2015



Detta året känns som jag mest varit gravid hela tiden, med illamående och blaha. Men tillslut så kom våran Oliwer och familjen blev komplett. ♥ Resten av året har varit ja vad har de varit egentligen? Känns som en lång trött höst mest med sömnbrist och tid jag inte vet vart den tagit vägen. Men vi har gjort mycket kul under året med massa olika turer och utflykter med vänner och familj. Och nu är året slut, hade för en gångs skull faktiskt sett fram emot nyår men nusåhär från soffan kan jag återigen konstatera att nyår suger. Jepp! Nu börjar 1 nytt år iallafall , på lördag kryper jag i arbetskläderna igen och tillbringar januari med mina kära arbetskamrater innan jag fortsätter föräldraledigheten. 

Förväntningar på det nya året? Alltså nej.. Det blir som det blir. Men jag ser framemot firande av jämna födelsedagar min systers och min egen, en helt ledig sommar till och bara ännu ett år med min fina familj och vänner. 

Några bilder som innefattar delar av detta året .

Ultraljud, utflykter, liseberg, födelsedagar, babyshowers, vän som fått barn ,vi som fått barn, dop gånger flera m.m. 

Gott nytt år och så hörs vi igen nästa år då! 

Julen



Uppdaterar om julen lagom till nyår. 👍


Hade en lugn och fin julafton. Hemma hos oss, hos barnens farmor och farfar och avslutade hos Ingela och pappa tillsammans med Thomas, Christoffer, Syrran och Tom. God mat, mys och fina,bra julklappar till oss alla. Juldagen hemma hos oss med Mamma, mormor, broder och syrran&tom. Och så var vi även hos Ewa en sväng på juldagen. 


Både vi och barnen fick många fina och bra klappar. 

Mina och jag är ju bara såå nöjd, glad och tacksam för allt fint och bra. (Fick även presentkort på creative art, coop och lindex.)

Oliwers och bättre kan de knappast bli. Lagom mängd bra att ha som matstolen, nappar och stor låda blöjor, leksaker och kläder. Kom julklappar i efterhand också så saknas bok och en rolig skallra på bild. 

Wilde fick kläder, massa blandat med leksaker, lego, kläder och pengar m.m. Och en massa skum och bubbel till badet. Även han fick mer senare så på bilden saknas godis, lego, lotto spel och va de nu va mer. Massor fick han iallafall och han var så nöjd så med dagen! :) (trots att ingen tomte kom annat än på natten när han sov) 



Måndag



Full fart mot jul... Bara jag som inte tycker det känns som det är jul så snart? Så tråkigt! Jag vill ha myskänslor, sådär luddigt med snö och ja bara mysigt. Men näh förutom idag så är det ju rena oktober vädret. Denna vecka är det även dags för första julmaten verkligen bevis på att julen är nära. Julbord med mina kära arbetskamrater på Medis. Opersonligt och skolmatsal liknande tillställning men maten ja den maten!! Så god! 👌 Och så med trevligt folk så blir det ju inte annat än bra ändå. 

Har även lite annat för mej denna veckan. Annat än allt hemma/det vanliga alltså. Julbordet då imorn, på onsdag är det tatueringdags och AO träff på bowlinghallen. :) Fredag blir det en tur till Åmål för att kolla efter julklappar och köpa en babysitter till Oliwer och se om denna med ljud, leksaker och vibrationer ska falla lille herrn i smaken. Ingen annan har dugit helt än så..... Eller nåt annat för den delen. Skulle va skönt om han gillade denna. :) Annars så är det förmodligen inga bortkastade pengar utan tror jag lätt får vad jag ger om jag säljer den vidare. 

På tal om Oliwer har han idag fått provsmaka på gröt efter godkännande från Bvc. Haha vilket klet! Men förhoppningsvis ska det leda till att han spyr mindre och förhoppningsvis också slipper spy/ha uppstötningar/misstänkt halsbränna nattetid och bli störd av det och därmed också kanske börja sova? Kan inte annat än hoppas, sover max 3 timmar åt gången en bra natt och en dålig natt ja det kan va vaket i timmar det och otroligt orolig sömn däremellan vilket är typiskt för barn med dom problemen. Förövigt irriterad på bvc för vet att man göra mer för att underlätta för reflux barn men enligt henne så gör man inte det i Värmland? Vadå inte i värmland liksom! Behöver inte ens bero på det sa hon ang sömnen men jag säger vad skadar det att prova? Det tyckte inte hon för det växer bort oftast runt 1 års ålder.... Vi va jämnt inte överens kan jag säga men nu ska vi testa detta med gröten, sen ska vi testa att byta ersättning igen och jag hoppas. Våran lilla  (eller ganska stora) korvis ❤ 


Denna screenshot skulle kunna handla rätt av om Oliwer. Allt stämmer på han.. 

Nu ska jag avrunda detta inlägg, ska försöka uppdatera snart igen men det blir väl som vanligt. Trött och upptagen, inspirationen att skriva ligger allt som oftast i bott när tiden finns. Eller så har man femtielva andra saker för sig om man har en stund till övers. :) 

Älskade ungar dom finaste i hela världen. ♥ Sån syskon kärlek,  Wilde älskar sin bror så mycket och Oliwer ja han säger ju inte så mycket än men intresset för att se vad Wilde gör och blir glad när han får vara med brorsan. :) Så lycklig för att jag har min fina lilla familj. 



Oliwers dop



Och så blev det lördag. Jag var ett nervvrak, tänk om inte tårtorna skulle räcka? Bli äckliga? Tänk om dom vanliga tårtorna skulle misslyckas ? Smaka äckligt? Tänk om... tänk om.... 

Men allt klaffade och dagen blev sååå bra! 

Smidigt och lättsamt i kyrkan. Och tror även alla tyckte kalaset efter var trevligt. :) 

Dukat och klart! 

Smörgåstårtorna 

Marsipan tårtor, blå tårtbotten och fyllda med vaniljkräm och hallongrädde. 

Dukat för fikat och lite av folket. 

Presenter till Oliwer


Min syster är Oliwers fadder. (Precis som hon är Wildes )


Presenterna uppradade här hemma. Allt detta , pengar och 1000:- på ikea fick han. :) 


En fin dag med familjen och bästa vännerna. ♥ 

Saknade dock flera av mina vänner av olika anledningar. 2 a gången jag döper barn och min närmsta vän sen barnsben saknas, sist fanns det åtminstone en anledning men nu vet jag inte ens vad det är som händer? Sen kan man ju ha sån otur som Sandra och få magsjuka, ni saknades  och jag hoppas du mår bättre nu. ♥ 

Tack alla ni som var med och gjorde dagen så bra, tack för alla fina presenter och tack för all hjälp. Ingen nämnd och ingen glömd förutom att min syster förtjänar 1 extra stort tack för allt.
 

Har fler bilder på systemkameran men ni får hålla tillgodo med dom här tills vidare. 






Onsdag



Denna veckan är det fullt upp, startade veckan med babymassage, besiktning av golfen (äntligen godkänd ), möte med prästen inför dopet. Haft sotarn här, inte så jobbigt men det var ju en tid att passa och va hemma till så fick hämta wilde tidigare så vi absolut skulle va hemma. Försökte få en del bakat igår med, brände en halv plåt nallekakor men dom blå brysselkakorna och några av nallarna fick godkänt iallafall. Idag på dagen fick ja inget gjort för Oliwer va inte på humör men det blev bättre fram åt eftermiddagen så då blev de en plåt nallekakor och en tårtbotten bakad.  Mycket att göra med alla förberedelser inför dopet men allt tar också sån tid med liten Oliwer och allt runtikring. Men lördag lär de bli vare sig ja hunnit med allt eller ej. Imorn ska sista tårtbotten bakas iallafall och så håller jag tummarna att jag inte måste baka en ny för den första jag gjorde blev inget bra tror jag... Sjönk ihop lite. 

Imorn ska jag på massage också, Säffle kommun bjuder anställda på 30 minuter massage och de vill man ju inte missa. Men jag är lite nervös, aldrig varit på massage. Vad gör man? Vad gör dom? Hur går det till? Oliwer ska få vara hos Ingela dom 30 minuterna massagen är. Första gången han är utan mamma&pappa. Lilla hjärtat då! Men de ska nog gå bra tror inte han tänker så mycket på de är väl mest jag som tänker på det ♥ 

Fredag är det häcken full sen är det lördag. Denna veckan går fort. Tror inte jag lär kika in här innan dess så nästa gång får ni läsa om Oliwers dop. :) Håll tummarna för att smörgåstårtorna blir goda, att dom andra tårtorna blir fina och att allt hinns med och blir sådär bra det bara måste bli. 


RSS 2.0