Vilken dag!!

Ja vilken dag detta blev, både positivt och negativt. Började hursomhelst ganska stressigt. Blev lite sen och sen starta inte bilen,GAAH! Men som tur kunde ju älsklingen upplysa mej om att jag kunde ta starthjälp från nya batteriet så jag kom iväg. Skulle stanna till vid matsälle och köpa en smörgås och nämen tack bilen starta inte igen. Bestämde mej för att inte krångla mer så Jessica fick plocka upp mej (som tur var vi bägge sena:)) Och sen bar det iväg, hittade massa kul! Scrapbooking grejer på panduro&Clas Ohlsson, stövlarna på Skopunkten, fina tröjan på Carlings, örhängen, smink, hårklämmor, shampoo&balsam på HM. Söta strumpor på rusta och ja jag är nöjd :) Sen hemöver för att gå till piiiip med älsklingen och ja det gick åt helvete rent ut sagt. Riktigt riktigt besviken måste jag säga. Sen in på expert och kolla läget gällande min telefon. Rena fyndet att laga den, eller inte! Han trodde att det skulle kosta cirka 1200:- och laga den. Om det inte gick att få det på garantin vilket är tveksamt. MEN hade jag köpt en extra försäkring hade det bara kostat 200:- Suck kan man säga till det. Men tjaa det får väl vara värt och laga den, har inte råd att köpa en ny för det dubbla och dessutom älskar jag den telefonen..
Efter detta bar det av till garaget och älsklingen bytte batteri åt mej. Nu behöver jag inte oroa mej för att den inte ska starta :) Tack älskling! Efter garaget åkte jag till Therese, körde ett lass med grejer och sen till hennes gamla lägenhet och hjälpte till mej fönsterputs och lite disk.Kände att jag kanske inte hjälpte till så mycket men lite iallafall.. :)

Nu äntligen hemma, nyäten och inväntar Lipstick jungle. Imorn väntar en sån där dag som jag undrar varför jag tar på mej? Eller jag vet varför men bävar mej ändå lite. Men det är en ny månad och det innebär en ny lön att tjäna ihop och jag vill inte säga nej för mycket.. Men ja, det blir iallafall en 7-13,30 i hemtjänsten långserud (Inte vart där på länge nu, april sist?Eller mars kanske tillochmed) Ska iallafall bli kul och komma dit igen även fast det bli heldag för sen börjar jag 14 och går till 21 på gamla goda nytorget också. Hoppas bara att det ska gå smidigt när jag slutar så det inte blir något oväntat för en halv timme emellan är egentligen på gränsen för att man ska hinna. Men det ska nog gå precis tror jag bestämt. Och det har funkat förut.. Jobbar sen alla dagar fram till lördag och söndagen har jag bestämt att ska vara ledig. En dag behövs så så får det bli! :)

Ett urval från dagens shopping



Laddar

Laddar för en hel dag nu, dricker en kopp kaffe och hoppas på massa fin shopping och en trevlig dag. Hoppas på min och älsklingens framtid och förbereder mej på Therese flytt. Ringde från hemtjänsten imorse, orkade inte ens svara för att säga nej så tryckte ljudlöst med en sting av dåligt samvete. Men känns bättre det än att säga nej faktiskt..
Gjorde en knäpp sak imorse förresten, hörde alarm sådär långt bort.Inte mitt..Vaknar till liv några minuter senare och kollar klockan halv sju och sen väcker jag hjärtat mitt -Du har försovit dig och han flyger upp!! Kollar sin klocka och säger att den är ju halv sex och säger på bestämdaste min är halv sju. Men bestämmer mej sen för att kolla igen halv sex. Jag är så SNÄLL eller inte?! Förlåt igen älskling..

Nu får nog fröken sätta fart, 9 ska hon vara hemma hos Jessica..


 

Pustar ut

Jag känner ofta en känsla av tomhet och ensamhet,
men eftersom jag är stor och stark räknas inte det.
Vi pratar därför istället om vädret .



Äntligen var denna kanske något slitiga vecka klar! Inte så att jag klagar, men det ska faktiskt bli skönt med en ledig dag imorn :) Jag tillochmed kunde "packa upp" ur necessären idag något jag inte har gjort sen i måndags. Efter jag hade sluta jobbe åkte jag och plocka upp Therese och hon fick följa med mej på min väldiga storhandling på Lidl haha, hade nog egentligen kunna åka dit själv och handla mina 5 varor men jag kände för sällskap :))
Sen dags att styra hemöver, hade besök av två söta katter när jag kom hem. Den nya katten i lagårn och en annan som låg och mös här ute. Mysigt! In och hälsa på älsklingen som var lite halv vaken när jag kom, beundra den väldigt vacka bucklan dom fick med sej hem efter att tydligen ha fuskat? Tsss, löjligt av dom som inte kunde ta en förlust säger jag. Men alltid ska det vara nåt eller hur? Jag tyckte det var kul att dom vann! :) Älsklingens stolthet den bilen..

Ikväll har jag bestämt att det ska bli nachos mys, alldeles för länge sen sist så nu är jag jättesugen på de! Hoppas på att det ska gå nån bra film sen med, eller så kanske vi har nån bra film att kolla på på datorn. Ja de märks de.. Råkade se nånstans förut att det ska komma massa nya Wallander med, det gör jag tummen upp för för Wallander är bäst..Längtar efter dom nya filmerna..

Längtar efter shopping nu med, imorn!!Wieee. Nya stövlar är nummer 1, en tröja till får det allt bli och sen säkert massa skit. Tror bestämt att vi skulle till nån rolig affär i Ilanda också, och så ska vi på panduro så kommer nog ha massa kul med mej hem och en något smalare plånbok känns de som. :)  Ska bege mej in på expert imorn med och hoppas innerligt på att dom ska säga att det går att laga min kära telefon, och att det inte ska kosta 25 miljoner. Håller tummarna..





Buhuu

Ja idag har jag då hunnit med mycket, jobbat har jag gjort och på jobbet blev det en tur till Nysäters marknan. Hittade faktiskt lite smått och gott på ett 10:- ställe. Prickigt presentpapper, kunde inte välja färg så blev ett svart ett rött och en grönt :) Även en Marilyn Monroe och en Elvis tavla hängde med. En lite present till Kusin och scrapbooking tejp med mönster.. Tyckte jag lyckades få ihop riktigt mycket just där. Sen fick det bli lite godis också, ett måste när det är marknad! Tillbaka till jobbet igen och jobba sisådär 1 timme till innan jag fick slänga mej iväg hem och hämta Sofias sadel som jag lånade för att testa på Böbben och sen bar det av till Åmål för att plocka upp syrran och en snabbis in på Profab innan vi styrde mot Tösse. Blev ståendes och kolla när dom försökte lasta en häst som var ganska ovillig innan det bar av hem till Sofia för att köpa baklucka till min bil. =))) En blå i precis samma färg som min! Visserligen har den sin skavanker med rost på tre ställen men tyckte att för 350:- fick den duga eftersom det inte är aktuellt att lämna bort min baklucka i tre dagar för lack just nu. Längtar tills hjärtat kan hjälpa mej och sätta på den, wiee myket finare kommer det att se ut nu!

Tog svängen om Säffle på hemvägen, dumpa av luckan vid garaget och vara fet och köpa med pizza hem. (Pizzan var sjukt god, och ja Hejdis gör bäst pizza). När jag kom hem skulle jag få med mej allt in och när jag lutade mej in för att ta med ryggsäcken gled mobilen ur fickan och hamnade på golvet. Sen när jag fick meddelande skulle jag kolla det och skärmen är helt svart med en lite spricka i?! Då har den verkligen gått sönder av att ramla cirka 30 cm ner på ganska mjukt bil golv? Det är helt sjukt, verkligen. Och jag grinar, min telefon var nog den bästa jag har haft och bara sisådär 5 månader gammal.. Och BLÄ för att köpa en ny IGEN! Men ska först höra vad de skulle kunna kosta att laga, kanske kan vara värt?  Just nu har jag min rosa Nokia(som är blå för stunden visserligen), och den funkar inte knappsatsen på så ingen ide att skicka meddelande till mej. Älsklíngen har min andra nokia eftersom bägge hans är trasiga också så jag får hålla tillgodo med den rosa.


Imorn blir det jobba, måndag LEDIG! Fullt upp som tidigare nämnt. Efterlängtat med måndag och hoppas på det bästa. Ska dessutom bli skönt med en dag ledigt, tycker att förtjänar det efter att ha jobbat 213 timmar denna månaden och 76 timmar denna veckan. :)

Just de, DeVal har kommit till jobbet igen och jag ska köpa två tröjor:



Nu ska fortsätta att grina, och tycka riktigt synd om mej själv för att min mobil är sönder. Jag tänker också tycka synd om mej själv för att jag är ensam hemma och inte det minsta road av det idag.Saknar min älskling med, inte sett sen i torsdags nu ju.. <3


Jobbar

Ibland förstår jag verkligen inte vad folk tänker med? Skakar totalt oförstående på huvudet och tycker nästan synd om dom som inget förstår och lurar sig själva...


Nu sitter iallafall fröken på jobbet, har gått lös med radarn så nu är det spindelfritt! Gaaah små äckliga äckel päckel, dom kunde vi gott klara oss utan så de så! Och förresten små, dom är enorma och utan tvekan dödliga det vet jag de.
Imorn ska det bli en tur och kolla in Nysäters marten, se vad den går för :) Efter jobbet får det bli en tur till Åmål och säga hej till min kära syster, som jag måste erkänna att jag är grymt avundsjuk på! Jag vill också....

Innan jobbet idag var jag hos Jessica en sväng, fikade på Donuts&kaffe och som vanligt en himla massa prat. Tog mej en snabbis in på Saker&Ting innan jobbet och fick mej en ram som jag ska ha till en bild som min faster ska få när hon fyller år. Här är det fantasi på hög nivå förstår ni för jag fick en ram, med kort i när jag fyllde år också fast det är inte därför hon får det utan för att bilden var så fin :)

åhh nej nu lägger jag ner det här, resten av mina tankar håller jag för mej själv... TUR att det snart är måndag iallafall, kanske kan få en sak som jag vill...  Jag&hjärtat :) 

Nu ska jag spana i SOLO en sväng, sen natten...


Skriver några rader

Igår bar det som tidigare nämmt av till Charlestown, och all min efterlängtade shopping UTEBLEV?! Hallå vad hände, men nej jag hittade ingenting! Tar igen det måndag med Jessica tror jag bestämt. Ikea var vi in på en sväng med, värmeljus,klädrullar och batterier inhandlades. Skulle ha glödlampor också men nej det kunde jag tydligen glömma för nu minsann ska det vara energi spar lampor som kostar skjortan och det avtackar jag mej för jag/vi betalar ingen el så sånt är överskattat i nuläget. Men jo visst miljön också, men bryr sig miljön om min plånbok? Nej tänkte väl det..
Biltema också och väldigt givande shopping till bilen, nytt batteri&vindrutetorkare. Roligare saker kan man köpa tycker kanske jag.. Mat i mängder igår med, och världens sötaste prickiga sop-set hihi.. :)

Känner mej stressad över pengar, för en gångs skull har jag mer än jag brukar över och då har jag ändå faktisk börjat och "förbreda" mej för nästa månad med födelsedagar&dop och lagt undan pengar till pappa osv. Och ändå har jag mer kvar nu och inget mer som jag måste lägga pengar på. Men tack då blir jag stressad över det istället. Konstigt?! Antar att detta kommer att reda till sej efter Karlstad tur med Jessica, då blir det mindre kvar. ;) Har dåligt samvete för att jag inte lackar bakluckan på bilen med, men den som ska lacka behövde tre dagar på sej och det går inte ihop just nu!! 3 dagar utan bil, nej i nuläget ganska omöjligt så jag avvaktar lite med de trots att det är skitfult som det är nu..


Nu ska jag dricka i mej mitt kaffe och sen försöka skapa lite ordning här i hemmet. Jobba natten i natt igen, och sen ska jag jobba söndag dag det är helgen dä! Älsklingen min han rymmer iväg till stockholm han och visar upp sej&bilen. Hoppas dom får kul :) Funderar förresten på om jag klarar av och färga min utväxt själv eller om jag kommer att se ut som "Hello pongo" (Jessicas uttryck som jag snodde) efteråt?





Förresten, kolla vilka söta örhängen&hårnålar jag har köpt mej :)

Det gillar vi! :) Hoppas jag får dom idag...

Varför??

Klippte jag av mej mitt långa hår? Jävlar så jag saknar det nu, aldrig mera kort!!!!





Aldig mera kort, nu ska det växa växa växa!

Sliten

Nyss hemkommen ifrån Åmål, en sväng till mormor blev det och fick med mej delar av servisen plus en påse med svamp och en flaska hemkokt saft :) Tog en tur till eurocash och även en svängom förbi mamma. Utav mamma fick jag två gröna coca-cola glas så samlingen växer :) Tack! När jag skulle åka ifrån mamma starta inte bilen IGEN! Vilket nu endast kan betyda att imorn måste jag köpa nytt batteri till den. JIppi säger jag bara, finns roligare saker att köpa för dom pengarna men antar att det bara är att gilla läget. Bilen är jag beroende av så.

Är rikitgt trött och sliten nu, har sovit så dåligt inatt. Ont i armen precis hela tiden och dessutom drömt mardrömmar. Var sådär lagomt pigg när jag skulle masa mej upp imorse. Undrar om detta dåliga väder ska fortsätta? Hoppas det för jag vill kunna använda Voltaren gel och se om de funkar men solen ihop med den funkar inte så för mej får detta gärna fortsätta. Får kolla väder rapporter på jobbet sen och se vad som sägs.

Håller på och kokar grönsakssoppa nu, får se om jag är nåt duktig på de? Vet verkligen inte hur man gör och har aldrig gjort det förut men jag slängde ner lite potatis&morötter tillsammans med grönsaksbuljong så får vi se vad det blir. Tänkte ha i líte harry kuvert&broccoli sen med men tror det andra behöver koka längre.

Nej nu ska jag passa på soppan och ta och bära in kartonger, och sen senare blir det jobba.







Like n`old lady

Jo man tackar, ont i armen och ont o knäet och känner mej riktigt gammal! Knäet är gammalt men har inte besvärat mej dom senaste åren, hade mycket problem med det från jag var 13 till typ 20 men sen har det vart lugnt. Meniskel förändringar konstaterades vid förra magnetkamera röntgen jag gjorde men sen inget mer, undrar vad följderna ska bli nu eller om det lugnar ner sig igen. Sen armen, eller armbågen. Jobbet är nog tyvärr skulden till det men är nog bara tillfälligt men det känns, ganska rejält också just för stunden. Men det går över, precis som allt annat :) Får tänka mej för och vara försiktig med vad jag gör..

Jobbat natten inatt då, blev visst så att det blev varannan natt denna veckan. Det är bara att tacka, efter super lönen jag fick denna gången kan man ju bara undra hur supermega bra den blir nästa gång? Men ju mer inkomster desto mer utgifter blir det. En mängd fördelsedagar och ett dop är i antågande dom närmaste två månaderna. Faster fyller 50 år den 4 sept, älsklingen fyller 27 år 2 oktober, kusin min blir 9 den 5 oktober, lilla Nova ska döpas den 10 oktober och sen slår fröken Therese på stort och fyller 20 den 12 oktober. :) Tror bestämt att Ingela fyller år inom kort också, denna eller nästa månad. Tycker det är kul när folk fyller år, och annat för jag tycker det är jättekul och ge presenter även om jag har ganska kass fantasi ibland. Älsklingen är absolut svårast att hitta på till men jag har en plan :) Faster är svårt också, ska inte åka med dit och gratulera heller så får skicka med nåt med Pappa&Ingela när dom åker..

Imorn ska jag göra en tur till Åmål och mormor innan jobbet, ska hämta en servis som hon vill att jag ska ta hem. Hon och morfar började spara på den när jag föddes och sparade bra länge. Den är jättefin&värdefull så det är en ÄRA att det är jag som ska få den. Inte ens förstfödd av barnbarnen är jag men jag ska få den :) MIn underbara mormor...
Ska nog bestämt göra en tur in på eurocash när jag ändå är i Åmål, fanns en del smått&gott där som är bra att ha. Blir till att åka iväg i tid det, ska ju hinna hem emellan också och lämna av servisen innan jag återigen ska jobba natten. Efter det passet är det ju efterlängtade torsdag och löningsdag, karlstad blir och visst nämde jag alla mina planer där? Längtar efter carlings&mina nya stövlar :)

Nej nu ska jag hoppa iväg till Farmville och skörda lite, haha fjant jag!



Till mitt  ♥

Rubrik?

Tänk att det ska vara så svårt att komma på finurliga rubriker? Blir mest veckodagarna och ja det är tråkigt! Fantasi tack.

Sov morgon idag, ska iväg och göra natten sen. Blev en halv jobb helg också, var ledig i lördags men igår blev det ett dagpass inplanerat, och väl där blev det sjukdom och efter lite pysslande bestämde jag mej för att stanna kvar och jobba kvällen också. Så igår fick jag ihop 13 h på raken och det är jag nöjd med :) Vart så mysigt på jobbet igår eftermiddag /kväll så, födelsedagskalas och grejer och jobba med Linda som jag inte har gjort på typ 6 veckor eller nåt? Det var en bra dag :)
Väl hemma igen fixade hjärtat mitt mat och jag satte mej framför tvn och kollade på Tribute, helt okej bra film.. Sen fick det allt bli natten och jag somnade så gott som direkt jag tittade på sängen, har jag inte gjort det senaste utan legat och fundilerat på massa saker och löst världsproblem alldeles för mej själv så det var ritkigt skönt att bara somna igår..

Ska man roa sig med innan jobbet då tro? Är ju ett helt gäng timmar kvar innan jag behöver ge mej iväg.. Vet nästan att jag egentligen bara kommer att bli sittandes här men man kan ju tänka att man ska göra nåt? :) Och hej vilket torrt inlägg förresten..

Längtar efter lönen nu, gaah vad jag äckligt fattig just för tillfället. mycket värre fattig är jag brukar vara tror jag bestämt och det ska bli underbart när det blir torsdag! Karlstad blir som vanligt då, jag har en plan som heter Ett besök på Ikea, sen har jag en annan plan som heter Köpa tröja på Carlings. Och en tredje som heter Uppdrag fylla kylskåpet och gud så jag inte ser framemot det! En gång i tiden var det jättekul och storhandla mat tyckte jag, nu känns det mest som att stort tråkigt måste! Jag har tröttnat redan vid brödet. Just de, kom på att skopunkten har ett par stövlar med mitt namn på och dom måste kollas in. :) Billiga var dom också, och nu är det ju snart höst och då är nya stövlar ett måste :)

Nej nu ska nog jag ta och se om det finns saker som behöver grejas med, hej på er!



Påminner

Om att ni ska bli medlemmar, ifall nån skulle ha missat det ;)
Gratisbio, samla poäng genom att värva vänner, besöka sidor, handla, blogga och mycket mera.
Presentkort på biobiljetter eller presentkort som gäller på en massa olika affärer.
Nelly, Cubus, Carling, Skopunkten, HM och många många fler..



Bli medlem genom att följa denna länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864



Och så var det bara tre..

Igår gick våran lilla Molly bort, hittande henne livlös/döende på badrummet när jag kom hem. På ett sätt var det nästan väntat, hon var så mycket mindre sov mycket och var inte alls lika välutvecklad som dom andra. Hon kröp/kravla medans resten springer osv. Men ändock jättehemskt och jag blev jätteldesen först och ringde till hjärtat och grinade. Lugnade sen ner mej och ringde mamma som inte ansåg att det fanns mycket att göra. La lilla Molly i en handduk och tog med henne ner, efter en sisådär  1½ timme var hon fortfarande döende och jag fick tag på hyresvärdarna som var änglar och hjälpte till. Evigt tacksam för det, sen var det dags att bli lite ledsen igen för nu var lilla Molly borta. Lilla lilla, men nog bäst för lilla just för att allt var som det var med henne.
Sally brydde sig verkligen NOLL om molly just då, tydligen är det så dom gör katter. Hur dom är?!

Resten av gänget är iallafall pigga, alerta och friska. Ett totelt underbart gäng och igår kväll hade vi ner dom i vardagsrummet. Lite nya bilder på charmtrollen kommer här.



Pipen alias byxklättrarn, duktig satt! :)






Torsdag kväll

Sitter och väntar på min potatis&kassler gratäng som står i ugnen och sen får det allt bli tv titttande al´a Unga mördrar&C.S.I =)
Jobbat, hela natten lång och lite till bara sisådär 22h. 22 timmar är ju väldigt mycket, men är det nån gång som tiden går fort är det på dom passen. Och med ett toppen jobb så går ju tiden ännu fortare och det är ett toppen jobb utan tvekan! :) Dock ett spindelhus, och igår var jag Kerstin evigt tacksam för "Radar till Sandra" som inhandlades förra året efter en mardömsnatt med spindlar överallt!  Gaaah att dom små jävlarna ska kunna göra en så rädd? Fast jag lovar att iallafall en av dom var enorm!!!
Efter jobbet förut bar det av hem till Jessica&goaste Nova. Härlig hon börjar bli lill-tjejen!!Ler och är med, kan inte bli annat än avundsjuk!  Massa tjöt med Jessica, och lite  bra information om sånt jag inte förstår mej riktigt på. Och även en trip till Karlstad bestämdes den 31 =) Ska bli riktigt trevligt, var evigheter sen vi var på tur ngt längre än Åmål. 
Och ja, det blir fullt upp den dagen. Först en tur till kd som sagt, sen ska jag och älsklingen till *pip* klockan fyra och efter det får det enligt mina planer bli till att hjälpa Therese med vad som nu kan tänkas behövas gällande flytt. Tur att dagen är och kommer att förbli hel-ledig.. :)
Ser även ut som denna helgen ska bli ledig? Vad kan man hitta på tro, toltalt utfattig så blir nog inga värre utsvävningar.  Återstår att se detta, kan ju hoppas på fint väder men kan nog antagligen glömma det för har för mej att det utlovades regn och grejer redan imorn?

Nej nu får jag kolla till gratängen, hej på er!




Onsdag

Redan onsdag, snart är det jul och sen påsk och helt plötsligt så var nästa sommar redan över. Så är det.




Sitter och slappar mej, som mest hela tiden. Ska jobba natten inatt, innan jag börjar blir det nog till att hoppa in och säga hej till Therese. Och imorn när jag slutar blir det till och hälsa på Jessica en sväng. Fredagen ska jag faktiskt till hemtjänsten och jobba en 7-16, spännande! Lär ha hänt en del där dom månaderna jag har vart borta. Kul att dom ringer mej igen också :) Och härom dagen ringde de en från polstjärnan också, fast då jobbade jag redan. Bra att det rullar på iallafall. När jag slutar på fredag har jag jobbat 9 dagar på raken och hoppas lite smått på helgen ledigt men har redan sagt tidigare till planererna att jag kunde jobba. Ja ja märks närmare de..

Igår kollade jag&älsklingen på nyaste Wallander-Tjuven. Den var jag inte nöjd med! Den var inte alls lika bra som dom andra nya. Kuriren har vart den bästa av dom nya och jag säger SE DEN :)


Längtar till den 31, hoppas hoppas hoppas!! Jag bubblar av planer och dagdrömmar om detta just nu..Jag&Älsklingen ♥ Och nej det är inte min ide det handlar om utan nåt annat. Och vad det säger jag inte.. ;) Min ide finns också fortfarande i mitt huvud, även om det inte är lika intensivt just nu. Jag drömmer om annat nu.. Och nej det är inte barn heller för den som trodde de, det verkar ju vara vad många tror just nu bara för att jag inte är ute så ofta. Men det är faktiskt så att jag jobbar mycket och däremellan är jag tråkig ganska ofta, thats it!



Therese ville ha en dikt, men jag är ingen poet och jag gör det enkelt för mej så hon får denna =)


Nu ska jag dricka kaffe, peta i mej frukost, tvätta och mata diskmaskinen.. Spännande va?










Jag är klar!!!

ÄNTLIGEN! Känns helt underbart, var inne och kollade resultaten för alla inlämnade enheter och hade godkända resultat på allihopa förutom en som verkade saknas? Men den är inlämnad den med så hon måste bara ha missat och föra in resultatet :) Det var en sån lättnad och få trycka på skicka och veta att det var sista gången, nu tar jag ett "studieuppehåll" och gör  annat. Och senare ska jag läsa mer, til våren skulle jag tro att jag ska söka om att läsa.. :)

Snart är det dags för jobbet igen, ska hitta på nåt nu i eftermiddag och det är alltid trevligt :)) Liiite nervös att köra bussen bara, aldrig gjort de förut men ska nog inte vara någon fara.. Har ju kört van och den är i samma storlek så..

Upptäckte när jag kom ner imorse att älskingen min hade vart duktig inatt och gjort storkok på köttfärssås, det gjorde jag i fredags så nu får vi äta köttfärssås så det står härliga till :) Duktig han hjärtat mitt som lagar mat mitt i natten.. Skulle aldrig jag orka med, men är man hungrig så.. :)

Nej nu ska jag hoppa vidare, hänga lite tvätt,dricka kaffe och käka lite innan jobbet.. hejs svejs



Lördag kväll

Nyss hemkommen ifrån garaget, fick bli en tur dit. Var väl tänkt att det skulle ha blivt en hemma kväll men efter en spark från Therese blev det inte så utan jag och hjärtat åkte till stan och garaget. Jag nykter då såklart med tanke att det är jobb helg. Var kul i garaget iallafall, blev en massa skrattande och live underhållning..Fick dock världens hostattacker där, måste ha berott på all röken trots att jag inte borde vara känslig? Hostade så jag knapp fick luft och fick ut tre gånger och sista gången jag var ute hostade jag så det var nästan till att jag spydde. Efter att älsklingen min hade öppnat dörrar och fönster där blev det andningsbart igen som tur =)

Nu är jag iallafall hemma igen, och ska nog snart få bli natten. Gick upp tidigt imorse på jobbet och satte mej och pluggande, är jag inte duktig så säg? Bara en uppgift kvar nu så imorn ger jag mej själv en sista spark i rätt riktning och sen jävlar är jag KLAR!! Helt underbart.. 

Åhh nej, upptäckte precis en spindel i taket.. Fy fy fy, hur ska detta gå? Ingen älskling hemma som kan rädda mej, ocg varför har jag ingen radar? Tänker jämt att jag borde ha de men blir ju aldrig nån inköpt.. :( Får se om jag vågar slå ihjäl den på nåt vänster..Iiiiiiiii


Nehej nej, spana runt lite och sen tar jag natten..

Sally uppdaterar om gänget

Nu börjar dom små bli riktigt härliga, lite busiga,vingliga och hej så charmiga! Pipen är det mest framstående i gänget, en tjej tror jag bestämt att "han" är också. Tycker fortfarande att det är en han trots att de mestar talar emot de. Hursom helst, den mest framstående i gänget, social, modig, busig och pipig :) Han vinglar fram till en nu när man är i badrummet :) Och ger sej ut på små promenader i badrummet utan att Sally får hämta han (henne).
 Sen har vi nr 1 svart-vit som älsklingen har döpt till Täppas, nog den sötaste i gänget. Men ganska opersonlig än, gör inte mycket väsen av sig utan är bara där och ser fin ut och busar ibland :) Osäkert om de är en tjej eller kille..
Sen har vi grå-vita, en tjej även detta tror jag bestämt. Är namnlös fortfarande, en go tjej dock som kommer näst efter pipen i beteende, busig och modig men kanske inte riktigt så social. Sally gjorde en skum grej med lilla fröken grå här i måndags,jag satt i vardagsrummet och hörde lite pipande och rätt som det är kommer Sally bärandes på grå. Släpper henne på vardagsrums golvet fräser till på Tiger och går igen. Utan den grå med sig? Hallå?! Hon kom tillbaka efter en stund och då "hjälpte" jag henne och bära upp bebisen igen.
Sen har vi lilla killen Molly, ja jag vet namnet. Men jag tycker att det är en Molly så de så! Molly är efter i utvecklingen ganska rejält, sist ut med att öppna ögonen. Absolut minst av alla, och det är inte bara lite mindre han är uatn han är mini. Sover mest  och den som rör på sig minst. Kanske är något fel? Men vi avvaktar och ser, alla kan ju inte vara framstående med en gång :)

Nu vill jag ha in lite intresse anmälningar också, vem vill ha? Pipen är lappad, och även eventuellt Molly men resten av gänget söker hem..










Sista lediga

Försöker att plugga på lite sådär halv fart, går sådär men inte mycket kvar nu. Lite är bättre än inget. Har bestämt mej nu för att INTE läsa något med för tillfället, ska prioritera lite annat just nu har jag tänkt mej. Känner att jag har många bollar i luften just nu och undrar hur det ska gå med allt? En sak i taget kanske är lösningen? Vi börjar med att plugga klart, och skiter i att läsa mer. Sen jobbar jag (som vanligt) sen tar jag tag i min ide. Eller spinner och bubblar över den mest hela tiden men tar tag i på riktigt menar jag. Sen så ska jag bli seriös med scrapbooking, de ni! Jessica har smittat mej ganska rejält och igår värvade hon mej till en klubb tillochmed. Kommer har tusen saker till det inom kort, då är det bäst att jag får några riktigt fina grejer gjorde också. Älsklingen min har väckt en ide om hus, ett eget hus!Och visst är jag sugen på det. Det får nog spanas närmare på det. Sen finns det andra stora förhoppningar i mitt huvud och jag bara vill vill vill. Tänker på det varje dag, flera gånger om dagen och har gjort det länge. 
Och nej de här var ju inte ett dugg rörigt, hoppar från det ena till det andra och bara ett par stycken som kommer att förstå helt och hållet vad allt i detta inlägg menas med.. :)

Nog rört, åter till vardagen. Idag står plugg och enbart plugg på schemat. hade tänkt masa mig in till stan och gå till af men hoppar det idag det kommer fler dagar.
Igår gjorde jag och Jessica åmål, spanade runt lite på bokhandeln,returen och profab och så tog vi en fika på 50´s.. Blev riktigt besviken på "nya" lamporna på 50´s, äckligt knallrosa al´a 80 tal som inte alls passade in, och massa blommor i Ikea krukor,inge fel på dom men passade inte in där tyvärr. Var mycket finare sist gång jag&Therese var där.
Just de när vi var på returen träffa jag två gamla kompisar, Jessica&Bella. Har inte sett Bella på flera år, det var kul :) Ser inte Jessica så ofta heller men var nog ett år sen bara iaf till skillnad från Bella som nog är ter fyra år sen jag såg sist.
Dom ringde till mej ifrån hemtjänsten igår med, det är jag riktigt glad för! Men var ju imorn dom ville ha mej att jobba så var tyvärr tvungen och tacka nej för jag jobbar redan dagen imorn. Men dom lovade höra av sig igen =)




Underbara lilla Nova



Nej nu ska jag återgå till att göra nåt vettigt, hej hej på er alla!


Lediga tisdag

Gudars vilket oväder det blev här igår!!! Hörde att de börja mullra långt bort så drog ut allt och smög ut, och sen fy fan vad de tog fart och jag fick ånga att jag inte smög mej iväg till bilen istället. Satt och såg blixtarna på andra sidan E18 och hoppade till vid varenda blixt-muller och det var inte dåligt de small. Vibrerade till i uteplatsen en sväng tillochmed och jag kan ju säga att mitt hjärta slog i 300. Har jag gått och blivit åskrädd?Nej men inte alls :( Jag som ALLTID har gillat åskan, tyckt det vart mysigt men nej nu ska jag helst vara livrädd och sitta och studsa som en hare för varje gång det smäller eller blixtrar. Tråkigt men jag antar att jag inte rår för de? Och detta som var igår kan med lätthet mäta sig med det som var den gången de slog ner här, förutom att det stormade denna gången och de kan jag inte minnas att det gjorde sist? Tur att oväder går över iallafall!

Idag var det redan tisdag, och efter detta endast en ledig dag kvar, går så fort så jag hänger inte med? Idag ska det bli till att hitta på nåt med Jessica&Nova, får se vad det blir för vädret är ju jämt lite knepigt..Blir nog bra va de än blir tror jag :)
Ikväll ska jag fortsätta med pluggandet, började faktiskt igår och kom en bit på vägen. Framsteg framsteg! Nu ska jag spana runt lite, dricka kaffe och stoppa mej själv i duschen Tjingeling!



Lediga måndag

Jag spinner vidare på min ide, och tror på det också! :) Och dom som jag har berättat för har också tyckt det verkar okej och det känns riktigt bra för då kan jag inte vara helt uppe i de blå och tro på nåt som aldrig skulle gå, tillochmed pappa, och ja då är det bara att tro på det. Nu ska det planeras planeras och planeras lite till. Och satsas, jag har en plan så att säga! =)

Ledig idag, ganska skönt men får liksom inget gjort. Plugga är ett stort måste men istället drömmer jag mej bort, och ja i drömmarnas värld där blir ingen pluggning gjord men ska snart ge mej själv en spark i arslet så det blir lite fart.

Imorn är ytterligare en ledig dag och hoppas då på ett helt okej fint väder och blir det de så bär det av till Åmål med Jessica&Nova. Till örnäs och kolla på djuren och ha med fika och så, kan bli riktigt mysigt tror jag :) Ska akta mej för ponnysarna där bara om dom är kvar, skulle bevisa för min kusin för ett par år sen att shettisar faktiskt inte är farliga och då bet den ena mej i benet så jag fick ett stort blåmärke.. Där fick jag för att vara tuff haha..




Tänkte bara berätta....

Att jag har en ide, imorn ska det kollas närmare på... Mer säger jag inte ;)







Söndag

Nu var det några dagar sen igen, inte mycket som händer häromkring. Har en härlig fyra ledighet framför mej nu, med start idag :) Inga planer än direkt förutom att jag&Jessica ska försöka hitta på något på tisdag, hoppas på fint väder och isåfall blir det nog att åka nånstans en sväng och ha picnic eller liknanade. Inte åka iväg sådär långt eller så men ja bara nåt :)
Ska också försöka ta mej samman och plugga klart, sista veckan nu sen jävlar är jag KLAR!!Underbart, stora funderingar på om jag ska läsa mer? Funderar på neuropsykriatiska störningar, typ autism asbergers och så. Kan nog vara intressant :) Bara bli klar med detta först, lagar och sånt jag läser nu. Intressant! Men är en uppgift jag inte kan göra själv utan måste prata med en "högre" person. Min chef hade på förslag en arbetskamrat som har pluggat och jobbar inom LSS nu så henne får jag nog ta till hjälp.
Sen ska jag masa mej iväg till arbetsförmedlingen nån dag också, kan bli en kärv månad nästa månad och ska skriva in mej där för säkerhets skull. Slå en pling till hemtjänsten med och fråga om dom vill ha  mej tillbaka och hålla tummarna för det! Förstår att dom tröttnade på att ringa mej för jag jobbade varenda dag dom ringde mig och jag sa bara nej nej nej hela tiden. Men jag jobbade ju så vad skulle jag göra?

Ska ta mej samman med en annan rolig sak idag med, ogräs!!!Helt överäxt här nu, blä vad tråkigt men får väl försöka tvinga med mej hjärtat också så går det fort.. 
Stora planer jag har här i livet, oj oj. 







 

Bli med, det är kul! =)

Nu gör jag det igen, och tycker allt att fler ska bli med! Gratisbio, samla poäng och byt mot presentkort,tidningsprenumenationer eller biobiljetter. Du får 75p direkt som du blir värvad av mej, 200p behöver du för att få ditt första presentkort.



Andra sätt att tjäna lätta poäng:

Besök hemsidor 1p
Få ett poäng om dagen när du loggar in,1 för att skriva i andras gästbok och 2 för att bli vän.
Registrera dej för olika nyhetsmejl och få poäng
Få poäng när du handlar på tex Nelly, Ginza, Halens osv. Där får man poäng i procent beroende på hur mycket man handlar för.
Skriv en blogg om Gratisbio och få mellan 10 och 1000 poäng. och du har dessutom chans att vinna 500:- på Nelly!



Ett annat bra erbjudande där man får poäng är expekt.com. Man registrerar sig på deras sida och spelar för 50:- och får 900p vilket ger 200:- i presentkort + 100 p extra att spara på.

Och vart kan man sen använda sina presenkort? Dom gäller på så många olika affärer, men några exempel- Gina Tricot, Cubus, HM, skopunkten, Panduro, The body shop, Ica, Coop, Lindex, Din sko, Carlings och massa mer!

Så nu tycker jag att alla som läser detta ska ta sig i kragen och bli med!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864
Använd länken eller ange: Mesandra som värvare

www.gratisbio.se


Virrvarr

Dags för en update igen, dagarna bara försvinner ju! Sommaren är snart och då ja då blir det höst. Regn,rusk och mörker, jättemysigt på sitt sätt men sommaren fick gärna vara längre (får väl vara glad att solen lyser nu iallafall)

Jobbde ju natten mellan måndag&tisdag, sen på tisdagen vart de en riktig myskväll med hjärtat mitt. Han lagade god mat och vi kollade på Vi hade iallafall tur med vädret igen. Svinrolig film, hade jag aldrig trott utan dissade den innan men OJ så vi skrattade! =)
I går förmiddags bar det av mot göteborg, inte helt enligt planer men vad gör man? Toppen väder verkligen och hundra elva miljoner människor, långa köer till allt och vi hann allt som allt med 6 karuseller. Balder&bergbanan som är ett måste, den nya härliga saken,slänggungorna och uppskjutet. Och jukebox som avslutning, och nej jag höll inte alls på att DÖ i slänggungorna. Usch fick för mej att min gunga skulle lossna och hade världens panik hela åket haha. Men här är jag, jag överlevde :) Var skönt att åka iväg en sväng, enda som jag har kommit iväg på under sommaren medans alla andra har flängt runt halva sverige..
På väg hem var det läskigt, hade en hysterisk husbil bakom mej som höll på och blinka och hade sig på mej flera gånger. Och jo visst jag körde nog lite sakta för när det mörkna konstaterades det att jag har ingen instumentpanels belysning på bilen annat än vid tripp mästaren och klockan så jag såg inte hastigheten. Och med fullt av fartkamerer så kör jag hellre för sakta. Men blev ju nervös på den husbilen och när vi kom till ett trafikljus vid ett vägarbete ja då låste vi in oss haha.Kom hem gjorde vi också, inte dåligt inte!

Imorse var det segt att komma upp, var lite små sliten. Har jobbat en slappistur idag, imorn kvällen och sen jobbar jag lördag och efter det upptäckte jag att jag har fyra ledigt!!Helt underbart!Synd bara att älsklingen min börjar jobba nu igen annars hade vi haft 4 lediga dagar ihop..






Sally och hennes små

Tänkte skriva ett par rader om Sally och hennes små, beundrar Sally för hennes tålamod med dom. Hon är jätteduktig tycker jag!Förutom igår när hon tydligen bestämde sig för att vara barnledig och stack iväg ut och var borta i över två timmar, men hon kom tillbaka tillslut och jag fick sitta och plocka brännässlor ur pälsen på henne haha.. Dom små växer så det knakar, den vita är dock minst och verkar vara den enda som skulle kunna tänkas bli korthårig. Hon har liksom kortare tjockare päls än dom andra. Den grå-vita har öppnat ett öga och kommer defenitivt bli långhårig! :) Är nog sötast i gänget också, den och den första svart-vita. Den första svart-vita har börjat öppna ögonen. Men inte den vita eller andra svart-vita, nr 2 svart-vit har fått ett namn Pipen. Piper och grinar så fort man tar upp den eller den kommer på vift från Sally och resten av gänget. Därfor namnet Pipen..

Myser


Här har ni Pipen

Lilla vita, tycker att det är en Molly men vi får väl se :)


Grå-vita piraten (en ögd alltså)


Skriva lite kanske...

Söndag och slappar dag idag, har i princip bara suttit framför datorn hela dagen + att jag har tvättat lite och så. Hade en helt okej kväll igår, lite krångel gällande att komma hem men annars så! :) Och kors i taket fick jag inte ont i magen förrens vi var på hem väg och det gör vi tummen upp för! Kanske egentligen skulle söka läkare för det, men vad ska jag säga? När jag dricker eller är uppe och gör nåt till sent på kvällen får jag så ont så jag jag knappt kan andas ordentligt. Då säger farbror doktorn, nej men se stanna hemma då och lägg dej klockan 21.00. Lätt fixat och mer lättbotad patient är svårt att hitta.


Ikväll har jag bestämt att vi ska äta nachos och mysa med min älskling, kolla på nån bra film kanske?
 
Imorn är det måndag igen och jobb blir, gör natten och sen är jag ledig onsdag och då blir det liseberg!!!!! Enormt efterlängtad! Jag längtar efter att åka lisebergsbanan, balder, spinrock och flumride. Mina absoluta favoriter :) 






 

Gårdagen i bilder





Kan någon gissa vad det är?
Tyckte de blev lite fränt iallafall fast det inte är nån bild direkt.. =)











RSS 2.0