Måndag

Startar veckan med en hemma dag med korven som fortfarande är förkyld, men nu tycker jag nog han är såpass så han kan gå tillbaka till dagis imorgon. Värsta är nätterna som vanligt, när man aldrig någonsin får sova ordentligt på nätterna blir de ännu jobbigare när han är dålig. Gick och la oss strax efter 9 igår och han vaknade direkt vi la oss i princip och jag var så trött så efter över 2 timmars krångel var jag gråtfärdig av trötthet. Tror han har tänder som spökar också men efter Alvedon somnade han tillslut och sov iallafall 3 timmar innan det var dags igen. Att han inte blir trött själv! Jag skulle nog kunna sova en vecka om jag fick... En lugn dag iallafall, plockar och städar lite som vanligt, tog en promenad och handlat. Wilde är på dagis några timmar han så han får komma från sjukstugan lite. 


Helgen försvann fort den med, en bra helg har det varit. Halvledig trots jobbhelg var fint. Barnloppisen i lördags var en riktig lyx, önskar jag alltid fick en timme för mej själv innan alla andra kommer. Gjorde några fina fynd, mest till korven men även till wilde. Och billigt blev det, 190:- för skalbyxor, kavat gummistövlar,leksaker, tröjor och byxor. Köpte så fina hemmasydda kläder till Oliwer som var helt nya men tyvärr var dom för smala för han. Så trist! Men får lätt igen det jag gav så säljer dom vidare på Barnloppisen i fengerfors i april. Sålde bra gjorde jag med och efter jobbet igår kunde jag åka till Åmål och hämta ett kuvert med 835:- och resterande osålda grejer. Nu ska allt märkas om med nytt nummer och lämnas till nästa loppa. 

Ikväll blir det jobb, Linda var så snäll och bytte pass med mej idag så behövde aldrig ta nåt VAB. Sen hoppas jag på full närvaro resten av veckan. 👌


Här hade vi det bra jag och Emelie 👆 och lite av fynden 👌

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0