Solen skiner....

inte ute iallafall, uhu ge sej med snön nu väl? Efter 2 underbart soliga dagar kommer detta, och vi som skulle ut och gå med pappa&Ingela sen. Fast hur var det nu, inga dåliga väder bara dåliga kläder? Om inte dom vägrar så får det allt bli en tur ändå. Ska ju dessutom till Kappahl och köpa kläder till Wilde. :) Innan det får det bli en tur med bilen till Ica och halvt storhandla.

Dom senaste dagarna då? I Onsdags var jag,Jessica och 3 barn ute på promenad,kollade affärer och fikade på Domus. :) Igår samma sak men det var jag och Sandra som var ute, och gick dessutom mycket längre. Gott och röra på sej minsann! Men om det ska domus fika varje gång så är det väl bara fikat man rör bort. Annars har jag väl inte gjort så mycket mer, igår var jag koma och låg på soffan hela eftermiddagen. Orkade inte ens öppna ögonen när det var OC, ibland kommer tröttheten ikapp minst sagt för hur jobbigt kan det vara att öppna ögonen egentligen? Nu borde jag iallafall vara pigg,somnade 22 igår, var vakna vid 3 en sväng men sov sen till 6,30. 

Nu är det helg igen också och helg gillas men vetifan vad vi ska roa oss med? Får se hur ekonomin mår efter dagens mat och kläd- shoppande, kanske kan man ta sej en tur och hälsa på nån? Aja som sagt får se... Om inte finns det en massa saker att göra hemma, och så står 3 boxar OC och ropar efter mej så något finns att alltid att roa sej med. 

Förövrigt undrar jag vart gränsen mellan sjuklig snålhelt och sparsamhet går? Hade sålt en grej på tradera, slutpriset landade på fjuttiga 7 kronor och frakten 6:- (ett frimärke) Igår kom ett mejl från köparen att hon hade betalat in 12,50:- på mitt konto och ville att jag skulle skicka med B frimärke som kostar 5,50:- istället för 6:-. 50 öre? 50 jävla öre finns inte ens längre och om jag skulle betala kontant  skulle det ändå kosta mej 6:-. Är det inte riktigt löjligt? Eller riktigt sjukt snålt? Jag vet inte vad men blev ganska full i skratt. Men storsint som jag tänker jag inte åka och köpa B frimärke utan jag bjuder den sparsamma damen på 50 öre. Hoppas hon kan köpa sej något riktigt fint för pengarna hon sparade. ;)

Nej nu var det visst dags att ge sej, nån som protesterar högljutt! Ska göra oss iordning så bär det av till Ica. Ha en fin helg allesammans! :)



Knock out!


Kommentera
Postat av: mli

Hehe vilken rolig bild :)



Men gud vilken snål människa,, haha det är ju bara för mkt,, man orkar liksom inte ens bry sig hehe :)



Men oj vad billiga! vart köpte du dom ?



Egentligen vill jag köpa en av skiphoppers men dom är lite dyra och sen tycker jag mest dom som liknar "handväskor" är snyggast men måste ju tänka lite på att Micke ska gå med den också så får ju välja en som är lite mer könsneutral.

Men den jag tänkte nöja mig med var en cresent väska som ser ganska vanlig ut men ändå fin och passar vagnen bra och så :)



Ang. tapeterna som jag totalt glömde bort sist :P hehe

Ja men dom är jätte fina dom tapeterna,, Och man kan ju faktiskt smycka ut med lite färg saker istället typ gardiner,lampor,matta osv:)



Ska allt ta upp de med hyresvärden :)

2011-03-18 @ 10:24:04
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: wero

hahahahaa va snålt!!!! Cool bild på lillen..Kram

2011-03-20 @ 23:40:39
URL: http://misswero.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0