Dagens pyssel

Dagens inköp på hobbykällaren:


Resultatet:



(skulle ha stått Välkommen men platsbrist resulterade i Välkomna istället)


Jaha helg ja..

Ja nu var det helgen, idag är en såndär totalt ovärd dag. Ensamma hemma och inte ett skit att göra. Har iallafall varit ute på dagens promenad, gick till Ica och köpte hårfärg och sen blev det en sväng förbi Hobbykällaren och fick mej lite pyssel. Tänkte göra en Välkommen skylt till ytterdörren. Uhhh vad mycket kul dom har där, spanade in ett Cupcakes pyssel-set till jul bla. Vill ha! Och på tal om Cupcakes hade dom helt underbara cupcakes jul grejer på Mansion. Blir ju alldeles till mej.. Men det är lite väl tidigt med julsaker tycker jag nog.


Igår hade vi Ulla här på kaffe, och Wilde fick så så gulliga presenter. En stor lastbil och en Musse Pigg pyjamas :) Och sen på eftermiddagen var vi i Karlstad och handlade, puh var inte ett dugg kul igår. Men det var desto bättre att komma hem sen och somna på soffan till Idol och vakna när maten serverades.



Napparna jag vann =)


Glad Wilde som inviger nya pyjamasen, dessvärre blev det inte hel Wilde men bilden var så härlig att det inte var tänkbart att inte spara den.





Lite komiskt...

Hej Sandra.

 Vi har tyvärr ingen representant i dina trakter så jag kan ej hjälpa dig, Beklagar detta. Hoppas det löser sig för er.

Vi söker alltid efter duktiga tjejer/kvinnor som tycker att detta skulle vara ett roligt extraknäck. Så om Du skulle vara intresserad så hör gärna av er för då har vi ju en representant till er nästa gång.


Detta mejlet fick jag till svar när jag försökte boka ett homeparty, lite komiskt? För att kunna fixa en kul tjejkväll ska jag tydligen vara tvungen att ta jobbet själv. Precis vad jag hade tänkt mej eller? Haha.. Nej det var väl inte riktigt min plan.. Jaja jag söker vidare och fortsätter hoppas på att kunna fixa till nåt bra =)


Torsdag

Idag blev en aktiv dag och en shopping dag. Härligt, det gillar jag. :) Började dagen med promenad till station där jag mötte både Emelie och Sandra. Gick hem och förberedde för TW demon och fika, kom inte så många som tänkt men jag är ändå nöjd. Efter detta blev det ut och gå igen, mot stan och shopping. Skor var det och där stod jag och skulle köpa mina efterlängtade skor. Fick dom i rätt storlek och tittar på dom, två helt olika skor? Eller ja samma skor fast helt olika till utseende. Jaha? Stort fabriksfel på dom och inga fler i min storlek så istället blev det ett par Puma med lite foder i. Blir nog bra det med men tråkigt när jag längtat efter dom andra.

Vidare mot Lindex som passande nog hade fina rabatter dagen i ära, 100:- i rabatt när man handlade för 400 och 200 om man handlade för 800:-. Topp! Blev ett par underbara baggyjeans till mej, passade perfekt och jag älskar dom. Och till skrutten blev det såklart en hel hög med kläder, nån som är förvånad? ;) Dessutom fick jag och Emelie en varsin Up&go box. Vet inte varför vi fick dom men jag tackar inte nej. Gratis är alltid roligt!


 Nej nu ska jag fixa lite mat, fetaost&kassler sallad och potatisgratäng står på menyn.  






Haha IGEN!

Gött nöjd, såg precis på facebook att jag vunnit en tävling till, denna gången var det Halloween nappar från MAM. Kan vi inte enas om att jag är väldigt duktig på att vinna tävlingar?? Namnnappar, Libero * 2, och nu MAM nappar. Bah bara den där milljonen man skulle vinna med, eller nåt till mej själv nån gång men va fan. Nöjd är jag ändå! :) 

Baba babaaabba

Onsdag idag och det är en såndär mucho effektiv dag, babykul, hem, soptippen, Åmål, hem igen, grejat.. Ja sådär ja. Och nu sitter jag och spånar på en tjejkväll, tror nog jag ska få ihop en. Med nåt hemparty samtidigt är planen så, ja jag ska nog få ihop nåt. Känner att det behövs, att jag behöver det! :)

Igår var jag med Malin i Karlstad och jävlar vad jag känner mej bra! Riktig självförtoendeboost kan jag lova. På min första egna demo som jag hade sålde jag såpass att jag förtjänade extra gåvor, jag har uppnåt försäljnings målet för min väska, och efter imorn är det inga mer "krav". Jag har varit med om att uppnått mål och varit en liten del av helt grym försäljning. Nästa mål är en gratis resa till Monte Carlo, skulle vara en upplevelse det och målet känns faktiskt inte omöjligt. Andra kul mål att uppnå också och jag känner med taggad.

Längtar en smula till morgondagen, min hemmademo med goa tjejer. Ska bjuda på hemmagjord ost, kex och frukt. Shopping med Emelie efteråt och ja det blir en bra dag. Och efter torsdag är det fredag och på fredag åker jag och mina hjärtan till karlstad och handlar.


Måndag

Igår var en riktigt trög och tråkig dag, blöh! Bara hemma och gjorde inte nåt vettigt. Idag var det nya tag och veckan startade som alltid med Hörnans babycafe, Emelie och Nova kom ner och var med också, det gillas! :) Efter cafet tog vi en vända på stan och jag blev helt kär i en ny serie som säljs på Bergers. Pumkin heter den och består av helt underbara Ugglor. Vi var runt lite överallt och jag har hittat så mycket fint, får se om man kan köpa sig nåt av det på torsdag när jag och Emelie ska ta ännu en tur på stan. Skor till mej får vara prio 1 och sen får vi se vad mer det blir. :) På väg hem sen hämtades ett välfyllt HM paket med saker till både mej och skrutten. Älska shopping, heja!


Massor av mössor, vantar, raggisar och tjocka strumpor


Finaste dressen, köpte dock i strl 86 eftersom ungen har så mycket kläder nu men jag var TVUNGEN att ha den igen ;)



Till moi, en långärmad marinblå topp dessvärre stickig och jävlig så den blev inte långvarig i min ägo. Och en svart top som var jämt hur fin som helst och jag är nöjd. Nagellack också, kan man aldrig få för många av.


En uggla till mej


Kolla in mössan! Och grisongen. :)


Hämtade hans haklapp på hörnan idag med, nöjd med den :) Kul med "hemmagjort".

Imorn är det tisdag, ja som om nån inte visste det. Det blir iaf till att greja med lite allt möjligt imorn, promenad med Ingela, Sandra skulle komma en sväng och TW i Karlstad på kvällen.


Väldigt mycket Wilde



Skrutten myser med Tina och busar med pappa.



Vi shoppade på Kappahl igår


och vinsten jag vann landade i brevlådan :)


En sån här får man om man handlar semper barnmat på Coop, jag rekomenderar! :)




Vi shoppade lite blandat på lindex igår med.


Skrutten klädd till kalas, Ingela fyllde år igår.


Och idag har det varit loppis, förutom att sälja mycket köpte jag dom här två godingarna.

Blivit mycket nytt till Wilde dom senaste två dagarna och det är tack vare allt säljande det, gilla gilla gilla! Och till veckan köper jag mej mina nya skor. Loveli! Och snart är vi av med all "skit" som bara legat och tagit plats. Det är också rätt loveli. :)
Nu ska jag stoppa liten i badet och senare blir det nachosmys och Irene Huss senaste film. Lite godis hade suttit fint med, men det godiset är kvar på affären det eftersom jag inget köpt.  



Fart, fläkt och lite kaos

Idag har det gått i ett, i förmiddags skulle jag möta en tjej från köp och säljsidan och jag tog morgon promenaden och gick iväg i god tid för skuille ända handla och lite så. När jag kom ner till Domus får jag ett sms om att hon skulle bli en halvtimme sen. Jaja handlade det jag skulle och hem igen då, plockade och "packade" bilen och tillbaka till Netto och mötte tjejen. Ner till Åmål, lämna av ännu en grej från Köp och sälj sidan. Var till mormor, lämnade TW grejer, handlade på Eurocash, och träffade mamma en snabbis. Pjuh!

Lite smått kaos på Eurocash när vid stog i kassan, jag stog med Wilde i vagnen alldels vid korgarna på väg till kassan och gubben som stod framför skulle väl lite smidigt (??) slänga iväg sin korg istället för att be om hjälp eller sträcka lite på sig, så över huvudet på Wilde kommer en korg flygandes och landar med ett PANG brevid honom och det blev panik. Han blev så rädd så han bara skrek rätt ut, och sen var det panik gråt för varje litet läte eller minsta försök från mej att sätta ner han i 2 sek. Tur att mormor var med, annars hade jag antagligen fått lämna matvarorna och gå ut för så rädd var han. Stackare!

Jaja vi överlevde den turen med. Hem till Säffle igen och lämna av ännu en grej, fasiken vad gott att bli av med massa saker. Och sedelbunten växer ;) Och ännu mer ska den växa senare idag.

När vi väl var hemma på gården igen var det dags för skräckupplevelse nr 2 för mitt lilla hjärta. Han hade somnat bak i bilen och medans jag plockade sakerna som skulle med ur bilen hör jag hur han kippar efter luft. Han verkar ha "tappat" andan av nån anledning och detta ledde ju till panik igen från hans sida. Och innan jag fick ut han ur bilen och kunde trösta, ja lilla hjärtat mitt. Nu får vi hoppas han slipper fler skräck upplevelser idag.

Nu ska jag avsluta denna novellen och ta tag i att plocka lite här, mormor skickade med en loppis påse så ska se vad den innehåller för nåt kul att sälja och så ska jag fixa med lite annat plock. Lite TW, skruttunge som ska sova och så.




Tidigt

Idag var det till att gå upp tidigt, Wilde välling vägrade så vi gick upp samtidigt hela familjen idag. Nu är vi redo att ta tag i dagen, hmmpf ja bara några timmar för tidigt eftersom vi annars går upp denna tiden. Trotsar regnvädret och tar promenaden idag iaf, annars blir det alldels för långsamt innan klockan 10. Efter babykul blir det fika med syster också, det var inte igår vi sågs så det blir trevligt de :)

Förresten har vi börjat lära Wilde sova i spjälsängen nu, bortskämd liten skrutt som sover mellan oss annars. Mysigt.enkelt&tryggt men dags att avänja nu, går hur bra som helst kan jag säga. Tar lite längre tid innan han somnar och lite mer orolig sömn men han sover där fram tills morgonen. Tidigare sov han ju jätte oroligt och vaknade innan 01 i spjälsängen men nu som sagt går det hur bra som helst. Igår körde han förresten skönaste sovstilen någonsin, låg åt "fel håll" i sängen med fötterna ut genom spjälerna och på nattygsbordet. Så jädra söt!


 

Tråk dag

Grått, tråkigt och inte mycket att göra. Vill ha fint höst och promenad väder. Jaja vi får väl stå ut med en tråk dag antar jag, imorn är det full fart hela dagen igen så.

Igår påbörjades projekt kartongerna i källaren, tänk om jag hade varit lite stor och tuff då hade jag kunnat fortsätta nu när jag inte har nåt att göra. Men spindelskräcken överväger för vem ska rädda mej när jag är ensam hemma om det kommer med en sån jävel upp? Nä får bli kvällens..

Imorn är det dags för babykul igen, hoppas på nåt kul pyssel =) Och på kvällen imorn har jag min första egna demo, huja! Både nervös och taggad, har suttit och skrivit lite på min presentation och hoppas på att sälja av bara tusan! :)


Wilde gör sitt bästa för att jag ska ha nåt att göra, plocka plocka.


Måndag

Idag har vi varit på babycafe, så himla mysigt där! Gjorde egna haklappar, eller ja vi målade på dom iaf. Wildes blev en ganska enkel variant med "Wildes haklapp" i en massa glada färger. Älskar pyssel, nästan så man skulle styra stegen mot Panduro nån dag? :) På tal om pyssel fanns det jättefina väggdekorer för 39:- på Netto idag och jag funderar på att köpa för att sätta i stora ramar och ha som tavlor när Wildes rum är klart? :) Ett av motiven var ugglor, och ja ugglor är ju bara så fint!  


Skrutten sover så gott här brevid mej i vagnen och jag ska ta och hänga lite tvätt och sådär nu så avslutar här.



Mina fina ♥-an, det bästa som finns!


Det lönar sig att tävla

Wihoo än en gång har jag vunnnit en tävling. Denna gången vann jag Libero igen, blöjcheckar till ett värde av 200:- och vann gjorde jag hos Carola Wetterholm från Familjen Annorlunda. :) Gött nöjd, det är kul att vinna.


Söndag

Igår blev det myskväll med pizza, lösgodis och den 5e Fast and furios filmen. Jag tyckte den var bra, inte som första men ändå bra. Nu väntar jag på den 6e, för det måste komma en. :) Idag har det varit rätt lugnt, tvättar och grejar lite nu och plockat ihop lite mera som jag kan sälja på Köp&Sälj sidan. Tummen upp för den säger jag! Nån dag under veckan ska vi ta tag i källaren med, pjuh längtar inte men lika bra att ta tag i det! Varför ska vi ha 100 kartonger med grejer ståendes och inte användas när man lika gärna kan sälja....och köpa nytt... haha

På tal om nytt så var vi en snabbis hos pappa förut, han har varit i stugan i finland och hade handlat lite åt oss. Den traditionsenliga tobleronen till mej (pappa köper alltid en toblerone till mej varje gång han åker färja), fick även en förpackning Avec-franska pastiller. Barndomsminne, pappa godis deluxe är det. Wilde fick nya nappar, närmare bestämt 3 förpackningar med MAM´s Marimekko nappar. Hmm, känner mej lite kluven ang blommorna. Men dom är galet söta.  


Nej nu måste jag avsluta, ska springa ut och möta en som köpt på köp&sälj sidan :)



Lördag

Helg helg, en väldigt lugn sådan. Hur gött som helst för har varit nåt varenda helg det senaste, inte negativt såklart för det har varit roliga saker men det var skönt att vara helt planfri. Började dagen med ungefär 2 timmars promenad i höstsolen. Gå gå gå, 4 dagar denna veckan har jag gått låååånga promenader. Underbart men tänk om man bara hade ett par riktigt bra skor med? Har span på ett par på team sportia men fy det svir i plånboken de speciellt när jag har köpt två kameror inom 2 veckor med. Trisslott var det, eller sluta han.......... Nä jag tänker inte ens skriva det. ;) Äh jag kanske rent av blir snorrik på loppisen på lördag? Isf köper jag dom nästa måndag. :)

Imorn är ännu en såndär inte så många planer dag, enda jag måste göra imorn är att åka till Malin och lära mej hur jag beställer ut TW grejerna. Har tänkt att vi ska fixa och greja mer här hemma också, få upp hyllorna i sovrummt. Kanske taklamporna också? Idag har jag plockat och fixat i lila rummet så snart kan vi påbörja Wildes rum. Har jag förresten ens visat upp hallen sen den blev klar? Tror inte det, får bli morgondagens blogg det.


Buspöjken


Njuter av den nya kameran


Liiite skillnad det på kvalite och jag är så glad att jag köpte en annan, ikväll åker kamera nr 1 ut på tradera så hoppas vi jag får bra för den ;)


Tävlar lite till

Jag är med och tävlar om två valfria motivnappar från namnnappen inne hos Sabina. Var med och tävla här du med!"



Nu ska det vinnas nappar, eller ja jag hoppas iaf på att vinna lite nya napper. Hur söta var inte piratnapparna? :)


Tävlar

"jag är med och tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se hos Emelie- mamma till Elliott och Leila- tävla här du också!


Torsdag

Dagarna bara springer iväg, hej och hå. Fullt upp hela tiden minsann. Kan åminstone säga att jag njuter av att vara hemma igen, ska verkligen se till att vara på varje dag för detta kommer aldrig tillbaka igen. ♥

I tisdags hade vi en underbar hemma dag, rota och greja med allt och inget. Och sov 2 timmar mitt på dagen, gott det :) Igår var det babykul, målade på stenar, sjöng och prata. Sen var det promenad över hela stan och lite till innan det bar av hem igen, fortsatte i samma anda som på tisdagen, greja och sova mitt på dagen. Hämta pellets på kvällen, gjorde mat och sen var det kex&ost till Greys. Onsdag är det nya fredag.

Idag ska jag ha min första Tupperware demo med hjälp av Malin, jag är lite nervös. Ännu mera nervös för min helt egna jag ska hålla nästa veckan, men det kommer gå bra. Jag är som sagt taggad även om jag har haft svårt att komma igång. Annars idag blir det nog lugnt, om inte Sandra kommer ner för då ska vi fika och umgås med henne :) Måste städa tills ikväll med men det går fort bara jag tar tag i det.

Förresten beställde jag en ny kamera igår, så jävla onödigt men jag verkligen hatar den nya. Trots många försök gick det verkligen inte att ta så fina bilder som min förra gjorde. Så nu är en sån på väg hem till mej, denna gången i svart och det känns bra att veta att en bra kamera är på väg eftersom jag använder kameran hela tiden, och varje dag. Fast det stör mej att den andra inte ens är betald än men men förhoppningsvis får jag nästan vad jag gav för den om jag säljer den på tradera, borde inte vara omöjligt för har inte ens tagit bort plasten på skärmen.  


Wilde 9 månader

Stora killen som just nu åker runt runt i en ring på golvet och säger pappappappappap, herregud vart tar tiden vägen? Dom här månaderna har gått så himla fort och det händer så mycket hela tiden. Änsålänge är det ganska lugnt här hemma, inte nåt större intresse för att varken krypa, stå eller gå vilket alla hans jämnåriga gör men istället så "pratar" han och är mer framåt åt det hållet. Så fort vi är nånstans och det är tex en person som pratar ja då ni drar Wilde igång. Ordförande Wilde fick han heta första dagen på babykul. Vad han säger det vet nog ingen men han har väldigt mycket att berätta,  högljutt så ingen risk att bli missad.  Säger även mamma och pappa, men inte mamma till mamma eller pappa till pappa än men han säger orden liksom. Pappa för 2 veckor sen och mamma häromdagen. :)) Tar sig fram gör han annars glidande längs golvet eller i gåstolen.

Tycker att allting fungerar så bra och han är så lätt, enda lilla önskemålet skulle väl vara att han sov liiite mer på dagarna för hej vilken suris han blir framåt läggdags när han inte har sovit under dagen. Men vi ska göra ett försök att få till en sovrutin här hemma på dagarna och är vi ute somnar han oftast i vagnen efter en stund så. Men nattetid sovs det iallafall mellan 19 och 7-8 tiden, underbart!

Underbara älskade lilla/stora kille <3






Tävlar

”Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 250 kronor från Kiddoz


Lördag men känns som söndag

Idag har det varit barnloppis på schemat, hmmpf ja jag är då inte lika nöjd som jag var efter förra helgen men hittade nåt iallafall. Det blev en pepitarutig tröja med Blixten mcqueen (en storlek för stor men då har han att växa i) och en helt ny nappflaska med pirat tryck. Råkade även ramla förbi Kappahl på vägen hem och där blev det ännu lite mera shoppat, en body med stjärnor och ränder och dom där snyggaste jeansen som han redan har men som börjar bli små. Nöjd nöjdare nöjdast, men nu borde det vara köpstopp med stora bokstäver men... Ja MEN..JA MEN.. Nä det går inte, har fortfarande åtminstone 5 stycken jag bara måste ha plagg kvar att införskaffa innan jag är nöjd. Huh galet kul att shoppa iallafall. Man skulle varit miljonär också, får nog shoppa en trisslott och jobba på det ;)

Nu ska jag dyka in i min bok igen, är inne i en bok period nu känner jag och jag vill bara läsa och läsa. Har tre nya Maria Wern nu som kom hem i brevlådan i torsdags, eller hade då en redan är utläst, och nr 2 hade jag redan och har redan läst (men läser igen nu eftersom jag ändå köpt den)..

Imorn jobbar jag mitt sista pass innan efterlängtad ledighet. Lilla passet 7-22 som gäller och jag hoppas att dagen blir bättre än den som var i fredags. Det var då ingen rolig dag alls, av flera anledningar..



Go skrutt unge, men visst är inte bilderna inte lika bra som mina brukar vara? Får inte till nån bra inställning på kameran..  



Torsdag

Redan torsdag, veckan har minst sagt sprungit iväg. Så sen sist då? I tisdags hade vi mammagrupps träff på förmiddagen och det var precis lika trevligt som alltid annars. På tisdag kväll sen var jag med Malin på TW träff i Karlstad, känner mej riktigt taggad på det här minsann men ska bara få till dom där första demosarna med så jag är igång sen. :)
Igår var vi på babykul som varje onsdag, sjöng, målade konstnärliga grötfat och drack kaffe. :) När vi kom hem sen hade den nya kameran kommit, och som varje gång jag fått en ny kamera gillar jag den inte och så älskar jag den gamla trasiga kameran. Men bara jag kommer på alla finesser kommer jag att tycka om denna såklart. Lyxigt kvällsmys igår med hemmagjord mjukost, kex och världens bästa Greys anatomy.

Nu ska jag fixa lite frukost, köra igång diskmaskinen&tvättmaskin och sen ska denna dagen fyllas med tråkigheter som soptippskörning. Men men får passa på när vi är lediga. Jag är ledig på timmar eftersom jag hade såpass till godo nu. Dock har väl inte det accepterats att jag sagt ifrån redan i måndags att jag skulle vara ledig men men. På måndag är jag iallafall på riktigt jätteledig och det ser jag fram emot!! Bara ungefär 22 timmar av jobb kvar tills dess...

Världens goaste ungar i tisdag, (passade på att buzza Sötpotatis&Nötkött med dom, eller ja med deras mammor men barnen som fick vara med på bilden)

Måndags nytt

Om jag bara fick önska en liten ynka sak, ja då jävlar skulle jag vara MILJONÄR! Eller åtminstone en liten smula rik.. Ja vinna på triss skulle vara helt okej det med. Och med det skulle barnet ha alla kläder jag blir så galet kär i, jag skulle ha mej en massa nya skor, Laila Bagges nya parfym, ny vagn, och mycket mycket mer. Men jag får drömma vidare ett tag till, jag ska iallafall alldeles om en liten stund beställa mej en ny kamera och det är inte fy skam, har insett att det inte går att vara utan. Har hittat en som verkar uppfylla mina krav, dock ett för mej helt okänt märke men resonerar som så att håller den inte ett år finns det garanti och håller den ett år + några månader ja då är den likvärdig med en samsung så va fan. 

Har förövrigt haft en mysig dag idag, babycafe och ett par timmar på stan med Emelie&Nova. Sen var det lite kalas för älsklingen igen och jag hade gjort en tårta med grädde, kiwihjärtan och banan och som innehåll vispad grädde med sura hallon och choklad pudding. 


 

Smartson testpilot

Har ju helt glömt att berätta att jag har blivit uttagen av Smartson testpilot att testa frukost från Arla. Vill minnas att jag kryssade i helg frukosten? Kul att testa ska det bli iallafall, var mest på skoj jag fyllde i deras ansökan trodde inte jag skulle bli vald. Även ansökt om att bli Smartson testpilot på Acta gracos senaste bilbarnstol också, kan hoppas på att bli utvald till det med?


Helgen

Igår var det full fart heeela dagen, strax efter 10 drog jag, Jessica och barnen till Långserud för lite shopping. Mycket kul blev det minsann, en hel del folk och trevligt att bara vara där också för fanns hela tiden nån att prata med :) Vad handlade jag då? En helt ny  "stol-på-bord", perfekt att ha med när vi är borta hemifrån så Wilde har nåt att sitta i =) En dress i grått och vitt med Musse pigg, en kakhi grön och vit randig dress Alfons, en blå munkjacka med Puh&Tiger och en vit vanlig tröja. Och bäst av allt var väl skorna, Wilde är numera stolt ägare till ett par svarta converse. Allt detta för 250:- och tjaaa ska jag vara nöjd med det eller? Och till helgen väntar ännu en loppis. Barnloppis är hur kul som helst!

Hem efter det och vättade och grejade. Åkte och mötte en som hade köpt av mej på facebook sälj sidan. Hem igen och tog det (BIG MISTAKE) lugnt en stund och sen var det fullt ös ett tag för klockan var mer än jag trodde. Så till slut stog jag och skärde grönsaker och förberedde inför förfesten, kokade kaffe och vispade grädde för kalas, lagade mat till oss, lagade mat till Wilde PÅ SAMMA GÅNG! Pappa och Ingela kom för att gratulera älsklingen och vi fikade och hade trevlig sen var det dags att göra sej irodning för kvällen och den blandade vikariefesten.

Vid halv 7 landade Emma här. Andra Emma och Sara kom så småningom och sist kom Angelica och Inger. Satt här och tjata och tjaa tjata? Strax före halv 11 bar det av mot stan, jag och Emma mot tuppen och resten på ytterligare en förfest. På tuppen blev det drink, vitlöksbröd och cider. Ytterligare en tjej från föräldragruppen dök upp så vi blev sittande ute och tjata. En ganska lugn kväll, trevligt och bara skönt och komma ut lite.   

Och idag är det ingen vanlig dag för det är hjärtats födelsedag, vi började dagen med paketöppning och mys. Han fick presentkort på biltema, 6st Elvis muggar, 2 Elvis skedar och 2 Elvis ljustakar av mej och Wilde. Det är verkligen så jävla tråkigt att inte ha nån kamera. Fest igår och inga bilder, födelsedag och inga bilder, shoppingen och inga bilder. Visst kan väl ta med mobilen men blir inte alls bra bilder, igår kväll gick det inte och ta alls för blev bara mörkt trots att lampan var på. Ny kamera tack...


<3


RSS 2.0