Dagen som gud glömde

Ja säger bara, vilken hel dag! Vi tar det från början och börjar med min&Sandras shopping..
Kom till Karlstad vid tio, åkte och lämnade William hos  Sandras moster mimmi och sen bar det av in till stan för 2 timmar intensiv shopping..Började på Lagerhaus, kakeldekor,doftgran,fejkblommor&doftljus inhandlades. Sen blev det Cubus med sikte på dom heta ljusa jeansen, men nej dom satt så jäkla illa så det blev inget köp men fina var dom! Fick bli hm istället, en jättesöt grårutig jacka&smink inhandlades där nöjd så, bestämde mej för att pröva nytt smink med hoppas det är bra =) Efter Hm var det dags för Gina tricot och här blev det shopping vill jag lova, klänningen så klart som var ett måste för dagen..Satt allt så bra så! Sen inhandlades jeanslegging, svarta leggins och söta undies och ja nej det var faktiskt inte mer än så tror jag..

Då var det dags och hämta William, nu stog Ikea på tur..Det är könstigt med Ikea att det alltid ska gå åt så mycket pengar när man kliver in där? Detta inhandlades iallafall: doftljus i mängder, kuddar till utestolarna, presenter till söstra mi, kruka, orkide, utelampa och massa små värmeljushållare som jag ska ha i öppna spisen nu när vi inte eldar i den =) Tror detta var allt? Men dyrt blev det.. Och min stackars blomma....Fortsättning följer...

Sen var det mat dags, men William sov i bilen så vi bestämde oss för att vänta lite i bilen och det var nu kaoset började..Älsklingen ringer och säger att bilen är sönder och dom behöver hjälp att ta sej från Tibro, först bestämmer jag och Sandra att vi ska åka men då blev det ett jävla liv!SUCK! Så då ringdes mamma istället, och klart hon ställde upp.. Jag och Sandra gick in på Mama´s och beställde mat, då ringer hennes Therese och har lite små panik för Doris får ingen luft och har kramper..Fort ringa mamma igen och skicka henne dit först, och de gjorde hon ju så klart.Tyvärr klarade sig inte lilla Doris :`( Ledsamt, det var en go katt..



Eftersom jag och Sandra hade tänkt oss ut så åkte vi sen och lämnade William hos moster igen, men Fridde ville bestämt att jag skulle med till Tibro och jag och Sandra åkte och mötte upp mamma vi nyängen..Sandra ville inte åka hem själv så då bestämde vi oss för att hon skulle smyga med i bilen utan att nån fick veta ;) Sandras bil fick snällt vänta på nyängen den med alla våra shoppingkassar(förutom min orkide som nu påbörjade sin resa runt halva sverige)
När vi hade kommit till Kristinehamn började vi så smått sörja den uteblivna utgången tills Mamma kom med den galanta iden varför dricker ni inte då? Era cider ligger där bak..Ja men bilen då? Det fixar jag säger mamma..Sagt och gjort 1 2 3 så var våran lilla fest igång, hade väldigt mycket bra musik i bilen..Två skivor med refreshments, trodde ju till en början att det var två olika men nej då, samma skiva fast med låtarna i omvänd ordning ha ha.. Och bara god natt låtar så när som två, tur att det finns mobil också den fick leka stereo en sväng med..

Kom fram till Tibro och fick med oss älsklingen och hans vänner hemåt, bestämde oss för att hoppa med i chevan en sväng för dom hade ju musik..Blev ganska snabbt över till mamma igen för lite värme och sen tillbaka igen,satt och kurade myste&lyssna på musik bak med älsklingen tätt tätt för det var ju så kallt men så mysigt det var! Men när vi var tillbaka i kristinehamn bestämmde jag mej för att överge kylan och hoppa med mamma igen för gott och det var fler denna gången som inte orkade frysa längre! Så Älskling&klemner fick sitta och mysa med fulfrans medans Sandra, ola och chauffören fick frysa vidare..Mikaela kom och hoppa med efter valnäs backen, hade åkt för att åka ikapp oss! Hon behövde inte frysa länge iaf :)

Gick inte fort hem, 50-60 hela vägen!  Tycker synd om chauffören, är inte kul och bli bogserad i en iskall bil och inte ens ha alternativet och hoppa in i den varma bilen..Rutorna frös ju på slutet med, sitta med isskrapa..Men men hem kom vi! Och faktiskt hade vi roligt med =) Klockan var tio i fem när vi gick och la oss, vad gör jag upp redan? Kommer vara trött imorn antagligen..Avslutade kvällen(okej morgonen) med nachos och nu överväger jag starkt att äta det igen..Hunger hunger..

  
  
  

Min fina <3

Kommentera
Postat av: Mamma

Ha ha, vilken resa, men lite kul va det iaf!?!? Franzon är lika vacker som alltid.. Kram på er...

2009-05-12 @ 02:56:20

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0