Onsdag


Dagarna bara försvinner, är jag ensam om känslan att dagarna går fortare nu när det är ljust? Kanske för att man får lust att göra mer förvisso och då går det fortare av att man grejar och gör saker. Onsdag var det redan, jobbat 3 dagar nu. I måndags fick det bli storhandling efter jobbet. Igår var det avslutning på simskolan. Väldigt nöjd kille som fått diplom och baddaren. Skönt med uppehåll tycker jag, och hoppas på bättre tid/dag till hösten. Idag har vi hämtat kärran hos pappa&ingela, hämtat en liten extra frys. Det behövs verkligen, äntligen kan man handla lite extra igen det har vi inte kunnat sen frysboxen gick sönder i vintras. Sen packades kärran med skräp och soffan uppifrån för imorn bär det av till tippen och sen till ikea med min syster och wilde för och köpa sängen&byrån till wilde så vi kan byta rum åt han. Ska bli helt otroligt skönt att få lite ordning!  Återkommer säkert med rapport imorn 😃 


Min sista glossybox


Längesen sist jag skrev om mina glossybox, idag fick jag min sista. Förra månaden löste jag in mina glossydots och fick boxen gratis. Den boxen va sådär precis som dom sista varit, ingen wow upplevelse men de mesta som inte varit nåt för mej har varit säljbart och lönsamt ändå. Men efter jag hade växlat in mina dots var det dags att säga upp kände jag så det har jag gjort nu. Kommer saknar lyxen och förväntan men helt ärligt är det bättre att testa en ny produkt som jag väljer själv varje månad istället för att köpa glossybox för 139:-/månad. Eller kanske ta en lykobox nån gång ibland när jag beställer mina färgbomber eller så då dom är både billigare och oftast mer användbara.  I vilket fall som helst var jag väldigt nöjd med min sista box. Superglittrigt och snyggt nagellack, lös ögonskugga i snygg färg, bra att ha i håret grej (dock överflödig fått alldeles för många såna på sistone i glossy så hinner inte använda alla) ansiktsmask och till sist en lipgloss penna. Pennan var inget för mej så den fick de bli glossybox köp och sälj på! 


Söndag


Snart var ännu en ledig helg slut, dom går alltid alldeles för fort. Laddade upp inför helgen med att ha en riktigt hemsk dag med ont från jag vakna tills jag skulle sova. Hade mest lust att bara sätta mej ner och gråta men istället får man försöka hålla humöret uppe, hann tänka på 1 och 5 gånger varför jag inte sa ja till att bli sjukskriven?!  Fler såna dagar så är det nog att överväga faktiskt... 

Var lite bättre i lördags, ont men inte alls på det sättet. Skönt! Var på barnloppa med Sandra, vi är nog snart proffs på det där med loppor för tror vi vart tillsammans på varenda en i år :) Alltså denna var så helt otroligt bra!! Så stort ,ordning och reda och väldigt mycket bra fynd. Märkes grejer för 0 och ingenting. Köpte converse, polarn och pyret, newbie m.m. Hur nöjd som helst! 

Dyrast igår var converse för 40:- & 50:- annars priser som 5-10:-. Newbie för 15-20:- osv. 👍👍👍


Sen var det dags för 50 års kalas för Leif som har fyllt år. Satt ute och grillade sen fick de bli att gå in för blev alldeles för kallt. Trevligt med kalas! Wilde åkte med hem till Ewa efter för att sova där. 
Redo för kalaset!  Min fina fina lilla familj ♥

Sovmorgon imorse då hade jag tänkt när wilde sov borta och de hade ja sett fram emot.. Nämen tror ni inte jag vakna strax innan 7 av att bebisen slog volter och jag hade ont dessutom. Typiskt! Men ja behövde ju inte gå upp iallafall förrens jag blev hungrig. ;) Syrran kom hit strax efter 10 så drog vi på bakluckeloppis på ridhuset. Fyndade en del av Mickan och en grej av en annan tjej men annars var de väl inte så mycket att ha där. Men bland annat ett så snyggt skal till min telefon med en sugar skull på för bara 10:- av mickan. Som hittat de! Men efter idag är min loppepengar så slut dom bara kan bli. Lägger undan allt från köp och sälj och använder de till just sånt här, loppor och även ullared brukar de få åka med till. Skitbra! Wildes urväxta kläder, kläder jag tröttnat på och andra saker som inte används och på detta viset blir det ju bästa användning för de 😃 Den kassan har betalt alla loppegrejer hela våren nu. 

Efter loppan åkte vi iallafall och hämta wilde, tog en fika och ett varv på 45an. Hem och sen iväg till Lidl så syrran fick handla innan hon skulle hem igen. Efter de har vi härjat med allt och inget här hemma, städat inne, tvättat, plockat och grejat ute. Städat och tvättat både uteplats och altan. Nu återstår bara att inreda altan men va ingen ide idag eftersom alla möblerna va blöta och nytvättade. Nu är jag iallafal helt mör i kroppen och tänker bara sitta i soffan resten av kvällen. Har iallafall inte haft nåt mer ont sen imorse. Känns bra! :) 
Och dessutom verkar omeprazolen läkaren skrev ut hjälpa denna gången. Ingen halsbränna på natten på 2 nätter nu och knappt nåt under dagen. Synd ja inte visste va bra de skulle hjälpa innan jag gjorde stororder på apotea igen 😝 Men fortsätter det vara så här bra då lär ja inte behöva köpa nåt mer alls innan augusti iallafall så får väl se de som en investering. 

Nej de var väl min helg detta, imorn är det jobbdags igen. 


Skötväskan....


I veckan fick jag äntligen hämta paketet med den nya skötväskan.. Gissa besvikelsen när jag öppnar paketet och får fram en väska som absolut inte är den jag beställt? Försökt få tag på lekmers kundtjänst i flera dagar nu men får inget svar, verkar som man ska göra en ny order innan och ange det nya ordernummret på returen men känns sådär med tanke på priset och vill gärna få dubbelkolla hur jag ska göra bytet rätt så jag inte åker på att betala dubbelt eller nåt men deras utlovade svar inom 48 timmar är utgånget redan igår eftermiddag så nu åker väskan tillbaka imorn och så bara hoppas räkningen inte hittar hit heller när inte rätt väska gjorde det och att jag slipper betala frakten tillbaka. 

Så långt från den fina zebra väskan man kan komma känner jag.... 

Torsdag


Varit ledig idag. Började dagen med läkarebesöket, där gick det bra känner jag. Onda sammandragningar inget farligt men nog så jobbigt. Ville jag så skulle jag blivit sjukskriven med en gång eftersom jag har det jobb jag har men kände mej inte redo för det. Har ja klarat mej än så kände ja att det funkar ett tag till nu när jag  vet att det inte är farligt eller skadar. Men blir det för jobbigt eller förvärras så var det bara att höra av sig. Ett recept på omeprazol mot halsbrännan med hem också. Wilde var hos pappa&ingela medans jag va där. När vi kom hem fick ja ett ryck och började röja uppe i de rum som ska bli wildes nya. Slängt massa dret , rensat, städat,  skänkt på tippen och satt ut på köp & sälj. Bara resten kvar nu då! Wilde har redan börjat flytta in han, kom smygandes med några bilar!

Sen åkte vi och mötte upp sandra&nova och stephanie&barna i furuskog för lite tjat och lek. Och nu ikväll har jag varit ute hos goa Malin på tupperware utförsäljning med redigt sänkta priser, hon har slutat sälja och skulle göra sig av med all överflödig plast. Massa folk, barn och sötaste lilla mini bebis där. Jättegod fika som vanligt hemma hos Malin och alltid trevligt. Fått mej en ny termomugg eftersom min förra misstogs för att vara ett groggglas och gick ett hemskt öde till mötes på golvet i en viss sheriff. Denna nya är för det första rosa och därmed bara min och har även förklarats inte groggglas. :)  Blev dessutom så himla glad när en tjej som är elev (trodde hon va vikarie jag) på wildes dagis fast på en annan avdelning kom fram och sa att hon bara ville säga att vi har en väldigt go unge. Då blir man glad! Våran fina unge, så kul att få höra sånt eftersom de liksom inte finns nån anledning att säga nåt alls om man inte menar de. 

Nu är det snart sänga, sista arbetsdagen för veckan imorn sen ledig helg. Det ska bli så skönt! Men lika fullt upp i den som idag och alla andra lediga dagar men ändå :) 


Babybox del 2


Idag hämtade jag ut en babybox från babyland/apotea. Ganska lika den från babyproffsen men med lite snålare innehåll. 

Användbart helt klart men inte nåt nytt i innehållet direkt utan allt har jag fått tidigare i andra boxar. Dessutom lååååång väntetid, väntat sen 14 januari. Får ⭐⭐⭐ av mej! 

Från MAM kom en napp hem i brevlådan , beställs genom deras facebook sida. Fick när Wilde var nyfödd också men då var nappen mycket finare. 

Lovar en napp och en napp får man, klart bästa märket! Hoppas bebis håller med, vill ha MAM och esska happy nappar till bebisen så! Inga konstigheter. Får ⭐ ⭐ ⭐  av mej hade fått en till ⭐ om nappen hade varit lika fin som den Wilde fick. 

Lördag


Hunnit med förvånansvärt mycket idag trots min uteblivna ledighet. Jobbet då såklart. En snabb  tur på loppan. Där gjorde jag dessutom fina fynd i form av splitter nya converse. Men inte till mej då utan syrran fick ett par gräddvita och Fridde ett par marinblå. Avis på dom båda men jag har varken 37 eller 43 på converse och med dom priserna (100 för syrrans och 50 för friddes) och det faktum att båda var helt nya ja då köper man om man har nån att köpa till. Syrrans var 100% äkta dessutom medans friddes ser äkta ut för den som ser dom men en som vet vad den ska kolla på ser skillnaden bla på storlekslappen inuti skorna. Till mig själv hittade jag faktiskt en liten porslins cupcake till samlingen i vitrinskåpet. När jag kom ner till marknaden hade wilde tröttnat efter att ha gått där ett bra tag med Ossi&Tom, men ett varv fick de bli så jag fick kika en snabbis. Köpte bröd på wästgöta bargarn, 5 par strumpor varav 4 till wilde och ett par ugglor till mig. :) Och såklart marknadschoklad! Sen ville ja bara heeem..... Körde hem mormor som var på stan först sen full fart mot säffle. Trött i huvudet och hungrig. Hem och landade i soffan en sväng innan sibylla fick laga maten åt oss. Känns som klockan skulle va minst 10 på kvällen nu , stentrött idag! Hoppas på sovmorgon imorn sen är de jobbkväll som gäller. 

Dagens 👍 

Fredag


Ligger raklång på soffan i brist på lust att göra nånting. Kom hem förut kontaterade att disken var ett berg och tvätt högen ska vi inte ens prata på men kände bara näh jag vill inte.... Så då får de va för jag känner inte för nåt idag. Väntar på att de ska bli kvällen på riktigt nångång så jag får kolla på Ack värmland. Veckans bästa nuförtiden när nästan alla andra program gått på säsongsuppehåll. 

Jobbat idag har jag gjort iallafall och sen även varit en sväng på kappahl, dom hade klubbdagar med 25% på allt och goodiebags. Kul när det händer nåt här i stan nångång, mera sånt! Köpte sötaste newbie nallebyxorna till bebis och ett 5-pack strumpor till mig. Använde presentkortet ja fick på alla hjärtans dag så betalade 12:-. I goodiebagen fanns det tidning, rabatt till yves rocher och en mascara i fullsize. Helt okej det.

Hur söta? Älskar alla fina newbie kläder som finns , och helt underbart mjuka och goa är dom. 

Goodien. 

Ensam hemma nu, bägge mina killar är på rymmen. Den ena hos farbror Tommy m familj och den andra i garaget. Får se när nån av dom eller båda kommer hem. Då får vi se om de blir nåt fredags gott til mat eller så sen eller om vi får spara på det tills imorn kväll. 

Torsdag


Upp tidigt imorse, wilde sov för en gångs skull så han fick jag väcka. Var precis i bilen och skulle köra han till farmor när telefonen ringer och såklart är läkaren sjuk! Varför ska ja ha sånt jävla flyt ? De händer mej alldeles för ofta, tar ledigt från jobbet och förlorar timmar så blir det jag ska på inställt pga av sjukdom. Jaja hon kan inte rå för de såklart men ja blir småsur ändå. Dessutom betyder det att jag får gå och ha ont & vara orolig en vecka till. Inte för att hon skulle kunna trolla bort smärtan men oron därimot! För fy vad jag är orolig för detta, livrädd att nåt ska gå fel. Jaja nu är det bara att vänta och se. Kan lika gärna vara ingenting men ja oroar mej ändå för känns inte okej... 

 Åkte iallafall till farmor ändå för wilde hade längtat dit han. Drack kaffe sen passade jag på att åka och köpa mjölk sen hämta ja han igen för att åka hem och svida om för ett par timmar i lekparken med våra vänner. Lite kallt, solen sken, solen sken inte ,  det regna, det snöa/hagla sen lös solen igen. Det svänger! Men lika trevligt för de, fika, tjata, leka och umgås. Jag nöjd och wilde nöjd. Hem och iväg lika fort igen för i brevlådan låg en paket avi så jag och wilde fick ta en tur till  domus och hämta de. Var hans paket från HM. Han fick ta lotter med, vann inget men hade charmat lottförsäljarna så han fick choklad ändå för han va så duktig. Han städade nämligen upp massa såna där lott kanter folk hade slängt utanför :) och va så noga med sitt eget skräp. Undrar om en annan kan köra samma race? Typ städa en spelbutik och vinna på lotto sen? 😃 Jag fick paket i brevlådan jag, en mamma tröja från tradera och så sötaste newbie ugglebodyn som jag hade köpt till bebisen på en stor köp och säljsida. Begagnad är allt grejen ibland de, billigt/billigare  och man kan hitta saker som absolut inte går att köpa längre. 

När vi väl kom hem sen fick de bli frost filmen för wilde och ja förberedde maten. Då ringde telefon igen och denna gången var de min chef som gav avslag på min semester för lördagen. Hade sökt för sent så på så vis är det inte mer än rätt när det saknas folk men lika ledsen och besviken blev jag för de. För att jag såg fram emot att va ledig, hade lovat wilde saker och ja bara helt enkelt kände att jag behövde den där extra dagen ledigt. Men bara bita i de sura äpplet, hoppas att dagen är bra så jag kanske kan ta nån årsarbetstimme. Hade lovat wilde att vi skulle gå på loppan på medis, han verkligen älskar den och sen skulle vi åka till syrran och gå på marknaden. Men syrran är en ängel och hämtar ner wilde så får han gå med dom sen får jag åka ner och hämta han när jag slutar. Guld värt! 

Så dagen svängde väl lika fint som vädret tidigare i lekparken. Upp och ner! 


Nu sitter jag i soffan, inte ett skit på tv så ska nog kolla Arne dahl på telefon genom svtplay tror jag. Missade det i söndags för då kollade vi på Beck. Sen sängen för imorn är det jobbdag igen. Wilde är överlycklig och ska bli hämtat på dagis av Tommy imorn. Älskade unge som har världens bästa familj som alla är så glada i han! :) 

Dagens bild! 

Onsdag


Ligger raklång på soffan med ont i magen, vart helt okej i två dagar nu lite värre i måndags men bättre igår efter en riktigt hemsk kväll i söndags men nu så. Tycker inte om de! Läser man så verkar det inte vara ovanligt vid andra graviditeten men det ska inte göra ont! Alltså kan det ju inte vara bra att det är såhär. Känner mig som en ballong. Men imorn ska jag ju iväg så då får vi se vad läkaren säger, hon borde förhoppningsvis ha koll på läget.

Igår var vi iväg till simskolan igen efter 100 års sjukfrånvaro och deras påskledighet. 2 gånger kvar efter detta, ska bli skönt när de är slut för tiden är himla dum tycker ja. Alldeles för sent för att vara för 4 åringar och vardagkväll. Hoppas tiderna är bättre nästa termin. 

Idag har jag haft meandi här, bokade efter sist Karin varit här så idag köpte jag leopard knickernas jag va så sugen på sist !  :) Blev dagens enda inköp för mig plus att jag fick värdinnegåva -valde samma som sist Yogapants i svart. Fick gåva för att de var mitt andra party -en förkläde för barn Wilde har redan 1 sånt så detta får sparas till lillsyskonet och så servetter i gåva för att ordern var över en viss summa. Trevligt med träff, gillar och ha folk här. :) Var Vivianne från jobbet med vännina, Sandra&Wille, Emelie&Nova, Ingela och Karolina som var här. Bjöds på hallonpaj och vaniljsås. Hemmagjord ost (som blev helt fel men smaka rätt) och kex. 

inköpet + gåvorna 😃

Nu ska ja ägna mej åt tven en stund innan det är natta. Kikar säkert in med en rapport imorn hur allt gått och vad som sagts. 

Skötväskan ✅


Beställt skötväska idag, helt galet nöjd den är ju bara så snygg! Och det finns massa snyggt att matcha med, och så kommer den matcha sittvagnen jag vill ha senare helt tokigt bra. Alltså kan detta inte bli annat än bra. Dyr var den, den utan tvekan dyraste väska jag någonsin köpt men jag tror de är värt de. 

Har även fått en ide gällande vagnen som skulle göra den snyggare och matcha väskan perfekt.... Vitt chassi!!! Alldeles inne på det, tycker utan tvekan vitt chassi är det snyggaste man kan ha. 

Alternativen är att köpa vilket går på säkert minst 1000:- begagnat. Andra alternativet att lacka de vi har, lutar åt det senaste men det får bli pappans uppgift att göra de jag är alldeles för slarvig och har inte tålamod med sånt pill och noggrant så blir nog klart bäst om han gör det. Ska plugga på ordentligt innan bara hur man gör det bäst och med bästa resultat. :) Eller så måste jag helt enkelt acceptera det gråa chassit och invänta sittvagnen som utan tvekan och fundering ska ha vitt chassi 😃


Söndag


Sitter i soffan och inser att hela helgen försvunnit och ja inte ens hunnit ta de lugnt som var meningen att jag skulle göra denna helgen. Skulle behöva 1 dag till på helgen så kanske man hann med nåt eller varför inte skulle hinna med att göra ingenting?! 

Emelie&Nova var här i förmiddags eller ja snarare mitt på dagen kan man nog säga. Trevligt och ses, drack kaffe, fikade och tjatade. Och barnen var glada att ses, kanske lite för glada så jag var mindre glad på dom och oredan dom ställde till med i wildes rum 🙈🙉🙊Uff! Imorn får de bli storstäd i hans rum och reducering av antalet leksaker! Dom fick plocka upp men de är inte samma sak som ordning och reda så de får ja fixa imorn. 

Körde hem dom sen drog vi till karlstad för att fridde skulle ha tråd till svetsen. Och så skulle vi kolla hjälm till wilde så han har en riktig när han kör 4 hjuling. Blev hjälm till dom båda eftersom Fridde också skaffat sig en fyrhjuling . Då är de viktigt och ha bra hjälm. Till mej blev de ett nytt plånboksfodral till min telefon i fyndhörnan på Jula. Så snyggt i zebramönstrad päls 😍 Wilde gjorde ett varv på Toys r'us också och brände pengarna han hade i plånboken , de va hans villkor för att åka med. Blev ett litet Lego juniors set och pärlplatta+pärlor. Han provade cyklar med och ville ha en ny men de blir de inget med just nu han ska allt ha ett helt nytt rum nu så. 

Nu får de bli tv häng nån timme sen är det dags att sova och ladda upp för en ny jobbvecka. Helgen har tagit slut alldeles för fort.. Men idag har jag iallafall knappt haft nåt ont alls förutom 2 korta gånger. Hoppas de är likadant imorn igen så de går åt rätt håll. 


Lördag


Så skönt med en ledig dag! Och wilde sov ändå till 8, det händer inte ofta men guld varje gång de händer! Dock va han vaken vid 6 och undrade när han skulle få åka till Ossi men jag var elak och sa att han var tvungen att sova mer om han skulle åka dit och ja det funkade ju så! :) 

Jag och sandra åkte en sväng på barnloppan, inte mkt att ha men ett par fynd gjorde ja, babygym, newbie, vitt fleeceset, mössa och mammakläder av en tjej som hade jättefina grejer, fräscha och till så bra pris! Ett set i randigt och vitt av en kompis 
till syrran. På ett annat bord köpte jag en bälteskudde som jag ska ha i bilen när Nova ska åka med. En besafe tillochmed så de kan jag nog vara nöjd med också. Inte den bästa loppan men trevligt och umgås med Sandra en sväng och några fynd gjorde jag ju så :) 

Körde hem sandra och sen åkte jag till syrran, var i lekparken med wilde, fikade och wilde&tom hade bakat sockerkaka, syrran hade vart och hämtat finaste newbie nallebyxorna åt mej också. :) Dom blev med tillbaka till säffle sen och provkörde v70in. Sen drog jag och wilde hem och gjorde inte alls mycket resten av dagen. Dagen tog slut väldigt fort och wilde vägrade att tro på att de redan va kvällen. 

Har varit lugnt under dagen med magen men nu framåt kvällen har de varit sådär, lite spänd och lite ond. Tycker inte ja gjort nåt jobbigt idag men... Tycker dagen varit lugn även om jag förvisso varit iväg hemifrån men ändå..

Ensam hemma ikväll. Wilde har nyss somnat, jag äter kvällsmat och slötittar på tvn. Blir nog ännu en tidig kväll för mej, inte ovanligt de inte. 

Dagens! Hur söta är inte nallebyxorna?! 😍 

Har varit full fart på bebis i magen idag med, så underbart! Känns så tryggt. ♥ Och full fart på finaste wilde, se va fin han va i sina nya kläder ? :) 



Fredag


Åh äntligen helg! 

Lugn och bra dag på jobbet och jag har inte haft så ont i dag, ont men absolut inte som varken igår eller i förrgår. Får se vad det bär iväg med detta, försökt tänka att ja ska ta de lugnt och inte börja härja med allt möjligt här hemma och så. Men de glöms nog snart bort. Ska iallafall försöka i helgen så blir inte massa grejande denna helgen utan ska försöka bara slappa! Se om de hjälper nåt. Eller greja lite men inte så mycket kanske. Imorn blir de iallafall en sväng på loppa med Sandra, annars inga planer alls! Wilde ska åka till Ossi han och sen får de va mysdag för oss. Söndag likaså, Emelie och Nova kommer hit och i övrigt får de bli att bara va. Osminkad med mjukisarna på 👍 Trevligt att träffa vänner i helgen iallafall, inte träffat nån sen sist jag hade ledig helg för 14 dagar sen. 

Och så myser  vi väl idag med då, när vi ändå är inne på slappa, mysa och bara va snacket. Fajita gratäng på menyn ,  anton berg marsipan ägg inhandlade och bäst av allt - Ack värmland på tvn. 


Råkade förresten hamna på Lindex en sväng förut och detta föll ja för till wilde så var tvungen att köpa. Så jädra snyggt! Och på rean med :) 
Och wilde var lika nöjd han med som tur är ☆☆☆ 


Vad tycks? Så kul att förnya hans garderob med såna här snyggingar. Fick dessutom ett trevligt brev från folksam med återbäring som trillar in på kontot nästa vecka så var nog bara meningen att jag skulle köpa detta. Visst? :D  


Torsdag


Äntligen bara 1 dag kvar till ledig helg, efter att ha jobbat väldigt mycket så är helgen klart extra efterlängtad och välbehövlig. Har dom senaste dagarna haft så ont i magen också, det har  kommit och gått lite ibland och inte fått mej att fundera nåt värre på det men under helgen var de lite mer och igår var det riktigt jobbigt då jag hade så ont och var så spänd att jag inte orkade luta mej framåt ens så idag när de var telefontid så ringde jag och kolla om det skulle/kunde va såhär men nej det var väl inte riktigt såhär de skulle va. Fick en tid på deras doktors dag på torsdag, skulle ta de lugnt överlag och ännu lugnare om det gjorde ont. Skulle sjukskriva mej om det inte blev nåt bättre och skulle det försvinna kunde jag ringa och avboka tiden till veckan. Så nu får vi se hur helgen och lite ledigt påverkar och se om de blir nåt bättre. Hoppas på de! Vill ju må helt bra och att allt ska vara bra för bebisen. Just nu vill ja påstå att de är sådär med att må bra, smärtan får mej att må illa, trött och allmänt lätt till illamående överlag och så halsbrännan denna halsbrännan! Vaknar 1-3 ggr varje natt och ofta under dagen. Lindrigt än jämnfört med sist ändå men efter sist borde jag sluppit helt denna gången för nån rättvisa ska de väl va eller?! Tycker jag åtminstone ! :) Tack för apotea iallafall, en stororder gjord idag med storpack novalucol, samarin  och så åkte järntabletterna med också denna gången ingen återvändo nu. (Högkostnadsskydd under graviditet tack?!) Kul shopping 👍💸👎  

Desto roligare shopping till wilde idag iallafall, rea på HM och han fick välja lite nytt. Äntligen börjar han gilla lite tuffare kläder, och så går han med på "mjuka" jeans efter mer än ett helt år med bara mjukis byxor!! 😂😂 Jag är sååå trött på blixten, massa tryck, angry birds mfl nu så kul med nytt och lite mera stilrent. Billigt och bra med rea också gick på drygt 300:- 

Snyggt väl? Mössan kändes dock rätt överflödig men wilde va bestämd på att den va viktigast av alla! Nu får de va färdigshoppat, väntar på mina tjockiströjor från bonprix, apotea paketet och detta paketet till wilde nu så och allt ska ju betalas dessvärre! 😂

Måndag


Måndag kväll och påsken är slut ,  har jobbat som det känns konstant sen i torsdags. Dubbeltur, kväll och 3 stycken 7-16. 4 dagar kvar att jobba innan ledigt och jag är så helt sinnes och sanslöst trött så de känns som att bestiga mount everest eller nåt ungefär lika utslitande. MEN den tröttheten har förmodligen sin anledning och stavas gissningsvis järn. Så dags att börja äta de antar jag, det tar emot men så här trött kan jag inte fortsätta och vara. Tjock har jag blivit med, tröjor som knappt går igen eller ännu bättre (inte) spricker i dragkedjan och med de är förstörda. Mjukisbyxor som orsakar otrevligt och obehagligt tryck nedre delen av magen. Med wilde var de bara att rulla ner och ha vanliga både mjukisar och leggins men inte denna gången det gör ont och är riktigt obehagligt. Fyndade iallafall mammamjukisar och leggins på köp och sälj idag, 4 par för 80:- swisha pengar och leverans i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Perfekt om ni frågar mej! :) Tröjor beställde jag två igår från bonprix, mindre fyndigt men välbehövligt. Måste ju ha kläder på mig så. Väntar på 1 annan från tradera och så har jag en en tidigare som ja köpt på tradera så nu ska jag klara mej. 

Förresten vilket väder! Helt underbart att de går åt rätt håll nu, vill bara tiden ska rusa iväg! Mot roliga saker jag ser framemot och mot sommaren. 

Nu ska jag avrunda här, bjuder på en samlad bild av wildes alla ägg i påsk. Helt sjukt mycket godis har han fått, det var bara min syster som hörde på öronen av dom jag sa till att inte påskägg bara måste innehålla godis.  Wilde är iallafall nöjd med allt godis men kommer knappt hinna äta upp de innan den blir gammalt. Och så hade han ju haft påskharen här på natten till påskafton som hade lämnat påskägg och brev med ledtrådar till påskäggs letandet så de vart han nöjd med även om han tyckte det var konstigt att påskharen hade gett han kläder och visste vilken storlek han hade. 😃😃😃 

Helt frisk nu igen med så imorgon är det dagis som gäller. Skönt nu hoppas jag han får vara frisk länge! :) 

Av Tommy fick han pengar istället för ägg och sen tror jag nog det kan bli nåt mer ägg.  

Onsdag


Dagarna bara springer iväg. Vilken tur för jag vill att det ska gå fort nu! 

I söndags var vi i Åmål hos syrran för att gratulera henne. Innan det åkte jag och wilde till Jysk för att kolla efter en byrå. Tur som va så fanns det en som passade perfekt både i utseende, storlek och pris. Köpte dynor till lilla utemöbeln på framsidan med :) Sen var vi hemna hos syrran ett par timmar, lämnade present, wilde lekte med Tom&Jonas och vi fikade. Alltid lika trevligt :) Jag fick en babybox till som hon hade hämtat, moster sköter sig 👍👍👍 

När vi kom hem hade hjärtat vaknat till liv efter lördagen. Satte igång och byggde ihop byrån, svor många elaka tankar över jysk och deras beskrivning men till slut så! Avslutade kvällen med nachos och tv mys. Bra helg som tog slut alldeles för fort. 

Jobb igen i måndags och när jag slutade och kom till dagis sen så möttes jag av en förkyld kille. Tänkte att de kanske inte blir så mycket mer men igår morse fick vi inse att de inte var dagis dags för han iallafall, gjorde en fuling och ringde och väckte Ingela som var så snäll och passade han hela dagen. Guld värt !  Vi har varit borta så himla  mycket från jobbet nu båda två så var skönt att han fick va där. Idag blir det farmor några timmar medans jag är på föreläsning med arbetskamraterna. Och imorn fick han va hos Ingela igen om inte han va pigg nog för dagis. Sen är de långhelg och pappan är ledig så. Igår var det verkligen inte mycket med skruttisen, ville inte äta nåt alls, knappt dricka, hade feber och sov en massa. Lilla ♥. Men efter detta borde det vara bra, vi har fått våran del av sjukdomar nu tycker jag. 

Påsk på ingående och jag ska jobba. Tror jag lyckas skrapa ihop en hel del storhelgstimmar och de behövs minsann. Är mycket som ska fixas och grejas med så lite extra är alltid välkommet. 

Nu ska jag göra mej iordning för föreläsningen, sen när vi kommer hem igen får de bli och greja här hemma. För umgås med nån är ju inte att tänka på tyvärr när sjukdomar härjar men det blir ordning här hemma mellan varven iallafall så :) 

Så här ser byrån ut som jag köpte  (bilden lånad från jysk.se)


Och dom här dynorna blev de.. (även denna bild lånad från jysk.se ) 
få se sen om de går att få till nåt fint där matchat med dom här. :) 

RSS 2.0