Tisdag


Kort dag på jobbet idag, inte min favorit egentligen men idag var det väldigt skönt. Fick erbjudande om att jobba kvar till fyra men nej det kände jag inte alls för eftersom efter gårdagens härjande med jobb, storhandling och snöskottning har jag haft så ont och varit väldigt spänd/stel idag så lite vila kan nog vara bra. Hoppas detta blir bra snart, det börjar bli väldigt slitsamt. Imorn tackade jag iallafall ja till längre och tänker bara ta det lugnt idag därför! Men det är svårt, borde göra det....borde göra så....borde.... 

När jag hade slutat förut passade jag iallafall på att ta en promenad innan Wilde skulle hämtas, gick upp i skogen och det var en väldigt jobbig promenad men så himla gött när jag väl kom hem igen! Borde gå där oftare men är ju nästan alltid ute och går med Wilde&vagnen med mig och då är de svårt. 

Idag kom min första julklapps Glossybox, bästa på länge tyckte jag. Fullsize ansiktcreme vilket jag behövde en ny så det passade både mej och plånboken väldigt bra. Fullsize tandkräm med, går alltid åt så de gillas. En liten liten olja till håret, en vad det nu var liten tub med nåt och sen en ögonbrynvaxpenna, vad man nu ska med den till?! Den åkte ut på Glossybox köpes säljes bytes den så får vi se om nån vill byta till sig den :) Nu ser jag framemot februari boxen också, lät som den skulle ha ett bra innehåll och snygg box med. :) 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0