Höstlov

Första vardagen efter wildes första höstlov, blev dock inte en hel vecka men 4 dagar sammanhängande ledighet iallafall. 


Skönt med vardag igen efter att 2 barn klart tröttnat på ledighet och med varsin trotsperiod. En som inte lyssnar och en som har ett humör så jag vet inte vad. Igår gick det bli bra att bli ovänner om allt från suddigum till papperslappar. Och så fort nån tillsägelse så flyger allt som finns i närheten 😅 

Ledigheten fylldes iallafall med kompislek, en heldag med Emelie och Nova där Wilde hade fixat en Halloween fest till nova och sig. Helgen har varit lugn, grejat hemma, grejat med alla jultidningar som Wilde sålt och påbörjat utdelningen. Nöjd kille iallafall som sålde till surfplatta, mobiltelefon och ett spel till Playstation. 

Som sagt skönt med vardag igen även om jag just nu är riktigt otaggad på denna jobb veckan med jobb 6 av 7 dagar med början ikväll. Enda lediga dagen har Oliwer tid på önh igen med sina öron. Dock har han bara haft en öroninflammation sen sist så antar att de inte leder till så mycket men skönt att dom håller koll på han iallafall. 

Annars inte mycket, en riktigt tråkig tid just nu och inget att se framemot för stunden. Jo december! Så låt november gå fort. 


Wilde älskar Halloween! Syns det? I torsdags tog vi oss även en tur till Lindex som hade höstlovs event. Oliwer har blivit en riktig blixten tok och skulle såklart ha en mössa. Hade hoppats på att slippa blixten denna gången men lyckades inte. 😅 Han är helt tokig i bilar filmen och kan se den 5 gånger om dagen utan problem. Och dras till allt med blixten på. Synd för mej att jag gjort mej av med nästan allt Wilde hade med blixten 🙈

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0