På tok för tidigt

Ja sovmorgon, tjohoo men neeeej jag vaknade kvart i sju!Tack o hej efterlängtade sovmorgon..Idag då?Vet inte riktigt vad som händer, jag måste iaf städa de är då ett som är säkert..Ikväll kommer Sandra&Andreas hit så då blir de BUZZ =) Hehe.. Får se om de inte slinker ner en cider eller två också, skulle sitta fint de..Ska inhandla lite chips&dip och grönsaker&dip med tänkte jag, gottans de..

Nej man kanske skulle sätta igång o greja? Lika bra de..

Saker som luktar

Jag älskar saker som luktar gott, doftljus,parfymer,doftgranar ja ju name it!Och idag har de blivit en massa saker som luktar gott inhandlat, jag o Jessica har varit på en road trip till Åmål.Jag köpte stora block doftljus, deo till diskmaskinen(haha-ha)&doftvax..Köpte även mer leksaker till alla fyrbenta&ett reflex halsband till Kurrekatt så han syns när han är ute i mörkret så de var inte bara luktsaker som handlades =) Sen hem till Jessica en sväng igen, hon hade luktgrej från lidl som man stoppar i eluttaget o de luktade så gott!!Så så klart fick jag iväg o inhandla en sån innan jag for hemöver..Hehe
Annars idag så har jag jobbat, på polstjärnan..En slappis tur, fyra timmar bara..Var själv två av dom fyra timmarna, då var de lite nervöst fast de inte var nårra hemma.Jag städa,mata fiskar&vattna blommor =) 

Sen ska min älskling få fixa till helgskinkan jag köpte igår, guuud va de ska bli gött!!Han är min kock han min kära pojkvän =) Tur att nån av oss är duktig i köket annars skulle de bli till o leva på köttfärssås&makaroner.. ;)


Nehej nu tror jag bestämt att det är One Tree hill på tvn så jag fick iväg jag..
 

Fart&fläkt

Ja de kan man lugnt säga att det är i huset, Rally-sally håller igång.Är ju så gosig!!Men även väldigt intensiv&fartfylld..Dom andra katterna har börjat acceptera henne nu o de är inte så mkt fräsande längre..

Annars står det mest jobb på schemat för min del, har rejsat i hemtjänsten idag o imorn gör jag ett slappis pass på polstjärnan, fredag ledig&natten lördag-söndag..Imorn bär de av till Jessica när jag slutar, får se vad vi hittar på :)

Provspelade nya spelet Buzz igår, det var riktigt underhållande får se om det blir spelkväll på fredag.Hoppas de!!

Nej här kommer ett par bilder sen får de va bra för idag:


Gammelman demonstrerar mot att Sally får leka med deras leksaker, så
la sej över alla sakerna =) Min sötis

Älsklingen&Rally-sally

Är hon inte de sötaste som finns?

Min tröja

Igår skulle jag köpa/prova en jättefin stickad tröja, gråsvart skulle jag ha. Står o kollar storlekarna, där är M och svisch så tar tjejen som står på andra sidan tröjan.Va fan, min tröja!!Enda som var i min size o i rätt färg, tackar&bockar jag sparade 200:-

Annars var de trevligt i karlstad, köpte massa doft&värmeljus på ikea..Ja hmm jag köpte ljus för typ 150:- Köpte två matskålar till katterna med, dom snygga gröna dom hade de var utbytta till svarta o jag gillart!Massa mat sen då, o ett tv-spel som vart billigt..Sen blev de en till grej till tv-spel som älsklingen köpte med presenkortet han fick av mej o lite extra pengar också då..Var iaf ett frågesport spel för upptill 4 pers, kan nog vara svinkul de =)

Nu ska jag rulla till jobbet alldeles snart jag, jobba 8-16,30..Känns motigt, jag är bortskämd med 8-14..
Ikväll är de desperate, både ser framemot&inte.Hoppas dom har gjort de så de är lika bra som desperate ska va..

Måndag

Nu var man hemma igen då, sitter o väntar på att Fridde ska komma hem så de bär av till Karlstad.Storhandling&ikea..Hade fått Hm´s vårkatalog i brevlådan idag(jag vet vääääldigt tidigt med vårkläder) blev total förälskad i två par Betty Boop mjukisar, ett par svarta&ett par rosa..Sandra vill ha!!(ska ha) haha. Fick även tydligen? goda nyheter av Eilert, vi ska få fiber här ute o då ska allt tydligen bli mkt bättre, internet,tv&telefoni.Billigare ska de va också om jag har förstått rätt.Älsklingen vart i iaf väldigt nöjd över de så då ska nog jag också vara de..  =)

Nu ska jag gosa med bebisen lite o fortsätta vänta ett tag till så vi säger så så länge..

Liten Sally =)

Då var de måndag då, är en ganska lugn vecka för min del om jag få vara ledig de jag ska vara ledig..Hoppas hoppas!
Lön idag, inte så kul när man inte får så mkt över men men, de kommer väl o gå runt iaf. Karlstad blire sen, till Ikea o köpa massa värmeljus o till ica o storhandla.

Guud va go våran lilla Sally är, har legat o sovit med oss hela natten.Hon är verkligen en helt underbar katt så lugn&go.Har lite beslutångest för om jag ska stänga isär katterna när jag åker till jobbet, tror ju inte att dom stora skulle göra henne ngt men eftersom Sallly är en tjej med mkt attityd kanske hon retar upp dom?O hon är ju så liten så hon har inte mkt o sätta emot om dom skulle bråka? Hon fräser på dom så fort dom kommer i närheten av henne, kanske bäst första dan? Svårt detta..

Nej
nu är de dags o göra sej iordning, jobbet kallar..Hej hej

Tyskland&Sally

Tysklandsresan var, ja? Långa tjugo timmar de är då ett som är säkert..Får bli en bilduppdatering de, så här kommer dom:


Så här social var T på nervägen

Malin va pigg iaf

Hon vaknade på färjan till tyskland

Malin hittade en rekordelig vän att krama

Nu var de hennes tur

Och så idag då!! Sally
Förut bar de av mot säffle, hem till Sandra en snabbis o sen ut till Vbro o hämta kattbebisar, blev en Sally till oss o hon är en riktigt tuff brud vill jag lova! Inte de minsta feg o fräser på dom andra katterna om dom blir för närgångna, skönt att hon inte springer o gömmer sej!!Hon visade mej vilka röstresurser hon sitter inne med när vi var på väg hem, oj oj så olycklig hon var över att sitta i bur&åka bil..Men nu har hon funnit sej jättebra o hon är en helt underbar katt så nu ska bege mej ner igen o sällskapa med henne o min love..Här kommer bilder på underverket:





Snart snart snart

Blir de avfärd, jag har sovit så nu borde jag orka hålla mej vaken större delen av natten iaf =) Älsklingen kom hem för en stund sen o väckte mej med pizza, satt riktigt fint i magen de..Sen stressa han iväg för utgång han o här sitter jag igen..

Blir till o hämta lilla kattbebisen under helgen med o jag är så glad, tror Sandra är lika glad hon med..Ska bli så mysigt..Får jag köpa massa nya roliga leksaker o grejer också =) Men vet inte riktigt vad hon ska få heta än, ngt som matchar med Kurre kanske?Tina&Tiger matchar ju..Eller om hon ska få ha sitt namn hon har fått, tål att tänkas på detta..Förslag??


Nehej ni gott folk, nu tror jag att jag beger mej från bloggen iaf.Återkommer imorn kväll/natt, hej hej!

Så var de

Ja då vart de fredag då, ikväll bär de av på långtur i bil =) Riktigt skönt med helg, ledig helg dessutom..
 
Uhu har precis suttit o lagt in alla räkningar&utgifter jag har när lönen kommer, ingen alls rolig månad måste hålla hårt i alla slantarna..Vilket jag ju iaf har blivit duktigare på men långt ifrån bra, yeah yeah.Kunde ju ha sparat bättre med men ibland blire bara inte så.. Jag kommer inte att gå under iaf..Finns dom som har de tusen gånger värre!

Igår smygshoppade jag lite på ellos, ett brunt jättefint överkast, en julklapp till mormor&en ny bh..Bara massa rea grejer som vanligt så blev inte alls dyrt, o behöver ju inte betalas förrens nästa månad heller =)))

Jag längtar till söndag, mys&massa bra på tv!! Kattbebis också kanske?? Hoppas...


      
                Kärleken i mitt liv <3

Torsdag

Ja då vart man hemma igen då, först jobbat o sen åkte jag o mötte Therese..Gick till Domus o tog en fika och sen runt o kika litte i affärer, köpte mej en T-shirt på kappahl för 30:- lagomt pris de =) Är ju så tråkigt o köpa t-shirtar så gött när man gör ett fynd..

Sen åkte jag hem o här sitter jag nu, väntar på att min kärlek ska komma hem <3

Imorn bär de av till Tyskland, ska bli kul o bara åka iväg en sväng o ett plus i kanten o få med sej litte billig alkohol hem =)


Nej va nog allt för mej, har dålig blogg fantasi för tillfället....

Vinter?

Jag vill ha sommaren igen...(Eller ta julafton o sen kan de bli sommar)


Home sweet home

Känn som jag inte har vart hemma på evigheter bara för att jag knappt var hemma igår haha..Så idag är de hemma som gäller, ska städa&fixa lite o sen tända massa ljus o mysa i höststormen som är nu =) Låter fint de va?

Igår var de ju kalas för Ingela ute hos pappa, alltid trevligt o vara där..Blev te o äta tårta tills man mådde illa ;) Var iaf jäkligt gott, efter de fort fort hem..Desperate ju, men jag blev väldigt fundersam? Vad ska hända med mitt älskade desperate? Jättetråkigt slut ju, återstår väl o se till veckan va de är som händer...

Idag har jag jobbat på smedjan, vart riktigt aktiva ute o krattat löv o vart på soptippen o grejer..De ni!

Fick ett paket på posten med, var en Mascara från ACO..Var med i en undersökning på glamour.se för ett tag sen där man skulle få en o idag kom den, hade glömt de!Nu återstår de o se om den är ngt bra med...
 

Imorn jobb,fredag jobb o sen bär de av till Tyskland för lite shopping..Hel ledig helg med, gud va skönt!!!!

Har fått schema året ut nu, gött de med!!Visserligen bara ca 80tim/mån, men jag får säkert lite extra i hemtjänsten&på polstjärnan.. Ledig jul med, men jag jobbar nyår(som vanligt) Fast de gör jag så gärna, tackar ju inte nej till en bra släng över 200:- tim  =)


De va lite uppdatering de o nu tackar jag för mej

Kvällen då

Ja nu var de kvällen, sitter o väntar på att Färjan ska börja..Roligt de programmet =)

Idag fick vi våra lotter från miljonlotteriet, började fint med o vinna hela 40:-
Dom 40:- kan man sen spara o vinner man mer kan man välja bland massa  premier, mej gilla =) Dessutom kan man vinna resor o bilar&miljoner..Bara o hoppas att man har turen på sin sida..

Längtar lite till imorn, åka ut till pappsen efter jobbet..Segt o åka dit men saknar pappa, ses ju så sällan nu för tiden..
Ingela fyller år imorn så hon ska få present..


Nej nu tror jag att jag beger mej tillbaka till soffan

Ännu en ledig

Ja de blev en dag ledigt till och jag har fått mina efterlängtade två.Har beslutsångest idag, vet inte om jag vill hitta på något eller om jag bara vill vara hemma..Just nu känns de som jag inte orkar hitta på ngt men de är ju bara förmiddag än, kommer nog hinna få damp tio gånger om innan min älskling kommer hem o jag får sällskap..

Helgen har annars vart väldigt lugn, lördagen var vi bara hemma o slappade..Igår var de också lugnt men vi tog en tur in till Säffle o hälsa på Sandra&Andreas o kollade in huset.Sen blev de en trip ut i skogarna här, närmare bestämt till kila o kollade in de nog sötaste o underbaraste jag sett.Vita långhåriga kattungar och jag är kär, verkligen kär!!

I lördags utökade jag mitt parfymförråd utan att riktigt tänka på vad jag gjorde, hade budat på miami glow på tradera o igår vann jag den auktionen..Hade aldrig trott att jag skulle vinna med tanke på vad svår den är o få tag på o dessutom hade jag glömt bort den..Men men bara o betala o se glad ut, jag älskar den parfymen men jag måste hålla i pengarna tills helgen&tyskland ju..

Om en vecka är det löning, både ser framemot de o inte, förbannade äckelskatten ska ju betalas o de kommer inte att bli en allt för fet månad för min del..Men men bara o hoppas att lönen ser bra ut o att de går runt hela månaden, jag vill ha löningen efter det ist, utan så mkt utgifter..Men då är det ju jul, och jul är inte billigt!!!Men jag får shoppa, och jag längtar efter att shoppa..Är ju, ja vad är de??Bara dyrt&ganska onödigt egentligen..Men så kul, älskar att gå i affärer o kolla o hitta saker man blir kär i..Nej shopping is the thing, yeaj!

Igår hittade jag en kul sida, Happy bunny shop i USA..Gissa om jag blev alldeles till mej? Happy bunny är utan tvekan den roligaste figuren någonsin!!Se här vad rolig&söt han är:



Vadå gulliga&roliga saker eller? Fast kanske inte alla som diggar han lika mkt som mej =)

Nehej nu tror jag att jag ska överge bloggen för en stund, ha de!

<3

Mina älsklingar hade mys igår =)




Latdag

Ja idag är de en riktig lat dag, och imorn med..Skönt o vara ledig o bara vara hemma!! Jag vet, jag är jättetråkig..
Idag ska de ätas hamburgare med massa ost&mos på, mm va gott! O godis med, köpte förut =)

Igår då, var man ju o kika in Jessicas hus..Jätte mysigt!Längtar efter ett hus jag med, eller ja vi har ju ett.Men ett eget o få hålla på o greja med..Men men de hinns allt med de också. Har de allt så bra i vårat lilla gulliga hus så =)


Nej, jag har egentligen ingenting kul os kriva om så jag tror vi säger så..Ha en trevlig helg!!

Fredag

Ja gud ja, redan fredag.Men känns inte som fredag för jag ska jobba..Ska iaf inte jobba mer denna helgen o de är skönt!!! Går av två imorn o ledig söndag&måndag, kanske får mina efterlängtade två dagar?Antagligen inte men iaf söndag kommer jag att säga nej till.

Idag blire ju då o åka hälsa på Jessica i huset, o mer än så händer nog inte? Kanske skulle ta o tvätta lite innan jag åker? Jag ska iaf snart äta frukost, smörgås med stekt ägg&kaffe till de, mm sitter fint i magen de ni!!



Varför kommenterar aldrig nån? Eller jo ibland kommenteras de ju, men jag vet att jag har ett x-antal läsare varje dag men nästa aldrig kommentarer? Kom igen nu i kommentera lite ibland, tråkigt annars ju =)

Ha begär

                  

                Mössor är mysigt =)

Ballongen

Ja de skulle man kunna kalla mej, usch o fii fan vad trött jag är på min mage!!Så fort jag äter, eller ens tänker på mat poff så blir jag som en jävla ballong..O ont gör de med, kanske är laktos intollerant eller ngt ungefär lika skoj.Men de vägrar jag o va, då har jag hellre ont.

Idag har man, för ovanlighetens skull jobba.Kul va? O efter jobbet gick jag o mötte Therese&Malin vid mannes, sen gjorde jag o therese stan.Hon shoppade&va allmänt hetsig jag kollade på, hon fick även ett nytt namn (hon gav sej själv ett nytt namn) Linnet..Vi tog en fika på domus också ju. Sen tog jag en promenad till min bil som stog kvar på jobbet, åkte till ica o mötte upp min älskling. Där blev de en del mat&behövliga saker till dom fyrfotade inhandlat..Sen hem, ligga o kramas lite o sen mat.Pyttipanna&ägg, och därför jag har satan så ont i magen nu..

Imorn blire till o hälsa på Jessica i hennes nya hus =) Ska bli kul, både träffa Jessica& att se hennes hus.. Och efter det, jobba..Jippi jo, eller ne..Göra natten ju, vill hellre sova natten hemma..Men men hemma får jag inte betalt för o sova. Sugen på o åka till Åmål efter jobbe på lördag, men de blir de inge med de inte måste hålla hårt i slantarna nu så här i slutet av månaden (mitten av månaden??haha)


Vi säger så


      
           Älskar mest i hela världen <3

En slappis jobb dag

Jag har haft en så lugn dag på jobbet så att..
Började dagen med lite små ärenden sen skulle jag in till Säffle o sätta på vinterdäck på en av leasing bilarna, Therese höll mej sällskap medans dom fixade bilen o sen bar de av tillbaka, rast o sen en långkörning med mat..O så var de dags o sluta..Vart sju timmar som gick väldans fort de :) Gillar o jobba i långserud, känner mej "hemma" där..Hoppas de blir med jobb där nu framöver har vart dåligt med hemtjänst jobb nu för min del..Dom ringde från polstjärnan förut o ville jag skulle göra natt där, kunde ju inte de för jag jobba både idag&imorn, men vetifan om jag skulle våga de än?Har ju knappt vart där o så ska man va själv en natt? NERVÖST!!! Men men nu blev de inte så så får spara på den nervositeten ett tag till..


Idag då? Göra som vanligt ingenting, eller kanske skulle försöka hitta inspiration till o städa? Hemmet är verkligen i behov av de, uschanemej va de inte har vart städat på länge..Jag har blivit en slappis med att städa, inge kul ju.Förut städa jag jämt men nu? Väntar jag tills dammråttorna går till attack innan dammsugaren åker fram haha..

Längtar till helgen, till söndag då är jag ledig!! Skönt de..


                                       


Tidsfördriv

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jaså vissa har de slappt
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej,jag kollar inte så ofta på tv
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Okej, nejdå du behöver inte lägga ut
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej älsklingen min
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej vad bra
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej, sover du?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej är du vaken?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Va?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Går de lika bra med plast?
10. Din romantiska replik?
Nu är jag vaken
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Daniel ska vara i garaget så får se om nån annan kör

Inga fel alls

Har haft en riktigt skön arbetsdag idag, började halv tie o var klar strax efter 2..Perfekt de, imorn har jag också en bra fast inte lika bra som denna arbetsdag 7,30-14,30..Är inte alls fel när man är i närheten av hemma o jobba och allt som oftast kommer hem den tiden man slutar =) O nej nu får de va nog töl om jobb, inte ens intressant jue..


Men inte för att de händer så mkt annat i mitt liv heller för den delen, idag är de bara till o va hemma..Slappa&Längta efter Desperate =) Gilla tisdagar säger jag bara!! O imorn är de Greys, fast jag är nog mest för för Desperate..Fast man får ju inte missa ett avsnitt de e illa..

Jag vill shoppa, jag älskar att shoppa..Meeeen jag får hålla mej i styr i sisådär en&en halv månad till innan jag kan bränna några pengar..Varför är de så kul o shoppa?Shopholic light lider jag nog av ;)

Nej nu ringde pappa så får prata med han =)

Mys <3

Nu har vi nyss ätit våfflor med grädde&sylt smaka riktigt gott fast att jag egentligen inte tycker om våfflor =) En o en halv hann jag få i mej innan min inte tycka om våffelreflex sa att nu får de va bra..Mm gott var de iaf så länge se vara.. Nu väntar jag på att de ska börja ngt roligt på tv, just nu är de ju bara tråkiga AFV.Men sen är de Christine,Sjukhuset&Färjan helt klart sevärt..

Nu ska jag kika runt lite o sen soffan, hejs svejs


Idag

Idag är en jobb dag, ingen ledig tid här inte..Längtar verkligen efter o ha iaf 2 dagar ledigt på raken men som de ser ut nu så existerar inte nån sån ledighet de närmsta, idag är jag på nytorget o gör en 8-14.Imorn hemtjänsten, onsdag ledigt o resten av veckan på nytorget..

Idag är de våran dag, jag&min älskling.. <3

        

På önskelistan

Älska höst med mörka färger o stickat, jag vill ha:

Från Hm

Redan hemma

Ja blev en riktig kortdag, fanns inte så mkt att göra så då fick jag korta ner mina timmar o brumma hemöver..Riktigt skönt! Tusen miljoner grejer som behöver göras här hemma ju.. Var iaf en trevlig dag på jobbet, första två timmarna jobba jag med en jättego tjej som dessutom var lika pratglad som mej =) Blev en massa kaffe o tjöt i två timmar(som gick jättefort) innan de va dags för henne o sluta, sen var de matdags..Mexicansoppa med korv&Spagetti, satt fint i magen de innan de blev en promenix till stan o sen sluta för min del.. Min dag de, nu ska jag sätta fart och underätta underverk med mitt hem..Eller iaf ta hand om disken&tvätten =)

Imorn har jag&min love 1½ tillsammans, gudars vad tiden går fort =)


            

               Älskar

Så var de då

Söndag igen, jag börjar jobba 11 och slutar 17 ganska skön dag de..Slipper gå upp tidigt o slutar ganska bra tid =)
Polstjärnan jag ska jobba på idag, första dagen jag jobbar där själv bara gått breve förut..Efter jobbet får de bli hem o titta på alla bra program som är idag, One tree hill&Gossip girl bla.

I fredags då, hade jätte mysigt&trevligt tuppen..Go mat som vanligt o trevligt folk =) Bilder kommer

O igår, blev en hel dag i Åmål..Först soptippen, sen profab, sen mormor o sist hem till mamma..O innan vi åkte hem köpte vi med oss pizza på Ceylan, en fykantig pizza fick de bli för min de..Så gott ju =)


Fredag på tuppen

   
  
  

1 Therese vill se ut som Angelica
2 Malin&Jessica
3 Therese&Johanna
4 Angelica&Beckis
5 Jessica&Therese
6 Födelsedagsbarnet
7 Alla stog upp o sjöng =)
8 Jessica skrattar åt Malin
9 Beckis

Äntligen fredag

Och en hård arbetsvecka är slut, el nästan iaf =)

Ikväll bär de av till tuppen med tjejerna, ska bli så kul! Therese ska firas med, fyller ju hela 19 år på söndag =)

Och imorn är jag ledig, ska bli en hel dag med min Love, greja hemma.Åka till soptippen o en massa mys får bli morgondagen..

Detta var en  liten update iaf =)

På gång

                              De börjar hända grejer, fint =) 

                              Fast inte här, usch så fult


Så trött

Jag är så trött i hela huvudet, jag vill bara jag vet inte vad? Åka på en semster i några år eller nåt?
Men men antar denna överväldigande trötthet snart går över, inte ens kul o jobba.Jag som älskar o jobba ju!!!!
Hursomhelst, snart dags o åka till jobbet..Smedjan blir de i dagarna tre..
Hoppas min bil startar som den ska, starta inte i söndags så älsklingen fick "lura" igång den så jag tog mej te jobbet..Men igår starta den, utan att vi gjorde ngt med den =) Kallar ja bra bil dä, men nångång ska man väl ha tur också??

Gratis är bra

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Få gratis biobiljetter&presentkort, bli värvad av mej o få 25p extra =)
Ange:Mesandra som värvare bara, och använd länken över..

Shopping,KAOS&jävla bilar

Yeaj har vart två mycket händelserika dagar i fröken Nilsson liv, lite väl mkt kanske(eller inte så händelserika kanske?Fel ordval)

Kan ju börja med gårdagen- Strax efter 06,00 plockade jag upp Jessica för en hel dag med lovely shopping, och ja shopping blev de. Jag inhandlade följande:

Två stora väskor
En lång stickad cardigan
En finstickad svart tröja
Ett par baggy jeans
Ett par smala grå jeans
Mjukisar
Leggins
Två schalar/halsdukar
Stor väggljus spiral Ja vad heter de egentligen?
En stor golv lampa
Kamera väska
Rosa luddig Left/Right rattmuff
Strumpor
Massa aromalampor
Kuddfodral
Födelsdags presenter
Kill saker till min love
Massa hårsaker
Massa annat tjafs såsom shampoo, tvål mm
Saker till dom fyrbenta


Ja som sagt listan är lång o jag tror de får räcka såhär, kommer lite bilder sen med.

Sen då, på väg hem...Efter vi hade tagit en paus efter vägen började de låta konstigt om bilen, ringde till Fridde som sa att vi skulle stanna o vri av och på tändningen..Sagt o gjort vi åkte till en rastplats(som tur var) och gjorde som vi blev tillsagda, bilen starta inte?Panik!!! Försökte o skjuva igång den utan framgång, sen kom två hjälpsamma norskar men även här ingen framgång..Nehe, dom ställde iaf bilen i en parkeringsficka så vi inte skulle stå i vägen sen for dom, blev o ringa älsklingen igen och han&Klemner åkte o hyrde en trailer o fick komma o hämta oss vi befann oss då i stenungssund så var ju inte direkt nära heller..De blev ett par sega timmar o kall bil, och en massa konstiga folk runtomkring(satt inlåsta mesta av tiden) Sen kom dom, underbart!!Varm bil&Min älskling. Startmotorn som hade gått sönder på bil så fick upp bilen på trailern o äntligen bar de av hemåt.Blev en ganska dyr hemresa men den var värd vartenda öre!!! Tack älskling! <3

Hem o sova, upp tidigt för o åka på road trip igen, idag bar de av till kungälv för o hämta våran nya bil en Chevrolet Biscayne 58..Jag, Fridde,Jönsson&Therese som åkte, och ja här gick de ju som de gick då..Hämtade bilen i kungälv o de gick ju alldeles fin fint tills vi kom till Uddevalla då börja den småkrångla o fick ha starthjälp o grejer men inge värre än..Sen stannade den igen, och när de var dags o åka vidare rasa bakaxel på bil.Kul på hjul!! Blev till o bogsera hela vägen de, tog ju sin lilla tid o jävlar så kallt de blev där bak..Men hem kom vi till slut o bilen hade vi med oss hela vägen =) Kommer allt bli fin den bilen, lite o greja med men ändå..

Skulle ha kört till Arvika nu ikväll men fan e ju helt slut jag, så ensam hemma kväll blev de för min del..Skulle väldigt gärna ha haft min pojkvän hemma med men han åkte till Arvika han, är på myshumör jag ju..

Imorn är de dags för jobb igen, vill inte!!!Jag är så trött just nu, så känns jätte tungt o veta att jag ska jobba..Fast jag ska inte klaga, bara att jag är som jag är just nu o sängen ska bli min bästa vän dom närmsta timmarna.Imorn återkommer jag med ny energi&arbetslust =)


Här kommer bilder:

  
Älsklingen födelsdag, tårtan & leker med sin present(ett Ps3) =)



  
Jessica har damp        Ego                                 Proffs shoppare
  
Våran fina rastplats      Utsikten                 J vill inte vara med mer
Lite av mina fynd kommer här:
  



  
Här är den                    Oj så de kan gå          Matpaus på facklan
 
Therese                             Älskling


Äntligen hemma =)

Grattis

Ja idag fyller min älskling år, hoppas verkligen att han blir glad för sin present!! =)
Nu ska jag vara en duktig flickvän, göra en tårta&städa innan hans familj kommer..

Annars är de inte så mkt mer, jobbat idag..
Och imorn äntligen!! Jag vet jag tjatar, men jag har ju längtat så..Upp tidigt bara, huga! Men de är ju för den goda sakens skull så hehe...

Nej nu så..

En lat slappis

Jag är en sån slappis, usch på mej..Borde greja o göra fint här, hoppa i duschen o massa annat tjafs.Men ist har jag bara bleve sittande här.Har iaf kört ett par tvättmaskiner men inte orkat hänga upp, fy vad jag är sleten då!Brukar jag ju inte vara, eller jo lat är jag ju men inte riktigt såhär sleten. Men jag uppskattar lugnet just nu o har inte fått damp på o va hemma, de e inte dåligt de inte.Se om söstra mi dyker upp ngt nu, hon skulle hämta en jacka.Snäll syster jag som ger bort vinterjacka =) Men vad gör man inte för sina nära&kära?
'Å nej nu får jag rycka upp mej..
Vi säger så!

Dagens pucko

Kan de va jag de? Är så irriterad på mej själv, beställde ju nya gardiner som ni vet och idag var de dags o hämta paket..När jag kommer hem med dom visade de sej att de var EN gardin i varje paket, inte ett par!!!!O helt plötsligt blev mina fynd väääldigt svindyra gardiner och jag grinar..Tänker inte beställa resten heller tror jag, slängde upp dom sk vinröda i sovrummet ist dom var de iaf flera av.Men inte var dom vinröda heller utan mer lila...


Annars idag har de varit sista brevidgångs dagen på polstjärnan, riktigt trevlig personal där ä de =) Var en slappis tur ida, börja sju o sluta tjugo i tie..Var inte helt fel, efter gårdagens maraton jobb behövde mitt huvud lite semester..Var på banken efter jobbet o tog ut pengarna så på lördag bär de av efter bil också, skojigt värre ju =) Och snart är de ju fredag med, ullared here we come tjohoo!! Massa roadtrip för Sandra detta, gudars kommer ju vara helt tant sen efter detta.Man är ju inte ung längre.. ;)

Imorn blire de kalas för älsklingen, ska baka tårta o grejer..Hoppas verkligen han blir glad för presenten han ska få!!


Läste en blogg för en stund sen med en lista, en av "frågorna" var: Brukar du skälla på din husdjur? Svaret fick det att verka som de inte är normalt o skälla på sina husdjur, men jag skäller på mina hela tiden?Flera gånger om dan.Är jag konstig då??

Och på tal om husdjur är våran bebis fortfarande borta, usch hoppas inget hemskt har hänt honom.O de får Kurre skäll för, har sagt till honom massa gånger att han ska hämta hem junior åt oss :`( Men ingen junior?

RSS 2.0