Fredag kväll

Jobbat idag då, ytterligare en sån där effektiv idag tyckte jag nog att det var och då blir man nöjd med sej själv..Beröm har jag fått också :), vilket är uppmuntrande och jobbigt på samma gång! Blir ju självklart jätteglad men ja vad säger man?Ler lite fånigt och ja...Men det värmer de är då ett som är säkert.
Och på tal om denna biten av livet så kollade jag in lärcenter efter gårdagskvällens blogg och nästa steg i mitt liv ska bli att läsa Neuropsykriatiska störningar, en 100p kurs och det tror jag är en bra start :)

Tillbaka till nutid, efter jobbet åkte jag och hämta Therese och det blev en fika på domus..Äta en sån där vad dom nu heter med ett bär på, mmmm vad gott :) Sen blev det en sväng om ica för att inhandla helg måsten, det vill säga nachos och tre stora flaskor cola.Jo ska nog överleva den här helgen med ;) Hemöver sedan, hämta paket på Vikinghallen och sen greja runt lite.Läsa så klart, tror jag är inne i en bok period just nu? Sen blev det nachos mys och Wallander-Hämnden, bra film men jag saknar Linda&Stefan.Liksom inte Wallander utan dom..




Imorn bär det av till Grebbestad, efterlängtat  ♥

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0