Det är onsdag

Och ingen vanlig onsdag för det är löning, alltid lika trevligt och konstigt nog den absolut dyraste dagen på hela månaden? ;) Och så dyker det ju upp en massa måsten, som att bara för att man går in på affection måste man köpa en parfym och nagellack fast man bara skulle ha hårinpackning? Och när man går förbi torget för att köpa morsdags blommor till mamma&mormor  så råkar det bara hoppa med en till en själv? Det är mystiskt, kan någon berätta hur man ändrar på såna här måsten? ;) Fast jag antar att det bara är hos mej det ligger, fast precis som att jag har ett fluffigt rosa monster i magen som kräver chips och godis hela tiden har jag även en liten djävul i huvudet som bara blir nöjd av nya saker.. Thats it! Bara så de är, skyll på nån annan så har man ingen skuld själv..

Har jobbat hårt i två dagar, imorn blir det ledigt och sen helgen som gäller igen.Tycker jag bara jobbar helg hela tiden, vart tar dom lediga vägen?
Lediga dagen imorn ska tillbringas i Åmål, fira morsdag i förskott (hoppas mamma inte blir missnöjd på mej och syster yster, men vi tycker att vi är snälla så de så) :)

 Efter Åmål är det tänkt att de ska bli Karlstad, storhandling på mat och en tröja på Carlings ska de bli :) (Ooops där kom den igen, den lille djävulen)



Dagens inköp, fast bara en liten söt 15ml flaska :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0