Vad hände med bebisen?

Helt plötsligt bara sådär har vi tydligen piggaste bebisen i hela stan eller nåt. Inatt somnade han halv ett vilket är senare än han brukar somna, vaknade igen klockan 3 och sen var han vaken till HALV ÅTTA!!!! Han var alltså vaken i 4½ timme, jätte pigg men jätte glad som tur var. Somnade som sagt då halv åtta och sov sen till nio. Sen var det upp som gällde och nu är han fortfarande vaken sånär som på 5 minuters vilor vid ett par tillfällen under förmiddagen. Sådär bara över natt? Slår det tillbaka och han sover i ett dygn sen eller har han helt enkelt blivit piggare? Han är fortfarande jättenöjd och jag har kunnat dammsuga,plocka,suttit vid datorn och tagit hand om tvätt mm.

Idag är det hemma dag som gäller, skulle städa men kom bara till att dammsuga vardagsrum och hall sen skulle jag behövt byta dammsugarpåse men har inga nya hemma så....räddad ännu en gång!! Bara att dammråttorna,kattungarna och hundvalparna flyger fortfarande omkring på golvet och katterna har en sandstrand på väg till kattlådan. Men viktigaste rummet hann jag med innan så vi överlever tills imorn.

Imorn blir det ett nytt försök med Hörnan och jag ser framemot det. :) Sen är det nästan helg igen och jag säger underbart. Helg betyder dessutom numera lösgodis, i måndags lovade jag mej själv att jag skulle sluta med godis mitt i veckan. Räcker gott och väl med allt fikande och cola drickande så nåt fick jag dra in på.. :) 




En av mina favorit bilder, fina fina unge!


Kommentera
Postat av: mli

Underbar bild :)



Ja precis ,, och dom pyjamaserna är så söta och så är dom unisex,, även fast vi kollat vad det blir så känns det bättre att merparten av kläderna vi köper innan är unisex,, för man vet ju aldrig, ;) Fast Bm var ganska säker :)



Ja vi får se hur förkylningen artar sig ;) Är ganska snuvig och tät men ger det med sig så kan vi ses till veckan :) Tänkte nästan att mammsen skulle följa med också om det går bra för dig förstås:)

Hon ville också träffa bebben :)



2011-02-10 @ 08:50:00
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0