Måndag

 
Jaha så var det måndag nu då... Har haft en lång och fin helg, jobbat har jag gjort men varit minst lika mycket ledig och det har grejats här hemma med det ena och det andra bland annat har garderoberna fått stor röj så nu är det dags att fylla på igen. ;) Fint väder har inneburit en hel del tid ute, grillat, klippt gräs (pjuh en ny gräsmatta hade varit nåt det, bockel&knockel tungt pust) Wilde har fått sin studmatta ihopmonterad och ibland har man tur, mattan fick vi av hans faster för ett år sen eller om det var ännu längre sen och det var bara ställningen och mattan. Igår kom grannen på att dom hade en kantskydd och det passade perfekt och Stephanie har ett extra nät. Och vi som nästan trodde vi skulle behöva köpa en ny för att få en bra säker matta. Nu kan han studsa loss där iallafall, fast just nu kör han på att han sitter på mattan medans jag får hoppa. Hoppa mera mamma! haha bekväm då. Förövrigt är ungen full i påhitt och pratar som papegoja nuförtiden. är så roligt att se/höra han. Våran stora fina kille <3 Igår när jag satt och läste höll han på och grejade här, när jag tittar mot vardagsrums fönstret är plötsligt blommorna borta,då har han burit ut och satt dom i en stor kruka på altan. Ha dom där!
 
Idag har jag dagen ledig eftersom jag ska krypa iväg till vårdcentralen sen, huja så nervös så jag tror jag spyr snart men samtidgt så har jag haft så jädra ont i helgen så det ska bli befriande att komma iväg. Men jag är nervös, så nervös! Kan lova att läkaren inte får ta i mig innan dom har bedövat gånger 10 iallafall :( Hoppas att jag inte har allt för ont imorn iallafall, ska jobba ett pass i västra och jag var inte säker innan jag tog det samtidigt som jag kände att jag ändå måste jobba så fick räcka med att ha denna dagen ledig.
 
I eftermiddag ska vi ta oss en tur till Lidl och köpa ett utebord till Wilde, dom skulle ha det där för 279:- denna veckan så det måste han ju få ett eget att ha när kompisarna kommer på fika under sommaren. Vill ha mer ute saker till han så det finns att greja med, har fått ett stort däck av grannen iallafall som ska göras till sandlåda, får se bara när vi kan komma iväg och hämta sand. :) Blir som en liten lekpark sen det, då har han både studsmatta, sandlåda, gungställning och liten rutschkana. :)
 
Nej nu ska jag snart ta och hoppa i duschen sen är det dags att åka mot sjukhuset. Ska ta en tur in på biblioteket med och få mig lite nytt att läsa, hittat en till svensk deckar serie och så har det kommit lite nya böcker jag ska ställa mig i kö på. :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0