Torsdag


Skrev ett långt inlägg igår men när ja skulle lägga till bilder och publicera gick de inte. tråkigt!

Har iallafall haft 2 lediga dagar sådär mitt i början av veckan. De hör inte till vanligheterna men vad skönt de är och bara va ibland. I måndags kväll var jag dessutom på handledning inför röstmottagandet vid eu parlaments valet. Hade glömt hur mycket de va att tänka på men de ska bli kul och sen att få lite extra inkomst på de känns väldigt bra :)




I tisdags tog vi mest bara dagen som den va, städ, plock, tvätt och långpromenad. Grillade fläskfile och gottade oss :)

Igår skulle hjärtat på arbets intervju i Karlstad så då passade ja och wilde på att åka med och gå på bergvik under tiden. Hade samlat på mig massa hm presentkort igen och igår fick bli dagen ja shoppade loss för dom. Åt mat på max gjorde vi med och det smakade himla bra de, tänk om dom kunde byta ut mc Donalds här mot max?!







Är så himla nöjd med de ja handlade igår och slutsumman ser ni den? 6:- allt som allt. Köpte mej leopard harem, de kunde ja aldrig tro att ja skulle göra men de är ju så fint på alla andra så fick bli ett par till mig också. Behövde verkligen ha byxor. Alla är så slitna eller förstora som ja har nu så..

Idag var de slut på ledigheten och nu vankas helgjobb också, långt kvar till nån värre ledighet nu men nu har jag varit så ledig så de känns helt okej.

Japp detta var väl den mindre välskrivna varianten av gårdagens inlägg nu är det bara att hoppas att de funkar och publicera också :)

Avslutar med en bild på gårdagens picknick i trädgården med wilde. Underbart med sol och värme igen!




Kommentera
Postat av: sabina-ung mamma till 2

Härligt med en sån shoppingrunda ;D

2014-05-17 @ 13:22:30
URL: http://saabiina.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0