Onsdag


Igår hade jag en tupperware visning, Malin som var här visade. Var väldigt kul att träffa henne igen, blir väldigt sällan nu förtiden sen jag slutade sälja själv tyvärr.. Men så är de ju, men kul vart de iallafall! :) Vi blev 5 stycken här allt som allt och jag tror att alla var nöjda, kom två från jobbet, min syster och Emelie. Jag har ju typ allt jag vill ha och behöver ha men nåt måste man köpa så jag valde att slå till på en  hamburgerpress jag. Ska bli kul att testa. :)

Idag efter jobbet körde jag iväg Wilde till garaget medans jag själv stack till Lindex och shoppade loss på halva rea priset, har väntat länge på de nu och sparat på mitt presentkort för de. Hittade en hel del bra grejer, toppar och ett linne. Knähöga raggsockor, vanliga strumpor, bh, touch telefon vantar, batiste, vantar och kalsonger till Wilde. Allt för 360:- kronor och jag hade 340:- på presentkortet så nästan "gratis" med :)  



Måste ju även visa upp mina fina saker jag köpte på netto i måndags, ett fin fint uppläggningsfat med favoriten ugglor och en smart och snygg förvaring till mitt smink. 


Nu ska det slappas i soffan hela kvällen och hoppas det är bra på tv och inte nån jäkla sport! 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0