Det händer grejer

Relativt nyss hemkommen, har arbetat av ett 22h pass och efter det blev det en massa promenerande först i affärer sen följde jag Therese till jobbet och efter det tog jag en tur längs Hyttegatan-Sifhällagatan och kollade på massa vackra&lyxiga hus i väntan på att vi skulle till banken. På banken gick det som förväntat och nu ska vi med stort hopp ta nästa steg.. :)

Oj oj, höll på och köpa något mycket dumt alldeles förut. Har suttit och spanat en massa på Ed Hardy plånböcker på tradera. Finns sjukt många snygga! Förlorade tyvärr en svinsnygg rosa igår men idag tänkte jag bjuda på en liknande röd. MEN när jag kollar närmare på bilden så står det inte Ed hardy utan Ted hardy?????Vilket jävla skämt, och tur att jag såg de! Visst hade jag inte förvantat mej att de skulle vara 100% äkta vara men jag vill inte ha nåt så kasst som Ted hardy..haha..Och för att tillägga, så stog det iallfall inte på Ted på den jag buda på först :)



Imorn är det finally lön, och marknad och utgång och helt enkelt FULLT UPP! Ska hinna jobba också, blir intensivt men säkert en bra dag/kväll. Och på lördag bär det av ut i 58, men nu är det också så att vi har lite problem att fylla bilen.. Tjejbil är tänkt, förutom systers stackars kompis som ska köra och som det ser ut vara ensam kille. Men vart är brudarna som vill vara fräna med oss? :)) Alla verkar ha andra planer ju..

Imorn tänker jag ringa till halkbanan för min systers skull. Är så jävla irriterad på körskolan som inte tänker släppa iväg henne till den. Körskolor lurar folk det är då ett som är säkert!! Vet FLERA exempel på detta. Jag hade aldrig suttit i en körskole bil innan jag gjorde halkan och jag klarade det galant. Men efter ca 10 lektioner på köskolan sa min lärare att -Ja du är nog redo för halkan om ett par lektioner? What? När jag sa att jag hade klarat den för länge sen blev det en jävla fart och snart efter det fick jag köra upp ist. För min systers del var det sagt att hon var tvungen att köra en timmes lektion innan halkan, när hon väl har gjort det så vill dom att hon ska köra mer innan. Tror inte att dom har nån rätt till det,då det inte finns något tvång på att gå i körskola? Eller har jag helt fel?

Tänkte lägga till ett par rader till om ämnet som avhandlades lite här om dagen. Och det är bara att konstera att det är en bra sjuk värld vi lever i. Fick en länk skickad till mej på bloggen till en pedofilblogg, dennna skickade jag vidare till Malin som i sin tur skickade ännu värre länk tillbaka till mej. Det finns en person(och säkert flera med) som hävdar att BARN själva borde få bestämma om dom vill ligga med vuxna människor.Denna mannen menade att det borde vara en rättighet för barn.. Hur sjuk syn är inte det? Tycker det talar tydligt för hur sjuk denna människa är. Mår dåligt av att läsa/snoka runt i detta då det är sjukligt!Min syn på folk har sjunkit lägre än någonsin tidigare och detta var för mej en ny värld även om jag har vart väl medveten om att de finns tidigare men så öppet,så sjukt jag så lågt trodde jag inte människor sjönk. Inför dödstraff säger jag bara, i många fall är dödstraff bra...


Nej nu får det vara bra för en stund, jag måste greja lite l(andade här direkt jag kom hem)..

Kommentera
Postat av: Blomman

Ja, jag mår med dåligt, men ja kan inte sluta snoka! De är så sjukt, så SJUKT. Kan skriva de Tusen gånger till.

Sicka idioter.

Läste du svaren ja fick ?

Skrattretande sjukt !

2009-09-24 @ 23:29:32
URL: http://malinblomman.blogg.se/
Postat av: Blomman

haha joo de kan jag! Trodde ju aldrig de skulle gå igenom, men de gjorde de tydligen. haha



Jaa, men de e dom svaren ja fått som ja skrev i bloggen med.

Syns ikväll väl?! : )

2009-09-25 @ 13:14:07
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0