Lediga tisdag

Gudars vilket oväder det blev här igår!!! Hörde att de börja mullra långt bort så drog ut allt och smög ut, och sen fy fan vad de tog fart och jag fick ånga att jag inte smög mej iväg till bilen istället. Satt och såg blixtarna på andra sidan E18 och hoppade till vid varenda blixt-muller och det var inte dåligt de small. Vibrerade till i uteplatsen en sväng tillochmed och jag kan ju säga att mitt hjärta slog i 300. Har jag gått och blivit åskrädd?Nej men inte alls :( Jag som ALLTID har gillat åskan, tyckt det vart mysigt men nej nu ska jag helst vara livrädd och sitta och studsa som en hare för varje gång det smäller eller blixtrar. Tråkigt men jag antar att jag inte rår för de? Och detta som var igår kan med lätthet mäta sig med det som var den gången de slog ner här, förutom att det stormade denna gången och de kan jag inte minnas att det gjorde sist? Tur att oväder går över iallafall!

Idag var det redan tisdag, och efter detta endast en ledig dag kvar, går så fort så jag hänger inte med? Idag ska det bli till att hitta på nåt med Jessica&Nova, får se vad det blir för vädret är ju jämt lite knepigt..Blir nog bra va de än blir tror jag :)
Ikväll ska jag fortsätta med pluggandet, började faktiskt igår och kom en bit på vägen. Framsteg framsteg! Nu ska jag spana runt lite, dricka kaffe och stoppa mej själv i duschen Tjingeling!



Kommentera
Postat av: EMMA

godmorgon ;D

2009-08-11 @ 10:08:32
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Blomman.

Ja jag beställde en. Men nu kom ja på att ja faktiskt har en. Man kunde ju bestämma sj vilken månad/ år de skulle börja. Ja tog från oktober. Ja skulle tatt från januari. haha. Smaart :P

2009-08-11 @ 12:12:33
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman.

ja men de spelar inggen roll. Lr joo de gör de ju. Hmm.. Ja jag får fixa detta. Hela kalaset gick på 275, som ja fatta de som iaf, : )



Kram

2009-08-11 @ 18:59:45
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0