor. Kan inte fatta hur billiga dom kan vara? Fast å andra sidan är allt annat svindyrt i Norge så nåt måste dom väl vara billiga på. ;) Åt mat inne på tusenfryd tex, 189 nok per person + 32 nok för en 0,5l dricka. 
 
Jaha och nu då? Laddar upp för sista helgen av semestern med att ha noll planer, både gott och inte. Hoppas solen kommer lysa iallafall, då är jag nöjd. :)
 
Kameran har som vanligt inte varit med utanför dörren men bjuder på ett par andra bilder tagna idag. :)
 
Wilde redo att åka till faster
Blöjransonen, lika bra att passa på. :)
 

Några dagar

 
Nu var det några dagar sen sist igen. har inte riktigt haft nån lust att sitta här. Sista veckan på semestern nu och jag får lite panik, börjar redan få ont i magen och känna mej stressad. Fint det redan veckan innan man börjar. Vill att det ska vara början av juni igen med ett schema framför sej och sen semster. Inte att det ska vara slut på detta fina!!! Har iallafall haft en fin semester, vädret kunde ha varit bättre men det kunde också ha varit värre så jag är nöjd. Vi har inte gjort så mycket men det har inte varit tråkigt på nåt sätt.
 
Vad har jag roat mej med sen sist då? I lördags hade vi en rätt igenom fin dag, jag, syrran och Wilde var på annelundsfesten på dagen. Fikade och handlade en Musse pigg bil Wilde. På kvällen var vi ute, hade kul som vanligt. Sen vore det synd att säga att söndagen blev en lika fin dag, nej en riktigt skitdag.
 
Även måndagen förtjänar en släng av skitdag även om det började ganska bra med en utflykt till Furuskog med Sandra och Melina. Barnen gungade, åkte rutschkana och vi fikade. Efter fikat var hela bordet där invaderat av getingar och när vi skulle packa ihop och flytta på oss började Wilde panikskrika, letade efter getingar på han men såg ingen förrens jag lyfte upp han då satt det en i magen. Stackars mitt lilla hjärta! Senare hemma på eftermiddagen visade det sig att skrutten hade feber också, 39,7 i temp.
 
Det har varit orolig sömn, gråt och ledsamheter både måndag, tisdag och även denna dagen började inte med några skratt. Undrar vad son är tokigt med han? Feber hade han igår eftermiddag igen men då 38,7.
 
Igår fick vi förresten iväg ett lass med skit till soptippen, bara ett kvar nu.
 
Idag är det onsdag, inga direkta planer för dagen men ikväll är det TW som gäller igen. Hoppas på att mitt paket från nelly kommer idag, jag saknar väskan. Men dessvärre är inte nelly så snabba med att skicka längre, förut tog det max 2 dagar innan man hade paketet men nu dom sista gångerna jag beställt har man åtminstone fått vänta nästan 1 vecka.
 
Wilde surfar på playhousedisneys hemsida, sötnosen :)
 

Musikaliska Wilde

 
Wilde kommer att bli ståbas spelare när han blir stor, tror ni inte det? Får bara växa till sig lite först ;)
 
 
I torsdags underhöll han på piano ockå hemma hos Ewa också, satt och spelade samtidigt som han sjöng nananana. Såklart spelade och sjöng på sitt vis, tryckte lite hursomhelst och sådär.

Sälja, slänga och köpa nytt

 
Gårdagen tillbringades till större del i källaren, slänga, städa och sortera. Jag skulle kunna visa er hur jävla mycket skit vi samlat på oss men jag jag tror vi hoppar över det ;) Frågar mej själv varför i hela fridens namn vi inte slängde hälften innan vi flytta hit? Hursomhelst det blev iallafall en himla massa skräp, det blev ett par pappkassar med saker som ska säljas, lite med stor betoning på lite saker som vi kan ha användning för och lite grann som skänkts bort. Hittade en påse med kläder också, 1 storlek för små dessvärre annars hade det ju varit lite kul. Men det blir sälja också. All skit ska köras till tippen, får se om det hinns med på måndag. Efter vi var klara kom syrran hit och vi allihopa åkte till Ewa på fika och Wilde hämtning. Hjärtat stack till garaget sen och jag och syrran intog varsin soffa och varvade med dator och tv resten av kvällen.
 
Sen kan man ju inte bara slänga och sälja man måste ju handla också, har hämtat paket idag från HM. 95% var till Wilde, baseballjacka, jeans, mössor, tröjor, set med Tiger, snyggaste onepiecen ever och en kattmatta till hans rum.Kommer ett paket till innehållande hans pyjamaser och nåt mer senare. Till mej själv en svart kofta som gick lös på hela 49:-. Unnar mej väldigt ;) Fast å andra sidan beställde jag en ny converse väska idag, fast inte för att jag ville utan för Sally råttan använde min andra som kattlåda och pissa i den. Jädra katt! Även min fina fina sourpuss plånbok är förstörd och jag GRÅTER! Syrran ska adoptera bort sin till mej men min är den fränaste plånbok jag någonsin haft och går inte ersätta. Men jag är tacksam för att åtminstone få en av rätt modell så tack syster! Undrar om man kan kräva katten på ersättning? Väskan och plånboken tillsammans var ändå värt 1000:- Converse väskan jag beställde nu fick blir en billigare variant i tyg istället för skinn.
 
Imorn blir det annelundsfesten för hela slanten, dit på dagen med Wilde och kolla loppisen och till kvällen blir det utgång. Dessvärre har andra chauffören på 3 dagar ballat ur nu och vi verkar inte hitta nån annan som kör. Lite tråkigt kan jag lova, speciellt när man tror att man har chaufför. Svårt att få nån dagen innan en sån dag då hela säffle går ut. Men håll tummarna för oss! :)
 
Nu har jag nog tjatat klart, kanske dyker in imorn en sväng annars hörs vi efter helgen. :)
 
Onepiecen, hur frän är den inte?
Min väska, inte alls lika fin som den andra men denna funkar. Måste ha en stor väska så. :)
 

Frånvaro

 
Nu var det ett tag sen sist, har inte haft ro att sätta mej och skriva nåt. Fullt upp med annat hela tiden. Har det hänt nåt sen sist då?
 
I lördags var vi i Hassleparken, ännu en lyckad utekväll blev det. Förfest här hemma, härligt folk och bra väder.
 
Söndagen var bara en dryg dag och ganska händelselös.
 
Måndagen regnade bort, men visst finns inget dåligt väder? Jag och Emelie tillbringade ett par blöta timmar i furuskog. Köpte mej även ett par nya converse i måndags, bruna light i läder. Asnöjd!
 
I tisdags var det ganska lugnt, gjorde inte ett dugg på förmiddagen och på eftermiddagen kom Stephanie och Elias, blev ut i regnet igen fast bara här på gården så barnen fick härja av sig lite.
 
Igår var det onsdag, ett par timmar tillbringades hemma hos Wildes farmor och farfar där även faster och kusin befann sig. På kvällen hade jag tw demo hemma hos en goa Sofia. Köpte mej en höst jacka igår på köp och sälj sidan, det var nog ett årets bästa köp. Precis en sån jacka jag velat ha dom senaste åren men inte hittat nånstans, igår fick jag den, den passade perfekt, var i jättebra skick och kostade 40:-!! :)  Tummen upp för köp och sälj!
 
Idag är det torsdag, egentligen skulle vi ha rullat mot norge och tusenfryd idag men den turen är framflyttad tills nästa fredag så istället ska vi roa oss kungligt med att röja upp i källaren. Yeaj! Men lika bra att passa på, Wilde tar en tur till faster Ewa medans vi grejar här så då går det undan.
 
Förövrigt går tiden alldeles för fort, 1 vecka och 3 dagar semester kvar. Jag vill inte, tycker tiden går alldeles för fort.
 
 
 
 

Fredag kväll

 
Igår eftermiddag blev det några timmar i furuskog med ett gäng tjejer och barn, Wilde var helt tossig så lekparken var visst inte så illa ändå. Helt slut unge som somnade på 2 sekunder, härligt det då vet man att han haft en bra dag! :) Märks verkligen skillnad på han när han ska sova om han har fått härja och träffa barn mot när han inte gjort det. Idag har vi haft en ganska lugn dag, promenad och fika på stan med syrran och eftermiddagen har vi bara tillbringat hemma med att göra ingenting. Wilde var rastlös och det tog en 25 minuter att natta idag och det är allt skillnad. 
 
 Annars idag har det som nämnt inte hänt så mycket, en ganska trist eftermiddag/kväll vill jag påstå. Och nu är jag ensam hemma, hjärtat är till Arvika ikväll. Ska för den delen snart gå och lägga mej, desto snabbare jag lägger mej desto snabbare blir det imorn eller hur?
 
Gjorde en beställning från HM igår förresten, nytt till Wilde såklart vad annars. Om han ens behöver mer kläder? Nej vore väl synd att säga egentligen men jag är lite shopping tokig så. ;) Fast jackan behövde han verkligen så den var nödvändig, snart är det höst så. Och likadant med pyjamaser för så gott som alla han har börjar bli korta i ben och armar. Förresten ska Wilde få skitsnygga "rockabilly" jeans av pappan, ska se om jag kan få hämta dom imorn så ska ni få se. :)
 
  

Torsdag

 
Igår hade vi ännu en social dag, på förmiddagen var Wildes faster, kusin och farmor här på kaffe och glass. På eftermiddagen kom Stephanie, Sabine och barnen hit på kaffe. Trevligt det :) Kvällen tillbringades till ganska stor del ensam med en bra film på tv. Förövrigt har det blivit attans så kallt på kvällarna, strumpor på och filt framme. Var det sommar eller?
 
Förresten lyckade jag förstöra mina ljusa slingor igår, tänkte mej inte för och hade färgbollen i håret och när jag kom ur duschen var dom blonda slingorna ersatta med ljusröda. Attans! :( Hoppas det går att tvätta ur lätt, så får jag väl vara röd när jag haft färgbollen och sen kan jag vara ljus däremellan om jag har tur.
 
Idag är det torsdag och snart har två veckor av semestern gått, usch :(. Men jag har haft en bra semester såhär långt och lika bra kommer den att fortsätta det vet ja. Idag har jag inte en enda plan, eller ja städa och sånt är väl ett måste men inget annat så det blir en hemma dag iallafall. Skönt att bara inte göra så mycket också.
 
Sen vankas det helg igen, härliga härliga helger. Imorn ser det ut som jag kommer bli ensam här hemma på kvällen, på lördag är väl planen att det bär av mot Arvika med 65a. :)
 
 
 

Bortskämdaste lilla unge

 
Wilde har fått en massa nya kläder på sistone som jag tänkte visa upp :) Plutten blir bortskämd av de flesta runtomkring och inte minst av mej. :)
Av gammelmormor fick han dom här två tuffa biltröjorna :)
Jag har fyndat på 2 för 1 på kappahl, 3 linnen i blandade storlekar och en tshirt för sammanlagt 50:-
 
Moster skämmer bort Wilde, pyjamas, hoodtröja och änne en biltröja :)
Hittade ett par favoritbyxor på köp och sälj och dom var jag ju tvungen att köpa. :)
 
Wilde fick en kak skattkista på Netto förut, jag ville att han skulle ha den med disneysbilar på men det kunde jag glömma för han skulle ha musse och inget annat. :)
 

RSS 2.0