Onsdag


Ligger raklång på soffan med ont i magen, vart helt okej i två dagar nu lite värre i måndags men bättre igår efter en riktigt hemsk kväll i söndags men nu så. Tycker inte om de! Läser man så verkar det inte vara ovanligt vid andra graviditeten men det ska inte göra ont! Alltså kan det ju inte vara bra att det är såhär. Känner mig som en ballong. Men imorn ska jag ju iväg så då får vi se vad läkaren säger, hon borde förhoppningsvis ha koll på läget.

Igår var vi iväg till simskolan igen efter 100 års sjukfrånvaro och deras påskledighet. 2 gånger kvar efter detta, ska bli skönt när de är slut för tiden är himla dum tycker ja. Alldeles för sent för att vara för 4 åringar och vardagkväll. Hoppas tiderna är bättre nästa termin. 

Idag har jag haft meandi här, bokade efter sist Karin varit här så idag köpte jag leopard knickernas jag va så sugen på sist !  :) Blev dagens enda inköp för mig plus att jag fick värdinnegåva -valde samma som sist Yogapants i svart. Fick gåva för att de var mitt andra party -en förkläde för barn Wilde har redan 1 sånt så detta får sparas till lillsyskonet och så servetter i gåva för att ordern var över en viss summa. Trevligt med träff, gillar och ha folk här. :) Var Vivianne från jobbet med vännina, Sandra&Wille, Emelie&Nova, Ingela och Karolina som var här. Bjöds på hallonpaj och vaniljsås. Hemmagjord ost (som blev helt fel men smaka rätt) och kex. 

inköpet + gåvorna 😃

Nu ska ja ägna mej åt tven en stund innan det är natta. Kikar säkert in med en rapport imorn hur allt gått och vad som sagts. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0