Homie

Nu vart man hemma igen då, jobbat och sen var jag hos Therese på matställe..Fika&tjöta en massa, alltid lika mysigt =) Fick bli en sväng till Domus med, jag hade tänkt köpa lax och en orkide men nej nej de skulle jag tydligen inte få göra..Istället fick de bli en sväng in på KappAhl, där blev det en grön rutig sjal och jag är en härm apa(Sandra har en svart sån) Men den är ju så fiiin!
Va in på affection en svänga med, sprutade på mej Jlo sunkissed och jag får väl med sorg erkänna att den inte var något för mej.Men en räddare för ekonomin då jag bara måste köpa Escada..
Sen när det var dags för hemfärd starta inte bilhelvetet!!Tur att Fridde var kvar i stan och kunde som alltid komma och rädda mej, verkligen så tacksam för det.. <3
Undrar vad man ska ta sej till nu då? Kanske skulle svänga ihop lite mat, eller plocka? Eller något....
Imorn ser det ut som jag är ledig och jag tror bestämt att jag ska åka till Åmål, hämta min bräda hälsa på mormor och mamma..Blir nog bra de, ska kanske plugga imorn med då..När jag ändå är ledig..
Hade fått ett brev från arbetsförmedlingen när jag kom hem, är uppenbarligen avanmäld från A-kassan och allt nu..Har inte ens hunnit med och fundera över det så det var ju bra att det löste sej av sej självt.Hoppas jag inte behöver dom nu bara, men ska nog klara mej över sommaren utan iallafall..




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0