Vilken kväll!

Bilderna får visa hur kul det var =)
Inleder med Linda som sjunger i Marias ljusstake!


  



  



  

  



  

(Klicka på dom små bilderna för att göra dom stora =) )

Underbara sovmorgon

Gud vad gött och inte behöva börja jobba halv 8, känns verkligen som sovmorgon och jag vet knappt vad jag ska fördriva tiden med just nu.Behöver ju inte åka försen om en timme =)
Första jag ska göra när jag kommer till Smedjan är då iallafall och fylla i en ny lönelista och åka iväg med den så den kommer till chefen..Och sen ska jag hoppas hoppas på att jag får pengarna snarast..
Imorn är det ju då löning, jag och älsklingen ska åka iväg till karlstad och storhandla som vanligt.Ska bli gött och fylla på förråden igen. På kvällen sen kommer Sandra ut och kikar på Lets dance, mysigt..Alltid så trevligt och få besök =) 
Resten av helgen blir jobbig, (haha)!
Ska få mitt schema för nästa månad ikväll eller imorn, skönt att det blev en månad till! Hoppas att de flyter på fram tills sommaren, så man vet vad man har..

Nej nog tjötat, nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe..


Men mina pengar då?!

Jahopp glad och lycklig skulle kolla kontot imorse för att se vilka miljoner som skulle rulla in på fredag, ähhaum va? Fattades en hel del pengar, sådär omkring 2000-3000:- från hemtjänst lönen.Ringde lönekontoret de första jag gjorde när jag kom till jobbet, och jo mycket riktigt hade bara fått betalt för de jag har jobbat i långserud, men inte i Kila-gillberga under januari. Fick hålla på och ringa runt och jakten på min försvunna lönelista satte igång..Chefen ringde nyss, den finns inte nånstans..Blir till att skriva en ny och lämna in, och förhoppningsvis ska jag få pengarna denna månaden.Förhoppningsvis alltså, inte 100% säkert..Får jag dom inte inom de närmaste, ja då grinar jag de är ett som är säkert..Det är ganska mycket pengar, det är ju dessutom pengarna jag ska leva för och göra något för..Som utgången med arbetskamraterna, Hovfjället med pappa osv osv. Jag håller tummarna för att jag får dom,snart!
Längtar inte ens till fredag längre, bara jobbigt detta var surt!

 Annars händer här inte mycket, bara work work work..Lång vecka denna veckan som tidigare sagt, till måndag är jag närmast ledig!Göttit och behövligt tror jag..Sovmorgon imorn med, ska på Smedjan och jag behövde inte komma förrens halv nio imorn, hallå halv nio! Underbart ju, kan snoza i en timme imorn ;)




Igen då

Ja nu satt jag här igen, Pappa&Ingela har nyss vare här och hämtat Morrisen..Fick lite turist presenter som dom hade köpt åt oss, muggar&snaps glas med Fuerteventura tryck.1 var av varje till oss, gulligt =) Sen fick jag en parfym, som alltid när pappa åker utomlands..Denna gången blev det en Amor amor-Cacharel.Luktade blommigt och riktigt gott =)
Sen blev det bestämt att vi ska åka upp till Hovfjället nån dag, åhh längtar!! Var tre eller kanske tillochmed fyra år sen jag åkte bräda sist? Är på tiden nu, kanske inte ens kan åka längre? Får hyra skidor istället för de lär jag ju inte ha glömt bort iallafall ;), nej så illa ska de nog inte vara..Ska bli kul iallafall, ska bestämma dag så fort jag har fått mitt schema för nästa månad!




Allt som luktar

Älskar och avgudar saker som luktar gott, allt ska lukta!! Har klickat hem bra och ha/luktar gott saker från eleven.se


♥ Kaffe&vanilj body lotion, mmm
♥ Aroma mist, för hemmet som luktar godis
♥ Vilda jordgubbar&smultron body lotion

Nu lär jag inte behöva köpa bodylotion på ett tag iallafall när det blev 2 stycken här =) 


Har faktiskt tage mej i kragen och börjat städa, men har shoppingrast just nu ;)
Höll förresten verkligen på att få en hjärtattack förut, jag hållde på och sopa i trappan och så börjar de låta som bara den och vibrera.Tänkte ganska allvarligt att nu är det jordbävning på gång här, paniiik! Men var som tur var bara en massa  snö som rasa ner från taket :)

Nu var de slut på rasten, ska städa skinande rent!


Happy semledag

Idag kommer svenska folket trycka i sej 5 miljoner semlor, och detta kommer att bestå av 75 ton mandelmassa och 200 ton grädde plus bröd..



Annars då, ganska nyss kommit hem från jobbet.Blev en riktig kort dag men jag var effektiv =) Nu sitter jag här, har packat Morris saker klart och bärt ut en massa kartonger till bilen.Får se när man kommer iväg och slänger dom också!
Städas ska det göra, underbart väder idag så ska slänga ut alla mattor och så, har redan börjat faktiskt..
Spanat runt på tradera en massa också, och jag kommer nog alldeles snart att vinna en auktion med två jättefräna Betty Boop doftgranar..Ohh love it! Jag kommer ha miljoner fräna doftgranar när jag väl blir klar med mitt samlande, tänkte jag skulle flytta några till min och älsklingens bil om jag får för han också =) Hihi
Nehej nej, nu ska jag fortsätta vara effektiv tänkte jag, återkommer med all säkerhet senare!


 

Vilken lättnad

Jag behöver inte läsa alternativ medicin längre, vilken underbar lättnad!Jag ska istället läsa en 100p kurs i Rehabelitering och habilitering och när jag har läst klart den ska den få ersätta alt medicinen..Jag är så oerhört glad att det gick att göra så, hade nog never ever fått ihop den med alla knepiga uppgifter man hade där..Såsom tex göra solhälsning i en vecka och sen utvärdera det 2-4 sidor dataskrivet.Eller massera en person och sen utvärdera de på lika många sidor? Nej alldeles för flummigt för mej och nu ser jag verkligen framemot att läsa rehabelitering-habilitering istället =) Jag vill ha något som är konkret, något som man kan referera till en bok och som man överhuvudtaget kan använda en bok till! Jag har redan klickat hem boken och jag får den förhoppningsvis i slutet av veckan...

Mera lättnad idag var bilen min, istället för att byta hjullager verkade det bara vara och skruva till en grej och jag hoppas hoppas det är bra så..Bilen gick iaf tyst och fint hem och ingen är nöjdare än jag för tillfället!

Vilken bra dag de har vart idag, jag känner mej så lättsam just nu..Eller va fan lättsam säger man inte va? Något känner jag mej iallafall och det är bra!
Nu hoppas jag bara på att det ska bli klart så jag har jobb en månad till också(På schema alltså, jobb har jag nog ändå).
Nehej nu ska jag hoppa neröver, plocka och dola lite..Kanske börja packa ihop åt Morris också? Han åker hem imorn han, gud vad tiden går fort han har redan vare här i två veckor.Ska bli skönt med vanliga antalet katter igen, tror dom har arbetat sitt hårdaste på att driva mej till vansinne dom senaste dagarna..Dom små liven, inte lätt inte...



Jag är ingen kock

Nej verkligen inte, jag som så sent som för ett par timmar berättade för Sandra hur lätt de är att koka potatis har precis kokat potatismos..Gjorde Ica gräddsås till, antingen är det mej eller Ica de är fel på för det var oätbart! Köttet också då, nja inte så att jag får värsta poängen för de men det var iallafall ätbart..Nu ska jag koka bernisås istället, vill absolut inte äta äckelgräddsåsen imorn med..
Tänk om jag kunde lära mej att göra egen sås och sånt?
Tur att min älskling har en hemlig talang som kock, och himla tur att jag bara gör mat varannan dag och oftast gör sånt som går att äta ;)

Om tio minuter är det Beck, sen sängen..
Jobbar långvecka denna veckan, inte ledig en endaste dag..


Söndag kväll

Tycker nog att jag fick till bloggen helt okej till slut, eller vad tycks?
Även fixat Sandras blogg, riktigt kul ju!Ska bara lära mej att göra headers också så blir de ännu bättre..
Min kväll är en tv ikväll, jag älskar tv på söndagar!
Ska snart hoppa ner igen, är reklampaus just nu =)
Laga ihop lite mat sen med, kött&potatis..Kan kanske bli gott, trodde jag hade tage upp fläskfile ur frysen men ack så jag misstog mej..

Nej dags o dra, hejs svejs


Går ju bra

Eller inte!?
Först råkade jag trycka bort den jag hade, sen blev de en vit, sen en rosa, sen en brun en beige en brun igen rosa osv osv. Sen blev det såhär, och jag ger snart upp!!Tar en paus nu...



Söndag

Det är söndag, söndagar är sköna.Men det är väldigt mycket snö ute och jag tror att jag måste skotta sen..Det är tråkigt! Men ser ut som snön ska gå upp till knäna om man kliver av utplatsen tyvärr..Jag har inget emot snön, även om jag skulle kunna tycka att den borde ha kommit till jul och inte riktigt så här mkt kanske..
Annars händer inte mycket, jag är inte på något bra humör idag heller..
Inte har jag egentligen ngt värre att skriva om heller, ska gå mej neröver och få på en kopp kaffe..Hitta lite styrka och ta tag i snön för den kommer inte att hoppa bort av sej själv..

Fredags tråk

Sitter på jobbet, har en släng av "tycka synd om mej fredagsdepp" och tycker att de mesta är ganska inte roligt..Händer verkligen inget i mitt liv, sitter hemma eller jobbar.Har inget liv utöver, aldrig ute eller hittar på något annat.Visst visst de är väl självförvållat, men ändå.Ibland känns de som jag, ja jag vet inte.Kommer sitta där när jag är 40 och se tillbaka på mitt liv och minnas att jag jobbade.Nej kanske inte så illa, och nej detta är inte så allvarligt som de låter och jag trivs absolut med mina jobb och med att jobba men skulle kunna önska att det fanns lite utrymme för annat.Men med mitt evigt kroniskt dåliga samvete som gör att jag inte kan säga nej även fast jag kanske skulle vilja gör ju inget bättre, men så funkar de väl lite så att om jag skulle säga nej alldeles för ofta utan ngn egentlig anledning skulle de inte vara lika många som ringde på mej skulle jag tro..Och sen måste jag ju jobba för att försörja mej såklart.Men tänk om man bara kunde få ett fast jobb?En rutin och ett schema, men det finns inte i den närmaste tiden och det är bara att köra på som nu och i framtiden kommer belöningen som kommer vara just ett fast jobb!

Har försökt sitta med alternativ medicinen också, kan jag ju bara säga att det går käpprätt åt helvete rent ut sagt.Jag fattar inte, jag intresserar mej inte för det och boken fungerar ju inte att använda som det den är gjord för nämligen kursen alternativ medicin..Jag blir bara arg och var inte långt ifrån och sätta mej här och grina förut, men kan man ju inte göra på jobbet! Hursomhelst är de första jag ska göra på måndag att ringa till lärcenter och kolla om jag kan få ersätta den kursen med en annan 50p kurs och ta bort alt medicin från mitt betyg..Hoppas verkligen att jag ska kunna göra de.Men bara för att så går det säkert inte, och jag får sitta här och flumma mej igenom den..Göra en solhälsning varje dag och tacka och bocka för meditationens under..

Jag tror jag har gnällt mycket ikväll va? Lider som sagt av ovannämda,var tvungen att gnälla av mej lite.. Det går över!

19/2

Ganska nyss hemkommen från jobbet, skönt med korta dagar ibland(eller ja ganska ofta nu förtiden)..Men imorn ja då ska de banne mej jobbas igen, 7,30-15,30 på smedjan och sen gör jag 16-14 på nytorget..De blir timmar de, och timmar de gillar jag =)
Har shoppat loss lite på jobbet idag, det är så att på jobbet lider dom flesta av en slags Deval sjuka och det är fest när katalogen kommer..Även jag har den sjukan, man längtar i flera månader efter katalogen..
Jag beställde iaf en världens finaste tröja/jacka ja nåt sånt?! Två linnen, och en pike t-shirt.Kikade nyss in deras hemsida med och råkade se en väldigt fin jacka som var med på utförsäljning, kanske skulle ta med den med? De tål att tänkas på de.. Åh shopping, tänk att de ska vara så trevligt? Och man blir glad av det :) (Men kanske mindre glad när plånboken blir tom sen)

    

Och detta är jackan som jag fundilerar över



Vad händer mer idag då? Skulle helt allvarligt verkligen behöva städa, men e så förbannade lat så de blir det antagligen inget med, tvätta ska jag iallafall göra för det är inte så jobbigt..Göra i ordning för imorn med, packa en liten övernattningsväska och få med allt som behövs, till morgonen blir det bara kaos om jag ska göra de då glömmer jag bara en massa saker.Räcker ju med att det blir kaos när jag ska börja jobba halv åtta i stan istället för åtta, dom senaste 2 gångerna har jag kommit försent.Vilket jag helt ärligt aldrig gör annars, jag kommer minst tio minuter innan jag börjar inte fem minuter efter!Illa illa..

Nej nu var de dags, jag ska sätta igång med tvätten...

Blondintest


Du får folk att drägla efter dig. Folk vill vara dig, se dig, vara tillsammans med dig. Allmänheten vill vara just som du, och dem gör som du och är som du! Grattis! Du provocerar folk, väcker åsikter och uppskattas. Det krävs mer än äkta BlondiePower för att lyckas med det! Du gör karriär!

Enligt ett test är detta tydligen jag som blondin, stämmer kanske inte riktigt? Såna där tester är knasiga, men jag tycker dom är roliga =)

Ja faktiskt


Bildbevis =)


Jag har faktiskt satt igång, skrivit klart hela uppgift 1 på första studieenheten, läst i boken och börjat skrivit rent..Nu har jag rast! ;) För det har man väl när man går i skola va? Kanske håltimme tillochmed.. Kanske ska göra som en av planerarna sa förut, plugga och ta nåt starkt..Haha sitta o dricka baileys och plugga kanske skulle vara nåt?Hehe nej, skulle allt bara bli knasigt och ja det var ironiskt..

Hos mamma var det trevligt, tårta&paj var gott. Trevligt och umgås med syster lite också =) Fick med mej lite flowers hem också, ett stort citrus träd av mamma och en annan fin av mormor..Jag älskar blommor!




Senaste ego!

Utmanad =)

Blivit utmanad av Malin

Tre saker jag gör när jag vaknar:
* Snozar en stund
* Går upp och klär på mej
*Går på toa

Tre saker jag måste ha under dagen:
* Förvarets hudsalva
* Finns ju egentligen miljoner grejer man behöver?Mat, mobil, tv, cigg, toa, tandborste osv osv

Tre personlighetsdrag på mig:
* Pratig
* Glad
* Jobbgalen

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
* Älsklingen&vänner
* Tv
* Internet

Tre saker jag är rädd för:
* SPINDLAR
* Litegrann för mörkret
* Framtiden kan vara ganska skrämmande

Något jag drömmer om:
* Vem vill inte bli rik?
* Bebis
* Utbildning&Jobb(Mer/annat än de jag har)

Onsdag

Ska snart hoppa i duschen för att sen bege mej till Åmål, gratulera mamma som fyller 44 idag =) Har slängt ihop en äppelpaj som jag ska ta med mej..Hoppas den smakar gott nu bara!!

Sen när jag kommer hem ska jag (måste jag!!)verkligen sätta mej med alternativ medicinen, men är så omotiverad just nu.Men det släpper säkert bara jag sätter igång med de och kommer ihåg hur kul det faktiskt kan vara att läsa!Jag vill ju läsa en massa mer sen, mer psykiatri skaffa mej en så kallad spetskompetens..Och sen vill jag läsa till behandlingsassitent, det har jag velat länge.Hoppas att jag verkligen ska göra det också, men det är ett stort steg att ta..Gå från att jobba och tjäna ganska hyffsat till att försöka att få de och gå runt på studiebidrag&studielån..Och lån, ja vill jag verkligen ha det? Fast finns ju inte så många andra valmöjligheter tyvärr.. Detta tål verkligen att funderas på, och det har funderats på..Jag vet vad jag vill, men jag gör inget åt det..

Vad ska du bli när du blir stor?
Jag blir nog aldrig tillräckligt "stor"





17/2

Nyss hemkommen från jobbet, dagen har gått undan som bara den..Nu ska jag vara ledig en hel dag, har sagt nej till jobb för jag MÅSTE verkligen försöka och fixa med den första studienheten bara två veckor kvar till inlämning och jag har ingen direkt motivation till att sätta mej och göra de när jag kommer hem från jobbet.Så imorn ska det pluggas, och på fredag kväll/lördag när jag jobbar har jag tänkt kommer ju vara själv en del på jobbet då..Sen till veckan då jävlar ska jag göra klart den! Hade ju sån himla drivkraft samma dag som det blev bestämt att jag skulle läsa och ett par dagar efter det men nu, ja vart tog det vägen?

Imorn fyller mamma år med, så det får allt bära av till Åmål en sväng och säga grattis&lämna en liten present. =)

Nu ska jag inta soffläge och se ett par avsnitt Greys tror jag bestämt, eller om jag ska prata i telefonen sväng..Kan ju ringa i luren först och sen kolla på Greys, låter bra va?
Så får de bli..

Några nya bilder:

  
  • Kurre katt i en lite för liten låda
  • Sötaste William i fredags och älsklingen i bakgrunden
  • Oseriösa Morris som sitter och sover på en kudde

Intressant med kattbilder va?Jag har tagit dåligt med kort de senaste..Alla nya bilder jag har är på William eller på katterna =)


Bara en sväng

Hemma en sväng nu, jobbat och ska snart jobba vidare..Jag är allt så duktig ja så de e inte klokt ;)
Jobbade på Nytorget till två, sen iväg till Therese och tjötas&fikas lite och efter de iväg till Ica en sväng..Usch trött man kan bli på och handla då!!Är ju så inihelvete jävla dyrt med mat så de är inte klokt!Blir irriterad varenda gång jag är inne på ica i Säffle..Allt är mellan 2-6:- dyrare än ica i Karlstad och ja de gör en jävla skillnad när man handlar lite mer..Nej man kanske skulle sluta äta?Eller börja odla eget? Suck..

Jag är inge sugen på att jobba vidare idag..Känner mej som en slappis, men de går väl över tills jag börjar antar jag =) Jobba imorn med, blev inge William passande och så ringde dom förut och då var det bara att tacka&ta emot..Sen tror jag bestämt att de får vara nog för denna månaden?Fast ska ju så klart jobba de jag redan har..Men inge utöver de tror jag.. Har för den delen knappt några lediga dagar kvar så bra med de..

Nehej nej, de var nog de jag hade för dagen..Hejs svejs..


Vår längtan


In love! Allt detta från Halens.se
Ska nog köpas längre fram, speciellt den svarta klänningen =)

Jättefinaste bikini har jag hittat också, tänk om man hade haft den perfekta kroppen? ;)


Söndag




Älskade söndag, bästa dan på hela veckan =) Har vart jätte skönt att vara ledig hela helgen, dom nästkommande iallafall två veckorna är det jobb på helgerna så man får passa på och vara ledig ibland..
 Igår var bara en slapp dag, gjorde mat, myste och kollade på filmer..
Medans jag var i stan igår morse hade älsklingen vart och köpt rosor&alladin hjärtan till mej <3 De blev jag glad för..

Idag händer de inte mycket skulle jag tro, invänta kvällen med Gossip girl&One tree hill.. =)
 Imorn är det jobb, och på tisdag är jag ledig och ska nog vara barnvakt till William..Lite nervöst men kommer nog att gå så bra så =)

Jag längtar så till våren&sommaren nu, satt och spanade på massa fina klänningar och linnen igår.Åhh vad jag vill ha!!
Tur att de inte är lång tid kvar nu..



Lördag

Idag var de lördag, ingen som visste va? Dessutom är de alla hjärtans-dag <3 Idag är det 1 år sen vi förlovade oss! Mysigt..Älskar dej <3



Igår kom Sandra&William hit och hälsade på, alltid lika trevligt =) Kollade på Lets dance och så fikade vi, men dom kunde inte kolla klart på lets dance här för bebis var trött..
Och på tal om Lets dance, äntligen åkte Kitty ur!Jag gillar verkligen verkligen inte henne! Så jag är nöjd med att hon äntligen åkte..

Min lilla Sally är jättedålig nu, får henne inte att äta eller dricka eller nåt.Rinner i ögon&näsa och hon är varm..Försökte mata henne med vatten på en tesked igår, lika mkt vatten över mina händer som i henne päls..Fick nog i henne lite iaf, ska åka till Sandra sen och hämta plast-spruta som hon fick till Doris så jag kan ge henne ordentligt med vatten..
Hämtade ut mediciner till henne igår också, vetrinären sa ju att jag bara skulle hämta dom om hon blev sjukare och ja de kan man ju säga att hon är nu..
Mardrömmen är att Morris har börjat nysa&är lite tät också, jag vill inte ha mer sjuka katter!



Till vänner:



Inga vidare fynd

Det blev inga vidare fynd idag, soffan som jag hade tänkt mej fanns tyvärr inte kvar..Men lite smått&gott hängde med hem.Två ljuslyktor till uteplatsen, en gäng med krukor, en stjärn-sockerkaks form och sen fick älsklingen sej en massa stereo-skivspelar grejor,Lp-skivor och nån hyll/låd liknande grej till smågrejer.Och flaggor också, till hans älskade bil =)

Sen fick vi in på Öb en sväng, en massa godis&städgrejer blev de där! =)

Nu hemma, snart dags att laga mat, och ikväll blir det Let´s Dance..



Nu är det fredag

Var ett tag sen jag skrev nu, har mest bara jobbat&slappat framför tvn dom senaste dagarna..Nu ska jag iallafall var ledig i hela 3 dagar, skulle ha jobbat idag men bytte med Linda så jag jobba hel dag igår istället..Idag ska de bära av till Kil, kolla på möbler i en gammal släktings hus.Får ta de vi vill ha om vi hittar nåt, det ska tydligen finnas en svart skinnsoffa där och de vill jag ha =) Och kanske nåt annat med? Återstår att se de.
Min lilla Sally är jätteförkyld, tycker så synd om henne!Men vad jobbigt de är när hon ligger i sängen och snörvlar,snosar&nyser.Jättesvårt att sova då, men vill ju absolut inte skicka iväg henne till nåt annat rum bara för de.
Älsklingen är också sjuk nu, stackare vart sjuk hela veckan.Alla är sjuka nu tror jag, flera på jobbet och allt men inte jag som tur e!

Imorn är det alla <3-dag, undrar vad som ska hittas på?



Tisdag idag

Det är tisdag, jag är ledig.. Men fortfarande pissont i ryggen, hjälp tack!?
Har haft fullt upp än så länge idag, men resten blir lugnt..Har vart med två av mina bebisar till farbror vetrinären, kanske inte var så stor ide då dom har ett virus som ska läka ut av sej självt men nu vet jag de iallafall och fick med recept på antibiotika om de skulle va så dom blir sämre..
Sen fick de bli till att handlas lite när jag ändå var i stora staden, sen hemöver..
Nu sitter jag här och stirrar, skulle kanske vara en ide och se till att göra något när jag ändå har en dag ledig.Kan ju tänka tanken iallafall?

Håret igår blev bra förresten, kunde nog inte ha lyckats bättre med tanke på att jag gjorde de själv =)

Är gött så irriterad på den jag köpt alt medicin boken av på tradera, betalade i tisdags förra veckan och har inte fått den än..Skickade ett mejl igår och då skrev hon att hon hade skickat den igår.Idag fick jag ett mejl där hon skrev att hon hade fått boken tillbaka idag och undrade om min adress var rätt.Jag får inte detta att gå ihop, om hon skickade den igår, borde den ha gjort ett försök att bege sej till mej och om inte det hade lyckats så tillbaka till henne.Vilket inte borde gå på EN dag, eller?! Ju mer det krånglar desto mindre tid får jag kvar till första studieenheten. :(






Lila&Gul, så snygg så

Sitter med färg i underhåret nu, fick för mej att göra de själv kanske tur att man inte kan se sej själv i bakhuvudet? Hade verkligen inte tänkt mej att göra det själv men efter att ha pratat med Jessica som sa varför gör du det inte själv?Nej nej nej sa jag först, så tog jag mej ändå en funderare och va fan.. Vad mkt kan hända?Jag spillde iallafall inte i mitt pissblonda vackra hår, de måste jag ju ha poäng för?
Men ser väldigt lila ut just nu, inte ljuslila utan typ löfbergslila lilaHur ska detta gå?Gult/Lila är inte så hett ihop, hoppas det brunar till sej vilket de borde göra eftersom de är brun färg..Hoppas jag, tänk om de var fel färg i förpackningen?
Silvershampo ska i sen också, så kanske jag kan gå utan mössa sen?Beroende på underhåret nu också då..Idag har iallafall mössan suttit på plats. =)

Annars så har jag bara jobbat idag, kort dag som tur va för fifan vad ryggen fortfarande gör ont..Blir ju inte de minsta bättre, men är nog ledig imorn också så blir nog bättre  bara jag tar de lite lugnt..Jäkla rygg, skulle kunna tro att jag är 80 år och inte 22!!


Detta är ett självporträtt
Hatten är på för att dölja hårfärgen

Fortfarande söndag

Nu har pappa&Ingela vart här och lämnat av Morris, verkar gå riktigt fint så jag slipper nog catfight..
Inget hår blev de gjort, dom var stressade så frågade inte ens.Får fixa sej ändå..
 Väldigt tråkig söndag förövrigt, väntar bara på att de ska bli kvällen men ändå inte när de är min enda lediga dag..
Vill ha nachos nu också, men får se vad som blir med de?Älsklingen e sjuk så har inte ens varit uppe än idag..Hoppas jag klarar mej från att bli sjuk, har verkligen inte tid med de!!

Nehej nej, detta var ett sånt där väldigt onödigt inlägg i brist på annat...


Bara lite uttråkad

Finns så himla mycket jag borde göra, men får inte ett skit gjort!Småplockat lite, borde städa men orkar jag inte med ryggen som den är nu..Har iallafall tvättat, plockat i&ur diskmaskin och lite annat sånt..Funderar på en sak, när man knappt är hemma hur kan de bli så stökigt&rörigt? Eller kanske kan vara så att man bara stökar ner men inte städar efter sej när man inte har så mycket tid? Hursomhelst, jag skulle behöva ett hembiträde ibland =)

Inte hört nåt från pappa än, tycker allt att dom ska ta och masa sej hit nu snart..Nu passar de fint med besök så kom igen =)




Söndag

Jag gillar söndagar, nu är det favorit söndag också!Wieee, fy för den som stör mej framför tvn ikväll säger jag bara ;) Jag har längtat efter One tree Hill&Gossip girl!
Idag var de så skönt med sovmorgon, men mindre skönt att jag har jag vet inte hur jävla ont i ryggen som helst som de bara går? Känner mej helt sne, börjar i svanken och går ända upp i skuldrorna..Börjar starkt överväga om jag behöver en ny madrass eller nåt? Kanske skulle sova på spikmatta?Då lär man ju iaf ligga still..Eller kanske ska träna ryggen?Bara att det suger att träna, det är tråkigt!!

Igår var vi ju som sagt på kalas, det var trevligt men jag var inte på humör att vara social var alldeles för sliten efter 32 timmar jobb..Det bjöds på mat&tårta, gott gott..Var där i en tre timmar sen bar de av hemåt, blondera mitt hår stog på schemat..Och nej de ser inte alls ut som nån har pissat på mej?Va hände? Jaja får köra silvershampo, sen ska jag göra underhåret brunt..Jag vill ha lite förändring men inte för mkt förändring så då blir de brunt underhår.Ska se om Ingela kan hjälpa mej när dom kommer sen, iaf med vad som ska göras brunt så de ser bra ut så får väl älsklingen kleta i färgen om hon inte vill..

Morris kommer idag med, hur ska detta gå?Hoppas de går bra..






På jobbet

Nu sitter jag på jobbet, inte kommit iväg hem än men snart =) Har bara jobbat sen halv 8 igår morse så börjar att bli dags känner jag..Men har blivit lite sjukdom och så, så de fick lösas med att jag stanna kvar en stund till och en annan kommer tillbaka sen.
När jag kommer hem sen bär de av till Friddes syster, hon fyller år så blir tårta&kaffe skulle jag tro?
Sen ska de mysas, med nachos..Gott gottit de, och igår lyxa jag&Linda till de med en fredags pizza..Mycket go mat såhär på helgen!

Nehe nu fick jag hoppa ner, plingar på dörren..Hej hej

Gossip girl

Börjar på söndag!! =)


Trött trött trött




Jag är hemma från jobbet, men bara för en sväng sen bär de av till Långserud..Känner mej allmänt trött idag, trött i ryggen och trött i huvudet. Trött på mej själv kanske?
 
Vill ha helgen nu, eller den delen av helgen som jag är ledig iallafall..Vill hitta på något när jag är ledig, men vill egentligen inte hitta på något alls utom att vara hemma med Fridde..Det senaste har vi i princip gått om varandra totalt känns det som, jag jobbar han ledig ,han ute jag hemma för jag SKA jobba.Han garaget jag hemma osv osv..Jag har sagt nej till att jobba mer i helgen, vill inte mer just nu!! På måndag tar vi nya tag igen, då är jag tillbaka! Som alltid..
Borde ta och göra nån mat nu men de känner jag inte heller för, antar att jag blir sittandes här tills de är dags igen.
Hade önskat att boken jag köpte skulle ha kommit idag då kunde jag ha satt mej med pluggandet..Men nej såklart inte!!! Hade planer på att jag skulle ha pluggat under fredagen&lördagen på jobbet men de skiter sej ju också nu när den inte kommer..Börjar känna mej stressad över skolan, vet att jag har gott om tid på mej.4 veckor för varje studieenhet men nu helt plötsligt är det bara 3 veckor kvar på den första och ja tiden går fort..

Detta var dystert kände jag, men det är ingen fara..Är bara lite trött idag som sagt!

Nu ska jag ringa lillasyster snok och höra vad hon har på hjärtat som vill att jag ska ringa, sen ska jag strutta runt här i mina finaste stövlar.Jag ger mej inte, dom ska gås ut så de så!

Bättre sent?

När jag kom hem från jobbet låg en sån där rolig lapp i brevlådan, du har ett paket att hämta från Nelly.com.Jag jätte lycklig åhh mina stövlar in i bilen och iväg till vikinghallen..
Jag-Jag har ett paket att hämta här
Kassörskan rotar runt lite och ger mej en liten Nelly påse
Jag-Neej de här kan inte vara rätt
Hon rotar vidare och får fatt på ett stort och ger mej sen kollar hon närmare på det lilla, -Det här är också ditt
Och jag får det, hmm?!
Sen slår mej en tanke, betalade för grejerna jag skulle köpa och sen ut i bilen o river upp det lilla.Men jo vad är det inte!!Om inte mina julklappar till Therese&syster..Hallå liksom! I tre jävla månader har dom befunnit sej där utan att nån har sagt nåt? Men vadå, bättre sent än aldrig? Behöver jag inte fundera på vad jag ska köpa nästa år ;) Nej, skoja bara..Systers ska jag iaf spara för hon fyller ju snart stor..

Sen kan vi ju prata om mina stövlar, dom är heta!!Jag bara avgudar dom men helvete vad smala i vaderna..Hoppas dom töjer sej, som de ser ut nu får jag nästan blodstopp, gudars vilka feta vader jag har lagt mej till med haha..Eller så är det modellen på stövlarna?Eller både och?Hursomhelst så ska jag springa runt i dom här hemma varje dag tills dom har töjt sej ordentligt..



Annars händer det inte mycket, jag hade väntat mej besök så hade handlat fika&så men det blev inte så idag antar att det blir slappdag framför tvn istället?Som alla andra dagar in my life när jag inte jobbar..Ikväll är de bra på tv, Dirty sexy money =)Sen blir de jobba så de heter duga, tog på mej dubbelpass imorn med.8-14 på nytorget sen blir det 17-22 i långserud, sen på fredagen som tidigare nämnt även då dubbelpass..Vadå akassa?Skulle jag behöva de, ser inte ut så..Hur kunde jag ens få för mej att jag skulle behöva de?

Nej nu ska jag skutta runt lite här i mina stövlar, får nog ta av mej dom snart så mina stackars ben slipper lida mer för stunden ;)



Att jag älskar shopping är inget okänt va? Senaste från Hm, jag är kär&jag vill ha!


Hemma igen

Jag är hemma igen, jobb-dagen försvann himla fort och när jag hade slutat bar de av hem till Sandra&William en sväng..
Nu sitter jag här, har precis betalt in pengar för alternativ medicin boken jag har köpt på tradera hoppas jag får de fort =) Så jag verkligen kan komma igång..
Min lediga dag imorn blev en jobb dag, ska jobba 8-16..Bra med jobb, behövs alltid!
Söndag ledigt nästa, de får jag nog hålla på..(Kan ju försöka iaf)

Känner att jag är en segis idag, ska nog bestämt lata mej hela resten av dagen!(Inge ovanligt att jag är lat kanske?!)

3/2 09

Snart bär det av till jobbet, en 8-14 idag med..Gud blir så bortskämd med tiderna jag jobbar, hoppas jag gör många såna till sommaren! Får se vad som händer på jobbet idag?Härjar med Linda idag så blir nog livat :)
Efter jobbet ska jag hoppa in och säga Hej till Sandra&William som är hemma igen..De va länge sen sist!
Annars blir de älskade soffläge idag igen, mitt liv de!Haha illa..
Morgondagen blir en ledig dag, kanske vara barnvakt?Skulle va roligt...

Nehej, dags o bege sej!



Fortfarande måndag

Jag har jobbat, sen haft Jessica här på fika..Som sagt är de alltid trevligt med besök här på landet =) Resten av dagen ska bli slappis.Jag ska parkera framför tvn..

Råkade shoppa lite nyss, kanske skulle ha låtit bli vad vet jag?! Kikade in på Nelly, och dom fanns igen.Mina loveli avgudade bara så snygga stövlar.Väl medveten om att jag redan har köpt mej två par stövlar denna månaden, men vadå jag är väl tjej och ärligt så kan man inte leva med bara 15 par stövlar?Eller? Hursomhelst så klickade jag hem dom nu, och dom kosta inte 700:- kronor längre utan 400:-, Jag har egentligen inte råd nästa månad, men man får väl prioritera?Jag gjorde de nu iaf..Och jag är så nöjd!





Nu längtar jag efter att min älskling ska komma hem, knappt setts dom senaste dagarna så ska bli gött med en mys kväll tillsammans. <3

Måndag

Idag ska de jobbas, och efter jobbet blir de hemåt.Jessica kommer ut på fika, treligt trevligt..Kul o få besök här ute på landet också =)

Annars händer inte mycket..Vill ha kvällen, med bra på tv&mys..

Nehe nej, idag infann sej ingen inspiration att skriva så....




Nehe

Nej här händer de då inte mkt, lite uttråkad..Jag har iaf städat&tvättat min vita jacka, hängt ut och skakat matter duktig så! Och de är vad som har hänt all day, ska bara städa mej själv också.Åh illa de lät!Menade att jag ska duscha, sen är jag redo för jobbet fast jag börjar inte förrens om sisådär 3 timmar.. Det är långsamt...




Jag har suttit o letet upp massa söta bilder också förresten, finns så många =)

Det är söndag

Jag är uttråkad redan, fast jag ganska nyss har klivit upp..Jag ska iaf rycka upp mej, ta och städa här om en stund.Sen blire jobba, Långserud ska jag till..De gillar jag, de är mysigt där och inte så stressigt..
Kvällen igår då, blev bara sittandes o stirra tjöta lite med Fia på msn annars väldigt boring..Skrev lite till på Alt medicinen, men måste nog vänta tills jag får boken nu så jag kan kolla att allt stämmer :) Bara skriver o skriver ur huvudet och lite från internet, men bra att dubbelkolla så att hjärnan minns rätt..
Är på lite bättre humör idag iaf, känner mej inte så övergiven längre ;) Fast jag ju är de, älsklingen kom inte hem för Mikaela som körde orka inte köra hem han.Får se när vi ses då, lär ju inte komma innan jag börjar jobba..
 Imorn är de en ny vecka igen, fylld med jobb och jag jobbar även nästa helg..O de rejält också, iallafall på fredagen.Då gör jag smedjan 7,30-15,30 och Nytorget 16-14 Men söndagen ledig och de gillar jag!
Ska söka mej sommarjobbet på nytorget nu med, känns löjligt att jag måste söka eftersom jag redan är inne där och jobbar men sånna är reglerna!Fått papper från arbetsförmedlingen att jag måste söka de också, måste&måste?!Jag gör de med glädje så fint att de var de dom skulle ha mej o söka!

Nej nu ska jag sätta igång här tror jag!Ha en trevlig söndag..



RSS 2.0