Redan torsdag?!

Veckan går alldeles för fort, blä!! Inte ett skit har en jag gjort heller, eller jo karlstad igår men annars ingenting.. Vart sugen på utgång igår men nehej nej så blev det inte.. Och vad händer idag? Kanske iaf få ihop möblerna, eller ingenting.. Har försökt mej på att plugga en sväng men går seeeegt! Skulle ha vart klar förra veckan, bäst att sätta fart egentligen är ju faktiskt snart klar med alltihop.
Konstaterade nyss att senaste inköpet av blomma hade lus!!!!Blä blä blä! Har bett mamma skälla på sin arbetsgivare som sålde lus blomman till mej.Åhhhh mina fina blommor som är alldeles förstörda nu. :( KOMMER ALDRIG MER ATT KÖPA BLOMMOR DÄR!!!!!! Blir ledsen åt mina fina blommors vägnar, mina blommor är som mina barn  eller nåt. Har tillochmed drömt mardrömmar att jag har blivit bestulen på dom..Löjligt kanske, men mina blommor är mina blommor..Tur att inte trädet jag fick förra året stog i närheten iaf, då vet jag inte vad jag hade gjort..Är ju bara tre blommor som har blivit lusade, men det är ändå tre för mycket...



Igår då, kanske ska skriva ett par rader om dom senaste inköpen. Blev äntligen ett nytt stort LACK bord, vitt såklart. Och en till Dvd-hylla vilket är behövligt annars hittades inte många sakerna.  Köpte bara en kruka,ljus&batterier till, har nog aldrig vart inne på Ikea och köpt så lite grejer. Nästan så jag borde vara nöjd med mej själv, inte ens alla sparpengarna gick åt så fick köpa ett presentkort för resten så att det inte ska göras slut på annat för sparar inte för att äta upp pengarna eller så utan för roligare saker. Innan Ikea vart de en sväng in på bergvik, lyckades göra slut på min Lindex värde check där så den inte hann bli för gammal. En T-shirt, ett linne och två par strumpor inhandlades och slutsumman blev 19:-..Billigt är bra va? Linnet har jag velat ha ett tag men t-shirten vara bara en sån som fick hänga med men blir nog prefekt för jobbet den om nu sommaren skulle behaga komma tillbaka..

Nu ska jag göra ett nytt försök att plugga, segt segare, segast.. Kanske återkommer senare, hej så länge :)

Kommentera
Postat av: Jessica

testa att hälla kaffesump i krukan om du fått löss :)

2009-07-16 @ 20:00:10
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0