Sovmorgon

Tjohoo, sov morgon var det va? 2 minuter över sju ringde dom från jobbet.Orkade inte svara, jobbar ju idag ändå så.Men orkade jag somna om då?

Igår blev det en helkväll i garaget, tänk att allt ska vara så krångligt när de gäller min skrotbil?Kan inte förstå detta, men efter en massa våld, krångel och resor till Autoexperten så var den klar.Wieee, bara lite annat krångel med den också men vadå?Jag kommer få igenom den på besiktingen på måndag, de är jag nöjd med..Men hel kväll blev det, och älsklingen gjorde ett så bra jobb så! Tack <3.. Var trevligt förövrigt och vara i garaget, Mikaela var där också så man hade lite tjejigt sällskap =) Efter allt var klart så bjudde jag mej och älskling på Pizza, fick bli en hejdis pizza med hem till mej och Fridde åkte nån annanstans och hämta sin.Inte lätt och ha olika favvopizzerior ;) Men det satt fint, en pizza&greys anatomy under filten hemma i soffan..

Undrar vad jag ska roa mej med nu? Har några timmar kvar innan jag börjar jobba, och inga som helst planer..Blir väl sittandes här antar jag, måste kolla in min lärcenter sida och se om jag har fått respons på inlämningen jag gjorde..Lite nervöst, tänk om jag måste göra om?

Såg förresten en reklam från Cubus igår, med sååååå snygga jeans!Ljusa, smala med fina bakfickor.Gissa vem som ska till cubus på lördag?Har ju dessutom presentkort där som jag fick i julklapp, och använder jag de kan jag handla ännu mer nån annanstans..Fast jag vill knappt använda de, har en hel del presentkort nu men det bär emot att använda..Vill ju spara på dom =) Ska iallafall spara Hm presentkorten jag har för kommer nog att få fler snart och hur gött skulle det inte vara att ha typ 1000:- i presentkort och bara köpa allt man ser(nästan)?
Nej ge mej lördag nu, tur att det redan är torsdag..Sandra&William ska åka med mej till Karlstad, blir mysigt det..Undrar vad William gillar en heldag i klädaffärer?Jag tror han kommer vara jätteglad och vilja ha allt han ser ;)

Här kommer lite nya bilder på charmtrollet =)


Äta upp söta mamma =)



William gör en fuling, hur sött är det inte?






Kommentera
Postat av: Mikaela

De va trevligt igår:D

2009-03-26 @ 09:30:00

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0