Lördag


Så skönt med en ledig dag! Och wilde sov ändå till 8, det händer inte ofta men guld varje gång de händer! Dock va han vaken vid 6 och undrade när han skulle få åka till Ossi men jag var elak och sa att han var tvungen att sova mer om han skulle åka dit och ja det funkade ju så! :) 

Jag och sandra åkte en sväng på barnloppan, inte mkt att ha men ett par fynd gjorde ja, babygym, newbie, vitt fleeceset, mössa och mammakläder av en tjej som hade jättefina grejer, fräscha och till så bra pris! Ett set i randigt och vitt av en kompis 
till syrran. På ett annat bord köpte jag en bälteskudde som jag ska ha i bilen när Nova ska åka med. En besafe tillochmed så de kan jag nog vara nöjd med också. Inte den bästa loppan men trevligt och umgås med Sandra en sväng och några fynd gjorde jag ju så :) 

Körde hem sandra och sen åkte jag till syrran, var i lekparken med wilde, fikade och wilde&tom hade bakat sockerkaka, syrran hade vart och hämtat finaste newbie nallebyxorna åt mej också. :) Dom blev med tillbaka till säffle sen och provkörde v70in. Sen drog jag och wilde hem och gjorde inte alls mycket resten av dagen. Dagen tog slut väldigt fort och wilde vägrade att tro på att de redan va kvällen. 

Har varit lugnt under dagen med magen men nu framåt kvällen har de varit sådär, lite spänd och lite ond. Tycker inte ja gjort nåt jobbigt idag men... Tycker dagen varit lugn även om jag förvisso varit iväg hemifrån men ändå..

Ensam hemma ikväll. Wilde har nyss somnat, jag äter kvällsmat och slötittar på tvn. Blir nog ännu en tidig kväll för mej, inte ovanligt de inte. 

Dagens! Hur söta är inte nallebyxorna?! 😍 

Har varit full fart på bebis i magen idag med, så underbart! Känns så tryggt. ♥ Och full fart på finaste wilde, se va fin han va i sina nya kläder ? :) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0