Buzzador -Santa Maria Street food

Ännu en rolig kampanj från buzzador och detta stog på menyn idag. Så kul att få testa massa nytt, detta får både plus och minus av mej. Chipotle dressingen föll inte mej i smaken men det andra kommer definitivt att ätas igen. 




Buzzador -Tärnad ost

Helt omöjlig att hitta här i Säffle även denna men hade större tur i Karlstad. Så kul att få testa massa nya saker. Perfekt till salladen, tacosen eller bara som den är. Färdig tärnad ost från Arla. 




Nytt till barnen

Denna helg har det blivit mycket nytt till barnen, det är vår och dom växer dessuton som ogräs båda 2. Just nu är det strumpor och skor som växts ur i rasande fart. Moster har skämt bort dom båda 2 med nya kläder och skor. Jag har köpt femtielvatusen par strumpor, gummistövlar, tofflor, mössa och T-shirtar med tigrar på. Och så nya jackor till båda barnen, Fridde köpte till wilde igår och jag kunde inte låta bli att köpa en likadan till Oliwer idag. Lite presenter till påskäggen blev det igår med när vi ändå var i Karlstad. Tur det är kul att shoppa 👌 Dock tillhör nog strumpor och gummistövlar det tråkigaste man kan köpa.... 




Buzzador -Nutrilett shake dryck

Idag äntligen fick jag tag på denna shake dryck som jag får prova via buzzador. Det är konstigt att man ska behöva iväg till Karlstad för att hitta nyheter. Men nu äntligen så! Ska bli spännande att prova nåt nytt, jag dricker ju några såna här i veckan så. 




Fredag

Vilken lång vecka det har varit! Men äntligen blev det helg och inte bara helg utan ledig helg.. Och långhelg eftersom dagis är stängt på måndag så har vi tagit ledigt båda två. Och ledigt 3 helger på raken nu dessutom. Känns helt okej får jag säga. Behöver ledigt nu. 


Men känns inte riktigt som fredag, har inte fått min vanliga fredags rutin med att sluta tidigt, komma ut och gå och få den där känslan av ledigt. Slutade tidigt iallafall klockan 14, handla, laga mat & äta, köra Fridde till fest med jobbet i Åmål. Hem igen, oliwer grinig och trött som tusan. Såpass att han somnade helt själv uppe när vi kom hem. Syrran, Tom och Louise kom förbi en sväng och syrran hade köpt lördags godis till wilde och en påse favorit godis till mej 👌👌👌 Va glad man blir av såna små överraskningar. 

Mitt flöde på instagram idag har varit fyllt av barnmässan, vad jag längtar tills på söndag när vi ska dit! Wilde längtar också. Ska bli kul att hitta på nåt. Efter de får det bli lite shopping, Wilde måste ha skor och gummistövlar för han har bara tjocka vinterskor och med tanke på att våren verkar vara här så är det ett stort måste nu. 

Nu får det snart bli natten här, är som vanligt trött som bara den. Är jämnt lite trött på att vara trött. Känns som man knappt har nåt liv när man somnar runt 8-9 varenda kväll. Men man får försöka få den sömnen som går med. Imorgon är det säkerligen full fart igen vid 5 tiden om inte tidigare. Har man tur kanske lite senare.. 1 dag denna veckan sov faktiskt oliwer tills klockan ringde, kändes som jag hade försovit mej när man inte hade varit uppe minst 1 timme innan klockan ringde eller Fridde har varit uppe med oliwer så han åtminstone är färdigklädd och sådär. 



Söndag

Fin helg, korta bra pass på jobbet, långa promenader med vagnen och fint väder. Och kvällar med bra serier och godis. "Bara" 5 dagar kvar nu tills det även blir lite ledigt. 


I fredags tog vi vägen förbi lindex på promenaden och gjord ett par fynd på rean. Älskart! 
Och nu i 2 dagar har promenaden fått gå till älven och spana på änder, hur kul som helst hälsar Oliwer och han blir sur som bara den när vi måste gå. Verkar dock bo en galen gås där med som kommit både igår och idag och skrämt mej. Går emot oss med svängande huvud och gapar. Som en sur gammal gubbe som inte tål att nån är närheten. Men igår hann vi spana på änderna iallafall och idag hade vi med mat också som dom hade fått innan surgubben kom. 

Snart vankas det kvällsmat, köttsoppa som kokat på spisen nån timme nu. Och farmen final sen på de. 



Onsdag

Ledig dag idag.. OM man nu kan kalla denna ledig ens. Samtal på dagis, tandläkare, handling och massa tvätt, trotsig Oliwer och nya fransar (och allt annat plock med barn och hem). Känns som jag sitter ner för första gången idag 😂


Samtal på dagis eftersom wilde ska börja skolan i augusti. Allt var bra på samtalet, han är snäll, pratar mycket, bestämd, kreativ, självständig och väldigt omtänksam om sin bror. Leker bra och med många. Trivs på dagis. Kändes som den wilde vi känner helt enkelt. ♡ 

Fått fina fransar hos Beata, lika nöjd som alltid. 👌 Kommer aldrig kunna sluta med detta känns det som. Så bekvämt, fint och smidigt. 

Imorgon drar jobbhelgen igång... och avslutas nästa fredag.... För min del kan vi hoppa över denna veckan, jag vill ha nästa helg istället med ledigt, barnmässa och shopping i Karlstad. 






1 år gammal bild. Tiden går så fort ♡

Söndag

Ännu en tidig morgon med korven. Att detta barn aldrig behöver sova! Gick och la oss vid 9 igår kväll, det mesta jag fått sova sammanhängande efter det är 2 timmar mellan 12 och 2 i övrigt har jag nog varit uppe upp emot 15 ggr. Tror de va igår vi tyckte han sov bättre efter all sjukdom... Bara vaknat ett par gånger per natt men de tog han igen med råge inatt de. Och upp halv 5. Men han är go och glad iallafall, busar och grejar. 


Vi har ledig helg, helt utan planer. Igår blev det lekpark, några timmar i trädgården och långpromenad i det helt underbara vädret. Bästa med att vara ledig det att inte ha massa måsten och planer, få komma ut på mina långa promenader och ja bara ta de som de kommer. Denna dagen kommer se likadan ut den med sen drar vi igång en ny vecka med jobb och vardag. Helgerna går alldeles för fort! Längtar redan till nästa lediga helg om 2 veckor och då ska jag ha ledigt 3 helger på raken som det ser ut nu. Tycker det är jobbhelg oftare än lediga helger så när man får 3 helger på raken sådär så hinner man verkligen känna sig ledig. 

Händer det nåt kul annars? Inte här iallafall, samma sak hela tiden. Ingen som har nåt kul att berätta? Nåt att se framemot? Jag längtar efter vår nu jag iallafall, eller ja de är vår nu men på riktigt. Varmt och skönt, tunna jackor och lätta skor. Vårmarknad... Solglasögon. Lätta skor och jackor på barnen. Ja allt det där. 👌👌👌 

Vi planerar sommarsemester också, bokat hotell i Göteborg så dit åker vi i juli. Gothia towers har vi bokat, vi ska gå på universum, Liseberg, alfons Åbergs kulturhus och jag tänker även se till att vi kommer iväg till New yorker såklart. Äta på den där goda buffén i Nordstan. Ska bli så kul att åka iväg med barnen sådär. Första gången vi kommer åka iväg och sova borta allihopa. Tror det kommer bli 3 bra dagar de där ☉ 

  



Måndag

Startar veckan med en hemma dag med korven som fortfarande är förkyld, men nu tycker jag nog han är såpass så han kan gå tillbaka till dagis imorgon. Värsta är nätterna som vanligt, när man aldrig någonsin får sova ordentligt på nätterna blir de ännu jobbigare när han är dålig. Gick och la oss strax efter 9 igår och han vaknade direkt vi la oss i princip och jag var så trött så efter över 2 timmars krångel var jag gråtfärdig av trötthet. Tror han har tänder som spökar också men efter Alvedon somnade han tillslut och sov iallafall 3 timmar innan det var dags igen. Att han inte blir trött själv! Jag skulle nog kunna sova en vecka om jag fick... En lugn dag iallafall, plockar och städar lite som vanligt, tog en promenad och handlat. Wilde är på dagis några timmar han så han får komma från sjukstugan lite. 


Helgen försvann fort den med, en bra helg har det varit. Halvledig trots jobbhelg var fint. Barnloppisen i lördags var en riktig lyx, önskar jag alltid fick en timme för mej själv innan alla andra kommer. Gjorde några fina fynd, mest till korven men även till wilde. Och billigt blev det, 190:- för skalbyxor, kavat gummistövlar,leksaker, tröjor och byxor. Köpte så fina hemmasydda kläder till Oliwer som var helt nya men tyvärr var dom för smala för han. Så trist! Men får lätt igen det jag gav så säljer dom vidare på Barnloppisen i fengerfors i april. Sålde bra gjorde jag med och efter jobbet igår kunde jag åka till Åmål och hämta ett kuvert med 835:- och resterande osålda grejer. Nu ska allt märkas om med nytt nummer och lämnas till nästa loppa. 

Ikväll blir det jobb, Linda var så snäll och bytte pass med mej idag så behövde aldrig ta nåt VAB. Sen hoppas jag på full närvaro resten av veckan. 👌


Här hade vi det bra jag och Emelie 👆 och lite av fynden 👌

Torsdag

Kör på never ending story -VAB. Nu var det korvens tur att bli sjuk igen. Hämtade en pigg och glad kille på dagis igår, 1 timme senare kokade han av feber och sen har förkylning brutit ut. Bara hoppas det stoppar med en helt vanlig förkylning och inte blir öroninflammation igen bara. Imorgon blir det iallafall jobb igen då är Fridde ledig. 


Faktiskt haft en helt okej dag. Brukar bara vara stressad och less på att just sitta hemma med vab, man blir liksom så låst och svårt att hitta på nåt. Men oliwer har varit på gott humör trots att han är sjuk, vi har städat, plockat och rensat uppe. Wilde har spelat massa bra musik och varit nöjd. När oliwer låg och sov ute i vagnen hann jag med nästan 1 och halv timmes kvalitetstid i telefon med Emelie samtidigt som jag ryckte upp massa gamla döda blommor och växter ute. Haha så man roar sej liksom 😂 

Har förutom sjuka barn haft bra flyt denna veckan. Kris på jobbet och svårt att få folk så fick ut och jobba igår kväll och blev ledig lördag. Inte mej emot, win win för både mej och jobbet för var lättare att ge mej ledigt lördag än att få in nån igår kväll. Och lagom tills jag blivit ledig lördag så vinner jag en tävling och får gå på barnloppisen ensam 1 timme innan alla andra tillsammans med en vän på lördag. Hur perfekt? Det blir Emelie som får följa med så äntligen får man träffa henne en sväng med. I tisdags vann jag en gissningstävling och vann nutriletts nya shakes och idag får jag från buzzador att jag får testa samma shakes från dom med. Perfekt för mig det 👌 Hel nöjd jag. 👌 

Nu längtar jag efter kvällen och att Fridde ska komma hem. Knappt setts på flera dagar för jobbat om varandra. Wilde har bestämt maten idag -tacos så det får de bli och massa soffhäng och kolla ikapp på allt jag missat när jag jobbat.



RSS 2.0