Äntligen...

 
Torsdag kväll, inväntar Revenge sen blir det sova sova sova, skulle väl behöva lägga mej redan nu egentligen för klockan ringer 03,00. En halvtimme senare ska Emelie hämtas och sen är det ner till Åmål och syrran som gäller sen är vi gång. Härligt ska det bli, jag är laddad! :) Förövrigt känns det sjukt skönt med en 3 ledig helg, det  var inte igår direkt.
 
 

Tisdag

 
Åh ser ni ute? Snö snö massor av snö, hoppas verkligen att det kommit för att stanna. Det blir ljust, fräscht och rent. Och det blir JULKÄNSLOR! Men satan i gatan vad kallt om fötterna det blev, inte bästa converse läget kanske. Tänkt i många år att jag borde skaffa ett par riktiga vinterskor, och jag antar att detta blir ännu ett år där jag tänker att jag borde skaffa mig ett par vinterskor.
 
Jobbat har jag gjort idag mellan 7 och 14, en bra dag har det varit trots busvädret. Efter jobbet stack jag och Wilde och fixade ett par saker, granngården och apoteket fick sig besök. Sen hem, jag snabbstädade och när hjärtat kom hem blev det handling. Wilde är ju bara för go, skulle prompt ha ett stort paket äckel päckel färdiga köttbullar. Han fick det och höll stenhårt i den förpackningen både i affären, bilen och hemma igen. Inte stora krav han inte ;) En ny tandborste fick han förut på apoteket också, valde mellan Bamse och katten Jansson och han valde Jansson. Har aldrig sett han gapa så duktigt och snällt som ikväll när Jansson skulle borsta hans tänder ;)
 
Bara två dagar kvar nu förövrigt, oj så jag ser fram emot fredagen! :)
 
 

Måndag

 
Usch idag har jag varit förskräckligt jättetrött hela dagen, knappt känt mej vaken alls. Frusit som bara den med, ingen god kombo. Glödhet dusch vände på frysandet och så får det bli tidigt i säng ikväll. Gäsp!
 
Gick igenom julsakerna förut för att se vad som ska skrivas på inlöpslistan tills på fredag, det får bli ny julstjärna till hallen iallafall annars har vi nog så vi klarar oss :) Hittar dock inte mina julcupcakes och tjocka tomtar till granen. Vart har jag lagt dom? Eller ja det vet jag ju, på ett sånt där "bra ställe" men vart det bra stället är vet/minns inte jag :/ Hoppas dom dyker upp, la många pengar på dom förra vintern så vill helst inte att dom ska vara borta.
 
Förresten ingen som har vägarna förbi Ikea och har lust att köpa med doftljus åt mig? Vill  absolut ha deras doftljus men vi har inte vägarna dit just nu och ganska ovärt att sätta sig och köra dit bara för 2 förpackningar ljus :)
 
 
 

Lördag

 
Sitter uppkrupen i soffan med Wilde liggandes brevid mig lekandes med sina Cars plåtbilar, som vanligt när vi är "lediga" skulle han upp tidigt. Tänk om han skulle förstå hur gott det är att åtminstone sova till 7-8 tiden?
 
Igår jobbade jag ett monsterpass igen. Trött som få när klockan blev 22,15 o och jag fick gå hem men vi hann ändå med lite fredags mys. Senaste avsnitten av Sons och pizza :) Igår hade jag en timme mellan arbetspassen och på den tiden hann vi få våran julklapp till oss själva. Andra soffor!! :) Syrran skulle göra sig av med sina rätt nya soffor för hon tröttnat och med tanke på hur våra såg ut med bla sprucken sits trots att dom knappt är 3 år så var det absolut dags för nya/andra så vi slog till och köpte dom av henne. Ska städa iordning här sen så ska ni få bild med :)
 
Idag ska det jobbas igen, 16-22,30 som gäller idag och imorn blir det 7-13. Huh längtar tills nästa helg, ledig i 3 dagar har jag tänkt mig. Ullared på fredagen och då kändes det som en bra ide att låta det följas av ledig helg med.
 
Förresten fick jag äntligen koden till mitt presentkort från m3 förut så jag kunde göra en beställning, hade tänkt ta HM men det blev ett till på Skopunkten så nu har jag 200:- där som jag bara fått genom att svara på lite frågor. Hur bra?! :)
 
 
 
 
 
 

Torsdag

 
Idag var ingen rolig dag att vara ledig på, jag har kännt mej alldeles uppstressad &irriterad hela dagen och har verkligen inte orkat slappna av en sekund ens. Trött är jag med för dagen startade tidigare än jag hade hoppats på, ont i ryggen har jag också. Denna jäkla rygg, en ny skulle vara nåt. Har varit ganska lugnt i långa perioder men nu jävlar får jag igen för det. Har även lyckats och få ont över ena knäet? Över också, inte i knät. Skulle behöva en veckas semester eller så, då kanske man skulle orka slappna av lite. (gnällkärring)
 
Har iallafall fått både det ena och andra gjort idag så inget ont som inte har nåt gott med sig eller vad var det dom kloka sa?!
 
Målat runt fönstret uppe i biorummet, putsat fönster invändigt och strykt&bytt gardin. Till julgardin........vet att det är alldeles för tidigt men hur stor ide är det att måla, putsa och sen hänga upp samma gamla dammiga gardin igen? Nä just det. Putsat fönster i sovrummet och bytt gardin där med till en beige knytlängd, den som uppfann knytlängden lär inte haft en två åring hängande i benen när varenda jäkla snöre skulle knytas fast. Men fiiiint blev de iallafall. :) Städat lite uppe, slagit in dom få julklapparna som fanns hemma har jag hunnit med också. Och mellan det har det varit fullt ös med Wilde. Igår städade jag nere men med tanke på hur det ser ut så lär jag få dra igång dammsugaren idag igen.... Härligt! Sand och lera i hela hallen, lilla toan full i kattsand och både vardagsrums och köks goiv ser förskräckliga ut. Hur gör alla som har pedantfina, alltid rena, perfekta hem? Berätta för mig!
 
Nu sover Wilde och jag sitter här och skriver men han borde vakna snart och då får vi åka och hämta ett paket. Strumporna skulle jag tro? Och tanka bilen så jag tar med till Nysäter imorn morgon. Lilla lätta arbetspasset 7-16 där sen raka vägen till stan, hem och vända för att göra ett pass 17,15-22,15 i Norelund. Vilken fredag! Inget fredags mys här inte.
 
Nä nu har jag varit munter så det räcker så bäst att avsluta med nåt upplyftande, 1 vecka kvar till Ullared!!!!!!  En heldag med Syster och Emelie (och säkert en miljon männsikor till visserligen) och massa shopping. Underbart! Även Sandra ska dit den dagen så får väl hoppas att vi springer på varandra där med :)
 
 

Tiiiisdag

 
Och nog den läääääängsta tisdagen på länge? Undrar hur en dag kan kännas så lång, måtte vara vädret eller nåt? Jaja jobbat har jag gjort, sen när vi kom hem vart de lugn och ro en stund innan vi åkte för att handla, hem och bada mini, käkade mat och sen skulle det nattas mini. I duschen med mig själv och nu var det soffläge som gällde. Inväntar Hart of Dixie som helt klart är en av dom bästa serierna som rullar på tv just nu. :)
 
Förresten ni vet Wrapp som jag skrev om för länge sen? Eller så kanske ni vet vad det är ändå, i vilket fall som helst. Vilken bra grej det är! Häromdagen beställde jag en jättefin Disneys bilar bok från CDON, pris? 0:- efter wrapp. Beställde 2 böcker till mig själv förra veckan från Adlibris, pris på dom? 38:- för 2 efter wrapp. Och idag betsällde jag 3 par strumpor från MQ webbshop, pris? 24:- för alla 3 efter wrapp. Detta var bara några exempel, har gjort flera bra fynd med Wrapp både på vanlig affär och nätet. Visst är det lite kul? Jag tycker fler borde ladda ner appen Wrapp eller söka upp det på internet. Bra skit helt enkelt!
 
 
 
 

Måndag

 
Idag har det som vanligt jobbats, skulle jobbat ett kortpass men imorse plingade telefon och jag fick byta upp mig till ett längre pass dessutom på hemmaplan där jag inte varit på 1 vecka. Jobb imorn och onsdag med här i stan, på torsdag får jag vara ledig för dagis har planeringsdag och eftersom jag varken kan lämna tider eller garantera att jag ens ska jobba kan inte jag "kräva" att ha dagis till Wilde då så blir en dag hemma. Undrar just vad vi ska hitta på?
 
Efter jobbet åkte jag och Wilde förbi pappa&Ingela en sväng, dom var i Norge i helgen och jag hade bett dom handla med billiga blöjor. Dock hade dom inte snålat utan hade köpt 4 kartonger Pampers Aktive fit åt oss. Absolut inte det billigaste man kan hitta där men iallafall ett antal hundra billigare än vad 4 kartonger skulle ha kostat här :) Jag är himla glad  pch tacksam för det, nu har vi blöjor så vi klarar oss i ett par månader :)
 
Fick precis ner en ledsen liten kille, vaknade för en stund sen och var jätteledsen. Mamma mamma gråt han och ville absolut inte ligga ner i spjälsängen så fick följa med ner efter ett par försök att trösta-lägga ner i säng igen som inte funka. Mardrömmar kanske? Lite tät i näsan med men det blir man ju inte så ledsen av. Lilla hjärtat <3
 
Movietime :)
 
 
 

Finaste dörrkransen

 
Har ni sett vilken otroligt fin dörrkrans jag fick av en go arbetskamrat förra helgen? Blev så glad, och visst gör den sej fint på dörren?
 
 

Snart är det jul :)

 
Ja nu är det inte långt kvar till jul, självklart finns det en lite önskelista. Min luktar gott detta året den :)
 
Högst upp på listan står helt klart en ny parfym och allra helst vill jag ha J.lo Miami glow. Min absoluta favorit :) Annars luktar Jessica Simpssons Fancy väldigt gott och likaså Maiah Carey pink nånting. Goda duchcremer och lotions från tex I love.. eller Bubbles&Butters. Goa doftljus som Tindra från Ikea. Snygg förvaring till badrummet, dem på bilden kommer från H&M Home. Andra goa grejer som luktar gott gillas. Presentkort är alltid lika välkommet som vanligt. :) MEN viktigast denna julen är ändå Wilde, så han kommer först :)
 
Hans önskelista utgår mest från vad jag vet att han tycker om, det är Bamse, bilar, Disneys bilar, verktyg, Händige Manny, Musse m.m. Kläder är alltid bra att ha, storleken som gäller är 98 eller 98/104. Helst inte större för han växer inte lika mycket som förr. :) Annars är det ju bra med praktiska saker som filmer, bilmatta till hans rum, andra saker till rummet och sängkläder kanske? Fast leksaker funkar alltid det med, upp till var och en de :)
 

Helgen

 
Igår avslutades jobbveckan med ett litet nätt pass 7-22,15. Behöver jag säga att jag var en smula trött i kroppen mot slutet av kvällen? Med 27 mil i bil bara på jobbet och 5 mil extra på det för att ta mej dit&hem var min rygg inte rolig igår kväll heller. Dessutom drogs jag med svag huvudvärk hela dagen igår, i torsdags var det värre då hade jag svårt att se och dundrande huvudvärk hela eftermiddagen/kvällen så svag var ju att föredra iallafall.
 
Idag och hela helgen för den delen är jag ledig, har haft mysmorgon med Wilde i soffan. Jag har kollat på veckans Criminal minds och Wilde på disney junior. Även hunnit med en halvtimmes undersökning på M3 och med det hade jag förtjänat ihop ännu ett presenkort. Vad ska jag välja denna gången tro? Lutar åt HM igen faktiskt :) Valde också att köpa 2 jullotter där man kunde vinna grymma priser, får se om man har nån tur där.
 
Vad ska vi göra idag då? Tror syster skulle styra hitåt och det är alltid trevligt. Förutom tråkiga saker här hemma borde vi få till en tur till lekparken tycker jag, och kanske en promenad? Skulle sitta fint i ryggen det för den är inte bra idag heller. 
 
Hoppas alla får en fin helg iallafall, det ska jag ha :)
 
Mina fina ♥

Onsdag

 
Idag är jag ledig, ofrivilligt ledig tillochmed. Tråkigt och grått väder ute och även en ganska värdelös dag att vara ledig på. Vet inte vad vi ska fördriva dagen med riktigt, ingen bil hemma heller så. Dock kan man ju alltid städa, för detta hemmet har en förmåga att alltid se ut som ett bomdnedslag eller nåt. Och tvätten tar aldrig och då menar jag verkligen aldrig slut hur mycket jag än tvättar.
 
Okej och så mycket hade jag att skriva, står helt still i hjärnan...... Det är iallafall redan onsdag och snart helg, ska föröska vara ledig men då gäller det att jag får timmar så de heter duga på fredag. Satsar på 07-22,30 så får vi se vad det går med de.
 
Äsch nu har ni fått en spännande uppdatering här, jag hade verkligen inget att komma med så kilar vidare nu och hittar nåt att göra istället :)
 
 
 
 
 

Måndag

 
Dags att uppdatera kanske? Inser att tiden inte riktigt räcker till som man vill ibland.
 
Dom senaste dagarna har det mest varit jobb som gällt, varje dag plus att jag även hunnit med 2 delade turer. Lika bra att inte ligga på latsidan och gardera sig med timmar när det finns.
 
I lördags kväll hade jag en minst sagt lite skrämmande kväll på jobbet i Nysäter. Jag och Sara satt ensamma kvar i personalrummet efter att dom andra hade åkt ut när jag hör och ser nån gå förbi snabbt utanför dörren som stod på glänt. Sara föreslog att det var en av dom piggare boendena som gått förbi men jag tyckte jag skulle gå och kolla och där ute finns inte en enda människa. Inte hört de gå i nån dörr  heller så. Iiiii vi bestämde oss för att slänga oss iväg ut men jag skulle bara gå på toa först. Då hör Sara samma sak igen och kollar efter och det finns ingen där den gången heller. Har nog aldrig haft så bråttom ut på jobb nångång kan ja lova. När vi kör ut från Enegården tvär dör bilen till råga på allt, lite regnigt lite dimmigt så det var inte två tuffa tjejer som var tvungna att gå in igen för att hämta en ny bilnyckel. På första stoppet ramlar en listerineflaska ner bakom Sara som hoppar till och brukaren vi var hos då säger Det spökar här, jag har sett konturerna av en man. AHHHH gåshud ändå upp i huvudet.. En annan arbetskamrat försökte med att det nog var vaktmästaren Sten som var där på Enegården, och det vill jag gärna tro på MEN har fortfarande ingen bra förklaring till att han kunde vara så snabb att ingen av oss lyckades se eller höra han mer än det som var eller hur han bara kunde försvinna när jag gick ut för att kolla. Kan även tillägga att jag kommer inte vara tuff mörka kvällar på enegården hädanefter, kommer nog försöka att se till att jag aldrig är ensam där.
 
Igår hade jag  bara en kortdag på jobbet, när jag kom hem gjorde jag pepparkakor med Wilde. En nöjd kille som gjorde massa katter och bilar att mumsa i sig sen. :) Vid 2 tiden åkte vi till Karlstad med Maria och Gullbritt för att hälsa på Stig som ligger på sjukhuset där. Vi fikade och tjatade ett tag innan vi åkte därifrån och mot Ikea för en snabb tur där. Blev köpt en liten diskkorg att hänga i köket och en förpackning doftljus :) Avslutade kvällen med Solsidan och Sons. När klockan var halv 10 var jag så trött så det blev sängen för min del.
 
 Idag står det kvällsjobb på schemat så vi har haft mysmorgon här jag och Wilde. Ska se om vi inte får till en tur till lekparken idag när det ändå är så fint väder. Det skulle nog Wilde uppskatta :) Annars är det som vanligt plocka. städa och tvätta som gäller. Pjuh tråkigt är de!
 
 
 
Wilde sparar pengar
 
Baka baka liten kaka
 
Smart sak, gud så bra att inte behöva ha flaskorna ståendes över hela bänken! Gårdagens bästa köp på Ikea :)
 
 

Tisdag

 
Denna dagen har tillbringats i Arvika för del 2 i utbildningen till arbetsplatsombud, var en intressant dag idag och jag tycker det är kul. Både att göra nånting annat, lära mej nytt och träffa nytt folk.
 
Direkt jag kom hem till Säffle var det hem och vända som gällde och rakt iväg på föräldramöte, vuxenpoäng där. Jisses jag på föräldramöte? Det låter så gammalt.. Så vuxet.. Men himla charmig unge har vi, det visades roligt bildspel där med alla ungarna :)
 
Alldeles för en liten stund sen fick jag ett samtal från Telia om att jag blivit för gammal för mitt abonemang, Så nu är det slut på billigt bra abonemang för finns inget alternativ som ger mej samma låga månadskostnad som nu. Så bara för att man är gammal så ska det bli dyrare också. Förövrigt fick det mej att känna mej extra gammal, jag tycker nog att 25 är en ganska lagom ålder och vill nog gärna tro att jag fortfarande är det. Känns bättre så ;) 
 
Nä nu ska jag slötitta lite på Twilight filmen sen ska det sovas så man är pigg och glad imorn. Förövrigt är detta stillasittande döden för min rygg, jisses hur kan det komma sig att ryggen bråkar som mest när jag sitter som mest stilla?
 
 
  
 

Måndag morgon

 
Blev visst en ledig dag till så nu sitter jag och Wilde och mornar oss här i soffan. Han kollar på tv och jag sitter här :)
 
Igår hade vi en mysig familjedag, jag hade sovmorgon och det är aldrig fel. På förmiddagen åkte vi en tur till lekparken alla 3, en sväng om affären och lite så. Sen hem och grejade, städade, målade lite, ändrade om lite i badrummet och tvättade lite. Haha detta kanske inte ska räknas som mysigt då men, ändå gott att bara vara alla hemma och kunna greja som man vill. Avslutade söndagen med Solsidan och Johan Falk film. :)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får nog för styra upp nåt för synd att "slösa bort" en ledig dag på att inte göra nåt. Resten av denna veckan är antagligen ganska välfylld, det är 2 utbildningsdagar i Arvika på gång igen, föräldramöte på dagis, eventuellt teater med jobbet på onsdag, team möte hos Malin. Helgen satsar jag på att jobba för händer ändå inget kul då. Ja jag ska väl fohoppningsvis jobba torsdag-fredag också. Så jag vet vad jag gör iallafall. :)
 
Wilde och Nova i lördags :)
Mina fina killar <3
 
Förövrigt har min kamera på mobilen blivit gräsligt dålig, utomhus brukade jag få jättefina bilder förr. Fast å andra sidan mår mobilen inte så bra längre så.. Har jag sagt att jag avskyr teknik som inte fungerar som det ska?
 
 

Lördag

 
Har varit vaken alldeles för länge, den som kom på klockomställning lär inte haft morgonpiggt barn iaf. Gäsp, Kl 05 vad det dags att ta morgonen här, tacka vet jag sovrums tv så inte klev vi ur sängen 05 iallafall. :)
 
Ska snart gå upp och göra oss iordning, bara dricka upp kaffet först. Syster kommer hit idag igen och håller vädret sig kanske det blir en tur till lekparken med Emelie och Nova också om dom är friska.
 
Hade en trevlig kväll med syrran igår, köpte pizza från Hejdis och bara satt och tjata hela kvällen. Beställde julklapp till Wilde med. Kan lova att han kommer att bli den lyckligaste ungen i hela stan när han öppnar det paketet. Biltokig som han är. För är det inte Manny som gäller är det bilar och blixten mqueen speciellt. Vad exakt det är får även ni se på jul :)
 
 
Fick följa med lite kläder med ordern också. :)
 
Förresten kollade Wilde på Byggare Bob imorse, jätteglad Wilde pekar på tven -Pappa!! -Nej Wilde det är Byggare Bob. -NEJ pappa!

Det finaste vi har <3

 
Busungen :)
 
Pajas <3
 
 
Fått en bamsebadrock, så mysigt så :)
 
Fredagsmys :)

Fraijdajj

 
En vecka sen sist, veckan har visst försvunnit. Sen sist då? Riktigt lyckad utekväll med fina flickorna i 65a förra lördagen, så jädra kul vi hade. Detta efterföljdes av en söndag som lika gärna kunde ha kvittat. Veckan har fyllts med jobb och ja jag försöker fundera på vad jag gjort mer? Vart trött som en gris av klockomställning, somnat alt velat sova när klockan varit 21 på kvällarna. pjuh. inte bara jag som kännt av det, Wilde har vaknat ännu lite tidigare och varit jämt total jätteövertrött på kvällarna. Härligt! Men förutom att sova och jobba då, nä jag minns nog inte annat än att vi var en sväng hos Ingela och hälsa på i onsdags efter jobb och dagis. Wilde fick så himla fina kläder av henne, bortskämda lilla hjärtat :)
 
Börjar tappa hoppet om min passat, blä för bilar och delar. Fick annan abs enhet till den i veckan men det var fel jävla skitgrej och 1450:- slängt på nåt helt i onödan. Har dock bokat en bes-tid ändå men lär säker avboka den till veckan om jag känner rätt.
 
Har en unge som helt plötsligt blivit så stoooor! Just nu sitter han brevid mej och sjunger med till Quack pack på tven, vade hände där liksom? Förövrigt är han totalt galen i Manny just nu, gråtit förtvivlat efter Manny när han varit övertrött och ledsen, frågat efter Manny så fort han vaknat/ska sova/kommit hem. Det är Manny manny manny. Till hans stor lycka fick jag en Händige manny vertktygslåda av en arbetskamrat. Ungen satt nog 20 minuter och bara stirrade på den när han fick den, sen har det dansats, spelats och grejats med denna sjungade verktygslåda :) Så himla snällt att han fick den :)
 
Har avslutat denna arbetsveckan med en sån där dag på jobbet som bara är så bra, bra sällskap, bra dag och då trivs jag riktigt fint med det jag gör. Fått en hel massa uppskattning "ute i stugorna" och det är bannemej inte fel ibland. Idag känner jag mej nöjd med mej själv :)
 
Förövrigt har vi fredagsmys, jag sitter här och skriver medans Wilde äter pimpim och popcorn. Är det helg så är det! Ensamma hemma är i för hjärtat är ute med jobbet. Inväntar syster/moster så ska vi bara vara ikväll, pizza tror jag det får bli och en stor påse lösgodis har jag laddat upp med. Tänkte dock göra ett litet röj uppe först, både min garderob och inredning ska få sig en omgång för här ska göras om. Säljas och köpas nytt. Hej hå! :)
 
Muntert detta blev då, precis som jag känner mej just nu.
 
Så här ser den ut Wildes sittvagn, en Brio sitty är de. :)
 
Bäste verktygslådan :)
 
Fina kläderna, skjorta med gitarrer och mjukisbyxor som ser ut som jeans. :)
 

RSS 2.0