Dag 4

Min hobby, scrappande är väl det närmaste en hobby jag kommer även om det dessvärre stått lite stilla det senaste. Bilden jag delar med mej är iallafall framsidan på Wilmas album.


Helgen i skrift

Jag är fortfarande sjuk, sover urkasst och mår sådär men så kan det va! Wilde fortfarande tät men pigg och go annars.

Igår hade vi en hel dag på vift, drog iväg till Karlstad på förmiddagen. Tog vägen om Edsvalla och den där outleten, fanns en hel del snyggt men inte till tjej så jag slapp ju bli sugen på shopping ;) Hjärtat fick sej en Depalma tröja för ungefär halva priset mot andra affärer. Fanns Depalma jacka till barn för 400:-, gissa om Wilde ska få en eller? Dock måste han växa till sej först för var inte bebis size.

Vidare mot Kd och mötte sýrran utanför Ica, hon hade köpt den där bodyn som jag hade tänkt köpa från klädkompaniet. Är en röd body med texten Rock baby. Rosor&gitarr tryck. :) Tack tack :) Inne på ica sen hittade jag kläder jag vill ha till han också, riktigt lysgrön "ludd" jacka och en scarf med fyrklövrar. Står på inköpslistan till nästa månad det :)

Handlade iallafall och sen hem, packade in, bytte om till kalas och sen åkte vi till Långserud och Malins 20 års kalas. Wilde fick paket av henne direkt vi kom dit, jättefräna hängsel byxor och en Rolling stones t-shirt. :) Det bjöds på god mat och gott fika och det var som vanligt jätte trevligt :) Wilde var dock en liten suris stundom och lyckades dessutom spy ner sig totalt och jag mitt smartskaft hade kläder som inte passade med som ombyte men annars gick det ganska smärtfritt. Alltid lika spännande med alla "nya" saker man ska testa med bebis. Nu har vi avklarat stort kalas! :)

Nu ska jag försöka mej på att städa klart för det gör sej inte självt och Wilma har inte vett att låta bli att fälla trots att jag är förkyld. Dessutom blir det disk och tvätt trots sjukdom? Kan inte förstå detta!! ;)

Dag 3

Familjemedlem, väljer såklart våran fina bebbe!


Dag 2

Favorit pryl, är väl meningen att det ska vara ett foto men orka! Här är iallafall min favorit pryl :)




Dag 1

Självporträtt, väljer en halv-gammal bild som är en favorit. (behöver verkligen klippa mej nu, så fin vill jag vara igen)




30 dagar foto

Tänkte hänga på denna, en ny bild varje dag är det tänkt :)

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Tema "blå"
Dag 10: Glädje
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Senaste bilden av mig själv
Dag 30: Valfri bild

Nu byter vi..

Wilde är väl så gott som frisk, bara lite morgon tät och hostig. Men nu så var det min tur istället, vid en av alla hundra gånger jag/vi varit vakna inatt kände jag att det var sjukdom på gång. Och nu sitter jag här med skumma känslor i halsen, ont i huvudet och snorig.

Inatt har iallafall Wilde fått testa spjälsängen för första gången, vi ändrade om i sovrummet igår så jag skulle få sovplatsen närmast sängen. Inte bara att byta plats utan jag var ju tvungen att ha med mej min madrass så det fixade vi igår. La han i sängen vid sovdags och där sov han till halv 1, men sen orkade inte jag krångla med att natta han i egna sängen för nappen ska spottas ut 58ggr innan han somnar och jag var för trött så han hamnade mellan oss igen.

Igår trodde jag förresten att min handled var på bättringsvägen men nej då, den har värkt hela natten och imorse sprang min tjocka katt på mej och det kändes som handleden skulle gå av. Jävlar så ont! Att det aldrig ska bli bra?

Idag ska vi iallafall äntligen masa oss utanför dörren för första gången sen i måndags, ska till Ica och Lidl en snabbsväng och så ska jag hämta Ellos paketet med Wildes nya overall. :)

Nej nu ska jag ge mej, ska sätta på lite kaffe och gå ner och starta en tvätt maskin. Ha en bra fredag!


Lilla hjärtat

Fortfarande sjuk, snorar, hostar och är orolig. Sovit dåligt inatt och spytt ner det mesta han kommit i närheten av i sängen men det är ju dessvärre inget ovanligt. Men sover gör han nu iallafall! Ännu en hemma dag väntar alltså idag också, vi hoppas på bättring tills imorn och absolut tills på lördag när vi ska till Långserud på kalas för Malin. Vill ju att han ska vara pigg på sitt första kalas :)

Imorn får jag tydligen lön förresten? Hela 197:- och jag förstår inte varför? Men även om det inte är mycket pengar så tackar jag och tar emot. Det behövs denna månaden.


Lilla sjuklingen, söt med rosa napp va? (fanns inga andra på apoteket är mitt försvar)


Gårdagens lilla sjukling, alldeles röd i ögat..


Dagens sköna sovstil och kolla blå napp! Pappan han kan han :)


Förövrigt skänker jag bort Sally och Wilma just nu. Vägrar låta den andra vara i ens 5 sek så blir väl bråk här snart om dom inte ger sej. Fräser bakom soffan hela tiden och Wilma smyger omkring..  


Fortfarande..

Wilde är fortfarande sjuk och idag är han även lite mer gnällig än igår, stackars liten skrutt unge! Natten har ändå varit helt okej med tanke på hur tät han är så är jag förvånad att han ens sov så mycket som han gjorde. Hoppas detta ska gå över snart för han! Dessutom är det något med högra ögat det är rött,svullet och tåras lätt. Hänger det ihop med förkylningen eller? Hoppas det! Enda som är bra med förkylningen är att han visar himla fina "mat mönster", hoppas dom kan få bli rutin sen när förkylningen är över!! :)


Igår kväll var jag iväg och hämtade en hel bunt med paket, kläderna från HM var så fina. Längtar tills han kan använda dom. Det lilla som var till mej själv är jag nöjd med också, var en ny BH och strumpor. Från ellos kom bara feber termometern (passande nog) så där har jag lite mer att längta efter. :)

Absoluta favoriterna!! Pyjamasen älskar jag, så söt så hälften hade varit nog!


Nej nu ska jag äta sockerkaka, var så jäkla sugen på nåt sött och i brist på nåt hemma fick jag slänga ihop en sockerkaka. En kopp kaffe till det med så..mums!



Lilla skrutt unge

Wilde har fått sin första förkylning, stackars liten. Började vid tolv inatt men han har sovit förvånande mycket och i tre timmars pass vilket brukar vara 2 timmar annars. Även sovit hela förmiddagen så är väl förkylningen som gör det. Han snorar,snörvlar och nyser så nappen flyger. Men han är ändå på bra humör det han är vaken och har inte gråtit på hela dagen. Vi skulle ha varit på BVC idag och efter det fikat med Malin men ville inte ta med han ut i kylan när han inte är pigg så vi myser hemma idag och antagligen likaså imorn med så hoppas vi han är frisk sen! :)


Nu ska sätta mej och roa mej med att lägga in räkningarna och se hur många miljoner jag går back och när jag är klar med det ska jag slänga ihop nåt lunchigt. Sen väntar jag på eftermiddagen, bra på tv och att hjärtat ska komma hem.




Måndag idag

Igår slog bebben nåt slags rekord i vakenhet, hade ingen riktigt ordentlig sovstund på hela dagen plus att som jag skrev igår hade han vart vaken stora delar av natten. Kan ju säga att det märktes på hans humör, ingenting var bra där ett tag. Men så kom kvällen och han somnade gott och sen när han vakna var mys bebisen tillbaka :) Inatt har det varit en pigg liten bebbe igen men vi sov gott imorse och han sover nu så blir nog ingen suris idag. 

I eftermiddag ska vi åka till Åmål och hem till Evelina som har tupperware party, det blir säkert trevligt :) Alltid kul att träffa folk och bebisar! Fram tills det är dags att röra på sej har jag inga planer.

Blir fortfarande inte klok på min handled, är inte riktigt så rörelsehindrad i höger handen längre men har fortfarande lika ont och det värker även uppåt armen nu. Vet verkligen inte om jag ska krångla och gå tilll vårdcentralen igen eller avvakta. Borde ju vara nåt och det borde gå att behandla på nåt sätt men vill få träffa en läkare som faktiskt undersöker om jag nu ska gå dit igen.

Vad väntar annars i veckan då? Imorn är det dags för BVC igen, alltid lika spännande tycker jag :) Annars så är det väl tänkt att bli några fikor. Pengar på fredag men ärligt kommer kontot eka lika tomt då som det gör just nu, massa äckliga räkningar denna månaden. Livsnödvändiga sålart men uj så tråkiga att betala!!!

Nej nu ska jag fixa lite mera kaffe och så börjar visst Wilde att vakna till igen. Hej på er!



Helgen..

Jaha söndag igen och helgen är nästan slut, jaja det betyder åtminstone veckans höjdpunkt alá tv SOLSIDAN..

Igår hade jag mer eller mindre en hel dag på vift, började med att glida mot Åmål vid tio tiden. Insåg nästan framme att jag hade åkt ifrån plånboken och jag och syrran skulle handla födelsdags grejs till mamma och bilen behövde tankas. Bra läge! Men det löste sej och jag fick leva på Michaela en sväng, sisdär tills det var dags att föra tillbaka pengarna. ;) Vi var på profab en sväng och spanade runt, uh vilka fina Wilde kläder dom hade på klädkompaniet. VILL HA! Bodyn han fick av Michaela kom där ifrån också. Efter vi hade varit där åkte vi hem till henne och inväntade mamma, käkade födelsdags fika och umgicks sen innan det var dags att åka hemöver.

Hem och bytte om på Wilde och åkte sen ut till Hög och Emelie m familj. Hade en mysig eftermiddag där. Fixade egna semlor och satt och prata. Wilde fick fina presenter han och tackade med att sova hela tiden. Hamnade väl snudd på i nån koma för han sov hela det besöket på drygt 3 timmar, resan hem och sen hemma igen i en 30 min till. Åt och somnade igen. Pust det har märkts inatt på vaken och glad bebis. 

Igår kväll shoppade jag förresten på Ellos en sväng, overallen Wilde har nu är hel skum i modellen&storleken, den passar i benen men stramar över axlarna samtidigt som den är för stor(bred). Hursomhelst med tanke på att den stramar över axlarna var det verkligen dags för en annan för växer han en centimeter till är det inte gott att få plats i den. Så jag bestämde mej för att beställa en ny "nallebjörn". Beställde samtidigt ett dubbelsängs lakan och en bebis feber termometer. Och fick sängkläder på köpet :) Ellos är bra!



Idag ska det bli en städ och tvätt dag, jippie eller kanske inte men nödvändigt.. Bra sånt med ibland även om man kan ha roligare. Kallt som fasiken också men jag tyckte det var rätt härligt ute, Wilma höll inte med för hon ramlade 2 gånger i desperata försök att inte ha tassarna i snön. En hel kul syn vill jag lova!


Tävlar!

Jag är med och tävlar om en namnnapp hos Virrpannan, kan det vara min tur att vinna nu då? :)



http://www.virrpanna.com/index.php/2011/02/17/tavling/#comments


Dagens bilder....eller ja dagens Wilde och hans senaste presenter :)





Body i present från Michaela :)


Body ifrån Emelie och pyjamas från Ulrika,Evelina och Icka. :)







Fina unge




Torsdag

Här står det ganska still för stunden, är fortfarande hel knäpp i min högra handled. Var iväg till vårdcentralen igår och fick träffa en mindre bra läkare som inte visste vad det var och ordinerade en skratt retande behandling. Undrar om det hade skadat att 1. Undersöka ordenligt? 2. Föreskriva en passande behandling? Ja ja får gå så här några dagar till så får vi se vad som händer. Men inte kul att ha konstant ont och på det sover jag sämre för vaknar så fort jag råkar röra på handen. Dessutom känner jag mej lite låst, två helt fungerande händer är bra att ha tillsammans med liten bebbe kan jag lova..

På tal om liten bebbe så växer den lilla så det knakar!! Flera av hans bodysar börjar bli korta i armarna och ska läggas undan så nu minsann har vi börjat nalla i lådan med storlek 62. Dom som är från lindex är lite mindre i storleken så dom kan han ha nu. Lite breda och lite långa men ganska bra armarna. Och byxorna i 62 från HM passar också. Kul med lite nytt!! :) På tal om kläder så fick jag ett par byxor jag köpt till han på Tradera idag, fy har nog aldrig varit så besviken på nåt därifrån som nu! Har mejlat säljaren och hoppas hon kompenserar på något sätt för dom var inte okej..
Kom på nu med att jag inte skrivit om hans paket från Libero heller, kom ett stort paket i lådan i tisdags innehållande en plast skötväska fylld med grejer. En färgglad filur att hänga på bilstolen, mössa, tvättservetter, skötbordsunderlägg, blöjor och ett par saker till. Kul med sånt!! Helt klart gör dom bra reklam för sej Libero och det vinner dom på, jag tänker då minsann fortsätta och använda deras blöjor och andra grejer med för den delen. :)


Nu är det snart helg igen med och jag gillar. <3 Annars inget mer för stunden, bebben har somnat så ska passa på att plocka lite för idag är annars en sån dag som jag inte får gå ifrån han för då blir det ledsna miner och samma var det igår.. Älskade skrutt unge!



Nya outfiten! :)


Nytt till bebben

10% på hm.com så passade på att beställa lite av det jag spanat in till Wilde i nästa storlek, saknade som sagt lite färger,ljusa färger och pyjamaser så det var det som klickades hem.


Måndag och alla <3-ans dag

Så var det en ny vecka igen, svosch!

Igår var en mysig kväll, lagade och så klart käkade en god kallops, kollade solsidan och senare filmen Hatchiko. Buhuu vilken grinfilm! Jag kunde inte ens kolla den ordentligt på slutet för då hade jag nog grinat ihjäl mej. Men helt klart sevärd! Tyckte även Wilma:

Hundar på tv är spännande säger hon så nu kollar vi på animal planet, eller ja hon just nu jag skriver :)

Inatt har min handled blivit riktigt fucked up och jag har haft jämt hur ont som helst, har fortfarande men lite bättre nu. När jag skulle byta på och byta om på Wilde imorse kan jag lova att det minst tog dubbelt så lång tid. Hum kan ju tycka det ska bli bättre och inte sämre? Orka med att ha det så i 3 veckor till... Om det nu ska försvinna på 4-8 veckor vilket jag verkligen hoppas, idag är jag halvt handikappad..

Alla hjärtans dag idag och det betyder också 3 årig förlovningsdag <3. Tänkte jag skulle åka och köpa nån god fika sen och så annars har jag inga stora planer för dagen. Kanske nåt extra gott att äta? Vem vet!


Älskar dej!

Annars väntar en ganska lugn vecka nu, idag är idag. Imorn ingenting, onsdag sen ska jag träffa Evelina på en fika hon har en liten kille som bara är ett par dagar äldre än Wilde. Blir kul de :) Till helgen så blir det nog äntligen till att träffa Emelie och så ska mammas födelsedag firas.

Nej det var det de, nu vakna bebben så dags att dra! Ha en fin dag alla ni..


Söndag

Natten har inneburit lite sömn och mycket spy (mer än vanligt alltså), härlig natt minsann! När klockan var kvart i 4 bestämde sej bebben för att nu var det minsann inte natt längre. Vid sju vaknade älsklingen till och tog över, jag somnade på sisådär 2 sekunder och bebben likaså tror jag. Eller så drabbades jag av dövhet för hörde inget mer, vaknade igen vid nio och var betydligt mycket piggare.  
Idag väntar en hemma dag, alldeles för kallt för att vi ska sticka ut näsan utanför dörren. Jag ska tvätta x antal maskiner tvätt, laga kallops och slöa framför tven. Dricka kaffe och äta bullar med, mums! Invänta kvällen och Solsidan.

Igår fick vi besök av älsklingens mamma och syster med delar av sin familj. Jätte gulliga Markus hade sytt en nalle till Wilde i slöjden. Hur sött? Av Maria fick han en skylt att ha på sin dörr när han får eget rum. "Här bor en prins" Fick även en påse med kläder från en av hans andra systar i Grums. En massa användbart i storlek 62&68. Bla 3 pyjamaser i 68, gissa hur gött att slippa köpa så många när det är dags för den storleken? Jag tycker det är dyrt och tråkigt att köpa då dom kostar runt i kring 100:-/st och man åtminstone behöver 5-6 st. Vi behöver iallafall det då det går minst 2 per natt... Nu har vi förresten fått så mycket kläder i 62 att vi egentligen inte skulle behöva nånting mer! Vissa saker har vi snudd på för mycket av. Men jag saknar tunna byxor, glada färger och ljusa färger och sisådär minst 3 pyjamser till så det kommer att shoppas ändå. :)

Igår bokades Me&I party också, lördagen den 2 april blir det av på eftermiddagen. Kommer skicka inbjudningar om nån vecka här,känns lite tidigt än men jag ville att det skulle bli när jag ville så var bäst att boka i tid iallafall :) Har förövrigt tok många helger uppbokade under våren, vad hände liksom? 






Lördag var det...

Okej jag har väl egentligen inte jätte mycket nytt att skriva om, dagarna ser ganska lika ut men dom försvinner. Jag hinner inte med och hinner inte med nånting känns det som, hjälp! Tror aldrig tiden har gått så fort som den gör just nu. Vet inte riktigt vart jag vill komma..Kanske till en ansökan om fler timmar på dygnet?
Fast samtidigt får tiden gärna gå lite, jag vill ha våren, jag vill dop,marknad,nya kläder till Wilde,Me&I party,barnmässa,tatuering m.m. :)  Vill mycket helt enkelt.

Nej lite nya bilder kanske? Eller nya är dom inte men dom är från mobilen och den tömmer jag inte lika ofta som kameran.


Hur söt är inte bilden när han sover med nappen i handen?




Känner mej för övrigt besviken på en del människor, ledsen på dem. Trött på också kanske? Ingen rolig känsla i vilket fall...


11/2 Wilde 1 månad idag

11/1


Idag


Monster under sängen?






Näh det vara bara den stora stygga vargen....



*Klapp på axeln för enastående foto kunskaper*


Vad hände med bebisen?

Helt plötsligt bara sådär har vi tydligen piggaste bebisen i hela stan eller nåt. Inatt somnade han halv ett vilket är senare än han brukar somna, vaknade igen klockan 3 och sen var han vaken till HALV ÅTTA!!!! Han var alltså vaken i 4½ timme, jätte pigg men jätte glad som tur var. Somnade som sagt då halv åtta och sov sen till nio. Sen var det upp som gällde och nu är han fortfarande vaken sånär som på 5 minuters vilor vid ett par tillfällen under förmiddagen. Sådär bara över natt? Slår det tillbaka och han sover i ett dygn sen eller har han helt enkelt blivit piggare? Han är fortfarande jättenöjd och jag har kunnat dammsuga,plocka,suttit vid datorn och tagit hand om tvätt mm.

Idag är det hemma dag som gäller, skulle städa men kom bara till att dammsuga vardagsrum och hall sen skulle jag behövt byta dammsugarpåse men har inga nya hemma så....räddad ännu en gång!! Bara att dammråttorna,kattungarna och hundvalparna flyger fortfarande omkring på golvet och katterna har en sandstrand på väg till kattlådan. Men viktigaste rummet hann jag med innan så vi överlever tills imorn.

Imorn blir det ett nytt försök med Hörnan och jag ser framemot det. :) Sen är det nästan helg igen och jag säger underbart. Helg betyder dessutom numera lösgodis, i måndags lovade jag mej själv att jag skulle sluta med godis mitt i veckan. Räcker gott och väl med allt fikande och cola drickande så nåt fick jag dra in på.. :) 




En av mina favorit bilder, fina fina unge!


Tjat tjat....

Men bli med? Hallå? Japp jag tjatar men kan vara så att jag har en bak tanke, typ som presentkort om man värvar minst 3 personer innan 14/2.. Och tävling om ännu ett presentkort om man värvar många. Hmm ligger på sisådär 0 nu så... Ja följ länken helt enkelt!

http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=mesandra


Måndag

Började dagen med att få ett gott skratt åt Sally, vi låg i sängen och lyssnade på musik i min mobil vilket hon inte verkade gilla så hon kom och drog till sej telefonen med tassen och sen la hon sej på den. Jag tog tillbaka den och hon upprepade samma procedur + att hon denna andra gång slog telefon och bet den innan hon la sig igen!! Härliga,tokiga djur! :)

Vid 12 var det dags för BVC besök, han har växt ytterligare 1,5cm så nu mäter han 54,5cm och på det hade han gått upp till 4300g. Själv hade jag gått ner men inte så mkt som jag hade hoppats. Men mirakel sker väl inte på 4 veckor antar jag. ;) Frågade om handleden med och hon pratade om nån slags nervpåverkan och att det brukar försvinna 4-8v efter förlossning.

När vi var klara åkte vi till Domus och fikade med Sandra. Wilde sov gott hela tiden så bestämde mej för att åka och säga hej till Therese på jobbet också innan jag åkte hem. Det var gott och komma ut lite efter denna hemma-sitta-inne helg. Men nu är vi hemma igen och inväntar dagens avsnitt av OC, helt fast i det!! Och ikväll är det Familjen annorlunda, man kan inte annat än gilla måndagar! :)




Wildes presenter del 3

Ja se där ja, det blev en del 3 också. :)



Set från sin Farmor&Farfar


Nalle från Farmor&Farfar
Haklappar&Strumpor från Ewa


T-shirt från min bror



Set ifrån Sandra, färgen blev konstig på bild den är riktigt klarröd i verkligheten :)




Dom fina hem gjorda korten han fått måste ju visas upp också, nr 1 av Jessica och 2 av sin farmor
Får tillägga att Jessica inte stavat fel utan det var jag som inte hade uppdaterat henne med stavningen av namnet :)




Buzzador

Här kommer en liten uppmaning om att ni borde bli medlemmar på Buzzador, medlemskapet är helt gratis och man får vara med och testa olika saker. Jag har tex fått testa Neutrogena-Visibly clear, Lovefilm och nu senast Bepanthen. Så bli medlemmar via den länken:

http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=mesandra

Du kommer inte att ångra dej :)


Tiden

Vissa dagar har jag många planer, jag ska göra si och jag ska göra så. För det hinner jag ju? 5 timmar senare sitter man fortfarande på samma ställe och tänker idag ska jag...... Idag skulle jag städa, både uppe och nere var min tanke. Nej dagen är inte slut än men efter avbrott nummer 2 bestämde jag mej för att städa imorn istället eller en annan dag. Jag får helt enkelt vara nöjd med att ha dammsugit vardagsrummet idag. :)

Annars idag då? En helt underbar sovmorgon, vaknade av mej själv och var PIGG vid halv 10. Hann med tusen saker innan bebben vaknade till liv, såsom ut med hunden,plocka,starta en maskin med tvätt, duscha och kirra kaffe. Guld värt med några timmar extra sömn också då det varit lite dåligt med det under veckan. Undrar om det är nån pappa inverkan på Wilde? För såna sovmorgnar har inte vi, kanske tycker han det är extra mysigt på helgen? 
Nu är älsklingen till Karlstad en sväng, först tänkte jag följa med, sen tyckte jag att vi bara skulle sega till turen men sen skulle jag med en ändå. Fast till sist bestämde jag mej för att stanna hemma och inte städa. Om dryga timmen får vi besök av hans föräldrar och sen är det kvällen. Jag tror jag ska rösta för nachos ikväll, mums! 

Har förövrigt dragits med en hemsk huvudvärk sen igår natt, ingenting hjälper mot den den heller. Dessutom driver min handled mej till vansinne, nu är jag inte gravid och svullen längre alltså borde handleden åtminstone blivit bättre? Men nej då, vissa nätter är det en pina att lyfta och hålla på med bebben för fortfarande värre på natten. Skt saker! Känns inte som man söker vård för nåt som man fått helt utan anledning? Hur skulle det låta liksom, Hej jag har ont i handleden. Okej vad har hänt? Nej jag vaknade så en morgon.

Nej slut gnällt, ska fylla på mitt glas med cola och spana runt lite på nätet. Skulle på tal om nätet vilja ha en miljon, nån? Jag har en lång inköpslista på både Babyshop, HM och Nelly (Linus&Lotta). Hade en på Ellos med men bojkotta den då dom kläderna och pyjamaserna han har därifrån visat sej vara i usel kvalite som tappar formen.. Just det, Tradera med har jag hittat massa fränt, och nej jag skulle inte tacka nej till att göra en beställning till från Oii design.. Äh! Jaja HM ska jag iallafall snart beställa ifrån :) Ta en i taget och börja med det nödvändigaste helt enkelt.




Go stil!

Vill ha :)


Försöker mej på att tävla igen :)

Jag är med och tävlar hos  http://tiobarnsmamma.blogg.se/ om vinster ifrån Libero. Se om det kan vara så att jag har nån tur :)




Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok

Ändrade planer

Inget Hörnan idag för Jessica är sjuk så det tar vi till veckan. Istället tog vi oss en extra tur till sängen, bebben hade somnat i babysittern efter frukosten så jag ställde helt enkelt babysitter i sängen och han sov gott och jag med eftersom inatt var det inte somna 00 vakna 02 och 05 som gällde utan det var somna 00 och vakna 01, 03 och 05. Puh den vanan vill vi inte ha!  

Helt plötsligt har jag ingen ursäkt till att inte städa längre heller, har liksom haft nåt varje dag som jag skyllt på men helt plötsligt så nej har jag inget att skylla på. Innebär det att jag måste städa? Ellerjajustdejagglömdeattjagnogmåstegåtillicaochköpalösgodis. Eller?  Hmm...Fast man kan gå till Ica och städa samma dag.. Jaja vi får se..


Mina <3an. Mums säger Wilde om sina droppar.


Wilde minen, tydligen gjorde jag samma min som liten. :)


Finaste ungen och finaste vovven


Onsdag!

Kvällen igår var betydligt mycket lugnare än vad det brukar vara och det känns underbart. Betyder att dropparna hjälper våran lilla bebbe. Även natten var helt okej och vi har bara varit vakna dom gamla hederliga tiderna :) Myst hela förmiddagen och nu sover han medan jag sitter här med kaffe koppen. Har haft snubben som fixar micron här, grrr jävla micro som tydligen har fungerat hela tiden bara att det blivit nån ja produkt uppdatering eller va fan han kallade det sist han grejade den så man måste vänta några sekunder efter att man tryckt på upptinings knappen innan man kan välja hur länge man ska tina. Lätt och veta det vi har trott att den varit trasig i alla dessa månader som gått.

Väntar på att det ska bli eftermiddagen så vi kan promenara iväg till hermes, helt underbart väder ju men orka gå ut två gånger. Hunden ska få gå med också och sen åker vi med i bilen hem allihopa. Latigt ja men hinner bli mörkt innan vi hinner hem annars.

Imorn ska jag och Jessica gå till hörnan på förmiddagen och kolla in vad det är för något, blir nog trevligt det :) Hoppas jag iallafall för kan vara kul att ha nånstans att ta vägen på dagarna ibland om det blir långsamt :)

Nej om jag skulle ta en omgång med diskmaskinen och plocka lite innan bebben vaknar? Lika bra det tror jag..


Om lite allt möjligt

Inatt fick jag ihop 3 timmar sömn i tre omgångar så imorse kände jag mej mer eller mindre slut som människa när klockan var sju och bebben var helt otröstbar och inte trött. Men som genom trolleri somna han liggandes på mej för andra gången och det vara bara för mej att slå igen dom blå och sen sov vi i över tre timmar till. Underbart!!! För övrigt så har vi börjat med Minifom droppar till han eftersom kvälls ledsamheterna inte ville ge med sej. Pratade med Bvc sköterskan igår morse och hon tyckte det var en ide. Så nu ska vi se till kvällen om det blivit bättre. Hon sa att effekten skulle komma efter cirka ett dygn. Hoppas verkligen att det ska hjälpa för märks att han har ont, skillnad på gråt och gråt om man säger så. Förövrigt älskar han dropparna, smackar och smaskar när han får dom.

Vad händer annars? Inte mycket och idag händer ingeting alls. Har haft Sandra här en sväng mitt på dagen, drack cola,käka kakor och Wilde fick present :)
Imorn ska vi och skriva på faderskapet för Wilde på hermes. Annars ingenting annat planerat dom närmaste dagarna.
































Igår fick jag en stor bukett med röda rosor av älsklingen <3



Just det idag fick jag mitt Buzzador paket, så nån som är sugen på att vara med och testa? Hojta till =) Bepanthen för bebisar är det som gäller.


Wilde 3 veckor



RSS 2.0