Söndag

Nu hade det gått en massa dagar igen, som vanligt alltså. 


Sista dagen på en välbehövlig 3 ledighet, har varit en bra helg och tror vi har en bra dag framför oss också. 

Verkar som jag är inne i en avbokningsperiod. Saker jag ser fram emot blir avbokade helt enkelt. Hotellet förra helgen, Beata har avbokat mina fransar 2 gånger denna veckan och igår avbokades min efterlängtade tatueringstid pga ryggont. Mest ledsen för tatueringen för den hade blivit så bra det vet jag. 

Men fick andra roligheter igår ändå, jag vann biljetter till mässan Råsa på turné så dit var jag och syrran igår. Fick goodiebags, var med i tävlingar och handlade en inpackning som skulle va grymt bra på blonderat hår. Hoppas den ska va de också, provade igår men tror inte på mirakel vid första försöket men tror färgen blev bättre. Igår kväll kom även ett sms att jag hade vunnit en tävling där, en Eco pure flaska från tupperware. Wihoo :) Nu håller vi tummarna för att jag eller syrran vinner hotellövernattning i Örebro åt oss till hösten också. Och en resa eller vad man nu vann på ena stället.. och presentkort på studiotösse. 😂 Bästa goodiebagen var lätt den hon på studiotösse delade ut, ska bli kul att testa produkterna som var med där. Kul vinst, kul att få umgås med min syster en stund helt ensamma i lugn och ro. 👌

Resten av dagen tillbringades utomhus. Promenad och springa och jaga Oliwer som kommit på att det är så kul att gå till grannen och blivit bästis med deras hund. Inte en lugn stund 😂 Wilde var hos grannen hela dagen igår han. Helt underbart att bara va ute och det underbara vädret som varit. Hela våran trädgård är upp och ner också men det kommer bli så bra när det blir klart. Hade en minigrävare här förra helgen och grävde bort kullarna, la igen gropar. Grävde upp buskarna vid infarten och bort med en stubbe och den halvdöda vinbärsbusken. Altanbygge pågår också. Ska bli så kul att se resultatet sen när den är klar och trädgården ordnats upp. Många timmar senaste tiden som tillbringats utomhus. Oliwer har verkligen visat att han är en ute unge rätt igenom, direkt han har chansen kommer han med skorna och ska ha dom på sig och gå ut. 

Inte lika kul väder idag men välbehövligt gissar jag och blir nog alldeles grönt efter detta regnet sen. 

Idag ska vi på kalas för Nova som fyllt 6 år. Ska bli kul. Och i eftermiddag ska jag äntligen göra fransarna. 👌👌👌 Och innan de ska jag möta upp tjejen och få min vinst från igår. 

Sen väntar en ny arbetsvecka men ledig helg eftersom jag tagit semester till helgen. 


Och Oliwer fortsätter med sina förbättrade sömn, underbart! Vaknar mellan 2 och 5 går per natt kanske. Oftast 2-3. Sover oftast till halv 6-6 tiden men idag som han ända till kvart i 7. Trodde aldrig denna tiden skulle komma, sömn biten har verkligen känts totalt hopplös men äntligen! Och jag känner mej som en ny människa. Minns inte senast jag gråt av trötthet eller behövde gå och lägga mej 8 för att jag är så trött. Underbart! Både för oss och för han. Och att flytta han till sitt rum som vi trodde aldrig skulle funka har visat sig vara det bästa vi kunde göra. Gårdagen i bilder 👆👆👆

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0