Tisdag

 
Åh ser ni ute? Snö snö massor av snö, hoppas verkligen att det kommit för att stanna. Det blir ljust, fräscht och rent. Och det blir JULKÄNSLOR! Men satan i gatan vad kallt om fötterna det blev, inte bästa converse läget kanske. Tänkt i många år att jag borde skaffa ett par riktiga vinterskor, och jag antar att detta blir ännu ett år där jag tänker att jag borde skaffa mig ett par vinterskor.
 
Jobbat har jag gjort idag mellan 7 och 14, en bra dag har det varit trots busvädret. Efter jobbet stack jag och Wilde och fixade ett par saker, granngården och apoteket fick sig besök. Sen hem, jag snabbstädade och när hjärtat kom hem blev det handling. Wilde är ju bara för go, skulle prompt ha ett stort paket äckel päckel färdiga köttbullar. Han fick det och höll stenhårt i den förpackningen både i affären, bilen och hemma igen. Inte stora krav han inte ;) En ny tandborste fick han förut på apoteket också, valde mellan Bamse och katten Jansson och han valde Jansson. Har aldrig sett han gapa så duktigt och snällt som ikväll när Jansson skulle borsta hans tänder ;)
 
Bara två dagar kvar nu förövrigt, oj så jag ser fram emot fredagen! :)
 
 

Kommentera
Postat av: DB

Här snöar det också men är tyvärr regnblandat =( Vill också att det ska bli vitt och fräscht ute. Ska ju vara minusgrader i flera veckor framåt så förhoppningsvis kommer det riktig snö snart!

2012-11-28 @ 11:18:35
URL: http://bizzare.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0