Tiden

Vissa dagar har jag många planer, jag ska göra si och jag ska göra så. För det hinner jag ju? 5 timmar senare sitter man fortfarande på samma ställe och tänker idag ska jag...... Idag skulle jag städa, både uppe och nere var min tanke. Nej dagen är inte slut än men efter avbrott nummer 2 bestämde jag mej för att städa imorn istället eller en annan dag. Jag får helt enkelt vara nöjd med att ha dammsugit vardagsrummet idag. :)

Annars idag då? En helt underbar sovmorgon, vaknade av mej själv och var PIGG vid halv 10. Hann med tusen saker innan bebben vaknade till liv, såsom ut med hunden,plocka,starta en maskin med tvätt, duscha och kirra kaffe. Guld värt med några timmar extra sömn också då det varit lite dåligt med det under veckan. Undrar om det är nån pappa inverkan på Wilde? För såna sovmorgnar har inte vi, kanske tycker han det är extra mysigt på helgen? 
Nu är älsklingen till Karlstad en sväng, först tänkte jag följa med, sen tyckte jag att vi bara skulle sega till turen men sen skulle jag med en ändå. Fast till sist bestämde jag mej för att stanna hemma och inte städa. Om dryga timmen får vi besök av hans föräldrar och sen är det kvällen. Jag tror jag ska rösta för nachos ikväll, mums! 

Har förövrigt dragits med en hemsk huvudvärk sen igår natt, ingenting hjälper mot den den heller. Dessutom driver min handled mej till vansinne, nu är jag inte gravid och svullen längre alltså borde handleden åtminstone blivit bättre? Men nej då, vissa nätter är det en pina att lyfta och hålla på med bebben för fortfarande värre på natten. Skt saker! Känns inte som man söker vård för nåt som man fått helt utan anledning? Hur skulle det låta liksom, Hej jag har ont i handleden. Okej vad har hänt? Nej jag vaknade så en morgon.

Nej slut gnällt, ska fylla på mitt glas med cola och spana runt lite på nätet. Skulle på tal om nätet vilja ha en miljon, nån? Jag har en lång inköpslista på både Babyshop, HM och Nelly (Linus&Lotta). Hade en på Ellos med men bojkotta den då dom kläderna och pyjamaserna han har därifrån visat sej vara i usel kvalite som tappar formen.. Just det, Tradera med har jag hittat massa fränt, och nej jag skulle inte tacka nej till att göra en beställning till från Oii design.. Äh! Jaja HM ska jag iallafall snart beställa ifrån :) Ta en i taget och börja med det nödvändigaste helt enkelt.




Go stil!

Vill ha :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0