Nu byter vi..

Wilde är väl så gott som frisk, bara lite morgon tät och hostig. Men nu så var det min tur istället, vid en av alla hundra gånger jag/vi varit vakna inatt kände jag att det var sjukdom på gång. Och nu sitter jag här med skumma känslor i halsen, ont i huvudet och snorig.

Inatt har iallafall Wilde fått testa spjälsängen för första gången, vi ändrade om i sovrummet igår så jag skulle få sovplatsen närmast sängen. Inte bara att byta plats utan jag var ju tvungen att ha med mej min madrass så det fixade vi igår. La han i sängen vid sovdags och där sov han till halv 1, men sen orkade inte jag krångla med att natta han i egna sängen för nappen ska spottas ut 58ggr innan han somnar och jag var för trött så han hamnade mellan oss igen.

Igår trodde jag förresten att min handled var på bättringsvägen men nej då, den har värkt hela natten och imorse sprang min tjocka katt på mej och det kändes som handleden skulle gå av. Jävlar så ont! Att det aldrig ska bli bra?

Idag ska vi iallafall äntligen masa oss utanför dörren för första gången sen i måndags, ska till Ica och Lidl en snabbsväng och så ska jag hämta Ellos paketet med Wildes nya overall. :)

Nej nu ska jag ge mej, ska sätta på lite kaffe och gå ner och starta en tvätt maskin. Ha en bra fredag!


Kommentera
Postat av: mli

Dom säljer jätte söta sånna mys overaller påH&M för typ 200 kr :) Bruna är dom men jätte mysiga och söta:)



Aha okej men tack vad bra d vet jag iaf :)

Då skippar ja det så länge och kör pågamlavanliga hedliga eller om jag ska beställa en från shop.alltforforaldrar.se, där hade dom sånna vanliga fast dom fanns i rosa och blått med nån figur på tror jag de var :)



Hehe ja hoppas verkligen ;)

2011-02-25 @ 10:56:13
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0