Göteborg

I tisdags åkte vi mot Göteborg för en minisemester. 


Dag 1, shopping i Nordstan och Liseberg. Bra dag för Liseberg, lite halvdant väder så lagom med folk. 2 nätter bokade på Gothia Towers. Tråkigt rum med tråkig utsikt men vi valde ju själva att inte betala extra för utsikt så får väl skylla oss själva. 
  
Dag 2 blev en heldag på Liseberg, strålande väder och galet mycket folk. Pust! Oliwer avskydde att köa och sitta still i dom flesta karuseller så var klart tålamods prövande men vi hade en bra dag iallafall. Orkade inte vara kvar lika länge denna dagen som kvällen innan. 

Dag 3. Universum och shopping på Frölunda torg. Universum va spännande men bara för en kort stund. Hade förväntat mej mer med tanke på priset. Men spännande för barnen och Oliwer trivdes väldigt bra och de var nog det roligaste för han på denna resan. Avslutade med shopping och mat på Frölunda torg. Bra dag. :)

Massor med folk överallt. Massor med folk på hotellet och frukostbuffén var i nån mässlikande jättelokal. Supergod frukost men tråkigt upplägg. Ingen avslappnade semester direkt men kul att hitta på nåt såklart. Fridde stackarn lyckades bli förkyld och fick tillbringa resan sjuk och på torsdagen var de även min och oliwers tur att bli sjuka. Började semestern sjuka och avslutar den tydligen sjuka med. Oliwer sov överraskande bra när vi sov borta iallafall, svårt att somna men vaknade bara 1 gång per natt och slog sovmorgonsrekord efter första natten. Bara jag som inte orkade sova ut ordentligt men kunde ligga och läsa och gör mej iordning i lugn och ro medans dom andra sov gott :) 

Borta bra men hemma är bäst, var så skönt att komma hem i torsdags kväll. Bara 1 veckas semester kvar nu. Uhuh jobbig känsla! Vill inte! Inga planer för denna sista vecka utom att vi åker till Karlstad och Mariebergsskogen 1 dag. Wilde är i Glaskogen nu han för att tälta med Ewa och massa andra. Så spännande tyckte han. Jag och Oliwer slappar hemma och fridde är i garaget. 


Dag 1
Dag 2. Sista bilden visar barnens vinster på lotterier. Inga stjärnvinster men blev lite vinst iallafall.
Dag 3
Shopping 😍 Bild 1 blev min födelsedags present från The bodyshop. Kul när man får så mycket för en födelsedags bonus. 👌 Massa nytt till skolstart för Wilde. Gympa grejer, keps och kläder. Lite nytt till oliwers växa garderob och en skön uppdatering av min egen garderob och ny väska + plånbok. Nöjd 👌

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0