Lördag



Vilken bra dag detta varit! Fint väder, bra resultat på loppisen även om loppisen i sig tyvärr var väldigt liten så fanns ytterst lite för en annan att handla/kolla på men det kanske var lika bra de? Större förtjänst då :) Gjorde iallafall ett par fynd, en snygg väst som jag tror kommer göra sig väldigt bra ihop med Wildes chelsea boots han fått och ska ha när han ska va fin. 10:- för den.. Och sen var det en gubbe där som sålde ut helt nya märkes kläder med lapparna kvar o allt från Team sportia, ett längre baslinne till mej för 20:- och en Nike hood till wilde för 30:-. Där snackar vi typ 90% rea eller nåt sånt. Riktigt fint de för nya märkes kläder.. Fanns hur mycket som helst men inte just i varken min eller wilde storlek utan mindre/större. Fanns säkert om man rota riktigt mycket men de orka inte tjockisen göra. Nöjd iallafall! Och sålde bra gjorde ja som sagt också, mest barnkläder men blev några hundra +. Resten åkte ut på köp och sälj när jag kom hem, en del sålt med en gång så ytterliggare några 100 på väg in.. Läggs på burk och ska användas på höstens barnloppor och ullared 👍👍👍Trodde förresten inte att de fanns en chans att jag skulle orka sitta där hela dagen men gick ju alldeles lysande. Dock var det både varmt och illamående som var jobbigt men det funkade ändå. 

 Wilde har träffat massa kompisar, ponnyridning, spelat på lotteri och som vanligt vunnit och åkt en massa cheva så han var alldeles överlycklig över dagen. Hans vinster för dagen blev ett sånt där utespel som jag inte vet vad det heter och så vann han lunch för 2 på stenhuset så nästa lördag blir det äta ute. Nöjd kille! Alltså han och hans kompis Denise ifrån dagis har tagit dagens pris i söthet! Så glada att se varann efter en hel sommar, sprang runt hand i hand i hela tiden. Sen träffa han massa andra kompisar med från dagis, gympan och annat. 

När vi kom hem fick det bli pizza, efter en hel dag på banan, vatten och en smoothie så var det första gången på länge nu som det verkligen smakade gott med mat.. Och en sötdricka med, zingo. Jag som inte ens tycker om kolsyrad sötdricka sen ett par år tillbaka tyckte det var farligt gott.

Ensam hemma nu ikväll sånär som på Wilde som sover. Fridde chockar nog alla han känner ikväll med att vara chaufför. Att va nykter är ju nästan ett måste med såpass kort tid kvar till bebis och först hade han lovat att bara köra hem några till karlstad inatt sen slutade det med chaufför hela kvällen. Lär inte hända igen dom närmaste åren sen tror jag om ens någonsin igen :) 


Avrundar med dagens bilder här sen ska jag krypa i säng, känner mej rätt trött och sliten nu. 

Min lilla loppis hörna, dagens fynd till wilde och wildes vinster för dagen.  Alltså tänk den västen, med snygga jeans, skjorta och boots? Så snyggt så när man ska va fin 👍👍👍

Mina fina killar ♥ och wilde glad och lycklig med kompisar. :) 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0