Lördag men känns som söndag

Idag har det varit barnloppis på schemat, hmmpf ja jag är då inte lika nöjd som jag var efter förra helgen men hittade nåt iallafall. Det blev en pepitarutig tröja med Blixten mcqueen (en storlek för stor men då har han att växa i) och en helt ny nappflaska med pirat tryck. Råkade även ramla förbi Kappahl på vägen hem och där blev det ännu lite mera shoppat, en body med stjärnor och ränder och dom där snyggaste jeansen som han redan har men som börjar bli små. Nöjd nöjdare nöjdast, men nu borde det vara köpstopp med stora bokstäver men... Ja MEN..JA MEN.. Nä det går inte, har fortfarande åtminstone 5 stycken jag bara måste ha plagg kvar att införskaffa innan jag är nöjd. Huh galet kul att shoppa iallafall. Man skulle varit miljonär också, får nog shoppa en trisslott och jobba på det ;)

Nu ska jag dyka in i min bok igen, är inne i en bok period nu känner jag och jag vill bara läsa och läsa. Har tre nya Maria Wern nu som kom hem i brevlådan i torsdags, eller hade då en redan är utläst, och nr 2 hade jag redan och har redan läst (men läser igen nu eftersom jag ändå köpt den)..

Imorn jobbar jag mitt sista pass innan efterlängtad ledighet. Lilla passet 7-22 som gäller och jag hoppas att dagen blir bättre än den som var i fredags. Det var då ingen rolig dag alls, av flera anledningar..



Go skrutt unge, men visst är inte bilderna inte lika bra som mina brukar vara? Får inte till nån bra inställning på kameran..  



Kommentera
Postat av: QUI - annorlunda namn men minst lika mänsklig som övriga

gulleplutt :D

2011-10-18 @ 22:41:40
URL: http://ngo.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0