Torsdag

 
Torsdag och idag tog jag helga, så gött med 3 lediga dagar. Direkt vi kom hem förut fick det bli plantering av tomatplantorna och blommorna jag hade köpt på torget. Blev så bra så :) Sen stack jag och Wilde till affären för att handla allt jag glömde/inte köpte igår, hittade Emelie på vägen så henne körde vi till dagis och hämta Nova och så blev dom med oss till Ica och handla sen. Hem och gjorde mat och nu sitter jag här en stund.
 
Idag gjorde hjärtat sista dagen på jobbet, inte alls roligt det. Hoppas verkligen att han får ett nytt jobb snart, metalls a-kassa har väldigt låg ersättning och det blir många många tusenlappar mindre ut i månaden. Bara hoppas att det åtminstone fungerar som det ska, tyvärr är det ju ingen akassa som är känd för att varken vara snabb eller fungera problemfritt dock?! 
Blir förändringar för lillhjärtat nu med, 3 dagar i veckan på dagis så länge arbetslösheten pågår. Dock kommer han att gå enligt mina arbetstider dom dagarna så får han ordentliga dagar där, tror det är det bästa för han och han trivs ju så bra där. 
 
Jaja är sak är lite bra iallafall för nu blir det nog renoverat här hemma och min bil lagad för nu finns tiden som aldrig finns annars. :)
 
Nu ska jag gå ner och byta i maskin, är i den eviga tvättinga idag igen. Sen blir det myskväll med mig själv, Wilde är på ett helsikes humör så för han blir det sängen i tid ikväll och hjärtat är ute på avslutningsfest med jobbarkompisarna. Jag har köpt nötter och tänker låtsas att det är helg ikväll när det är Revenge.
 
Förresten ska jag nog promenera iväg och boka en tatueringstid imorn, oj oj så spännande minsann! Vet vad jag vill ha men vill veta att han som har studion här kan göra om bilden jag har till det jag vill ha och dessutom vill jag ha pris innan så man vet vart de bär iväg.
 
Visst är denna frän på tal om tatureingar? Hittade så fräna tårtor när jag letade tatueringar!

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0